Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
Ωχ σοβαρά? Δεν το θυμόμουνΧορεύεις τρανς ??
Ωχ σοβαρά? Δεν το θυμόμουνΧορεύεις τρανς ??
Τύπε, καλά της έκανες της Ανναμπελ! Το κωλοτρυπιδι της πρέπει να γίνει διευρω για τις παπαριές που εκστόμισε! Στο σιχαμενο Μετάξι της άρεσε που την χυναμε στο στόμα με ένα 10ρικο. Τώρα στο κοσαρικο δεν της αρέσει... Άμα πάω και της σκίσω το κωλι μέχρι να κατεβάσει Μερέντα και ποσταρω τη μερεντιασμενη καποτα θα φταίω? Ή θα με κράζετε, όπως τότε που τιμώρησα με τέτοιο τρόπο την Άννα-Μαρία και την Τζασμιν, άραγε...?Περασμα με Ανναμπελ σημερα. Εχει βγαλει απο τις υπηρεσιες τις 69 και CIM, καθως δεν τις αρεσει λεει πλεον. Κανει τσιμπουκι αφιλτρο αλλα εως εκει. Την πηρα ιεραποστολικα για αρχη, και μου επιανε την κουβεντα, τι κανω ? πως παει η δουλεια και κατι τετοια......ρε δεν παμε καλα λεω.
Οποτε την γυρησα στα τεσσερα και τις τιμωρησα το κολοτρυπηδι αγρια, διχως ελεος....... η μικρη μου Ανναμπελ, ελεγε πιο αργα ποναω. Και πως θα χυσω εγω ρε Ανναμπελ ????? Με τα πολλα τα καταφερα, και ειχα γινει μουνι στον ιδρωτα.
Κριμα και το συμπαθουσα το κοριτσι......με μειωμενες υπηρεσίες πλεον βγαινει απο τα στανταρακια μου.
Με τετοιες φολες, τετοιες υπηρεσιες, και τετοιες τιμες, το πιθανοτερο ειναι να εκλεισε!Σήμερα περίπου 5-5.30 το απόγευμα πέρασα έξω από το κατάστημα της Αχαρνών 85 - για το οποίο έμαθα πρόσφατα ότι είχε ασιάτισσες.
Το μαγαζί δεν φαινόταν να είναι ανοιχτό. Κλειστή η κάτω πόρτα στο ισόγειο, καλά, τα παντζούρια στον όροφο αναμενόμενο να είναι κλειστά.
Έχει πάει κανείς πρόσφατα για να έχει ιδέα τι παίζεται;
Λειτουργεί το κατάστημα; Ή μήπως λειτουργεί μόνο βραδυνές ώρες και πρέπει να ξαναπεράσω βράδυ για να τσεκάρω;
Συμπερασμα: Οι (απλες) γυναικες ειναι πιο πουτανες απο τις επαγγελματιες!η πουτάνα είναι η γυναίκα που κάνει έρωτα από συμφέρον και όχι επειδή της αρέσει, δεν μιλάω για τις εργαζόμενες...
Ρε παιδιά γιατί δεν ανοίγετε ενα άλλο νήμα και να κουβεντιαζετε όλες αυτές τις αμπελοφυλοσοφιες σας ;Πραγματικά τα είπες όλα, θα τολμήσω να κάνω μία πρόβλεψη για το μέλλον η οποία φυσικά αφορά σ εχώρες του εξωτερικού εδώ δεν θα γίνει ποτέ. Θα γίνουν αποδεκτές και Νομικά και Ηθικά οι πολυγαμικές σχέσεις. Δηλαδή θα θεωρείται απολύτως φυσιολογικό ένας άντρας να έχεις 7 σταθερές ερωμένες οι οποίες θα είναι και φίλες μεταξύ τους, θα αποδεχτούν και οι ίδιες ότι μπορούν να έχουν τον ίδιο άνδρα και να τον παντρευτούν ταυτόχρονα χωρίς μίση και ίντριγκες, αυτό που λες περί ιδιοκτησίας. Το παράδειγμά μου εννοείται ότι έχει υλοποιηθεί απο μεμονωμένα άτομα και μικροομάδες ανά τον κόσμο όμως εγώ εννοώ το να γίνει καθολικό φαινόμενο , να το βλέπεις παντού γύρω σου!
Καλημέρα!!! Θα κατέβει κάποιος Φωκαίας? Θα ήθελα μια ενημέρωση αν στο Φωκαίας 25 είναι η Τζέσικα σήμερα το πρωί. Ευχαριστώ όπως και να χει
Τη Δευτέρα έγραψες ότι σταμάτησε...Καλησπέρα αδέρφια! Καταρχάς η Τζέσικα από Φωκαίας 25, σταμάτησε, η Μιλένα Διδυμου 27 είχε ρεπό και δουλεύει αύριο πρωινή. Στο Φωκαίας 17 πάνω ήταν η Αννούλα μες στην καύλα. Επέλεξα να δοκιμάσω τη Ρίτα Φώκαιας 19. Τρομερό σαλονάρισμα. Διάβαζα ότι κάνει πιπάρες. Δεν κάνει για τίποτα!!! Ακόμα το κλαίω!!! Υ.Γ.: Στο Φωκαίας 17 κάτω το απόγευμα θα βρίσκεται η Μίκα. Αν ψάχνετε για μια σωστή πίπα..
Υπάρχουν πληροφορίες για μια νεαρή, ψηλή, λεπτή ξανθιά στο Κολωνού 11 ισόγειο; Βγήκε από το δωμάτιο με υφάκι και δεν πρόλαβα να τσεκάρω.
Για τη βιολέτα λες στο Κολωνού 11 ισόγειο ? Υπάρχουν κριτικές.Καλημέρα σε όλη την κομπανία!
Υπάρχουν πληροφορίες για μια νεαρή, ψηλή, λεπτή ξανθιά στο Κολωνού 11 ισόγειο; Βγήκε από το δωμάτιο με υφάκι και δεν πρόλαβα να τσεκάρω.
Στο Κολωνού 27 υπόγειο μια Μεξικάνα και μια Κολομβιανή, η δεύτερη φαίνεται καλή περίπτωση, υπεραπλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Στο Ιάσονος 44 το νέο το μεσαίο δύο μιλφ, η γνωστή Σοφία και η ψηλή λίγο άσχημη Αλίσα, τα πάντα εκτός πρωκτικού.
Ευχαριστώ για την απάντηση! Διέθεσα ένα δεκάρικο ακόμα και μπήκα για πρώτη φορά στην περίφημη Εβελίνα στο Περγάμου 1,πολύ ευχαριστημένος και θα ξαναπροτιμηθεί όταν επιστρέψει από τις διακοπές της,μου είπε ότι σήμερα είναι η τελευταία μέρα που δουλεύει.Για τη βιολέτα λες στο Κολωνού 11 ισόγειο ? Υπάρχουν κριτικές.
Ψηλή, ξανθια, πρασινογαλανοματα, λεπτή αλλά όχι σκινι.
Μολδαβή σε απλό πρόγραμμα, πίπα με καπότα,και οταν την πέρνω ιεραποστολικά κοιτάει αριστερά ψιλό ανέκφραστη.Η Δεξιά θυλή είναι χωμενη μεσα στο βυζί και θέλει ρούφηγμα για να ξεκουμπώσει.
Χαίρεσαι όμως να πηδάς ένα τέτοιο Άγαλμα με μόλις 9.99 ευρώ.
Σε πια βάρδια ; Όταν λες σου άνοιξε την πόρτα ;;Καλημέρα,
Είδα την Σάρα χθες που παίζει στον ίδιο οίκο με την Βίκυ στο Φυλής 56. Βγήκε με μία πετσέτα τυλιγμένη πάνω της από το μπάνιο και μου την άνοιξε μπροστά μου. Χαλαρό σώμα και με πεταχτή κοιλιά. Προσπέρασα.