Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 347 άτομα (41 μέλη και 306 επισκέπτες)

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.523
Πόντοι
201
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙ: Χθές το βράδυ έκανα ένα γρήγορο πέρασμα από Μετάξι Χιλς καθώς στην Φ. τα ίδια και τα γίδια. Η Κάρμεν που βαριέται δίπλα στο κουρτινατο στην υπογα του Μ.Στρατηλατη, κάποιες φάλαινες εδώ και εκεί, στο λατινισπιτο ΚΛΝ 27 δύο σχετικά καλές αλλά ήθελαν μπλεδακι για normal, ναι καλά λέω δεν σφαξανε τέλος πάντων για να μην κουράζω αποφάσισα την Κατερίνα Βραζιλιάνα από Jason στο πρώτο δεξια όπως κατεβαίνεις από Στρατηλάτη, ήταν με μια χοντρή την Σοφία, μου φάνηκε σχετικά καλή στο σαλόνι με τα πορνοτακουνα αν και δεν την έκοψα κεφατη. Δίνω το κόκκινο και βουρ μέσα :headbang2:Σκαει λοιπόν το Κατερινάκι χωρίς πορνοτακουνα με παντόφλα~ καλή αρχή λέω όπως καταλαβαίνετε χάσαμε αρκετό ύψος αλλά αυτό που με χάλασε ήταν ότι διαπίστωσα ότι ήταν και γιουβαρλάκι. Τι στον πουτσο λέω τυφλώθηκα? Για να μην κουράζω γιατί με πιάνει το γραφικό μου ταλέντο παίξιμο του εργαλείου λες και πιάνει κανένα ψοφιο καναρίνι πίπα παν-άκυρη και ένα λίτρο τζελ λες και θα την πηδήξει καμία στρατιά. Ενημερώνω να μην τη φάτε την φόλα. Απόψε που έχω καύλες επειδή η νύχτα δεν έχει επιλογές θα τον χώσω στην ζάντα από τον αγαπημένο σκαραβαίο μου μόλις χύσω θα κρατήσω το σπέρμα σε ένα μπουκαλάκι θα το βάλω στους υαλοκαθαριστήρες και το πρωί που θα πάω να γαμησω θα το ρίχνω εν κινήσει στον Κηφισό για να πηγαίνει στους πίσω :tn21:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα!
Ακριβός όπως το έγραψες ..!! Χρόνια τώρα παρά πολλές κοπέλες μα παρά πολλές μου είχαν πει ..Βρήκα άκρη ….λάδωσα για να δουλέψω ….ξεχρέωσα ….Μετά έβγαλα πολλά φράγκα …άνοιξα επιχειρήσεις στην άκρη χρήματα κτλ…και θα φύγω …Πιο τραφικ; Θα πω και άλλες παροιμίες Πράσινα άλογα …. Να είχαμε να λέγαμε …το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ; Ελάχιστες περιπτώσεις είναι θύματα δάκο το λέω βάση των λεγόμενων τους ( των κοριτσιών ) και αρκετές περιπτώσεις ( πάνω από 20) που μαθαίνω ακόμα νέα τους και έχουν φράγκα είναι παντρεμένες έχουν παιδιά ….. και κάνουν χλιδάτη ζωή ….

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.221
Πόντοι
3.656

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.221
Πόντοι
3.656
Ακριβός όπως το έγραψες ..!! Χρόνια τώρα παρά πολλές κοπέλες μα παρά πολλές μου είχαν πει ..Βρήκα άκρη ….λάδωσα για να δουλέψω ….ξεχρέωσα ….Μετά έβγαλα πολλά φράγκα …άνοιξα επιχειρήσεις στην άκρη χρήματα κτλ…και θα φύγω …Πιο τραφικ; Θα πω και άλλες παροιμίες Πράσινα άλογα …. Να είχαμε να λέγαμε …το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ; Ελάχιστες περιπτώσεις είναι θύματα δάκο το λέω βάση των λεγόμενων τους ( των κοριτσιών ) και αρκετές περιπτώσεις ( πάνω από 20) που μαθαίνω ακόμα νέα τους και έχουν φράγκα είναι παντρεμένες έχουν παιδιά ….. και κάνουν χλιδάτη ζωή ….
Τραφικ κι αυτά είναι ανέκδοτα οοως το φτηνό γαμησι σε Βουλγαρία η Ρουμανία πχ. Κάποτε υπήρξαν σήμερα είναι μια στο χίλια να παίζεται κάτι τέτοιο. Εκβιασμοί συναισθημματικοι είναι σε κάποιες αλαζιστες περιπτώσεις, η πλειοψηφία που έρχονται έχουν πλήρη γνώση και απόλυτη ελευθερία επιλογής.. Αντί να δουλεύουν δεκαωρο για 20ε προτιμούν να οηδιουνται 20 λεπτά για 20ε... Αυτό κ τίποτα άλλο. Για Ελλάδα και Ευρώπη γενικά

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.420
Πόντοι
2.836
και έχουν φράγκα είναι παντρεμένες έχουν παιδιά ….. και κάνουν χλιδάτη ζωή

Ακριβός όπως το έγραψες ..!! που μαθαίνω ακόμα νέα τους και έχουν φράγκα είναι παντρεμένες έχουν παιδιά ….. και κάνουν χλιδάτη ζωή ….
Ένα παράδειγμα είναι η Σόνια Ρουμάνα φυλης 65β (οι παλιοι την ξερουν)που είχε μαζέψει αρκετό μαρούλι στην περιοχή....χτυπαγε διπλό βάρδια συνέχεια για χρημα.Παντρεύτηκε Ρουμανία και έχει βίλα με πισίνες κ γήπεδα τένις ιδιοκτησία της και κάνει χλιδα ζωή στο Βουκουρέστι ....

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: ISINAS

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Τι ώρα ξεκινά η πρώτη βάρδια δίδυμου 27

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Ένα παράδειγμα είναι η Σόνια Ρουμάνα φυλης 65β (οι παλιοι την ξερουν)που είχε μαζέψει αρκετό μαρούλι στην περιοχή....χτυπαγε διπλό βάρδια συνέχεια για χρημα.Παντρεύτηκε Ρουμανία και έχει βίλα με πισίνες κ γήπεδα τένις ιδιοκτησία της και κάνει χλιδα ζωή στο Βουκουρέστι ....
Προφανώς κάπου τα επένδυσε ή έκανε κάποια δίκη της επιχείρηση
Τα χρήματα σε αυτό το επίπεδο ( δεν είναι 5-10 μυρια ) τελειώνουν το πολύ σε 5-10 χρόνια ….

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Η Σονια ήταν από τις εξαιρεσεις. Ελάχιστες πορνες έχουν στόχους και πειθαρχημένο στρατιωτικα μυαλό. Οι περισσότερες βάζουν αυτό το στόχο, αλλά καταλήγουν να δουλευουν όσο περναει η μπογιά τους γιατί το χρήμα είναι πολυ γλυκο και η συνήθεια ακόμα πιο ευκολη. Ασε που είναι και τεμπέλες.
Το ίδιο έχει κάνει και η Νικόλ η Βουλγαρα στο Φωκαιας 7Α για όσους την εν θυμουνται. Προ 10ετιας. Καλοπαντρεύτηκε και τώρα έχει οικογένεια. Από τις πιο όμορφες στην ιστορία της περιοχης.

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Δεν ξέρω εάν περίμενε κανεις έξω από δίδυμου 27 εγώ 10:05 μπήκα μέσα , ήταν η φωτεινή και η βικτωρια , καη λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίστηκε η μιλάνε , και πήρα αυτήν με ωραίες εντυπώσεις

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.420
Πόντοι
2.836
Ελάχιστες πορνες έχουν στόχους και πειθαρχημένο στρατιωτικα μυαλό.
Ακριβώς όπως το λες στρατιωτικό μυαλό. ...Το ίδιο και η εντυπωσιακή Ντιανα Ρουμάνα του Φ65Α που έφυγε πριν 1 μήνα. 4 μέρες πριν φύγει μου είπε γυρίζω Κονσταντζα γιατί πέτυχα τον στόχο μου στην Ελλάδα κ φεύγω.... ειπα καλή τύχη ως bogat (πλούσιος στα ρουμανικα) με φίλησε κ αποχώρησα. Πάει κ αυτή....τώρα φυλης και πέριξ τα ίδια και τα ίδια δυστυχως....

Τελευταία τροποποίηση:

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21
Κατάθεση την Κυριακή που μας πέρασε Ελένη Ιωαννίνων 5 απίστευτη κάνεις ότι θες φιλιά ποδολαγνεία χύσιμο μάπα καλό σεξ στα 4 καβλα απιθανη
Είχα περάσει με την Ελένη πριν 2 χρόνια. Το στυλ της, η ηλικία της (μου αρέσουν οι ώριμες) και ο σωματότυπός της με φτιάχνει πολύ. ΑΛΛΑ η δική μου εμπειρία ήταν πολύ άσχημη. Έκανε ό,τι μπορούσε για να μην υπάρχει΄ καλή διείσδυση και γενικότερα ήταν σχεδόν εχθρική. Να σημειώσω ότι πάντα προσέχω να είμαι καθαρός και ευγενικός. Τι να πω; να την πέτυχα σε τόσο άσημη μέρα; Έφυγα άχυστος. Αυτό που γράφεις συναγωνιστή με εντυπωσιάζει και θα της δώσω μάλλον μία ακόμη ευκαιρία. Το χύσιμο στην μάπα της το ΄ζήτησες εσύ από πριν; ή ήρθε μόνο του πάνω στην φάση;

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλημέρα κύριοι χτες βράδυ πέρασα μια βόλτα από Φώκαιας και δυστυχώς εκτός από τις ίδιες μέτριες κοπέλες χρόνια τώρα που πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει να αναφερθούν το πολύ άσχημο είναι η παρασιτική κατάσταση που επικρατεί από κόσμο υπήρχαν πρεζακηδες που προσπαθούσαν να παραβιάσουν μπαγκαζιερα από μηχανάκι μια κοπέλα τοξικομανης που ενοχλητικά ζητιανευει ένας άλλος που ουρλιάζει και χτυπιέται κάτω στο δρόμο μιλάμε δηλαδή για φαινόμενα που δεν υπήρχαν παλιότερα δυστυχώς με αποτέλεσμα να γίνεται και επικίνδυνη η βόλτα καθώς έχουν αυξηθεί πάρα πολύ οι κλοπές και παραβιάσεις αυτοκινήτων.

Από κοπέλες χτες απόγευμα έτσι για την ιστορία
Φώκαιας 27 όροφος Κατερίνα ξανθιά χοντρή που δούλευε παλιότερα Αλκιβιάδου 16Α , στο υπόγειο Εμμανουέλα έχει βαρεθεί την ζωή της πραγματικά αν κολαγσν ένσημα θα είχε πιθανότητα σύνταξης στο μέλλον
Φωκαιας24 Ντιάνα ξανθιά ξανθιά αβυζη ακωλη αδιάφορη και μετριότητα στο δωμάτιο
Φωκαιας25 ισόγειο Σάρα μελαμψή νεαρή ωραία κοπέλα αλλά δυστυχώς στο δωμάτιο φόλα και μαζί άλλη μια ξανθιά ψηλή χρόνια στην πιάτσα η Τζάνινα
Φωκαιας25 όροφος τρεις Μελαμψες Λατινες με πιασίματα περίπου σαν αυτές που είναι Κολωνού 27Α από το ύφος τούς και μόνο είναι για προσπέραση με πολλά χιλιόμετρα
Φωκαιας13 Μαρία με τα γυαλακια απλά συμπαθητική όχι κάτι όμως ιδιαίτερο για να βγει 20€ο από την τσέπη

Μαλακίες δυστυχώς απογοήτευση μεγάλη χρειάζεται ανανέωση επειγόντως γιατί διαφορετικά δεν αξίζει ούτε το πέρασμα

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
207
Πόντοι
11
Τι ώρα ξεκινά η πρώτη βάρδια δίδυμου 27
Λογικά 10.00 με 10.30 Πιστεύω οτι και συ εμαθες για την αφιξη της Μιλένας του τσαχπινογαργαλιάρικου κοντοπούτανου και τρεχεις να προλάβεις πριν το ξεπ@τώσουν...!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom