Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 318 άτομα (39 μέλη και 279 επισκέπτες)

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Μηνύματα
171
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα.
Αν και διαβάζω περίπου 8 μήνες το site γράφω πρώτη φορά.

Σήμερα το μεσημέρι πήγα στην Φυλής,και βρήκα στον όροφο του 134 ένα πολύ special μωρό.Λέγεται Μαρία και είναι Ρωσίδα.Περίπου 1,65 ύψος,με μικρό βυζί αλλά ωραίο,πολύ καλό κώλο,αδύνατη.Στο δωμάτιο άπαιχτη.Χαρούμενη,φοβερή πίπα deep.Πολύ συμμετοχή,πριν την πίπα γλύψιμο στο σώμα μου,χαδάκια κλπ.Αφήνει να πιάσεις μουνί.Πολύ καλό στήσιμο στα 4 με συμμετοχή της.Γενικά φοβερή κοπέλα.Θα την αναζητήσω και αύριο αν και λόγω λαϊκής θα είναι κλειστό το μεσημέρι,ελπίζω το βράδυ να είναι εκεί.

Στο 71 με την μπλε πόρτα,η Χριστίνα.Ρωσίδα και αυτή με μαύρα μαλλιά.Τη δοκίμασε ο ξαδερφός μου,και μου είπε τα χειρότερα λόγια.Μετάνιωσε τα 20?.Στο επάνω,μια Ξανθιά με ωραίο κώλο,αλλά καλυμμένα βυζιά,που αποφεύγω!Στο 134β στο υπόγειο,μια ωραία γκόμενα που περιμέναμε πολύ ώρα να δούμε.Αλλά επέλεξα τον όροφο και δε μετάνιωσα!
 

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Μηνύματα
1.125
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
16
Σημερα το μεσημερι κατα τις 3 σκαω φυλης,βρισκω τρελο παρκιν εξω απο μπουρδελο λιγο πιο κατω απο το ιδιωτικο παρκιν(γωνιακο).Μπαινω στο πρωτο της πουτανας,μπαινω στο 2ο βλεπω ενα συναγωνιστη που εβγαινε,ρωταω αν λεει τιποτα μου λεει βαρεθηκα να περιμενω..
Κανω και μπαινω στο πρωτο οροφο του 78.Βγαινει ενα ξανθο 20χρονο(ελεανα)ρωσιδι με τσιχλα στο στομα να τραγουδα ενα κοματι που επαιζε εκεινη την ωρα.
Ουτε γυρναει να κοιταξει μπαινει μεσα,λεω στη τσατσα μαλλον δεν εχει ορεξη.
Τι λες?Δεν την ακους που τραγουδαει?μου λεει..
Δε γαμιεται,μπαινω.
Πιπα 2/10.Πραγματικα καταλαβα οτι ηταν αγγαρεια γιαυτη.
Φατσα 5/10.
Σωμα 7/10.
Συμμετοχη 7/10.
Θα ανεβασω και ενα βιντεο σχετικο σε λιγο για προεπισκοπηση.
 

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Μηνύματα
335
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
κανενα νεο για το τι παιζεται τωρα σε αυτη την βαρδια?
 

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Μηνύματα
171
Like
0
Πόντοι
1
Η Σάρα που ανέφερε κάποιος φίλος,είναι μια Σλοβένα που θέλει μάπες.Πιο κρύα γκόμενα δεν έχω πηδήξει...
 

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Μηνύματα
335
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Συμφωνω!Μακριαααααααααααααααααααααααααααααα!
 

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Μηνύματα
463
Like
2
Πόντοι
1
Συνφωνώ απολύτα με τον φίλο sex_GT μόλις δοκίμασα... μωράκι του γαλάκτου από Σλοβενία, όνομα Σάρα με τέλεια αγγλικά, πιάσαμε και μια ψιλοκουβέντα, έσπασε ο πάγος και τα έδωσε όλα... Το μόνο που μου την έσπασε ήταν το άθλιο δωμάτιο και το χάρβαλο κρεβάτι. Την περίμενα κανά τέταρο όμως αλλά και σε μένα δεν βιάστηκε καθόλου. Λόγω απειρίας ίσως, έκανε το κλασικό σφάλμα να προσπαθεί να μου φορέσει το προφυλακτικό ενώ είμουν ακόμα χαλαρός. Κάναμε 3 στάσεις και όταν ήρθε από πάνω μου τελείσα αλλά δεν βγήκε αμέσως συνέχεισε να κουνιέται και με αποτελείωσε. Για όποιον ενδιαφέρεται δουλεύει καθημερινά εκτός Σαββάτου απ'ότι μου είπε η τσατσά πιο πολύ απόγευμα αλλά και πρωινά.
Με άριστα το 10 σε σύνολο τις δίνω ένα 7 έχει καιρό όμως μπροστά της και νομίζω ότι θα πάει ακόμα καλύτερα...
Τι να κάνω μωρό μου αφού με έστησες καλά να πάθεις!!!!
 

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Μηνύματα
490
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
εγω πηγα προχτες σε εναν καθετο στην φυλης νομιζω φωκαιας....με 25 Ε πηδηξα μια αντελλα ψηλη μελαχροινη απιστευτο σωμα φοβερη πιπα και υπομονη στο γαμησι..την επαιρνα κανα 10-15 λεπτο και δεν ειπε τιποτα.....
 

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Μηνύματα
463
Like
2
Πόντοι
1
Κάποιος φίλος έγραψε ότι στο 59 είχε δει την Σοφία μια κοντούλα μικρόσωμη που μου έχει κάτσει να την ξαναβρώ πέρασα από εκεί αλλά τίποτα... στο ισόγειο όμως έπαιζε ένα τρελό μωρό μελαχρινό με καλό βυζί σαν πορνοστάρ... τελικά πήρα Σάρα. όποιος έχει δει τη Σοφία ας μπεί στον κόπο να μου γράψει... ευχαριστώ.
 

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Μηνύματα
161
Like
0
Πόντοι
1
Ενα κουκλάκι .. 18 χρονών λαχταριστό μουνάκι  :rolleyes: ήταν τα λόγια της τσατσάς (αυτή με την άθλια μωβ περούκα)  :2funny:  στη Φυλής 71 πριν καμιά εβδομάδα περίπου και μπήκα. Ήταν η Σάρα η Σλοβένα που περιγράφουν οι φίλοι λίγο πιο πάνω. Για την Μιλένα πηγαίνα αλλά δεν άντεξα στο πονηρό βλέμμα που μου έριξε η ξανθούλα η Σάρα.. Τελικά μετά απο 10 λεπτά ασταμάτητο γαμήσι από πάνω, της λέω γυρνα τώρα. Γυρνάει και της τον σφηνώνω.. Σε μια στιγμή της χτυπάω το ένα κωλομάγουλο και κάνει μια και μου χτυπάει το χέρι.  :tickedoff:  Εκεί χαλάστηκα λίγο και τελείωσα αφού της τράβηξα τα μαλλιά για εκδίκηση. :boobies:
Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο πιστεύω. Συνιστάται για τους λάτρεις των 18χρονων. Υ.Γ. Στην Αντέλλα που είχα κάνει το ίδιο παλιότερα δεν είπε λέξη που είναι και μούναρος.
 

Επισκέπτης
  ι σαρα σε πιο πουταναδικο δουλευει ρε καυλιαριδες???
 

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.025
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
16
Sorry για την καθυστερημένη ενημέρωση...

την προηγούμενη Παρασκευή (02/03) κατά τις 11:45 π.μ. πέρασα από Φυλής 59... έχει 2 «σπίτια» με κοινή είσοδο, η Μιλένα ήταν στο επάνω (ωραίος και καθαρός χώρος)... τρελό κέφι (πρωί ήταν) και πάρα πολύ καλή συμπεριφορά και service... γλείψιμο σε ρόγες - μπάλες, όλες οι στάσεις, G.F.E.

μου είπε ότι δουλεύει επίσης στο 59 κάτω και στο 134... 
 

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Μηνύματα
223
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Χθες το βράδυ στο 59στο  πάνω πέτυχα την Γεωργία. Μελαχρινό απίστευτο νιμου. Θυμίζει κάποιες κούκλες βραζιλιάνες σε τσόντες. Για εμένα αυτή τη στιγμή είναι με διαφορά ότι ωραιότερο έχει να προσφέρει ο πληρωμένος έρωτας. Από συμπεριφορά δυστυχώς είναι ότι χειρότερο έχει να προσφέρει ο πληρωμένος έρωτας.  Αν δεν χύνεις στο 5λεπτο μη πας θα σπαστείς. Αξίζει όμως να χαϊδέψεις όσο σε αφήσει αυτό το κορμάκι.
 

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Μηνύματα
335
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Χθες βραδυ εφυγα καρφι για Φυλης  μηπως και κατα τυχη πετυχω Μιλενα σε βραδυνη βαρδια.ωρα 11  το βραδυ.Μπαινω και πεφτω πανω σε ενα τσατσο με αθλητικη κοκκινη φορμα.καθομαι στο σαλονακι ανυποψιαστος ενω με πλησιαζει με βλεμμα λαγνο ο τσατσος.<<Που γυμναζεσαι μωρο μου ?>> μου λεει.ωχ λεω απο μεσα μου τα πιασαμε τα λεφτα μας.το χερι του που στην αρχη με ειχε ακουμπησει φιλικα στην πλατη αρχισε να κανει κυκλικες κινησεις και να με χαιδευει!<<Τετοιο κορμι αποκλειεται να μην ιδρωνει σε καποιο γυμναστηριο χρυσο μου >>μου λεει.τον ρωταω αν εχει καποια κοπελα για να αλλαξω κουβεντα και μου φερνει ενα ξανθο συμπαθητικο ρωσιδακι με ωραιο κορμακι και 2.5 βυζακι.περισσοτερο ενοχλημενος απο το στενο μαρκαρισμα του τσατσου αποφασιζω να φυγω .με πιανει απο το χερι και με κραταει να μην φυγω.<<που πας μωρο μου ??>> μου λεει .<<ελα εδω να συννενοηθουμε θα στο κανω εγω δωρο !>> μου λεει .Εννοουσε φυσικα οτι αν τον πηδαγα θα μου ξηγιοταν τσαμπα το ρωσιδακι.Εφυγα  χαμογελωντας ενω ειχε βγει μεχρι την σκαλα να μου φωναζει(δεν υπηρχε αλλος πελατης).ο τσατσος βεβαια ηταν συμπαθεστατος σαν φυσιογνωμια και δεν του κρατω κακια.Γυρισα σπιτι χωρις να καταθεσω πουθενα.Σκεφτομαι να παω σημερα το βραδυ παλι να καταθεσω και στο γκροβερακι του τσατσου και στο γλυκητατο ρωσιδακι.Μονο ομως αν κερασει ο τσατσος!
Υ.Γ Δεν αναφερω ονομα μπουρδελου γιατι θελω να σεβαστω το ονομα μου ως πελατης και εκτιμω την ευγενεια του τσατσου.οσοι εκαναν περατζαδα αυτες τις ωρες σιγουρα θα καταλαβουν για ποιο μιλαω.
 

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Μηνύματα
490
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
πηγα σημερα πρωι απο μεταξουργειο...παιδια ελεος.....μ εεξαιρεση μια ξανθουλα που ειναι σε ενα μπουρδελο προσ το τελος της ιασωνος προς αχιλεως και μια μαυρη με πολυ ωραιο κορμι ολες οι αλλες ειναι πρεζονια χοντρες 45αρες,χτικιαρες,τραγικο θεαμα.....φυσικα συναντησα το καλυτερο value of money 12Ε...αλλα αυτο που θα γαμουσες ηταν κατεργο και τιμωρια παρα απολαυση.......
 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Χθεσινό βραδινό σκανάρισμα στα μπουρδέλα Μεταξουργείου. Στο σπίτι της Κατερίνας μια άλλη. Η τσατσα μου είπε οτι η Κατερινα θα δουλευει μονο οταν οι κοπελες εχουν περιοδο.  :'( :'(
Επειτα στο σπιτι της Κολοκυνθους οπου συνεβη το εξης περιεργο. Δεν υπηρχε τσατσα , αλλα τσατσος. 30 χρονών και...ΣΤΡΕΪΤ. Ποτε δε θυμαμαι τοσα χρονια στρέϊτ τσάτσο και νέο. Η κοπέλα ...cry them (=κλαφ'τα!)
 

Επισκέπτης
λοιπον τσαρκουλα σημερα... ημερα μπορει να χαρακτηριστει η μερα της απουσιας!!!! στο 109 εληπε η ντενιζ, στο 143 η μιλενα, στο φωκαιας η αντελα, στο πιπινου 118 εληπαν ολοι!!!!!! και στο λιοσιων 278 ηταν μια μαριζα ανεκδιηγητη ρωσιδα απο την φυλης που μου ειχε πει το θεικο "φευγω εγω τραβα μαλακια και μην λερωσεις τα σεντονια"!!!!!!!!!!!! παρακαλω μην την παρει κανενας!!!! ειναι πολυ μαλακισμενη..... η βερονικα δεν δουλευει αυτη την βδομαδα στο 278 και η σαμπρινα δουλευει ΤΩΡΑ στο 278........ αυτα επειδη εχει και μπουρδελα και στουντιο ποσταρω και στις 2 ενημερωσεις....
 

Επισκέπτης
χαιρετο ολουσ τουσ μεγιστουσ χιστεσ!!!ι αωτελλα ρε παιδια σε πιο δουλευι και τι ορες????
 

Επισκέπτης
δουλευει στο αντελλοσπιτο 5-11 το βραδυ καθε μερα..... (αυτο με την κιτρινη πορτα στην φωκαιας!!!)
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom