Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 282 άτομα (30 μέλη και 252 επισκέπτες)

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.869
Πόντοι
456
Πήγα και είδα τις καινούργιες Λατίνες στο φωκαίας 25 όροφο. 3 λατίνες.
Κωλάρες, σιλικονάτα βυζιά και "ΌΛΑ ΌΛΑ"...μου γυάλισε η ξανθιά, τελικά μου ήρθε στο δωμάτιο η μαυρομάλλα με τα μεγάλα βυζια.

Ο λατινοπορνοδοκιμαστής σας.

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Πήγα και είδα τις καινούργιες Λατίνες στο φωκαίας 25 όροφο. 3 λατίνες.
Κωλάρες, σιλικονάτα βυζιά και "ΌΛΑ ΌΛΑ"...μου γυάλισε η ξανθιά, τελικά μου ήρθε στο δωμάτιο η μαυρομάλλα με τα μεγάλα βυζια.
Λούνα το όνομα της, αν και μου πέταξε ένα Λάουρα στην αρχή. Μπερδεύτηκε. Η το δεύτερο καλλιτεχνικό της θα είναι ή το πραγματικό της.
Είς την πούτσα μας όμως.
Είχε κόσμο απ'έξω και είχα γδυθεί, δεν μπήκα στην διαδικασία να την διώξω, με καύλωσε το Κολομβιανό πρόσωπο της και την κράτησα.
Αγγλικά γρι, μόνο Ισπανικά.
Πίπα μέτρια με προφυλακτικό, είχε καθίσει στα πλάγια και έπιανα βυζόμπαλα.
Της έπιασα το κεφάλι και έδωσα γρήγορο ρυθμό. Ακολούθησε.
Στο γαμήσι έριξε ΤΟ κλέψιμο η τύπισσα...έμπαινα ο μισός μέσα.
Μονολογούσε κάτι στα Ισπανικά βέβαια και ευτυχώς δεν χάθηκε η στύση.
Δεύτερη στάση στα τέσσερα, στήθηκε καλά, αλλά μου κουνιόταν η καριόλα.
Έσκυψα μπροστά και την γράπωσα από τον σβέρκο. Της έριξα ένα σφυροκόπημα όπου δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς,
Έχυσα μέσα της, είπαμε κανά δυό μαλακίες αγγλικοισπανικές και βγήκε μονολογώντας το όνομα μου.

Δεν προτείνεται, προφανώς. Πολύ κλέψιμο στο γαμήσι.
Αλλά θα ξαναπάω για την άλλη την ξανθιά. Η τσατσά είχε μπερδέψει τα μπούτια της με τα ονόματα.
Η 3η και αυτή μαυρομάλλα, μεγάλα μπούτια και κώλος, δεν θα πάρω.

Τι βάρδια παίζουν αυτές, έχω κάτι δουλειές αύριο από κει.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Τι βάρδια παίζουν αυτές, έχω κάτι δουλειές αύριο από κει.
Αφού θα περάσεις από εκεί "ένεκα δουλειάς", θα τις βρεις απόγευμα σίγουρα. Δεν ξέρω μέχρι τι ώρα κάθονται, μπορεί και τρίτη βάρδια.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.786
Πόντοι
4.926
Δεν προτείνεται, προφανώς. Πολύ κλέψιμο στο γαμήσι.
Καλημέρα, συναγωνιστή.
Μακριά από Κολομβιάνες. Όσο ωραίες είναι, άλλο τόσο φόλες είναι, στο κρεβάτι. Άσε αυτή την κουτοπονηριά τους. Έχω πάει τρεις φορές στον Παναμά και έκανα ένα πέρασμα από την Κολομβία. Οι τύπισσες είναι απάλευτες. Την Τρίτη φορά που ήμουν στην Πόλη του Παναμά, δεν γάμησα καμία, αν και στερημένος για δύο μήνες από σεξ. Τέτοια τσαντίλα είχα, με την συμπεριφορά τους.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.786
Πόντοι
4.926
Είχα ζεσταθεί κι από τους δρόμους μεσημεριάτικα κι έτσι όπως τα είχα κολλήσει στη μάπα μου ήτανε βάλσαμο.
Η ώρα είναι 01:40 και εγώ κλαίω, από τα γέλια.
Να' σαι καλά, ρε αρχηγόπουλο!

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.786
Πόντοι
4.926
Η Κουβανεζα πιάνει και 10 με τα ελληνικά στάνταρ.
Για τα ελληνικά στάνταρ, η Κωνσταντίνα, από το Βέργας 7, η οποία παίζει στα ίσια το θωρηκτό Ποτέμκιν και χρειάζεσαι άδεια χειριστή μηχανημάτων έργου, για να την γαμήσεις, για αρκετούς θεωρείται θεά.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Για τα ελληνικά στάνταρ, η Κωνσταντίνα, από το Βέργας 7, η οποία παίζει στα ίσια το θωρηκτό Ποτέμκιν και χρειάζεσαι άδεια χειριστή μηχανημάτων έργου, για να την γαμήσεις, για αρκετούς θεωρείται θεά.
Δεν υπάρχουν "ελληνικά στάνταρ" άμα θέλεις να είσαι αντικειμενικός στην βαθμολογία σου.
Τι σημαίνει ελληνικά στάνταρ αρχικά;
Δεν είναι θέμα γούστου η βαθμολογία.

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Καλησπέρα μάγκες! Πήγα να δω την τρελοκοτσιδού στο Παρασίου 36, μεγάλη κοπέλα ρε μάγκες, πρέπει να τα έχει πατήσει τα 55 όσο μπορούσα να δω στο σκότος, τέσπα, γούστα είναι αυτά. Μετά πήγα να δω αυτήν που έλεγε ο μύστης Σμύρνης ότι επέστρεψε στο Δ. 20, μια νεαρή Ελένη. Βγήκε με ζαρτιέρες και περπατούσε ξυπόλυτη. Μου έβγαζε μια τεράστια βλαχιά και κάβλωσα λιγάκι είναι η αλήθεια, αλλά όχι για 20 ευρώ, για 10 στο μετάξι θα ήτανε μια χαρά. Η ξυπολυσιά της, πάντως, με οδήγησε στην αναζήτηση ποδολαγνείας και κατέληξα σε Άννα Μαρία Φυλής 65, μια πολύ πετίτ κοπέλα για όσους δεν την ξέρουν, και νεαρή σε ηλικία. Τα ποδαράκια της μύριζαν λιγάκι, τόσο όσο, αλλά ήτανε πολύ δροσερά. Είχα ζεσταθεί κι από τους δρόμους μεσημεριάτικα κι έτσι όπως τα είχα κολλήσει στη μάπα μου ήτανε βάλσαμο :confused:
Έχει πολύ σκοτάδι στην Παρασιου. Η Μαρία είναι 65.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Έχει πολύ σκοτάδι στην Παρασιου. Η Μαρία είναι 65.
Μια που βλέπω ότι η Παρασίου έχει πέραση αυτές τις μέρες, γνωρίζει κάποιος αν η Μπέτυ θα κάνει καμιά εμφάνιση εκεί; Ξέρω ότι δουλεύει Χανιά και κάνει αρπαχτές από τους Σύντεκνους που από ότι είδα χώνουν 30άρες σε αντίθεση με Αθήνα που έπαιρνε 20άρικο. Προφανώς γι' αυτό και προτίμησε το νησί.
Επίσης, αν γνωρίζει κάποιος Κρητικός να μας πει που εργάζεται εκεί ώστε αν τύχει και βρεθούμε Κρήτη να της κάνουμε μιαν επίσκεψη.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.877
Πόντοι
1.056
10αρι σε εμφάνιση δεν ήταν ούτε η
Σίντι Κρόφορντ στα νιάτα της στα 90's....θα είναι η λατίνα στη Φωκαίας?

Για να είναι 10αρι πρέπει να έχει το τέλειο πακέτο σε σώμα και πρόσωπο και όλα αυτά σε πλήρη αρμονία μεταξύ τους!
Το τέλειο πόδι λαμπάδα!
Τέλεια οπίσθια!
Μέση δακτυλίδι!
Τέλειο φυσικό στήθος!
Τέλεια πλάτη/κορμοστασιά!
Τέλειο λαιμό!
Και φυσικά το τέλειο πρόσωπο: ζυγωματικά, μέτωπο, μύτη, πηγούνι, μάγουλα, γωνίες και τέλος να έχει τις τέλειες ματάρες!

#Μόνο έτσι είναι 10αρι!

:woldman:

Μονο αυτη αξιζει τα 140/ωρα!

Καμια αλλη!

Γιαυτο προσεχετε την αγορα πυρφοροι..

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.877
Πόντοι
1.056

Τα σεβη μου :kneel:

Ναι αλλά με αποστειρωμενα προγράμματα όμως!

:confused::confused::confused:

Παντα!

Αποστειρωμενο στις πουτανες και ελευθερο στις Ελλεηνεδουλες μας..χαχα

Τις αγαπαω τις καριολες! Οσο και να μου ζαλιζουν ταρχιδια!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ένα παράδειγμα είναι η Σόνια Ρουμάνα φυλης 65β (οι παλιοι την ξερουν)που είχε μαζέψει αρκετό μαρούλι στην περιοχή....χτυπαγε διπλό βάρδια συνέχεια για χρημα.Παντρεύτηκε Ρουμανία και έχει βίλα με πισίνες κ γήπεδα τένις ιδιοκτησία της και κάνει χλιδα ζωή στο Βουκουρέστι ....
Έτσι ακριβός !!! Μέσα στην χλιδα μειλαμε η φουρειρα της Ρουμανιας !!

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.877
Πόντοι
1.056
Στις πανφτωχες χώρες της Λατινικής Αμερικής....
Οι Λατινες κάνουν πιατσα στο δρόμο και γ@μιουνται ακόμη και για
1 δολάριο την ώρα!

:hi:

Εκει επρεπε να γεννηθω! :2funny:

Και εδω εχεις την καθε πατσαβουρα ελλεηνιδα και στο παιζει ιστορια! :jerking:

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Καλημέρα!!! Μήπως ξέρουμε αν δουλεύει η Τζέσικα Φωκαίας 25. Είναι κάποιος κοντά να τσεκάρει;

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.908
Πόντοι
736
Ετιμηθη η Μιλένα στο Δυδδιμου . Ήταν μέσα στην καύλα και στο ναζί . Πίπα δυνατή βαθειά,ανέβηκε από επανο με τα ιεραποστολικό και τέλος στις βυζάρες της. Τίμιο πήδημα

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Είναι 65?
και αντέχει ακόμα τοση πουτσα
ειναι σκυλι του πολεμου...βεβαια λογω προβληματος στην μεση πισοκολλητο δεν κανει, αλλα για να ισοφαρισει εβαλε το ακαποτο στο προγραμμα της ¨επιλεκτικα" :wink:

GiogrosMou

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
319
Πόντοι
20
Καλησπέρα μάγκες! Πήγα να δω την τρελοκοτσιδού στο Παρασίου 36, μεγάλη κοπέλα ρε μάγκες, πρέπει να τα έχει πατήσει τα 55 όσο μπορούσα να δω στο σκότος, τέσπα, γούστα είναι αυτά. Μετά πήγα να δω αυτήν που έλεγε ο μύστης Σμύρνης ότι επέστρεψε στο Δ. 20, μια νεαρή Ελένη. Βγήκε με ζαρτιέρες και περπατούσε ξυπόλυτη. Μου έβγαζε μια τεράστια βλαχιά και κάβλωσα λιγάκι είναι η αλήθεια, αλλά όχι για 20 ευρώ, για 10 στο μετάξι θα ήτανε μια χαρά. Η ξυπολυσιά της, πάντως, με οδήγησε στην αναζήτηση ποδολαγνείας και κατέληξα σε Άννα Μαρία Φυλής 65, μια πολύ πετίτ κοπέλα για όσους δεν την ξέρουν, και νεαρή σε ηλικία. Τα ποδαράκια της μύριζαν λιγάκι, τόσο όσο, αλλά ήτανε πολύ δροσερά. Είχα ζεσταθεί κι από τους δρόμους μεσημεριάτικα κι έτσι όπως τα είχα κολλήσει στη μάπα μου ήτανε βάλσαμο :confused:
για Ποδολαγνεια θα πας στην Ιασ 43 Στη Μελλισσα υπερωχα ποδια νουμερο 41 με 42 και τα κανεις οτι θες

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Τα σεβη μου :kneel:

Παντα!

Αποστειρωμενο στις πουτανες και ελευθερο στις Ελλεηνεδουλες μας..χαχα

Τις αγαπαω τις καριολες! Οσο και να μου ζαλιζουν ταρχιδια!
Παντρεψου καμία και μετά έλα να μου πεις να τις αγαπάς ακόμα ….

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom