Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 190 άτομα (19 μέλη και 171 επισκέπτες)

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Πάντα αυτοί που καταγγέλλουν δημόσια μια κορασίδα οτι εχει καποιο αφροδίσιο δεν την εχουν γαμήσει οι ίδιοι καθώς αυτοί δε γαμάνε πουτάνες του 20ρικου και του 10ρικου, γαμανε μονο τις πεντακάθαρες βίζιτες , παντα κάποιος γνωστός καποιος φίλος, καποιος γνωστός ενος γνωστού την πάτησε... τετοιοι ψεύτες και υποκριτές ειναι και περιμενουν να τους παρουμε και στα σοβαρά.
Γενικά το ελ. στοματικό και ειδικα με πουτάνες εγκυμονει κάποιους κινδύνους για μολύνσεις όπως πχ γονοροια κλπ. οι οποιες κολανε ευκολα και καλυτερα να αποφευγεται, βοηθαει η άμεση ουρηση αμέσως μετά όπως και η κατανάλωση cranberrie σε καπσουλες.. εγω εχω δωσει καποιες φορες και μια φορα ειχα θεμα..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.933
Πόντοι
46.232

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Σμύρνη η Αλινα από φ24 είναι η Αλινα από Αλκιβιάδου;
Όχι. Η Αλίνα από Αλκ δουλεύει πλέον σαν Μαρίνα.
H Αλίνα από φ24 είναι η ίδια που δουλεύει φ27 σκαλάκια.
Ρωσσίδα, με μαλλιά ράστα πλέον.

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
498
Πόντοι
21
Αυτά φίλε μου δύσκολο για μπουρδελο. Και τα πληρώνεις ακριβα..το ανάποδο είναι πανεύκολο..αρκετοί γλύφουν τα βρωμοποδαρα από τις γυφτοβουλγαρες
Οταν ηταν η αλιόνα Διδυμου 27 εκανε.και υποψιάζομαι και οτι η τζιλφ ελενη απο ιασωνος 43 αμα της ζητησεις πρέπει να κάνει.
Ισως και κάποιες αλλες..

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
Ψυχοπαθείς υπάρχουν παντού …. Όταν κάποιος πηδάει επι χρημαση δεν σημαίνει πως είναι άρρωστος ……άκουσε με ξέρω τι σου λέω … μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο …. Ένας εθισμός μπορεί να δημιουργηθεί λόγο συναισθηματικών κενών …. Η καταθλίψεις …. Η ακόμα και όταν το άτομο δεν έχει κάποια σημαντική ενασχόληση με κάτι που του αρέσει κάποιο χόμπι ..εργασία … για παράδειγμα !!
Προφανως ολοι εμεις που βρισκομαστε εδω και δεν είμαστε αρρωστοι...απλα εδω βρισκουμε οτι δεν μπορεσαμε να βρουμε εξω διεκδικοντας το.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Πρώτη φορά με Μίρα στο Περγάμου 1 πάνω, η Ουκρανέζα τα "σπάει" σε υπηρεσίες και συμπεριφορά, είναι για πολλά μπλε εισιτήρια... Όσον αφορά την περιβόητη υπηρεσία που έχει συνδεθεί με την Εβελίνα (η οποία σήμερα θα είναι στη δεύτερη βάρδια όπως μου είπε σε ερώτησή μου), δεν έχω καταλάβει τι λάθος μπορεί να κάνεις και να σου φερθεί απρεπώς. Και στο παρελθόν στο Αχαρνών 85 και σήμερα μου φάνηκε ευγενέστατη και (σημαντικό) καθόλου πιεστική να περάσω. Το εκτίμησα, έφυγα, ξαναγύρισα στο καπάκι και δεν το μετάνιωσα!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.933
Πόντοι
46.232
Πρώτη φορά με Μίρα στο Περγάμου 1 πάνω, η Ουκρανέζα τα "σπάει" σε υπηρεσίες και συμπεριφορά, είναι για πολλά μπλε εισιτήρια... Όσον αφορά την περιβόητη υπηρεσία που έχει συνδεθεί με την Εβελίνα (η οποία σήμερα θα είναι στη δεύτερη βάρδια όπως μου είπε σε ερώτησή μου), δεν έχω καταλάβει τι λάθος μπορεί να κάνεις και να σου φερθεί απρεπώς. Και στο παρελθόν στο Αχαρνών 85 και σήμερα μου φάνηκε ευγενέστατη και (σημαντικό) καθόλου πιεστική να περάσω. Το εκτίμησα, έφυγα, ξαναγύρισα στο καπάκι και δεν το μετάνιωσα!
συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες 100%

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Ανοιξε το Διδυμου 22 οροφος.Με την Ολγα μονο διαθεσιμη και τσατσο μουντρουχο,ψηλο και καραφλιδη.Εγενετω συνεδρια εχθες κατα την 2η βαρδια και σε σχεση με την προηγουμενη φορα της στο εν λογο ιδρυμα,απογοητευτηκα.Προκαταρκτικα διαικπεραιωτικης φυσεως,τσιμπουκακι ακαποτο πολυ συντομης διαρκειας,γλωσσοφιλα μηδεν και σεξακι σε μια σταση (στα 4) μονο.Αμιλητη,αγελαστη.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα πέρασμα πρίν λίγο από μερικά μαγαζιά

Φυλής54 Βίκυ η γνωστή από Πιπίνου 118,βεργας3 παλιότερα όπως την είδα δεν μου άρεσε δεν είναι όπως τότε κάτι έχει αλλάξει εμφανισιακά από υπηρεσίες δεν ξέρω παλιά ήταν καλή
Έλλης 3 Ρωξάνη, Ειρήνη, Χριστίνα η μια χειρότερη από την άλλη τίνα περιγράψω για σκουπόξυλα καλές είναι η Ειρήνη για όποιον θέλει και δεν τον ενδιαφέρει η εμφάνιση είναι τίμια

Φεύγω και πάω μια Μεταξουργείο προκειμένου να μπω με μια πάρα πολύ καλή κοπέλα που πέρασα πρόσφατα στο Λεωνιδίου28 ισόγειο μια Ντιάνα ξανθιά με τατού διαμάντι το κορίτσι πολύ καλή απλό πρόγραμμα αλλά μια χαρά δυστυχώς κλειστό

Κολωνού 27Α δύο Μελαμψες Λατινες εύσωμες πολύ μέτριες
Ιάσωνος 19 ισόγειο Μια Αφρικανα γεροδεμένη έτοιμη για ελεύθερα πάλη και άλλη κοπελίτσα Χριστίνα μελαχρινή μέτριο ύψος κοντό καρέ μαλλί συμπαθητική η μόνη κανονική που είδα.
Ιάσωνος 32 στο πρώτο δεξιά Μια αφρατη χοντρή
Ιάσωνος36 Μια χοντρή με κοντό κόκκινο μαλλί Ακόμα νομίζω δούλευε παλιά Αλκιβιάδου αδιάφορη εντελώς
Κολωνού 45 Μια γκιλφ ξανθιά μπορεί να δουλεύει εδώ καιυ δώδεκα χρόνια διαφημίζει το τσιμπούκι της.
Έφυγα δεν μπηκα σε αλλά καθώς τα περισσότερα ήταν κλειστά η κατάσταση όπως την γνωρίζετε πρεζακηδες Αφρικανοί γύφτοι Πακιστανοί κλπ .....

Πάντως να αναφερθώ σε μια κοπέλα ακόμα η οποία δουλεύει νύχτα στο Μαραθώνος 59 κάτω τό καινούργιο Χριστίνα νομίζω την λένε πριν κάνα δυο τρείς βδομάδες ωραίο μουνι γυμνασμενο σώμα πήρα ρίσκο και πέρασα γιατί είχε προκλητικό στυλ και ήταν πολύ καλή τελικά όταν βρω χρόνο θα ανεβάσω κριτική
Αυτά καλό απόγευμα

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Εγω προσωπικα ο παθων μυστη,πριν το πρωτο λοκνταουν ομως για την ακριβεια.Οι επιμαχες συνευρεσεις μου με την εν λογω απειχαν 10 μηνες.Την πρωτη φορα το θεωρησα τυχαιο,τη δευτερη δεν ηταν.
Αυτές στο Διδυμου 27 πίνουν το σπέρμα με το λίτρο. Δίνουν γλωσσοφιλα και κάνουν γλυφοκολια. Λίγο μυαλό χρειάζεται για να μην πηγαίνετε..

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Γενικά το ελ. στοματικό και ειδικα με πουτάνες εγκυμονει κάποιους κινδύνους για μολύνσεις όπως πχ γονοροια κλπ. οι οποιες κολανε ευκολα και καλυτερα να αποφευγεται, βοηθαει η άμεση ουρηση αμέσως μετά όπως και η κατανάλωση cranberrie σε καπσουλες.. εγω εχω δωσει καποιες φορες και μια φορα ειχα θεμα..
Σε αυτά που λες έχεις δίκιο δεν αντιλέγω, οι πλοιοψηφια των ανθρώπων κ η λογική αυτό λέει.
Αλλα όμως γενικά ένα ρίσκο υπάρχει ακόμα κ με προφυλακτικό φυσικά μειωμένο...
εκτός κ αν ήμαστε κλεισμένοι μεσα στην γυαλα.
Ρισκο ακομα υπάρχει κ στην καθημερινότητα με κανονικές κοπελιές, δεν εννοώ σε ξεπετες αλλά κ στις σχέσεις...
Γινονται σχέσεις... να δουνε αν θα πάνε καλα για ποιο σοβαρά....δεν θα
στοματο-γλωσοφιληθούνε...
Το ξέρω δεν είναι εκδιδόμενες αυτές οι κοπελιές, λιγότερα χιλιόμετρα στο ταχύμετρο....αλλά το ρίσκο υπάρχει....
ασε που από ένα σημείο κ μετά η καποτα φεύγει.....

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.505
Πόντοι
41.129
Αυτές στο Διδυμου 27 πίνουν το σπέρμα με το λίτρο. Δίνουν γλωσσοφιλα και κάνουν γλυφοκολια. Λίγο μυαλό χρειάζεται για να μην πηγαίνετε..
Σταμάτα να πηγαίνεις εκει συνέχεια τότε ρε τυπε... εμείς όπου θέλουμε θα πηγαίνουμε δε θα μας πεις εσύ.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Σταμάτα να πηγαίνεις εκει συνέχεια τότε ρε τυπε... εμείς όπου θέλουμε θα πηγαίνουμε δε θα μας πεις εσύ.
Με την θεία Τανια
24 Ιουνίου, 2022

Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0

Όλες οι κριτικές για την Τάνια
Απογευματινό ξεκαβλωμα με την Θεία Τανια..Το ερκοντισιον στο φουλ και εγώ όρθιος την περιμένω. .Με το που μπαίνει κατευθείαν γλωσοφιλα και χαμουρεμα αγριο..Ξαπλώνω στο πεντακάθαρο κρεβάτι και αρχίζει ένα γλύψιμο απίστευτο ..ποδια πουτσο αρχιδια τα πάντα όλα η Τανια..σηκώνω τα πόδια και της λέω έλα..Ξεκινάει μία κολογλυφαδα απίστευτη πέντε λεπτά τουλάχιστον..πέρασμα καποτας και κατευθείαν στον κολο ο οποιος ήταν σαν χωνί βέβαια..καπου εκεί χτύπησε και η πόρτα ..αφαίρεση προφυλακτικου και ρουφηγμα μέχρι τελευταίας ρανιδας σπέρματος..Τα έφτυσε στον νεροχύτη χαιρέτησε και με το βρακι στο χέρι βγήκε σαλόνι ..Τιμιο 20 ευρώ η θεία..Θα ξαναέρθω σίγουρα..

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ​

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 23, 2022
Βάρδια επίσκεψης
2η (απογευματινή)
Όνομα κοπέλας
Τάνια
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Πρέπει να είσαι πολύ μερακλης τύπε για να πηγαίνεις με τα γιαγιονια..
Ώστε τύπε από τη μία κοροϊδεύεις που γαμάνε τις σάπιες και από την άλλη θα τις ξανασυναντούσες σίγουρα κιόλας εεε; σα δεν ντρέπεσαι λίγο παπατζή.
Στο μεταξύ έχεις κανα μήνα που ξανάπιασες το σάη και μέχρι στιγμής έχουμε μάθει ότι γουστάρεις τραβελοκρεατόβεργες, ότι τρελαίνεσαι να σου σπατουλάρουν τη ροδέλα, ότι τελικά παρά το ότι κράζεις, είσαι και συ σκουπιδοφάγος, ότι δεν έχεις πρόβλημα να γλείψεις φλόκια των προηγούμενων πελατών πάνω στις κορασίδες που δεν πρόλαβαν να πλυθούν (για να χτίσεις ανοσοποιητικό :2funny:) και ποιος ξέρει τι άλλο έρχεται για σένα.
Καλή αρχή μην ξεχάσω να σου πω:confused:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
εχουμε πεσει πολυ παντως.
Καθε βδομαδα πλεον διαβαζουμε κυρηγμα για τα μπεταντιν και τις καποτες σας.
Ελεος, μη μας το βγαζετε απτη μυτη. Ειναι σαν να εχεις φιλο καπνιστη και να του ζαλιζεις τα αρχιδια καθε μερα οτι θα πεθανει απο καρκινο, λες και δεν το ξερει. Ελεος, κουμαντο στο καυλι του ο καθενας, οχι στα καυλια των υπολοιπων :headbang:
419MYxwXACL._AC_SY450_.jpg

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
:hi:συνέχεια live

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 7 Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με κανονικό σώμα, γυαλάκια, 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζια και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπόγειο & 13 ισόγειο κλειστά.

Φωκαιας 17α Κλεοπάτρα πρώην Παολα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 17β Αννα ξανθιά με κανονικό ωραίο σώμα ωραία κωλαρα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 19 Μαρίνα μελαχρινή κοπέλα με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα, 2.5αρι βυζι, πειραγμένα χείλη, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε και τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 25α, 25β & 24 κλειστά.

Φωκαιας 27α Αλινα ξανθιά κοντή με κανονικό σώμα μικρό βυζι, τατουάζ αριστερά χαμηλά στο στομάχι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β κάτω Βαλέρια μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β πάνω Τάνια/Τατιάνα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, οποίος θέλει κάνει κ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
εχουμε πεσει πολυ παντως.
Καθε βδομαδα πλεον διαβαζουμε κυρηγμα για τα μπεταντιν και τις καποτες σας.
Ελεος, μη μας το βγαζετε απτη μυτη. Ειναι σαν να εχεις φιλο καπνιστη και να του ζαλιζεις τα αρχιδια καθε μερα οτι θα πεθανει απο καρκινο, λες και δεν το ξερει. Ελεος, κουμαντο στο καυλι του ο καθενας, οχι στα καυλια των υπολοιπων :headbang:
419MYxwXACL._AC_SY450_.jpg
Eίσαι πάντως γνήσιος τζογαδόρος ρε μπαγάσα. Κάθε σου επίσκεψη στα πηδηχτήρια πρέπει να είναι σκέτη ρουλέττα με τόσα ακάποτα που ρίχνεις. Τό’ χεις συνδυάσει όμορφα βέβαια. Καζίνο και μπουρδελότσαρκα σε ένα.:2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom