μετα απο καποιες προσωπικες εσωτερικές αναζητήσεις και ερωτικά αδιέξοδα καθώς και μια σπάνια αποχή 3 εβδομάδων απο το άθλημα (καθότι δεν ειχα κουράγιο οχι να γαμήσω αλλα ουτε να τον να τον παίξω) ηρθε η ώρα να επιστρέψω.
πρωι πρωί κατα τις 1 ειμουνα στο φυλής 59 στη μιλένα, απο εμφάνηση δε μου είπε και πολλά ίσως γιατι την περίμενα πιο μουνάρα αποτι ειχα ακούσει, εσκασα το 25αρι και κατευθήνθηκα στο δωμάτιο,
το μυαλό μου κολλημένο και η καρδιά μου σπαράλια, νασου και το μιλανάκι στο δωμάτιο με το χαμόγελο στα χείλη,
χαδάκια στο σώμα μου φιλάκια στις ρόγες μου στα μπούτια μου κ στη κοιλιά μου,
ξεκινάει τη πίπα και εγινε αυτο που φοβόμουν, δε μου σηκωνόταν καθότι η καψούρα δε με αφηνε,
savala ξυπνα, ασε τις φλωριές και βγάλε εξω στο τραπέζι οτι πιο βρώμικο κουβαλάς μεσα σου λέω στον εαυτό μου
τη βάζω να μου χαιδεύει τα αρχίδια, να με φιλάει στη κοιλια, ενω ταυτόχρονα τον παίζω χτυπώντας τον πάνω στα βυζία της με μανία, παράλληλα την τσακώνω και απ το κεφάλι και της βυθίζω το καβλέτο μου,που έχει πάρει τωρα πια τα πάνω του μεσα στο λαρύγγι της,
νιώθω το καταπέτασμα του σπέρματος να πλησιάζει και τη γυρνάω στα 4, μπάινω μέσα της βίαια και χύνω ατελίωτα ενω οι 4 τοίχοι του δωματιου τρίζουν απο την πολεμική ιαχή ΄΄Παρτα μωρη καργιόλα!΄΄
αυτό ηταν άλλος ανθρωπος μπήκα στο δωμάτιο άλλος βγήκα, κάτι τετοιες στιγμές ειναι που εκτιμώ βαθύτατα το επάγγελμα που κάνουν αυτά τα κορίτσια, τωρα ήδη νιώθω πολύ καλύτερα με περισσότερες δυνάμεις , αντοχες κ τσαμπουκά.
Στη τελική απο καμία γκόμενα δεν εχω να χάσω τιποτα ενω αυτές εχουν να χάσουν πολλά απομένα,
savalas back in bussines
υγ. την κανω για καφεδάκι με τον vaso, θα του δώσω τα χαιρετίσματα σας και θα κοιτάξω να τον ψήσω για την επιστροφή του ;)