XOSTIDIS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 991
- Πόντοι
- 361
Παίζει και αυτό..Καλά που το είπες, δεν είχε ιδέα.
Παίζει και αυτό..Καλά που το είπες, δεν είχε ιδέα.
Εκει ειναι αλλα εχει ξυνισει σε βαθμο αηδιας.Πεταμενα λεφτα.η αληθεια ειναι οτι εχω να κατεβω προ - covid , αλλα τωρα πρεπει να επανεκινησω σιγα σιγα , γνωριζει να μου πει κανεις αν η Νελη (ναι το μικροσκοπικο) απο το 109Β ειναι ακομα εκει; και αν ναι , ξερει κανεις ποτε;
Ευχαριστω
Την είδα πρόσφατα εκεί μια Κυριακή βράδυ στη δεύτερη βάρδια που έκανα βόλτα, αλλά είσαι σίγουρος ότι θέλεις να τη γαμήσεις; Ένα μουτρωμένο και ανόρεχτο σαμιαμίδι πρόβαλε από την κουρτίνα...η αληθεια ειναι οτι εχω να κατεβω προ - covid , αλλα τωρα πρεπει να επανεκινησω σιγα σιγα , γνωριζει να μου πει κανεις αν η Νελη (ναι το μικροσκοπικο) απο το 109Β ειναι ακομα εκει; και αν ναι , ξερει κανεις ποτε;
Ευχαριστω
Προ covid να κατέβεις... απουσίες πολλές...η αληθεια ειναι οτι εχω να κατεβω προ - covid , αλλα τωρα πρεπει να επανεκινησω σιγα σιγα , γνωριζει να μου πει κανεις αν η Νελη (ναι το μικροσκοπικο) απο το 109Β ειναι ακομα εκει; και αν ναι , ξερει κανεις ποτε;
Ευχαριστω
Να πας ας λέμε εμείς κ εύχομαι να περάσεις κ καλά.θα σας πω κατι , απο το 2010 και μετα , μεχρι προ covid , ημουν πολυ συχνος πελατης της οδου φυλης , αλλα αυτο που μου βγαζει η Νελη δεν το χω ξαναζησει , ναι δεν κανει τπτ το σημαντικο , συμμετοχη μηδεν , αλλα εχει το κορμι που με τρελαινει. Ανωμαλια; δεν ξερω , πειτε το οπως θελετε.
Έτσι ακριβώς...και είναι χρόνια εκει έτσι....μάλλον είναι για ιδιαίτερα γούστα..Την είδα πρόσφατα εκεί μια Κυριακή βράδυ στη δεύτερη βάρδια που έκανα βόλτα, αλλά είσαι σίγουρος ότι θέλεις να τη γαμήσεις; Ένα μουτρωμένο και ανόρεχτο σαμιαμίδι πρόβαλε από την κουρτίνα...
Ρε φίλε αν λές για αυτήν που νομίζω εχουν περάσει τουλάχιστον 10 χρόνια που λείπει !!Καλησπέρα. Θυμάστε μια Νάνσυ ξανθιά βυζαρού που δούλευε Φυλής και Διδύμου ? Έχετε κανένα νέο απ' αυτή ?
Όχι ρε φίλε. Στην 1η καραντίνα εξαφανίστηκεΡε φίλε αν λές για αυτήν που νομίζω εχουν περάσει τουλάχιστον 10 χρόνια που λείπει !!
Άλλη λέει, τη Νανσί από τη μοντελοαλυσιδα που εξαφανίστηκε κ αυτή λίγο καιρό μετά που έγιναν τα γνωστά άγνωστα με το κύκλωμα σωματεμποριας, τελευταία φορά που τη πέτυχα σε τσάρκα μου ήταν 31/10/2020 στο Φυλής 71Ρε φίλε αν λές για αυτήν που νομίζω εχουν περάσει τουλάχιστον 10 χρόνια που λείπει !!
Είχε γραφτεί εδώ, οτι η Νανσί από τη μοντελοαλυσιδα (Φ56), μετά τα γεγονότα του 2020, δουλεψε στο φ71Άλλη λέει, τη Νανσί από τη μοντελοαλυσιδα που εξαφανίστηκε κ αυτή λίγο καιρό μετά που έγιναν τα γνωστά άγνωστα με το κύκλωμα σωματεμποριας, τελευταία φορά που τη πέτυχα σε τσάρκα μου ήταν 31/10/2020 στο Φυλής 71
Επίσης είχε γραφτεί, ότι την ρώτησαν εάν εξαναγκάστηκε να δουλεύει και απάντησε όχιΆλλη λέει, τη Νανσί από τη μοντελοαλυσιδα που εξαφανίστηκε κ αυτή λίγο καιρό μετά που έγιναν τα γνωστά άγνωστα με το κύκλωμα σωματεμποριας, τελευταία φορά που τη πέτυχα σε τσάρκα μου ήταν 31/10/2020 στο Φυλής 71
Αν δεν σου αρέσει μια δουλειά δεν την κάνεις καλά ακόμα κι αν σε πληρώνουν για ό,τι κάνεις.Επίσης είχε γραφτεί, ότι την ρώτησαν εάν εξαναγκάστηκε να δουλεύει και απάντησε όχι
Δούλευε μέχρι το δεύτερο λοκνταουν στο φ71. Μετά από ότι είπαν παντρεύτηκε.Είχε γραφτεί εδώ, οτι η Νανσί από τη μοντελοαλυσιδα (Φ56), μετά τα γεγονότα του 2020, δουλεψε στο φ71
Επίσης είχε γραφτεί, ότι την ρώτησαν εάν εξαναγκάστηκε να δουλεύει και απάντησε όχι
Έγραψα κάτι το διαφορετικό?Είχε γραφτεί εδώ, οτι η Νανσί από τη μοντελοαλυσιδα (Φ56), μετά τα γεγονότα του 2020, δουλεψε στο φ71
προφανώς γι αυτό κ μετά την εξαφάνιση της γύρισε να δουλέψει στο Φ71, αλλά στείλε το ποστ που το αναφέρειΕπίσης είχε γραφτεί, ότι την ρώτησαν εάν εξαναγκάστηκε να δουλεύει και απάντησε όχι
Ειπαμε μέχρι Οκτώβριο του 2020... μη τα γράφω άδικα ούτε τις ενημερώσεις τζάμπαΔούλευε μέχρι το δεύτερο λοκνταουν στο φ71. Μετά από ότι είπαν παντρεύτηκε.
Σωστά, παρόλο αυτά κ ότι και αν είχε συμβεί η Νανσί ήταν απίστευτα καλή στο δωμάτιο και καλό κορμίΑν δεν σου αρέσει μια δουλειά δεν την κάνεις καλά ακόμα κι αν σε πληρώνουν για ό,τι κάνεις.