Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Μάγκες καλησπέρα! Καμία καλή περίπτωση για απογευματινή πιπαρα; Ευχαριστώ!!!
Η Εβελίνα μου έχει φάει πανω απο 300€ σε 20αρικα. Κανένα προβλημα από τη τσατσά, αντιθέτως δεν έχει χτυπήσει ποτέ πορτα! Και κρατάω και την Θεά Εβε 15λεπτα στάνταρ!Πρώτη φορά με Μίρα στο Περγάμου 1 πάνω, η Ουκρανέζα τα "σπάει" σε υπηρεσίες και συμπεριφορά, είναι για πολλά μπλε εισιτήρια... Όσον αφορά την περιβόητη υπηρεσία που έχει συνδεθεί με την Εβελίνα (η οποία σήμερα θα είναι στη δεύτερη βάρδια όπως μου είπε σε ερώτησή μου), δεν έχω καταλάβει τι λάθος μπορεί να κάνεις και να σου φερθεί απρεπώς. Και στο παρελθόν στο Αχαρνών 85 και σήμερα μου φάνηκε ευγενέστατη και (σημαντικό) καθόλου πιεστική να περάσω. Το εκτίμησα, έφυγα, ξαναγύρισα στο καπάκι και δεν το μετάνιωσα!
Με την θεία Τανια
24 Ιουνίου, 2022
Γενική βαθμολογία
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Όλες οι κριτικές για την Τάνια
Απογευματινό ξεκαβλωμα με την Θεία Τανια..Το ερκοντισιον στο φουλ και εγώ όρθιος την περιμένω. .Με το που μπαίνει κατευθείαν γλωσοφιλα και χαμουρεμα αγριο..Ξαπλώνω στο πεντακάθαρο κρεβάτι και αρχίζει ένα γλύψιμο απίστευτο ..ποδια πουτσο αρχιδια τα πάντα όλα η Τανια..σηκώνω τα πόδια και της λέω έλα..Ξεκινάει μία κολογλυφαδα απίστευτη πέντε λεπτά τουλάχιστον..πέρασμα καποτας και κατευθείαν στον κολο ο οποιος ήταν σαν χωνί βέβαια..καπου εκεί χτύπησε και η πόρτα ..αφαίρεση προφυλακτικου και ρουφηγμα μέχρι τελευταίας ρανιδας σπέρματος..Τα έφτυσε στον νεροχύτη χαιρέτησε και με το βρακι στο χέρι βγήκε σαλόνι ..Τιμιο 20 ευρώ η θεία..Θα ξαναέρθω σίγουρα..
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 23, 2022
Βάρδια επίσκεψης
2η (απογευματινή)
Όνομα κοπέλας
Τάνια
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Πολυλογας είσαι σεβασμιώτατε!Μάθε πρώτα να διαβάζεις και μετά κάνε κήρυγμα παπατζηΏστε τύπε από τη μία κοροϊδεύεις που γαμάνε τις σάπιες και από την άλλη θα τις ξανασυναντούσες σίγουρα κιόλας εεε; σα δεν ντρέπεσαι λίγο παπατζή.
Στο μεταξύ έχεις κανα μήνα που ξανάπιασες το σάη και μέχρι στιγμής έχουμε μάθει ότι γουστάρεις τραβελοκρεατόβεργες, ότι τρελαίνεσαι να σου σπατουλάρουν τη ροδέλα, ότι τελικά παρά το ότι κράζεις, είσαι και συ σκουπιδοφάγος, ότι δεν έχεις πρόβλημα να γλείψεις φλόκια των προηγούμενων πελατών πάνω στις κορασίδες που δεν πρόλαβαν να πλυθούν (για να χτίσεις ανοσοποιητικό ) και ποιος ξέρει τι άλλο έρχεται για σένα.
Καλή αρχή μην ξεχάσω να σου πω
Τύπε, μην κρίνεις για να μην κριθείς!Πολυλογας είσαι σεβασμιώτατε!Μάθε πρώτα να διαβάζεις και μετά κάνε κήρυγμα παπατζη
Τύπε, μην κρίνεις για να μην κριθείς! Σωστός ο παίκτης
Είναι εκει μυστη μ ;Καβαληκεύτηκε η ρωσσίδα(ίσως) Μελίνα η Μιλένα.
Το κορίτσι σπρώχνει για τρελλά γλωσσόφιλλα όπου στην αρχή έκανα τρίπλες για να αποφύγω αλλά στο τέλος έριξα 3 γλωσσόφιλα. Μάσαχε τσίχλα με γεύση μέντας. Πέσανε γλυψείματα και δαγκωματάκια στα μεγάλα μαστάρια της και τσούπ ο πόυτσος έγινε μάνικα της πυροσβεστικής. Δεν έχασε λεπτό δεν ρώτησε και τον άρπαξε στο στόμα. Ο πούτσος μου μυρίζει μέντα. 5 με 8 λεπτά της έσπρωχνα στο στόμα και της έβγαζα το χέρι για να πάρει τα μπόσικα. Πνιγόταν αλλά στα αρχίδια μου. Εγώ πλερώνω. Το αρκουδίσιο σε καλή θερμοκρασία και η τάνα έπιασε κότσο τα μαλλιά. Εδώ λέω τα πράγματα σοβάρεψαν. 3 στάσεις όπου τγν γαμούσα και ήθελε φιλάκια και στο doggy της έβγαλα το κοκαλάκι και την τρά αγα απο τα μαλιά ενώ γαμούσα το σλάβικο άτι. Το τέλος ήρθες στο στόμα που πάλι δεν ρώτησε και γέμισε τα μάγουλα με το σπέρμα των αρχιδιών μου. Ρούφαγε και παραλίγο να φύγω απο εγκεφαλικό.
Κώλο δεν δίνει,ούτε αφήνει να το δαχτυλιάσεις.
Άξια.
Τη φωτεινη την εχω γαμησει άπειρες φορες με φουλ προγραμμα πλην κωλου,παντα πεντακαθαρη.Μου εχει εκμυστηρευτει(αληθεια η ψεμματα ποιος ξερει) κατι λογικο,οτι σε απλυτους δεν κανει πολλα πολλα,και σίγουρα οχι ακαποτα τσιμπουκια.Αυτές στο Διδυμου 27 πίνουν το σπέρμα με το λίτρο. Δίνουν γλωσσοφιλα και κάνουν γλυφοκολια. Λίγο μυαλό χρειάζεται για να μην πηγαίνετε..
Αουρορα στο δίπλα τι λέει τυπε μου?Θα φας φόλα....
Εγγυηση σας λεω,για,δυνατο γαμησι.Καβαληκεύτηκε η ρωσσίδα(ίσως) Μελίνα η Μιλένα.
Το κορίτσι σπρώχνει για τρελλά γλωσσόφιλλα όπου στην αρχή έκανα τρίπλες για να αποφύγω αλλά στο τέλος έριξα 3 γλωσσόφιλα. Μάσαχε τσίχλα με γεύση μέντας. Πέσανε γλυψείματα και δαγκωματάκια στα μεγάλα μαστάρια της και τσούπ ο πόυτσος έγινε μάνικα της πυροσβεστικής. Δεν έχασε λεπτό δεν ρώτησε και τον άρπαξε στο στόμα. Ο πούτσος μου μυρίζει μέντα. 5 με 8 λεπτά της έσπρωχνα στο στόμα και της έβγαζα το χέρι για να πάρει τα μπόσικα. Πνιγόταν αλλά στα αρχίδια μου. Εγώ πλερώνω. Το αρκουδίσιο σε καλή θερμοκρασία και η τάνα έπιασε κότσο τα μαλλιά. Εδώ λέω τα πράγματα σοβάρεψαν. 3 στάσεις όπου τγν γαμούσα και ήθελε φιλάκια και στο doggy της έβγαλα το κοκαλάκι και την τρά αγα απο τα μαλιά ενώ γαμούσα το σλάβικο άτι. Το τέλος ήρθες στο στόμα που πάλι δεν ρώτησε και γέμισε τα μάγουλα με το σπέρμα των αρχιδιών μου. Ρούφαγε και παραλίγο να φύγω απο εγκεφαλικό.
Κώλο δεν δίνει,ούτε αφήνει να το δαχτυλιάσεις.
Άξια.
Σαπουνι καθε ποτε βλεπει ο κωλος σου μυστη?Η εφαγε υπολειματα μερεντας μαζι με κομματακια κωλοχαρτο απο τις κωλοτριχες σου?Με την θεία Τανια
24 Ιουνίου, 2022
Γενική βαθμολογία
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Όλες οι κριτικές για την Τάνια
Απογευματινό ξεκαβλωμα με την Θεία Τανια..Το ερκοντισιον στο φουλ και εγώ όρθιος την περιμένω. .Με το που μπαίνει κατευθείαν γλωσοφιλα και χαμουρεμα αγριο..Ξαπλώνω στο πεντακάθαρο κρεβάτι και αρχίζει ένα γλύψιμο απίστευτο ..ποδια πουτσο αρχιδια τα πάντα όλα η Τανια..σηκώνω τα πόδια και της λέω έλα..Ξεκινάει μία κολογλυφαδα απίστευτη πέντε λεπτά τουλάχιστον..πέρασμα καποτας και κατευθείαν στον κολο ο οποιος ήταν σαν χωνί βέβαια..καπου εκεί χτύπησε και η πόρτα ..αφαίρεση προφυλακτικου και ρουφηγμα μέχρι τελευταίας ρανιδας σπέρματος..Τα έφτυσε στον νεροχύτη χαιρέτησε και με το βρακι στο χέρι βγήκε σαλόνι ..Τιμιο 20 ευρώ η θεία..Θα ξαναέρθω σίγουρα..
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 23, 2022
Βάρδια επίσκεψης
2η (απογευματινή)
Όνομα κοπέλας
Τάνια
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
ΕτΕγγυηση σας λεω,για,δυνατο γαμησι.
Σαπουνι καθε ποτε βλεπει ο κωλος σου μυστη?Η εφαγε υπολειματα μερεντας μαζι με κομματακια κωλοχαρτο απο τις κωλοτριχες σου?
Πήγαινε και τρελοκοτσιδουΜάγκες, η Μαρία η τρελοκοτσιδού πόσο είναι πάνω κάτω και πώς είναι από εμφάνιση; Είδα κάτι καλές κριτικές και πήγα Παρασίου 36, αλλά ήτανε μια Μόνικα. 50άρα που κρατιέται καλά, γύρω στο 1,65-1,70, κανονικό σώμα με δυομισάρια βυζιά, ίσως και φτιαγμένα γιατί κρατιόντουσταν για την ηλικία της. Χτύπησα κουδούνι και μου άνοιξε η κοπέλα, τα άλλα δωμάτια ήτανε άδεια, μάλλον ήμασταν μόνοι μας στον οίκο.
Θερμή κοπέλα, στην αρχή μου ζήτησε να σηκωθώ από το κρεβάτι για να μου κωλοτριφτεί στα όρθια, πίπα κάμποση ώρα με καπότα, με ρώτησε κι αν ήθελα να της γλύψω τη μουνάρα αλλά δεν ήθελα, μια στάση με 3-4 γλωσσόφιλα με δική μου πρωτοβουλία και στο τέλος με ρώτησε αν ήθελα μασαζάκι αλλά βαριόμουνα. Γενικά καλή ήταν, αλλά μάλλον προτιμώ μικρότερες ηλικίες. Η Μόνικα δουλεύει Κυριακές, Τετάρτες και Πέμπτες όλη μέρα, υποθέτω η τρελοκοτσιδού τις άλλες μέρες.
Μετά από άπειρες φορές μπορείτε να συναψετε δεσμόΤη φωτεινη την εχω γαμησει άπειρες φορες με φουλ προγραμμα πλην κωλου,παντα πεντακαθαρη.Μου εχει εκμυστηρευτει(αληθεια η ψεμματα ποιος ξερει) κατι λογικο,οτι σε απλυτους δεν κανει πολλα πολλα,και σίγουρα οχι ακαποτα τσιμπουκια.
Δηλ δεν υπάρχει ίδιο κόκαλο βρο?Γυφτορουμανακι πατσαβούρακι!