Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 211 άτομα (18 μέλη και 193 επισκέπτες)

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Ποσο μερακλης και ρομαντικος..
Και
Αν λες τη βουλγαρα τσιμπουκλου,ειναι φορεας χλαμυδιων στο στομα.Σε μια βδομαδα το πολυ αν της τον δωσεις ακαποτη πιπα,θα κατουρας ξυραφια κια θα βγαζεις κιτρινο πυο απο ουρηθρα.
Πιπα με προφυλακτικο πάντα..το στόμα τους είναι σκέτο χυσοδοχειο..Αδειάζουν όλα τα πακια και οι αραπηδες

• Like
Αντιδράσεις: jik

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
498
Πόντοι
21
Eνεργητικη η παθητικη ? Επισης ξερεις τι νουμερο παπουτσι φοραει ? Προς το παρον την εχω καταβρει με τα εφηβικα πατουσακια της Βανεσας απο το Ιασωνος 20β, τα γλειφω σα ναναι γλειφειτζουρια..
Απο τοτε που εφυγε και η εφηβη Κατια απο το υπογειο 31 δεν εχω βρει κατι καλυτερο
Καλή ερώτηση.
Αν ξερει καποιος καποια που να κανει ενεργητική δλδ να γλυφει πατούσες ας ενημερώσει ή π.μ

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
516
Like
71.452
Πόντοι
41.129
Είσαι παθών προσωπικά ή κάποιος έμπιστος δικός σου; Είναι πολύ βαριά κατηγορία! (Δεν έχω προσωπικό όφελος ή ζημία από τη διαφήμιση ή την καταδίκη για τη συγκεκριμένη κοπέλα, δεν την έχω πάρει ποτέ αν και μου αρέσει).
Πάντα αυτοί που καταγγέλλουν δημόσια μια κορασίδα οτι εχει καποιο αφροδίσιο δεν την εχουν γαμήσει οι ίδιοι καθώς αυτοί δε γαμάνε πουτάνες του 20ρικου και του 10ρικου, γαμανε μονο τις πεντακάθαρες βίζιτες , παντα κάποιος γνωστός καποιος φίλος, καποιος γνωστός ενος γνωστού την πάτησε... τετοιοι ψεύτες και υποκριτές ειναι και περιμενουν να τους παρουμε και στα σοβαρά.

Τελευταία τροποποίηση:

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Καλή ερώτηση.
Αν ξερει καποιος καποια που να κανει ενεργητική δλδ να γλυφει πατούσες ας ενημερώσει ή π.μ

Καλή ερώτηση.
Αυτά φίλε μου δύσκολο για μπουρδελο. Και τα πληρώνεις ακριβα..το ανάποδο είναι πανεύκολο..αρκετοί γλύφουν τα βρωμοποδαρα από τις γυφτοβουλγαρες

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.893
Πόντοι
46.232
τώρα live

Χωματιανου 11α Αλισια μελαχρινή με κανονικό σώμα ωραίο πεταχτώ κωλαράκι 1.5αρι βυζι και Λόλα ξανθιά παχουλη με μεγάλο κωλο, 2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, πίσω χαμηλά στη μέση και στα χέρια , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.

Χωματιανου 11β κλειστό.

Λιοσιων 76β κλειστό.

Λιοσιων 73β Λολίτα λατινα μελαχρινή μαυριδερή με κανονικό σώμα, 2.5αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73α Ναταλία ξανθιά νταρντανοπαχουλη, με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Κατερίνα μελαχρινή κοπέλα με πάρα πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό ωραίο κορμί, 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, δοκιμάστηκε με μετριες προς το καλές εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.

Εξηκιου 18 Χριστίνα ξανθιά μιλφ νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και διάφορα στα χέρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18α & 18γ κλειστά.

Λιοσιων 79α & 78β κλειστά.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα, ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 δεξιά Ελένη ξανθιά ψηλή νταρντανοχοντρη με 3αρι βυζι και Μιλανα καστανοξανθη με κανονικό ωραίο σώμα 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 αριστερά Σεβντά μελαχρινή παχουλη με 2αρι συν βυζι, παρά πολλά τατουάζ σε όλο της το κορμί και Αλεξάνδρα μελαχρινή μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α & 6β κλειστά.

Βεργας 7 Κωνσταντίνα μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με 3.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Γιάννα μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, νταρντανοπαχουλη με 3αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Βεργας 7 υπόγειο Αννα καστανοξανθη μιλφ με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Λιοσιων 91 κλειστό.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα ξανθιά χοντρή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος & 13 ισόγειο κλειστά.

Τροφωνιου 13 όροφος Άννα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

ΜΥΣΤΗΣ66

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
49
Πόντοι
0
Δίπλα ... ο ξεφτίλας, με αυτά που γράφει,πιο πάτο δεν μπορεί να πάει!!!!
Η κατηφόρα του ξεφτίλα, δεν έχει σταματημό!!!!

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.908
Πόντοι
736
Την ξεπατωσα πριν λιγες μερες.Φοβερή πιπα κανει κ deep throat.Φυσικα της τα κερασα ολα κατευθειαν στις αμυγδαλες.Το ονομα το ξεχασα δυστυχως.
Την Μιλένα λες μάλλον.Ειναι όντως δυνατό στον αγωνιστικό χώρο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.893
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 7 Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με κανονικό σώμα, γυαλάκια, 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζια και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπόγειο & 13 ισόγειο κλειστά.

Φωκαιας 17α Κλεοπάτρα πρώην Παολα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 17β Αννα ξανθιά με κανονικό ωραίο σώμα ωραία κωλαρα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 19 Μαρίνα μελαχρινή κοπέλα με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα, 2.5αρι βυζι, πειραγμένα χείλη, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε και τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 25α, 25β & 24 κλειστά.

Φωκαιας 27α Αλινα ξανθιά κοντή με κανονικό σώμα μικρό βυζι, τατουάζ αριστερά χαμηλά στο στομάχι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β κάτω Βαλέρια μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β πάνω Τάνια/Τατιάνα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, οποίος θέλει κάνει κ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΥΣΤΗΣ66

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
49
Πόντοι
0
Ο χρόνος παραμονής του δωματίου στα μπουρδέλα της Φυλής,είναι περίπου 12 λεπτά της ώρας!!
Κάποιος τσάτσος, αν ο πελάτης θέλει την εργαζόμενη, λίγα λεπτά της ώρας παραπάνω στο δωμάτιο, ζητάει 40 ευρώ για τα 20(12+8) λεπτά!! Δηλαδή για τα 8 λεπτά της ώρας, τα παραπάνω!!Το νου σας, μη σας πιάνουν κορόιδα, τα 12 λεπτά της ώρας με 20 ευρώ, είναι υπεραρκετά στην Φυλής!!

Τελευταία τροποποίηση:

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.226
Πόντοι
2.411
Είσαι παθών προσωπικά ή κάποιος έμπιστος δικός σου; Είναι πολύ βαριά κατηγορία! (Δεν έχω προσωπικό όφελος ή ζημία από τη διαφήμιση ή την καταδίκη για τη συγκεκριμένη κοπέλα, δεν την έχω πάρει ποτέ αν και μου αρέσει).
2 φορες απο τις 3 που την εχω παρει.Στη βδομαδα η ουριθρς εβγαζε φωτιες.Αντιβιωση η μονη λυση.

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.226
Πόντοι
2.411
Πάντα αυτοί που καταγγέλλουν δημόσια μια κορασίδα οτι εχει καποιο αφροδίσιο δεν την εχουν γαμήσει οι ίδιοι καθώς αυτοί δε γαμάνε πουτάνες του 20ρικου και του 10ρικου, γαμανε μονο τις πεντακάθαρες βίζιτες , παντα κάποιος γνωστός καποιος φίλος, καποιος γνωστός ενος γνωστού την πάτησε... τετοιοι ψεύτες και υποκριτές ειναι και περιμενουν να τους παρουμε και στα σοβαρά.
Εγω προσωπικα ο παθων μυστη,πριν το πρωτο λοκνταουν ομως για την ακριβεια.Οι επιμαχες συνευρεσεις μου με την εν λογω απειχαν 10 μηνες.Την πρωτη φορα το θεωρησα τυχαιο,τη δευτερη δεν ηταν.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.893
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live

Διδυμου 27 Μιλενα καστανοξανθη χοντρουλα με 2.5αρι συν βυζι, πολλά τατουάζ στα χέρια καθώς και κάτω από τον αυχένα, πιρσινγκ στη μύτη , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Διδύμου 22 όροφος Όλγα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,

Διδύμου 22 ισόγειο Αγγέλα με κάστανο σκούρο μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα, με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 20 Νικόλ καστανή χοντρή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, 2αρι συν βυζι και γύρισε για μερικές μέρες η πιτσιρικά Ελένη η Βουλγάρα, μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο, εδώ ο μαυρουλης τσάτσος ανακοινώνει 20 ευρώ 20 λεπτά.

Διδύμου 18α κλειστό

Διδύμου 18β η γυρολόγος Χριστίνα που τη Κυριακή τη πέτυχα Ιάσωνος 36, μελαχρινη μιλφ σώμα με πιασίματα 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος

Διδύμου 16 κλειστο

Διδύμου 8β Βερονικα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι απλό πρόγραμμα και Ελένη ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι, ανακοινώνεται και γι αυτή απλό πρόγραμμα αλλά κάνει ελεύθερο στοματικό.

Διδύμου 8α & 7β κλειστά.

Τελευταία τροποποίηση:

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.226
Πόντοι
2.411
Καλή ερώτηση.
Οι ανω των 65 κανουν ρομαντισμους.Θυμαται κανεις το ντουετο των 65-70αρων πριν καμια 20αρια χρονια,η μια με το νυφικο.Με 5βευρω επιπλεον ερχοταν κ η δευτερη και σου εγλυφε κωλοτρυπιδα,πατούσες κτλ.Προφανως δεν περασα ποτε στο δωματιο..

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Εγω προσωπικα ο παθων μυστη,πριν το πρωτο λοκνταουν ομως για την ακριβεια.Οι επιμαχες συνευρεσεις μου με την εν λογω απειχαν 10 μηνες.Την πρωτη φορα το θεωρησα τυχαιο,τη δευτερη δεν ηταν.
OK, πάσο! Τουλάχιστον θεραπεύτηκες εύκολα ή ταλαιπωρήθηκες;

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21
Κατάθεση την Κυριακή που μας πέρασε Ελένη Ιωαννίνων 5 απίστευτη κάνεις ότι θες φιλιά ποδολαγνεία χύσιμο μάπα καλό σεξ στα 4 καβλα απιθανη
Συναγωνιστή αναφέρεσαι στην μιλφογκίλφ Ελένη με το κοντό μαλλί;

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Γενικά αποφεύγω τα ακα-μπούκια στους οίκους, η Έμιλυ είναι από τις ελάχιστες που εμπιστεύτηκα 4-5 φορές και δεν είχα καμία από αυτές το παραμικρό πρόβλημα.
Οι συνευρέσεις σου με αυτή απείχαν 10 μήνες, τις προηγούμενες ημέρες από αυτές τις συνευρέσεις είχες δώσει άκα-μπούκι σε άλλη; Γενικά το έχεις σαν τακτική να προτιμάς αυτές που το κάνουν;

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
Θελει προσοχη με τους οικους που συνωστιζεται πολυς κοσμος,μάσκα,αντισηπτικο,οχι φιλιά οχι γλυψιματα
χουφτωνεις λιγο,τον βαζεις,εχυσες-εφυγες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom