Elafokinigos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2021
- Like
- 1.523
- Πόντοι
- 201
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙ: Χθές το βράδυ έκανα ένα γρήγορο πέρασμα από Μετάξι Χιλς καθώς στην Φ. τα ίδια και τα γίδια. Η Κάρμεν που βαριέται δίπλα στο κουρτινατο στην υπογα του Μ.Στρατηλατη, κάποιες φάλαινες εδώ και εκεί, στο λατινισπιτο ΚΛΝ 27 δύο σχετικά καλές αλλά ήθελαν μπλεδακι για normal, ναι καλά λέω δεν σφαξανε τέλος πάντων για να μην κουράζω αποφάσισα την Κατερίνα Βραζιλιάνα από Jason στο πρώτο δεξια όπως κατεβαίνεις από Στρατηλάτη, ήταν με μια χοντρή την Σοφία, μου φάνηκε σχετικά καλή στο σαλόνι με τα πορνοτακουνα αν και δεν την έκοψα κεφατη. Δίνω το κόκκινο και βουρ μέσα Σκαει λοιπόν το Κατερινάκι χωρίς πορνοτακουνα με παντόφλα~ καλή αρχή λέω όπως καταλαβαίνετε χάσαμε αρκετό ύψος αλλά αυτό που με χάλασε ήταν ότι διαπίστωσα ότι ήταν και γιουβαρλάκι. Τι στον πουτσο λέω τυφλώθηκα? Για να μην κουράζω γιατί με πιάνει το γραφικό μου ταλέντο παίξιμο του εργαλείου λες και πιάνει κανένα ψοφιο καναρίνι πίπα παν-άκυρη και ένα λίτρο τζελ λες και θα την πηδήξει καμία στρατιά. Ενημερώνω να μην τη φάτε την φόλα. Απόψε που έχω καύλες επειδή η νύχτα δεν έχει επιλογές θα τον χώσω στην ζάντα από τον αγαπημένο σκαραβαίο μου μόλις χύσω θα κρατήσω το σπέρμα σε ένα μπουκαλάκι θα το βάλω στους υαλοκαθαριστήρες και το πρωί που θα πάω να γαμησω θα το ρίχνω εν κινήσει στον Κηφισό για να πηγαίνει στους πίσω