Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 240 άτομα (24 μέλη και 216 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
Eίσαι πάντως γνήσιος τζογαδόρος ρε μπαγάσα. Κάθε σου επίσκεψη στα πηδηχτήρια πρέπει να είναι σκέτη ρουλέττα με τόσα ακάποτα που ρίχνεις. Τό’ χεις συνδυάσει όμορφα βέβαια. Καζίνο και μπουρδελότσαρκα σε ένα.:2funny:

It's better to regret what you have done than what you haven't​

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.226
Πόντοι
2.411
Γενικά το ελ. στοματικό και ειδικα με πουτάνες εγκυμονει κάποιους κινδύνους για μολύνσεις όπως πχ γονοροια κλπ. οι οποιες κολανε ευκολα και καλυτερα να αποφευγεται, βοηθαει η άμεση ουρηση αμέσως μετά όπως και η κατανάλωση cranberrie σε καπσουλες.. εγω εχω δωσει καποιες φορες και μια φορα ειχα θεμα..
Δεν κολλανε ολοι το ιδιο ευκολα,και δεν εμφανιζουν ολοι συμπτωματα.Δεν ειχα κανει κατι τις προηγουμενες μερες,και τις δυο φορες οποτε θαρρω οτι αυτη φταιει.Ουτε η φαντα δε σε σωζει απο χλαμυδια,ειναι υπερμεταδοτικα και φυσικα κατουρησα κι επλυνα πουτσα πριν φυγω,οπως κανω παντοτε στους οικους.

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Μάγκες καλησπέρα! Καμία καλή περίπτωση για απογευματινή πιπαρα; Ευχαριστώ!!!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Πρώτη φορά με Μίρα στο Περγάμου 1 πάνω, η Ουκρανέζα τα "σπάει" σε υπηρεσίες και συμπεριφορά, είναι για πολλά μπλε εισιτήρια... Όσον αφορά την περιβόητη υπηρεσία που έχει συνδεθεί με την Εβελίνα (η οποία σήμερα θα είναι στη δεύτερη βάρδια όπως μου είπε σε ερώτησή μου), δεν έχω καταλάβει τι λάθος μπορεί να κάνεις και να σου φερθεί απρεπώς. Και στο παρελθόν στο Αχαρνών 85 και σήμερα μου φάνηκε ευγενέστατη και (σημαντικό) καθόλου πιεστική να περάσω. Το εκτίμησα, έφυγα, ξαναγύρισα στο καπάκι και δεν το μετάνιωσα!
Η Εβελίνα μου έχει φάει πανω απο 300€ σε 20αρικα. Κανένα προβλημα από τη τσατσά, αντιθέτως δεν έχει χτυπήσει ποτέ πορτα! Και κρατάω και την Θεά Εβε 15λεπτα στάνταρ!

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Αυτή η ζανα από Ιωαννίνων 5 λέει τίποτα ; Την έχει πάρει κανεις γτ δεν βλέπω καμία κριτική …

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.887
Πόντοι
746
Με την θεία Τανια
24 Ιουνίου, 2022

Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0

Όλες οι κριτικές για την Τάνια
Απογευματινό ξεκαβλωμα με την Θεία Τανια..Το ερκοντισιον στο φουλ και εγώ όρθιος την περιμένω. .Με το που μπαίνει κατευθείαν γλωσοφιλα και χαμουρεμα αγριο..Ξαπλώνω στο πεντακάθαρο κρεβάτι και αρχίζει ένα γλύψιμο απίστευτο ..ποδια πουτσο αρχιδια τα πάντα όλα η Τανια..σηκώνω τα πόδια και της λέω έλα..Ξεκινάει μία κολογλυφαδα απίστευτη πέντε λεπτά τουλάχιστον..πέρασμα καποτας και κατευθείαν στον κολο ο οποιος ήταν σαν χωνί βέβαια..καπου εκεί χτύπησε και η πόρτα ..αφαίρεση προφυλακτικου και ρουφηγμα μέχρι τελευταίας ρανιδας σπέρματος..Τα έφτυσε στον νεροχύτη χαιρέτησε και με το βρακι στο χέρι βγήκε σαλόνι ..Τιμιο 20 ευρώ η θεία..Θα ξαναέρθω σίγουρα..

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ​

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 23, 2022
Βάρδια επίσκεψης
2η (απογευματινή)
Όνομα κοπέλας
Τάνια
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!

Χαχαχχαχαχαχαχχχαχαχχαχαχαχαψχαχαχαχαχαχχαχ

Athanatos 35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2022
Like
1.212
Πόντοι
200
Καλησπέρα στην ομάδα. Είμαι νέος στο forum. Πριν πολλά χρόνια πήγαινα συχνά στη φυλης. Έχω να πάω καμιά δεκαετία. Ψήνομαι να ξαναρχίσω τις επισκέψεις. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει που θα βρω ψιλονταρντανα με φυσικό μεγάλο στήθος?Ευχαριστώ

Athanatos 35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2022
Like
1.212
Πόντοι
200
Επίσης επειδή είμαι πρωινός τύπος μπορείτε να με ενημερώσετε τι ώρα ανοίγουν?ευχαριστώ και πάλι

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Ώστε τύπε από τη μία κοροϊδεύεις που γαμάνε τις σάπιες και από την άλλη θα τις ξανασυναντούσες σίγουρα κιόλας εεε; σα δεν ντρέπεσαι λίγο παπατζή.
Στο μεταξύ έχεις κανα μήνα που ξανάπιασες το σάη και μέχρι στιγμής έχουμε μάθει ότι γουστάρεις τραβελοκρεατόβεργες, ότι τρελαίνεσαι να σου σπατουλάρουν τη ροδέλα, ότι τελικά παρά το ότι κράζεις, είσαι και συ σκουπιδοφάγος, ότι δεν έχεις πρόβλημα να γλείψεις φλόκια των προηγούμενων πελατών πάνω στις κορασίδες που δεν πρόλαβαν να πλυθούν (για να χτίσεις ανοσοποιητικό :2funny:) και ποιος ξέρει τι άλλο έρχεται για σένα.
Καλή αρχή μην ξεχάσω να σου πω:confused:
Πολυλογας είσαι σεβασμιώτατε!Μάθε πρώτα να διαβάζεις και μετά κάνε κήρυγμα παπατζη

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.887
Πόντοι
746
Καβαληκεύτηκε η ρωσσίδα(ίσως) Μελίνα η Μιλένα στο Διδυμου 27.
Το κορίτσι σπρώχνει για τρελλά γλωσσόφιλλα όπου στην αρχή έκανα τρίπλες για να αποφύγω αλλά στο τέλος έριξα 3 γλωσσόφιλα. Μάσαχε τσίχλα με γεύση μέντας. Πέσανε γλυψείματα και δαγκωματάκια στα μεγάλα μαστάρια της και τσούπ ο πόυτσος έγινε μάνικα της πυροσβεστικής. Δεν έχασε λεπτό δεν ρώτησε και τον άρπαξε στο στόμα. Ο πούτσος μου μυρίζει μέντα. 5 με 8 λεπτά της έσπρωχνα στο στόμα και της έβγαζα το χέρι για να πάρει τα μπόσικα. Πνιγόταν αλλά στα αρχίδια μου. Εγώ πλερώνω. Το αρκουδίσιο σε καλή θερμοκρασία και η τάνα έπιασε κότσο τα μαλλιά. Εδώ λέω τα πράγματα σοβάρεψαν. 3 στάσεις όπου την γαμούσα και ήθελε φιλάκια και στο doggy της έβγαλα το κοκαλάκι και την τράβαγα απο τα μαλιά ενώ γαμούσα το σλάβικο άτι. Το τέλος ήρθες στο στόμα που πάλι δεν ρώτησε και γέμισε τα μάγουλα με το σπέρμα των αρχιδιών μου. Ρούφαγε και παραλίγο να φύγω απο εγκεφαλικό.
Κώλο δεν δίνει,ούτε αφήνει να το δαχτυλιάσεις.
Άξια.

Τελευταία τροποποίηση:

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Καβαληκεύτηκε η ρωσσίδα(ίσως) Μελίνα η Μιλένα.
Το κορίτσι σπρώχνει για τρελλά γλωσσόφιλλα όπου στην αρχή έκανα τρίπλες για να αποφύγω αλλά στο τέλος έριξα 3 γλωσσόφιλα. Μάσαχε τσίχλα με γεύση μέντας. Πέσανε γλυψείματα και δαγκωματάκια στα μεγάλα μαστάρια της και τσούπ ο πόυτσος έγινε μάνικα της πυροσβεστικής. Δεν έχασε λεπτό δεν ρώτησε και τον άρπαξε στο στόμα. Ο πούτσος μου μυρίζει μέντα. 5 με 8 λεπτά της έσπρωχνα στο στόμα και της έβγαζα το χέρι για να πάρει τα μπόσικα. Πνιγόταν αλλά στα αρχίδια μου. Εγώ πλερώνω. Το αρκουδίσιο σε καλή θερμοκρασία και η τάνα έπιασε κότσο τα μαλλιά. Εδώ λέω τα πράγματα σοβάρεψαν. 3 στάσεις όπου τγν γαμούσα και ήθελε φιλάκια και στο doggy της έβγαλα το κοκαλάκι και την τρά αγα απο τα μαλιά ενώ γαμούσα το σλάβικο άτι. Το τέλος ήρθες στο στόμα που πάλι δεν ρώτησε και γέμισε τα μάγουλα με το σπέρμα των αρχιδιών μου. Ρούφαγε και παραλίγο να φύγω απο εγκεφαλικό.
Άξια.
Είναι εκει μυστη μ ;

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.226
Πόντοι
2.411
Αυτές στο Διδυμου 27 πίνουν το σπέρμα με το λίτρο. Δίνουν γλωσσοφιλα και κάνουν γλυφοκολια. Λίγο μυαλό χρειάζεται για να μην πηγαίνετε..
Τη φωτεινη την εχω γαμησει άπειρες φορες με φουλ προγραμμα πλην κωλου,παντα πεντακαθαρη.Μου εχει εκμυστηρευτει(αληθεια η ψεμματα ποιος ξερει) κατι λογικο,οτι σε απλυτους δεν κανει πολλα πολλα,και σίγουρα οχι ακαποτα τσιμπουκια.

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.226
Πόντοι
2.411
Καβαληκεύτηκε η ρωσσίδα(ίσως) Μελίνα η Μιλένα.
Το κορίτσι σπρώχνει για τρελλά γλωσσόφιλλα όπου στην αρχή έκανα τρίπλες για να αποφύγω αλλά στο τέλος έριξα 3 γλωσσόφιλα. Μάσαχε τσίχλα με γεύση μέντας. Πέσανε γλυψείματα και δαγκωματάκια στα μεγάλα μαστάρια της και τσούπ ο πόυτσος έγινε μάνικα της πυροσβεστικής. Δεν έχασε λεπτό δεν ρώτησε και τον άρπαξε στο στόμα. Ο πούτσος μου μυρίζει μέντα. 5 με 8 λεπτά της έσπρωχνα στο στόμα και της έβγαζα το χέρι για να πάρει τα μπόσικα. Πνιγόταν αλλά στα αρχίδια μου. Εγώ πλερώνω. Το αρκουδίσιο σε καλή θερμοκρασία και η τάνα έπιασε κότσο τα μαλλιά. Εδώ λέω τα πράγματα σοβάρεψαν. 3 στάσεις όπου τγν γαμούσα και ήθελε φιλάκια και στο doggy της έβγαλα το κοκαλάκι και την τρά αγα απο τα μαλιά ενώ γαμούσα το σλάβικο άτι. Το τέλος ήρθες στο στόμα που πάλι δεν ρώτησε και γέμισε τα μάγουλα με το σπέρμα των αρχιδιών μου. Ρούφαγε και παραλίγο να φύγω απο εγκεφαλικό.
Άξια.
Εγγυηση σας λεω,για,δυνατο γαμησι.
Με την θεία Τανια
24 Ιουνίου, 2022

Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0

Όλες οι κριτικές για την Τάνια
Απογευματινό ξεκαβλωμα με την Θεία Τανια..Το ερκοντισιον στο φουλ και εγώ όρθιος την περιμένω. .Με το που μπαίνει κατευθείαν γλωσοφιλα και χαμουρεμα αγριο..Ξαπλώνω στο πεντακάθαρο κρεβάτι και αρχίζει ένα γλύψιμο απίστευτο ..ποδια πουτσο αρχιδια τα πάντα όλα η Τανια..σηκώνω τα πόδια και της λέω έλα..Ξεκινάει μία κολογλυφαδα απίστευτη πέντε λεπτά τουλάχιστον..πέρασμα καποτας και κατευθείαν στον κολο ο οποιος ήταν σαν χωνί βέβαια..καπου εκεί χτύπησε και η πόρτα ..αφαίρεση προφυλακτικου και ρουφηγμα μέχρι τελευταίας ρανιδας σπέρματος..Τα έφτυσε στον νεροχύτη χαιρέτησε και με το βρακι στο χέρι βγήκε σαλόνι ..Τιμιο 20 ευρώ η θεία..Θα ξαναέρθω σίγουρα..

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ​

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 23, 2022
Βάρδια επίσκεψης
2η (απογευματινή)
Όνομα κοπέλας
Τάνια
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σαπουνι καθε ποτε βλεπει ο κωλος σου μυστη?Η εφαγε υπολειματα μερεντας μαζι με κομματακια κωλοχαρτο απο τις κωλοτριχες σου?

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Μάγκες, η Μαρία η τρελοκοτσιδού πόσο είναι πάνω κάτω και πώς είναι από εμφάνιση; Είδα κάτι καλές κριτικές και πήγα Παρασίου 36, αλλά ήτανε μια Μόνικα. 50άρα που κρατιέται καλά, γύρω στο 1,65-1,70, κανονικό σώμα με δυομισάρια βυζιά, ίσως και φτιαγμένα γιατί κρατιόντουσταν για την ηλικία της. Χτύπησα κουδούνι και μου άνοιξε η κοπέλα, τα άλλα δωμάτια ήτανε άδεια, μάλλον ήμασταν μόνοι μας στον οίκο.

Θερμή κοπέλα, στην αρχή μου ζήτησε να σηκωθώ από το κρεβάτι για να μου κωλοτριφτεί στα όρθια, πίπα κάμποση ώρα με καπότα, με ρώτησε κι αν ήθελα να της γλύψω τη μουνάρα αλλά δεν ήθελα, μια στάση με 3-4 γλωσσόφιλα με δική μου πρωτοβουλία και στο τέλος με ρώτησε αν ήθελα μασαζάκι αλλά βαριόμουνα. Γενικά καλή ήταν, αλλά μάλλον προτιμώ μικρότερες ηλικίες. Η Μόνικα δουλεύει Κυριακές, Τετάρτες και Πέμπτες όλη μέρα, υποθέτω η τρελοκοτσιδού τις άλλες μέρες.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Δοκιμη με την Κατερινα απο Φωκαιας 9 στην πρωινη βαρδυα. Μελαχροινο μιλφ με γυαλια και φυσικο στηθος. Δυνατη πιπα ακαπωτη στο γαμησι 3 στασεις αλλα δεν το πολυεχει. Τελειωμα με πιπα.

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Μετά γλωσοφιλιασε εσένα μύστη..
Εγγυηση σας λεω,για,δυνατο γαμησι.

Σαπουνι καθε ποτε βλεπει ο κωλος σου μυστη?Η εφαγε υπολειματα μερεντας μαζι με κομματακια κωλοχαρτο απο τις κωλοτριχες σου?
Ετ

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Πη
Μάγκες, η Μαρία η τρελοκοτσιδού πόσο είναι πάνω κάτω και πώς είναι από εμφάνιση; Είδα κάτι καλές κριτικές και πήγα Παρασίου 36, αλλά ήτανε μια Μόνικα. 50άρα που κρατιέται καλά, γύρω στο 1,65-1,70, κανονικό σώμα με δυομισάρια βυζιά, ίσως και φτιαγμένα γιατί κρατιόντουσταν για την ηλικία της. Χτύπησα κουδούνι και μου άνοιξε η κοπέλα, τα άλλα δωμάτια ήτανε άδεια, μάλλον ήμασταν μόνοι μας στον οίκο.

Θερμή κοπέλα, στην αρχή μου ζήτησε να σηκωθώ από το κρεβάτι για να μου κωλοτριφτεί στα όρθια, πίπα κάμποση ώρα με καπότα, με ρώτησε κι αν ήθελα να της γλύψω τη μουνάρα αλλά δεν ήθελα, μια στάση με 3-4 γλωσσόφιλα με δική μου πρωτοβουλία και στο τέλος με ρώτησε αν ήθελα μασαζάκι αλλά βαριόμουνα. Γενικά καλή ήταν, αλλά μάλλον προτιμώ μικρότερες ηλικίες. Η Μόνικα δουλεύει Κυριακές, Τετάρτες και Πέμπτες όλη μέρα, υποθέτω η τρελοκοτσιδού τις άλλες μέρες.
Πήγαινε και τρελοκοτσιδου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom