Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 275 άτομα (17 μέλη και 258 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.595
Πόντοι
46.232
Επίσης από αύριο θα ανοίξει πάλι το Αλκιβιάδου 16Α με καινούργια κοπέλα Ελληνίδα όπως μου είπε ο Τσάτσος σήμερα ήταν εκεί απλά ετοίμαζε τον χώρο δεν ήταν και άσχημη ψηλή με ελαφριά κοιλίτσα κάστανοξανθό μαλλί οποίος θέλει ας περάσει μια βόλτα
Στο Αλκιβιάδου 16Γ η Ειρήνη είχε ρεπό στην θέση η Ρόζα κινεζορωσσιδα έχει δουλέψει σε πολλα μαγαζιά όχι καλή στο δωμάτιο
Μήπως σου είπε όνομα? Την Άννα?

Zimpampoue89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2021
Like
1.538
Πόντοι
206
Είχα περάσει με την Ελένη πριν 2 χρόνια. Το στυλ της, η ηλικία της (μου αρέσουν οι ώριμες) και ο σωματότυπός της με φτιάχνει πολύ. ΑΛΛΑ η δική μου εμπειρία ήταν πολύ άσχημη. Έκανε ό,τι μπορούσε για να μην υπάρχει΄ καλή διείσδυση και γενικότερα ήταν σχεδόν εχθρική. Να σημειώσω ότι πάντα προσέχω να είμαι καθαρός και ευγενικός. Τι να πω; να την πέτυχα σε τόσο άσημη μέρα; Έφυγα άχυστος. Αυτό που γράφεις συναγωνιστή με εντυπωσιάζει και θα της δώσω μάλλον μία ακόμη ευκαιρία. Το χύσιμο στην μάπα της το ΄ζήτησες εσύ από πριν; ή ήρθε μόνο του πάνω στην φάση;
Να είμαι ειλικρινείς δεν το ζήτησα βγήκα αυθόρμητα αλλά δεν ενοχλήθηκε είναι ειδιετερα καλή περίπτωση τι να πω ίσως όντως την πέτυχες σε άσχημη μερα

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666

Zimpampoue89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2021
Like
1.538
Πόντοι
206
Είχα περάσει με την Ελένη πριν 2 χρόνια. Το στυλ της, η ηλικία της (μου αρέσουν οι ώριμες) και ο σωματότυπός της με φτιάχνει πολύ. ΑΛΛΑ η δική μου εμπειρία ήταν πολύ άσχημη. Έκανε ό,τι μπορούσε για να μην υπάρχει΄ καλή διείσδυση και γενικότερα ήταν σχεδόν εχθρική. Να σημειώσω ότι πάντα προσέχω να είμαι καθαρός και ευγενικός. Τι να πω; να την πέτυχα σε τόσο άσημη μέρα; Έφυγα άχυστος. Αυτό που γράφεις συναγωνιστή με εντυπωσιάζει και θα της δώσω μάλλον μία ακόμη ευκαιρία. Το χύσιμο στην μάπα της το ΄ζήτησες εσύ από πριν; ή ήρθε μόνο του πάνω στην φάση;
Να είμαι ειλικρινείς δεν το ζήτησα βγήκα αυθόρμητα αλλά δεν ενοχλήθηκε είναι ειδιετερα καλή περίπτωση τι να πω ίσως όντως την πέτυχες σε άσχημη μερα

Kuku7

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2022
Like
294
Πόντοι
21
Καλησπερα αδερφια...καλο καλοκαιρι να εχουμε...μηπως ξερει καποιος που δουλευει η αμφισσα..;; δουλευε ελλης πιο παλια..ευχαριστω..

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.788
Πόντοι
14.615
Ναι, δεν γαμιέται σωστά.
Πιθανόν λόγω ηλικίας να έχει αρχίσει η ταρίχευση του μουνιού της.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπερα αδερφια...καλο καλοκαιρι να εχουμε...μηπως ξερει καποιος που δουλευει η αμφισσα..;; δουλευε ελλης πιο παλια..ευχαριστω..
Έχει πάει σε στούντιο Βούρβαχη 19, Ηλία Ηλιού 82

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
studio ηλια ηλιου 82 καο βουρβαχη 19 από 50€

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Καλησπέρα!!! Η Τζέσικα Φωκαίας 25 είναι εκεί? Ξέρει κάποιος?

Τελευταία τροποποίηση:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.559
Πόντοι
736
Τι λες ρε μαλάκα; Για δώσε πληροφορίες! :rockon:
αναφέρομαι σε 3 κοπέλες λάτιν αρκετά καλού επιπέδου μάλλον βενεζουελάνες που σαλονάρανε χαμογελαστές φαινόντουσαν ευδιάθετες! δεν μιλάω για Λούνα , Βένους ούτε Τζέσικα το τονίζω!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
αναφέρομαι σε 3 κοπέλες λάτιν αρκετά καλού επιπέδου μάλλον βενεζουελάνες που σαλονάρανε χαμογελαστές φαινόντουσαν ευδιάθετες! δεν μιλάω για Λούνα , Βένους ούτε Τζέσικα το τονίζω!
Για την Βένους ήταν καιρός να κάνει ένα διάλειμμα. Είχε γίνει ένα με τον χώρο τόσο καιρό.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
συνέχεια πάντα live

Διδυμου 27 Μιλενα καστανοξανθη χοντρουλα με 2.5αρι συν βυζι, πολλά τατουάζ στα χέρια καθώς και κάτω από τον αυχένα, πιρσινγκ στη μύτη , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Διδύμου 22 όροφος Όλγα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,

Διδύμου 22 ισόγειο Αγγέλα με κάστανο σκούρο μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα, με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 20 Νικόλ καστανή χοντρή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, 2αρι συν βυζι και γύρισε για μερικές μέρες η πιτσιρικά Ελένη η Βουλγάρα, μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο, εδώ ο μαυρουλης τσάτσος ανακοινώνει 20 ευρώ 20 λεπτά.

Διδύμου 18α κλειστό

Διδύμου 18β η γυρολόγος Χριστίνα που τη Κυριακή τη πέτυχα Ιάσωνος 36, μελαχρινη μιλφ σώμα με πιασίματα 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος

Διδύμου 16 κλειστο

Διδύμου 8β Βερονικα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι απλό πρόγραμμα και Ελένη ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι, ανακοινώνεται και γι αυτή απλό πρόγραμμα αλλά κάνει ελεύθερο στοματικό.

Διδύμου 8α & 7β κλειστά.
Θα πέσει ο ΑΚΑ κρεμπιές με το λίτρο στο Διδύμου 20...:2funny::zfuck:
Ακούς @kostakis27 ? :woldman:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.441
Πόντοι
1.936
Τη φωτεινη την εχω γαμησει άπειρες φορες με φουλ προγραμμα πλην κωλου,παντα πεντακαθαρη.Μου εχει εκμυστηρευτει(αληθεια η ψεμματα ποιος ξερει) κατι λογικο,οτι σε απλυτους δεν κανει πολλα πολλα,και σίγουρα οχι ακαποτα τσιμπουκια.
...η μονη που μου λειπει απο εκει ηταν η κρεατομηχανη Αλιονα....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.518
Πόντοι
3.656
Από κουβα είναι η μία. Αποστειρωμενο εντελώς. Αλλά μουναρα τύπου GNTM

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom