Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.553
- Πόντοι
- 736
ναι και η βενζίνη είναι καστορέλαιο με χυμό ανανάΣτο βενζινάδικο πιο μετά στην κωνσταντινου πόλεως που έχει τρία μωράκια που τα έχουν όλα εξω
ναι και η βενζίνη είναι καστορέλαιο με χυμό ανανάΣτο βενζινάδικο πιο μετά στην κωνσταντινου πόλεως που έχει τρία μωράκια που τα έχουν όλα εξω
Θα σταματήσω μία μέρα μόνο για να δω τον αέρα στα λάστιχα με τα ξεκωλάκια που έχει βάλει.ναι και η βενζίνη είναι καστορέλαιο με χυμό ανανά
Όχι φίλε μου! Μια χαρά βενζίνη είναι!ναι και η βενζίνη είναι καστορέλαιο με χυμό ανανά
Αυτές να βάλουν αέρα για να πάρεις, μάτι την στρινγαραΘα σταματήσω μία μέρα μόνο για να δω τον αέρα στα λάστιχα με τα ξεκωλάκια που έχει βάλει.
Βενζίνη, καλύτερα να τις βάλω να κατουρήσουν μέσα.
Θα κάθομαι από κάτω να επιβλέπω, δεν τους έχω εμπιστοσύνη.Αυτές να βάλουν αέρα για να πάρεις, μάτι την στρινγαρα
Βεβαια. Και εγώ αυτό κάνω. Η χαρά του ματάκια είναι αυτό το βενζινάδικο. .χαχαΘα κάθομαι από κάτω να επιβλέπω, δεν τους έχω εμπιστοσύνη.
Μύστη Εκλεκτικέ, σαν Βάλια τη γνωρίσαμε...Ακριβώς. Σα Βάλια τη γνωρίσαμε το 2017 στο Κολωνου 30Β.
Ρε Κάρλο, μην το ψάχνεις πολύ! Η λογική είναι ότι αν την πέσει σε μια κορασίδα ενός οίκου είναιΓια τον οίκο που δουλεύει ο εκάστοτε Τσάτσος οκ.. το καταλαβαίνω να υπάρχει ο 'ηθικός κανόνας' να μην πηδήξει την κορασίδα γιατί μπορεί για παράδειγμα να κολλήσει μαζί της να την ερωτευτεί και να παιχτούν τσακωμοί με πελάτες που πάνε να γαμήσουν την 'κοπέλα του'... Αυτό ναι πρέπει να αποφευχθεί.. Αλλά το να πάει να γαμήσει σε άλλον οίκο δεν μού φαίνεται fail.. Δηλαδή με λίγ αλόγια Τσάτσος είναι η χειρότερη δουλειά..Μαλάκα να είσαι αποκλεισμένος από όλα τα μουνιά του Μεταξουργείου και να καθαρίζεις με τη βούρτsα τις πουτσότριχες..? Έλεος..! Αναφέρομαι στους στρέητ Τσάτσους of course..
Όχι τύπε αυτό μάλλον είναι το φυσιολογικό της. Ρεπό θα είχε αν βρισκόταν στο τσαρδί. Μου θυμίζει κάτι τύπους στο γυμναστήριο που καθ’ όλη τη διάρκεια της «προπόνησης» χαριεντίζονται και θυμούνται να γυμναστούν στο ολιγόλεπτο διάλειμμα του χαριεντίσματος τους.Σαμπίνα ρεπό.
Που, πότε και με ποιά πουτάνα έγινε αυτό;Ρε συ ο άλλος έκλεινε
φωτακι & πόρτα και την ξεμουνιαζε για ώρα.... μέχρι που τον πήραν πρέφα οι πατρωνοι και τον διώξανε κλωτσιδον!
Στον δικό του οίκο είπαμε τα αυτονόητα, σε άλλο οίκο της αλυσίδας δεν μπορεί γιατί αργά ή γρήγορα το πρόγραμμα μπορεί να φέρει την κοπέλα στον δικό του ή αυτόν στον δικό της. Σε άλλη αλυσίδα πάλι δεν μπορεί γιατί θα δημιουργήσει υποψίες για "βιομηχανική κατασκοπία" .Για τον οίκο που δουλεύει ο εκάστοτε Τσάτσος οκ.. το καταλαβαίνω να υπάρχει ο 'ηθικός κανόνας' να μην πηδήξει την κορασίδα γιατί μπορεί για παράδειγμα να κολλήσει μαζί της να την ερωτευτεί και να παιχτούν τσακωμοί με πελάτες που πάνε να γαμήσουν την 'κοπέλα του'... Αυτό ναι πρέπει να αποφευχθεί.. Αλλά το να πάει να γαμήσει σε άλλον οίκο δεν μού φαίνεται fail.. Δηλαδή με λίγ αλόγια Τσάτσος είναι η χειρότερη δουλειά..Μαλάκα να είσαι αποκλεισμένος από όλα τα μουνιά του Μεταξουργείου και να καθαρίζεις με τη βούρτsα τις πουτσότριχες..? Έλεος..! Αναφέρομαι στους στρέητ Τσάτσους of course..
Κανενα γιατί του επρηξα τα αρχιδια να μην φύγω γιατί δεν έχω λεφτά. Που να πάω του έλεγα άσε που είναι δύο μέρες ταξίδι πήγαινε ελα
Ρε Χοστιδη τουλάχιστον ο @DmtrsxXx είναι αρσενικός, εσυ εισαι; Γιατί διαβάζω ότι σου αρέσουν τα πουλακια.... Δε σε χαλάνε και πολυ οι άντρες.Είσαι σίγουρος ότι είναι σάλια? Μήπως είναι τα φλόκια του προηγούμενου?
Ούτε να διαβαζεις δεν ξέρεις εσύ..Ούτε εσένα θα σε χαλάνε τα γλωσσοφιλα με τα φλόκια του προηγούμενου. Φτιάχνεις αντισώματα σαν γνήσιο αρσενικό..Ρε Χοστιδη τουλάχιστον ο @DmtrsxXx είναι αρσενικός, εσυ εισαι; Γιατί διαβάζω ότι σου αρέσουν τα πουλακια.... Δε σε χαλάνε και πολυ οι άντρες.
ΙΚΕΑΚαλησπέρα συναγωνιστές.κια μελαχρινή στο Ιάσωνος 46β βραδινή,Άντζελα θυμάμαι,με καλό σώμα ,είναι καλή μέσα ή έπιπλο????
Ποια σου το εκανε αυτό μύστη μου?Επιπλέον μετά την επικ φόλα από Αννα Ιωαννίνων 5 χθες λόγω covid scare από μεριάς της, παρατηρήθηκε ότι milfs από τα διπλανά μαγαζάκια εμποδίζουν την έξοδο κάνοντας γαλιφιες. Τι έγινε; Υποτίθεται milfs είναι πιο άνετες και δε κάνουν τέτοια. ΕΜΠΟΔΙΟ στην έξοδο και ενδωσεις = θα την φας τη φολα σου.
Ποια σου το εκανε αυτό μύστη μου?
Η Αναστασία το έκανε αυτό πάντα. Γλωσσοφιλα από το σαλόνι και σου τρσβαγε μαλακια στα ορθια για να μπεις.Δεν είναι φόλα όμως..Ούτε την Σαμπινα θα έλεγα φόλα..Διδυμου 27 ηταν και έκανε τελειωτικό..Την καινούργια δεν γνωρίζω..Πάντως το Ιωαννινων3 συνήθως δεν μοιράζει φόλες από όσο γράφουν οι μύστες..Σαμπίνα από ιωαννινων 3 κάτω και στο επάνω άλλη μια καινούργια που δε μου άρεσε.