rabitgreen
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Συναγωνιστή, σε ποια βάρδια την βρίσκουμε?για Ποδολαγνεια θα πας στην Ιασ 43 Στη Μελλισσα υπερωχα ποδια νουμερο 41 με 42 και τα κανεις οτι θες
Συναγωνιστή, σε ποια βάρδια την βρίσκουμε?για Ποδολαγνεια θα πας στην Ιασ 43 Στη Μελλισσα υπερωχα ποδια νουμερο 41 με 42 και τα κανεις οτι θες
παλι μικροβια απο τα ακαποτα κόλλησες ? εισαι μεγαλος κασκαντερ και σκληρος ακαποτακιας μου φαίνεταιΤο ότι κόλλησε μικρόβια τους πελάτες μάλλον δεν σε ενδιαφέρει..
Μπαα διπλοκαποτακιας είμαι..παλι μικροβια απο τα ακαποτα κόλλησες ? εισαι μεγαλος κασκαντερ και σκληρος ακαποτακιας μου φαίνεται
Γιατί θυμωσατε ρε παλικάρια. Σας θιξαμε τον αρχηγό?Σε εσένα προσωπικά δεν έχω ανάγκη να αποδειξω τίποτα..Τραβα ρώτα τα γερόντια στην πλατεία αττικης που την γαμανε ακαποτα να δεις αν ισχύουν αυτά πού γρσφω
Ποιον αρχηγό ρε παπαρηδι, απαντά να δούμε αν έχεις περάσει με την τρελοκοτσιδου γιατί απ ότι βλέπω προκαλείς τα γέλια κ του άλλου του φαντασμενου που κάποτε μιλούσε με Βουλγάρα Ρουμάνικα και πρόσφατα είχε περάσει με κοπέλα που ούτε που ήξερε ποια είναι και το σιλικονατο βυζι της το περιέγραψε σα πολύ ωραίο φυσικό στήθος....Γιατί θυμωσατε ρε παλικάρια. Σας θιξαμε τον αρχηγό?
Μυστη τεραστιο ρισπεκτ, εκκρεμει ομως και η ξιπολητη βλαχα, σιγουρα θα εχεις τεραστια αναγκη μια ποδολαγνεια και απο αυτη.Καλησπέρα μάγκες! Πήγα να δω την τρελοκοτσιδού στο Παρασίου 36, μεγάλη κοπέλα ρε μάγκες, πρέπει να τα έχει πατήσει τα 55 όσο μπορούσα να δω στο σκότος, τέσπα, γούστα είναι αυτά. Μετά πήγα να δω αυτήν που έλεγε ο μύστης Σμύρνης ότι επέστρεψε στο Δ. 20, μια νεαρή Ελένη. Βγήκε με ζαρτιέρες και περπατούσε ξυπόλυτη. Μου έβγαζε μια τεράστια βλαχιά και κάβλωσα λιγάκι είναι η αλήθεια, αλλά όχι για 20 ευρώ, για 10 στο μετάξι θα ήτανε μια χαρά. Η ξυπολυσιά της, πάντως, με οδήγησε στην αναζήτηση ποδολαγνείας και κατέληξα σε Άννα Μαρία Φυλής 65, μια πολύ πετίτ κοπέλα για όσους δεν την ξέρουν, και νεαρή σε ηλικία. Τα ποδαράκια της μύριζαν λιγάκι, τόσο όσο, αλλά ήτανε πολύ δροσερά. Είχα ζεσταθεί κι από τους δρόμους μεσημεριάτικα κι έτσι όπως τα είχα κολλήσει στη μάπα μου ήτανε βάλσαμο
35 κιλα?Σεξ με Ναταλία Βουλγάρα στην οδό Ιάσωνος 27Α. Η Ναταλία είναι ένα λεπτό γυφτοβουλγαράκι -σκέτη γλύκα- γύρω στα 35 κιλά με δέρμα τρίμηνου ηλιοθεραπείας. Είναι πολύ καλό κορίτσι κι ας θέλει να το παίζει σκληρή, και κάνει για αυτή τη δουλειά όσο καμία. Δεν είναι τυχαίο ότι είανι το παλαιότερο στανταράκι μου, δεν ξεκόβεται αυτή η πρέζα μαζί της με τίποτα είναι σαν οικογένεια σαν αίμα μου. Η περιγραφή μου προφανώς εστιάζει στους νέους μπουρδελιάρηδες για του ςπαλιούς όλα αυτά είναι χιλιο-τυπωμένα και χιλιο-ειπωμένα. Πέρασα καλά -όχι τέλεια - λόγω καύσωνα και απουσίας air-condition . Γενικώς οι ενημερώσεις μου έχουν κάποια απόκλιση ημερών πχ maximum 4 μέρες πριν, για να είμαι ολόσωστος. Όταν επιστρέψω Αθήνα λογικά θα χτυπήσω την πόρτα της Σόνιας (ρουμανάκι πετίτ λεπτό 24 χρονών) και σύντομα ξανά Ναταλίτσα. Καλησπέρες , επιτέλους ξεκίνησε το αληθινό καλοκαίρι, ο καιρός είναι αφόρητος μεν γαμάτος δε..
Τυπε γυφτοβουλγαρα 35 κιλα διαβαζω και το μυαλο μου πηγε σε προγραμμα ποδολαγνειας. Μαντεψα σωστα??Σεξ με Ναταλία Βουλγάρα στην οδό Ιάσωνος 27Α. Η Ναταλία είναι ένα λεπτό γυφτοβουλγαράκι -σκέτη γλύκα- γύρω στα 35 κιλά με δέρμα τρίμηνου ηλιοθεραπείας. Είναι πολύ καλό κορίτσι κι ας θέλει να το παίζει σκληρή, και κάνει για αυτή τη δουλειά όσο καμία. Δεν είναι τυχαίο ότι είανι το παλαιότερο στανταράκι μου, δεν ξεκόβεται αυτή η πρέζα μαζί της με τίποτα είναι σαν οικογένεια σαν αίμα μου. Η περιγραφή μου προφανώς εστιάζει στους νέους μπουρδελιάρηδες για του ςπαλιούς όλα αυτά είναι χιλιο-τυπωμένα και χιλιο-ειπωμένα. Πέρασα καλά -όχι τέλεια - λόγω καύσωνα και απουσίας air-condition . Γενικώς οι ενημερώσεις μου έχουν κάποια απόκλιση ημερών πχ maximum 4 μέρες πριν, για να είμαι ολόσωστος. Όταν επιστρέψω Αθήνα λογικά θα χτυπήσω την πόρτα της Σόνιας (ρουμανάκι πετίτ λεπτό 24 χρονών) και σύντομα ξανά Ναταλίτσα. Καλησπέρες , επιτέλους ξεκίνησε το αληθινό καλοκαίρι, ο καιρός είναι αφόρητος μεν γαμάτος δε..
Ρε φίλε και ο Σακίλ φορουσε 56,κοντα ήταν.... Η γυναίκα μεχρι 38 νουμερο, βαριά 39! Μετά είναι σα να σου παιζει μαλακια η πατουσα του Καραγκιόζη!!για Ποδολαγνεια θα πας στην Ιασ 43 Στη Μελλισσα υπερωχα ποδια νουμερο 41 με 42 και τα κανεις οτι θες
Τα πατουσάκια της είναι για τρελή ποδολαγνεία. Εγώ τυγχάνει να μην κάνω π.χ γλώσσα αλλά τα χαϊδεύω με τις παλάμες μου σε στυλ μασάζ. Αν δεν έχεις πάει γιατί όχι να τη δοκιμάσειςΤυπε γυφτοβουλγαρα 35 κιλα διαβαζω και το μυαλο μου πηγε σε προγραμμα ποδολαγνειας. Μαντεψα σωστα??
Maximum 37 , ναι35 κιλα?
Σμυρνης και γκολ από τα αποδυτήρια...!!ρε κλωνε γράφεις όλο μπαρούφες, είναι κουραστικό, αν έχεις περάσει με τη Μαρία τη τρελοκοτσιδου μπορείς άνετα να απαντήσεις σε αυτά που σε ρώτησα, αλλιώς βούλωσε το και σταματα να γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν
Μερακλίδικη τσάρκα ο Διαννούμενος με πολλές καύλες μετά τους Priest.Ιωαννίνων 5 κλειστό. Ιωαννίνων 3 μια θείτσα Κριστίν ξανθιά κοντεψε να μου πεταξει το πουλι έξω και να μου το βάλει στο στόμα της μπροστα στην τσατσά.... Κωνσταντίνουπολεως 166Β κατευθείαν για την διαφημισμενη Αλβανιδα Άννα, όπως καταλάβετε για γκροβερ..... (που δεν ανακοίνωσε η τσατσά).
Χάλια εμφανιση και μορφασμό σα να θέλει να σε δείρει....! Φατσα για μπατσες! Ξινομούρα!
Οχι για 20αρικο δεν κάνει... Ουτε για ταλαρο!
Όσο καλές υπηρεσιες κι αν έχει!!
Επίσης Περγάμου 1 ανοιχτό, δεν περασα. Αγαπουληδες αρχοντισας Έβε προσελθετε....Αρχίζω και βαριέμαι....
Φυλης 54 οίκος Τζώρτζιας κλειστός για πολλές μέρες. Μπαρμποροσπιτα κλειστά και παλι.
Άννα Κου καλό Αυγουστο....
Δε γαμιεστε όλοι... Θα το γυρισω οριστικά στα ελαιοτριβεία μου φαίνεται.... Ή θα περιμενω Σεπτέμβριο για νέο αίμα!
Φίλε έκλαιγα εψές. Σα μικρό παιδι! Και είμαι λίγο πριν τα 44..! Δυσκολα σε αυτή τη ζωή να ξαναδούμε τον Θεό!Μερακλήδικη τσάρκα ο Διαννούμενος με πολλές καύλες μετά τους Priest.
Αμα σε ρωταει ο Ν , SMIRNIS o γκουρου το σαιτ να απαντας ευθεως , και οχι με ερωτησεις , ασχετε που δεν ξερεις που παν τα τεσσερα , αντε ξεκολλα .Γιατί θα με πέρασεις από εξετάσεις να δεις αν λέω αλήθεια?
Δεν διεκδίκησε ποτέ τίτλους και δάφνες, είναι ένας σοβαρός και αξιοσέβαστος πυλώνας, της μικροκοινωνίας του bou. Προσφέρει εδώ και χρόνια, πάρα πολλά, με τις ενημερώσεις του και συνεχίζει να σέβεται όλα τα σωστά μέλη.Γιατί θυμωσατε ρε παλικάρια. Σας θιξαμε τον αρχηγό?