Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Milko με γεύση φράουλα.Και κάτι τελευταίο....
Τι χρώμα δέρματος έχει:
Λευκό ή μελαμψό....????
Milko με γεύση φράουλα.Και κάτι τελευταίο....
Τι χρώμα δέρματος έχει:
Λευκό ή μελαμψό....????
Θα μπορούσες να την πεις και έτσι και από τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Πήγαινε ρίξε μιά ματιά. Δεν σου άνοιξε η όρεξη για μίλκο με φράουλα;Γυφτομολδαβακι?
Ακριβός όπως το έγραψες ..!! Χρόνια τώρα παρά πολλές κοπέλες μα παρά πολλές μου είχαν πει ..Βρήκα άκρη ….λάδωσα για να δουλέψω ….ξεχρέωσα ….Μετά έβγαλα πολλά φράγκα …άνοιξα επιχειρήσεις στην άκρη χρήματα κτλ…και θα φύγω …Πιο τραφικ; Θα πω και άλλες παροιμίες Πράσινα άλογα …. Να είχαμε να λέγαμε …το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ; Ελάχιστες περιπτώσεις είναι θύματα δάκο το λέω βάση των λεγόμενων τους ( των κοριτσιών ) και αρκετές περιπτώσεις ( πάνω από 20) που μαθαίνω ακόμα νέα τους και έχουν φράγκα είναι παντρεμένες έχουν παιδιά ….. και κάνουν χλιδάτη ζωή ….Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα!
ΌχιΕρώτηση κρίσεως:
Γλωσσοφιλα δίνει....????
Σαν τον πορδομεταστη με μακρύ μαλλίΑπό φάτσα τι λέει?
Την γλύτωσε ο Τζων
Τραφικ κι αυτά είναι ανέκδοτα οοως το φτηνό γαμησι σε Βουλγαρία η Ρουμανία πχ. Κάποτε υπήρξαν σήμερα είναι μια στο χίλια να παίζεται κάτι τέτοιο. Εκβιασμοί συναισθημματικοι είναι σε κάποιες αλαζιστες περιπτώσεις, η πλειοψηφία που έρχονται έχουν πλήρη γνώση και απόλυτη ελευθερία επιλογής.. Αντί να δουλεύουν δεκαωρο για 20ε προτιμούν να οηδιουνται 20 λεπτά για 20ε... Αυτό κ τίποτα άλλο. Για Ελλάδα και Ευρώπη γενικάΑκριβός όπως το έγραψες ..!! Χρόνια τώρα παρά πολλές κοπέλες μα παρά πολλές μου είχαν πει ..Βρήκα άκρη ….λάδωσα για να δουλέψω ….ξεχρέωσα ….Μετά έβγαλα πολλά φράγκα …άνοιξα επιχειρήσεις στην άκρη χρήματα κτλ…και θα φύγω …Πιο τραφικ; Θα πω και άλλες παροιμίες Πράσινα άλογα …. Να είχαμε να λέγαμε …το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ; Ελάχιστες περιπτώσεις είναι θύματα δάκο το λέω βάση των λεγόμενων τους ( των κοριτσιών ) και αρκετές περιπτώσεις ( πάνω από 20) που μαθαίνω ακόμα νέα τους και έχουν φράγκα είναι παντρεμένες έχουν παιδιά ….. και κάνουν χλιδάτη ζωή ….
και έχουν φράγκα είναι παντρεμένες έχουν παιδιά ….. και κάνουν χλιδάτη ζωή
Ένα παράδειγμα είναι η Σόνια Ρουμάνα φυλης 65β (οι παλιοι την ξερουν)που είχε μαζέψει αρκετό μαρούλι στην περιοχή....χτυπαγε διπλό βάρδια συνέχεια για χρημα.Παντρεύτηκε Ρουμανία και έχει βίλα με πισίνες κ γήπεδα τένις ιδιοκτησία της και κάνει χλιδα ζωή στο Βουκουρέστι ....Ακριβός όπως το έγραψες ..!! που μαθαίνω ακόμα νέα τους και έχουν φράγκα είναι παντρεμένες έχουν παιδιά ….. και κάνουν χλιδάτη ζωή ….
Συνήθως 0930-1000Τι ώρα ξεκινά η πρώτη βάρδια δίδυμου 27
Κάτσε να πιούμε ένα καφέ ρε φιλεΣυνήθως 0930-1000
Προφανώς κάπου τα επένδυσε ή έκανε κάποια δίκη της επιχείρησηΈνα παράδειγμα είναι η Σόνια Ρουμάνα φυλης 65β (οι παλιοι την ξερουν)που είχε μαζέψει αρκετό μαρούλι στην περιοχή....χτυπαγε διπλό βάρδια συνέχεια για χρημα.Παντρεύτηκε Ρουμανία και έχει βίλα με πισίνες κ γήπεδα τένις ιδιοκτησία της και κάνει χλιδα ζωή στο Βουκουρέστι ....
Η Σονια ήταν από τις εξαιρεσεις. Ελάχιστες πορνες έχουν στόχους και πειθαρχημένο στρατιωτικα μυαλό. Οι περισσότερες βάζουν αυτό το στόχο, αλλά καταλήγουν να δουλευουν όσο περναει η μπογιά τους γιατί το χρήμα είναι πολυ γλυκο και η συνήθεια ακόμα πιο ευκολη. Ασε που είναι και τεμπέλες.Ένα παράδειγμα είναι η Σόνια Ρουμάνα φυλης 65β (οι παλιοι την ξερουν)που είχε μαζέψει αρκετό μαρούλι στην περιοχή....χτυπαγε διπλό βάρδια συνέχεια για χρημα.Παντρεύτηκε Ρουμανία και έχει βίλα με πισίνες κ γήπεδα τένις ιδιοκτησία της και κάνει χλιδα ζωή στο Βουκουρέστι ....
Ακριβώς όπως το λες στρατιωτικό μυαλό. ...Το ίδιο και η εντυπωσιακή Ντιανα Ρουμάνα του Φ65Α που έφυγε πριν 1 μήνα. 4 μέρες πριν φύγει μου είπε γυρίζω Κονσταντζα γιατί πέτυχα τον στόχο μου στην Ελλάδα κ φεύγω.... ειπα καλή τύχη ως bogat (πλούσιος στα ρουμανικα) με φίλησε κ αποχώρησα. Πάει κ αυτή....τώρα φυλης και πέριξ τα ίδια και τα ίδια δυστυχως....Ελάχιστες πορνες έχουν στόχους και πειθαρχημένο στρατιωτικα μυαλό.
Είχα περάσει με την Ελένη πριν 2 χρόνια. Το στυλ της, η ηλικία της (μου αρέσουν οι ώριμες) και ο σωματότυπός της με φτιάχνει πολύ. ΑΛΛΑ η δική μου εμπειρία ήταν πολύ άσχημη. Έκανε ό,τι μπορούσε για να μην υπάρχει΄ καλή διείσδυση και γενικότερα ήταν σχεδόν εχθρική. Να σημειώσω ότι πάντα προσέχω να είμαι καθαρός και ευγενικός. Τι να πω; να την πέτυχα σε τόσο άσημη μέρα; Έφυγα άχυστος. Αυτό που γράφεις συναγωνιστή με εντυπωσιάζει και θα της δώσω μάλλον μία ακόμη ευκαιρία. Το χύσιμο στην μάπα της το ΄ζήτησες εσύ από πριν; ή ήρθε μόνο του πάνω στην φάση;Κατάθεση την Κυριακή που μας πέρασε Ελένη Ιωαννίνων 5 απίστευτη κάνεις ότι θες φιλιά ποδολαγνεία χύσιμο μάπα καλό σεξ στα 4 καβλα απιθανη
Λογικά 10.00 με 10.30 Πιστεύω οτι και συ εμαθες για την αφιξη της Μιλένας του τσαχπινογαργαλιάρικου κοντοπούτανου και τρεχεις να προλάβεις πριν το ξεπ@τώσουν...!!!Τι ώρα ξεκινά η πρώτη βάρδια δίδυμου 27
Σε ποιό μαγαζί ειναι τώρα ?Δεν ήξερα ότι έλειπε, ναι.
Στο 48 το παλιό την είχα δει στην πρωινή βάρδιαΣε ποιό μαγαζί ειναι τώρα ?