Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 311 άτομα (40 μέλη και 271 επισκέπτες)

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Τη φωτεινη την εχω γαμησει άπειρες φορες με φουλ προγραμμα πλην κωλου,παντα πεντακαθαρη.Μου εχει εκμυστηρευτει(αληθεια η ψεμματα ποιος ξερει) κατι λογικο,οτι σε απλυτους δεν κανει πολλα πολλα,και σίγουρα οχι ακαποτα τσιμπουκια.
Μετά από άπειρες φορές μπορείτε να συναψετε δεσμό

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Στο Έλλης το έχουν γαμησει τελικά
Η Ρωξάνα αδιάφορη και η νέα Χριστίνα από το Μολδαβια καραφολαρα!!!!!!!
Ρε φέρετε κανένα νέο μουνακι να γεμησει ο κόσμος …..
Η Ανφισα ακόμα στο στούντιο δουλεύει?
Πότε επιστρέφει?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.220
Πόντοι
3.656
ΦΟΛΕΣ & ΜΠΑΖΑ!

ΔΡΑΜΑ Η ΦΑΣΗ!

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ:

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ & ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....!!!!

:respect: :heavymetalbig:

Αυτός ρε βρο έχει να γαμήσει από το 2004. Μια 50 χρόνων Μογγολία παλεύει με ένα λουρί τα τελευταία 15 χρόνια

Σου βρήκα λύση. Μαρίνα Ρωσίδα 17β
Περναει τα τεστ?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.220
Πόντοι
3.656
Παίδες μαρίνα 17β Φώκαιας όροφος μελαχρινη. Έχει ψηφίσει κάποιος λέει τίποτα??

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Αδέρφια είναι εύκολο να μου πείτε ποια βρίσκεται Φωκαίας 25 πάνω απογευματινή βάρδια; Ευχαριστώ!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.220
Πόντοι
3.656
Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΡΓΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ
ΚΑΡΑΘΕΟΜΟΥΝΑΡΑ
ΡΩΣΙΔΕΣΣΣΣΣ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στον ύπνο του μπορεί.
Χαχαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΡΓΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ
ΚΑΡΑΘΕΟΜΟΥΝΑΡΑ
ΡΩΣΙΔΕΣΣΣΣΣ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Την Μαρίνα Φώκαιας 17 β πάνω όροφο την ξέρεις? Εμφάνιση καλή ύφος μμμ.. Έχεις άποψη??

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Προφανως ολοι εμεις που βρισκομαστε εδω και δεν είμαστε αρρωστοι...απλα εδω βρισκουμε οτι δεν μπορεσαμε να βρουμε εξω διεκδικοντας το.
Ναι ένα σημαντικό και αυτό π είπες δηλαδή πως ότι δεν μπορέσαμε να βρούμε εκεί έξω το γευόμαστε επι χρημαση …Νόμιμα και με την συναίνεση της εργαζόμενης !! Προσωπικά ακόμα και στους οίκους ανοχής αν δω πως η κοπέλα δεν θέλει ( έστω επαγγελματικά ) φεύγω

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Μάγκες, η Μαρία η τρελοκοτσιδού πόσο είναι πάνω κάτω και πώς είναι από εμφάνιση; Είδα κάτι καλές κριτικές και πήγα Παρασίου 36, αλλά ήτανε μια Μόνικα. 50άρα που κρατιέται καλά, γύρω στο 1,65-1,70, κανονικό σώμα με δυομισάρια βυζιά, ίσως και φτιαγμένα γιατί κρατιόντουσταν για την ηλικία της. Χτύπησα κουδούνι και μου άνοιξε η κοπέλα, τα άλλα δωμάτια ήτανε άδεια, μάλλον ήμασταν μόνοι μας στον οίκο.

Θερμή κοπέλα, στην αρχή μου ζήτησε να σηκωθώ από το κρεβάτι για να μου κωλοτριφτεί στα όρθια, πίπα κάμποση ώρα με καπότα, με ρώτησε κι αν ήθελα να της γλύψω τη μουνάρα αλλά δεν ήθελα, μια στάση με 3-4 γλωσσόφιλα με δική μου πρωτοβουλία και στο τέλος με ρώτησε αν ήθελα μασαζάκι αλλά βαριόμουνα. Γενικά καλή ήταν, αλλά μάλλον προτιμώ μικρότερες ηλικίες. Η Μόνικα δουλεύει Κυριακές, Τετάρτες και Πέμπτες όλη μέρα, υποθέτω η τρελοκοτσιδού τις άλλες μέρες.
η (πρωην)τρελλοκοτσιδου - τα μαλλια της τωρα εχουν αραιωσει- δουλευει (ακομα) τριτη-παρασκευη και σαββατο μαζι με μια γιαννα (αδιαφορη νταρντανοχοντρη οπως λεει και ο σμυρνης). Στην εμφανιση αλλα και στις υπηρεσιες ακομα βγαινει νικητρια με τον αμειλικτο χρονο...σχετικα στεκεται αξιοπρεπως αλλα πλεον ειναι σαν γιαουρτι, εχει ημερομηνια ληξης, μη σου πω οτι εχει αργησει...περι ορεξεως βεβαια.....
υ.γ. της μονικας το στηθος ειναι σιλικονη χρονια τωρα απο τον καιρο που δουλευε καποια φεγγαρια στα στουντιο της αριστοτελους..

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Τη φωτεινη την εχω γαμησει άπειρες φορες με φουλ προγραμμα πλην κωλου,παντα πεντακαθαρη.Μου εχει εκμυστηρευτει(αληθεια η ψεμματα ποιος ξερει) κατι λογικο,οτι σε απλυτους δεν κανει πολλα πολλα,και σίγουρα οχι ακαποτα τσιμπουκια.
Η Φωτεινή στους νέους, καθαρούς και ωραίους μήπως γλύφει και κωλοτρυπίδες αν της το ζητήσεις;

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
991
Πόντοι
361
Η Φωτεινή στους νέους, καθαρούς και ωραίους μήπως γλύφει και κωλοτρυπίδες αν της το ζητήσεις;
Αδερφέ μη ρωτάς τέτοια θα σε πούνε πουστη αυτοί πού πίνουν μουνοζουμα και γλύφουν απλυτες πατούσες...χαχαχα

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.226
Πόντοι
2.411
Δεν ξερω μυστη,δεν εχω ζητησει ποτε γλυφοκωλαδα απο μονος μου,ουτε απο γκομενα ουτε απο πουτανα.Αν παρει πρωτοβουλια πηρε. Το γκροβερ μου παντα πλυμενο,ειδικα πριν παω σε γκομενα η πουτανα.Και επειδη καποιος θα πεταχτεί σιγουρα,οχι ουτε δαχτυλα μπαινουν εκει μεσα,ουτε ψωλες,ουτε στραπον.Μονο κουραδες εξερχονται,και τελευταια μπολικες αν ανανλογιστεις οτι εχω γινει κοιλαρας κ φαγας

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Πέρασμα από Λιοσίων 73Α να δω την καινούργια την Κατερίνα, που ο μύστης Σμύρνη ανέφερε σήμερα.
Μάλλον η πρώτη της μέρα σήμερα και έπαιξε διπλοβάρδια στο ισόγειο.
Καλή ήταν δεν παραπονέθηκε πουθενά. Το μόνο μείων το πολύ χαλαρό 2άρι βυζί που έχει.
23 χρονών ή 25 δεν κατάλαβα καλά, γιατί δεν μιλάει γρι Αγγλικά. Με δαχτυλάκια μου το έδειξε. Είναι από Μολδαβία.

Θα γράψω κριτική για το στενομούνικο μικρό που είχε γραπώσει τα χέρια μου και τα σεντόνια με το περιποιημένο μανικιούρ της.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.690
Πόντοι
736
Ρε μάγκες άγκυρας 7 στο μεσαίο πήγα πριν λίγο κ είδα μια ξανθιά κοντουλα λεπτουλα ξανθιά με ωραίο κωλαρακι και νερουλό βυζακι που επεπλεε μεσα στο σουτιέν! Δν έμαθα όνομα γιατί είχε κόσμο αλλά ήταν πολύ καλό μουνι για τα γούστα μου ειδικά στην μάπα ( με χαμηλό φωτισμό) ξέρει κάποιος κάτι; Ήταν μαζί και μια πιο χοντρουλα με μεγάλα βυζια που ούτε καν έδωσα σημασία!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ρε μάγκες άγκυρας 7 στο μεσαίο πήγα πριν λίγο κ είδα μια ξανθιά κοντουλα λεπτουλα ξανθιά με ωραίο κωλαρακι και νερουλό βυζακι που επεπλεε μεσα στο σουτιέν! Δν έμαθα όνομα γιατί είχε κόσμο αλλά ήταν πολύ καλό μουνι για τα γούστα μου ειδικά στην μάπα ( με χαμηλό φωτισμό) ξέρει κάποιος κάτι; Ήταν μαζί και μια πιο χοντρουλα με μεγάλα βυζια που ούτε καν έδωσα σημασία!
Φωκαίας 7 θα εννοείς φίλε. Μάλλον θα παίζουν 3η βάρδια αυτές.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom