Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 230 άτομα (17 μέλη και 213 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.227
Πόντοι
3.656
αναφέρομαι σε 3 κοπέλες λάτιν αρκετά καλού επιπέδου μάλλον βενεζουελάνες που σαλονάρανε χαμογελαστές φαινόντουσαν ευδιάθετες! δεν μιλάω για Λούνα , Βένους ούτε Τζέσικα το τονίζω!
Από κουβα είναι η μία. Αποστειρωμενο εντελώς. Αλλά μουναρα τύπου GNTM

Kuku7

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2022
Like
282
Πόντοι
21
Καλησπερα κ παλι αδερφια...στο μεταξι στη κολωνου στον οροφο δουλευαν κατι μιλφαρες..φωτεινη κ σοφια..μηπως εχει παρει το ματι σας καμια απο τοτε.;;;

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
Καταλαβα...να βγαλει τα σπασμενα δηλ..
Κάπως έτσι. Στο20σαρικο νομίζω βρίσκεις καλύτερες αν ψάξεις. Για δες για μιλενα Διδυμου 27 έχω άκουσε καλά λόγια, όπως και μαρυ από Περγάμου αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό τον καιρό στο μαγαζί

• Like
Αντιδράσεις: Kuku7

Kuku7

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2022
Like
282
Πόντοι
21
Κάπως έτσι. Στο20σαρικο νομίζω βρίσκεις καλύτερες αν ψάξεις. Για δες για μιλενα Διδυμου 27 έχω άκουσε καλά λόγια, όπως και μαρυ από Περγάμου αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό τον καιρό στο μαγαζί
Μιλενα εχεις απολυτο δικιο..την θυμαμαι κ πιο παλια..κ πριν κανα 20ημερο περασα...καλες υπηρεσιες ναι!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.023
Πόντοι
46.232
Καλησπερα κ παλι αδερφια...στο μεταξι στη κολωνου στον οροφο δουλευαν κατι μιλφαρες..φωτεινη κ σοφια..μηπως εχει παρει το ματι σας καμια απο τοτε.;;;
Ιάσωνος 44β μεσαίο όροφος

Ntavelis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
12
Like
563
Πόντοι
311
Όποιος ξέρει απαντά … Η Ολγα από Ι46 συνεχίζει το αποστειρωμένο πρόγραμμα ?? Αν όχι έφτιαξε καθόλου στο δωμάτιο ή ακόμα τα ίδια ?

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Πήγα και είδα τις καινούργιες Λατίνες στο φωκαίας 25 όροφο. 3 λατίνες.
Κωλάρες, σιλικονάτα βυζιά και "ΌΛΑ ΌΛΑ"...μου γυάλισε η ξανθιά, τελικά μου ήρθε στο δωμάτιο η μαυρομάλλα με τα μεγάλα βυζια.
Λούνα το όνομα της, αν και μου πέταξε ένα Λάουρα στην αρχή. Μπερδεύτηκε. Η το δεύτερο καλλιτεχνικό της θα είναι ή το πραγματικό της.
Είς την πούτσα μας όμως.
Είχε κόσμο απ'έξω και είχα γδυθεί, δεν μπήκα στην διαδικασία να την διώξω, με καύλωσε το Κολομβιανό πρόσωπο της και την κράτησα.
Αγγλικά γρι, μόνο Ισπανικά.
Πίπα μέτρια με προφυλακτικό, είχε καθίσει στα πλάγια και έπιανα βυζόμπαλα.
Της έπιασα το κεφάλι και έδωσα γρήγορο ρυθμό. Ακολούθησε.
Στο γαμήσι έριξε ΤΟ κλέψιμο η τύπισσα...έμπαινα ο μισός μέσα.
Μονολογούσε κάτι στα Ισπανικά βέβαια και ευτυχώς δεν χάθηκε η στύση.
Δεύτερη στάση στα τέσσερα, στήθηκε καλά, αλλά μου κουνιόταν η καριόλα.
Έσκυψα μπροστά και την γράπωσα από τον σβέρκο. Της έριξα ένα σφυροκόπημα όπου δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς,
Έχυσα μέσα της, είπαμε κανά δυό μαλακίες αγγλικοισπανικές και βγήκε μονολογώντας το όνομα μου.

Δεν προτείνεται, προφανώς. Πολύ κλέψιμο στο γαμήσι.
Αλλά θα ξαναπάω για την άλλη την ξανθιά. Η τσατσά είχε μπερδέψει τα μπούτια της με τα ονόματα.
Η 3η και αυτή μαυρομάλλα, μεγάλα μπούτια και κώλος, δεν θα πάρω.

Ο λατινοπορνοδοκιμαστής σας.

Τελευταία τροποποίηση:

kontos7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Κριτικές
5
Like
1.526
Πόντοι
486
Κωλάρες, σιλικονάτα βυζιά και "ΌΛΑ ΌΛΑ"...μου γυάλισε η ξανθιά, τελικά μου ήρθε στο δωμάτιο η μαυρομάλλα με τα μεγάλα βυζια.
Λούνα το όνομα της, αν και μου πέταξε ένα Λάουρα στην αρχή. Μπερδεύτηκε. Η το δεύτερο καλλιτεχνικό της θα είναι ή το πραγματικό της.
Είς την πούτσα μας όμως.
Είχε κόσμο απ'έξω και είχα γδυθεί, δεν μπήκα στην διαδικασία να την διώξω, με καύλωσε το Κολομβιανό πρόσωπο της και την κράτησα.
Έσκυψα μπροστά και την γράπωσα από τον σβέρκο. Της έριξα ένα σφυροκόπημα όπου δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς,
Έχυσα μέσα της, είπαμε κανά δυό μαλακίες αγγλικοισπανικές και βγήκε μονολογώντας το όνομα μου.

Αλλά θα ξαναπάω για την άλλη την ξανθιά. Η τσατσά είχε μπερδέψει τα μπούτια της με τα ονόματα.

Εύγε, ξεροχυνουμε με λατίνες!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.566
Πόντοι
41.129
Όποιος ξέρει απαντά … Η Ολγα από Ι46 συνεχίζει το αποστειρωμένο πρόγραμμα ?? Αν όχι έφτιαξε καθόλου στο δωμάτιο ή ακόμα τα ίδια ?
Εχει γίνει πολυ αγαπησιαρα τωρα τελευταία τυπε.Μαλλον ξεμεινε απο χορηγο γαμπρό και ψαχνει καποιον ευκατάστατο πελάτη...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.227
Πόντοι
3.656
Είς την πούτσα μας όμως.

Κουβανεζα είναι το αστέρι
Από γαμησι ζερο βέβαια. Στην πιπα κάτι λέει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμφάνιση 6 με 7. Αντικειμενικά.
Η Κουβανεζα πιάνει και 10 με τα ελληνικά στάνταρ
Ύψος σψματαρα λεπτά χαρακτηριστικά
Που χάνει δηλαδή???

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Πήγα να δω την τρελοκοτσιδού στο Παρασίου 36, μεγάλη κοπέλα ρε μάγκες, πρέπει να τα έχει πατήσει τα 55 όσο μπορούσα να δω στο σκότος, τέσπα, γούστα είναι αυτά. Μετά πήγα να δω αυτήν που έλεγε ο μύστης Σμύρνης ότι επέστρεψε στο Δ. 20, μια νεαρή Ελένη. Βγήκε με ζαρτιέρες και περπατούσε ξυπόλυτη. Μου έβγαζε μια τεράστια βλαχιά και κάβλωσα λιγάκι είναι η αλήθεια, αλλά όχι για 20 ευρώ, για 10 στο μετάξι θα ήτανε μια χαρά. Η ξυπολυσιά της, πάντως, με οδήγησε στην αναζήτηση ποδολαγνείας και κατέληξα σε Άννα Μαρία Φυλής 65, μια πολύ πετίτ κοπέλα για όσους δεν την ξέρουν, και νεαρή σε ηλικία. Τα ποδαράκια της μύριζαν λιγάκι, τόσο όσο, αλλά ήτανε πολύ δροσερά. Είχα ζεσταθεί κι από τους δρόμους μεσημεριάτικα κι έτσι όπως τα είχα κολλήσει στη μάπα μου ήτανε βάλσαμο :confused:

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.226
Πόντοι
2.411
Καλησπέρα μάγκες! Πήγα να δω την τρελοκοτσιδού στο Παρασίου 36, μεγάλη κοπέλα ρε μάγκες, πρέπει να τα έχει πατήσει τα 55 όσο μπορούσα να δω στο σκότος, τέσπα, γούστα είναι αυτά. Μετά πήγα να δω αυτήν που έλεγε ο μύστης Σμύρνης ότι επέστρεψε στο Δ. 20, μια νεαρή Ελένη. Βγήκε με ζαρτιέρες και περπατούσε ξυπόλυτη. Μου έβγαζε μια τεράστια βλαχιά και κάβλωσα λιγάκι είναι η αλήθεια, αλλά όχι για 20 ευρώ, για 10 στο μετάξι θα ήτανε μια χαρά. Η ξυπολυσιά της, πάντως, με οδήγησε στην αναζήτηση ποδολαγνείας και κατέληξα σε Άννα Μαρία Φυλής 65, μια πολύ πετίτ κοπέλα για όσους δεν την ξέρουν, και νεαρή σε ηλικία. Τα ποδαράκια της μύριζαν λιγάκι, τόσο όσο, αλλά ήτανε πολύ δροσερά. Είχα ζεσταθεί κι από τους δρόμους μεσημεριάτικα κι έτσι όπως τα είχα κολλήσει στη μάπα μου ήτανε βάλσαμο :confused:

Α στα διαλα κι οτι εφαγα πριν λιγο,μου ρθε η ποδαριλα ως εδω..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom