Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 371 άτομα (41 μέλη και 330 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και στο λιοσιων 278 ηταν μια μαριζα ανεκδιηγητη ρωσιδα απο την φυλης που μου ειχε πει το θεικο "φευγω εγω τραβα μαλακια και μην λερωσεις τα σεντονια"!!!!!!!!!!!!

Τι λε ρε φίλε... έτσι είπε, ε? Εγώ στην θέση σου θα γυρνούσα μια άλλη μέρα έχοντας φάει φασολάδα, γίγαντες και παστουρμά και με το που θα έφευγε θα έπινα κι ένα καθαρκτικό και θα τα έκανα όλα σκατά... στην κυριολεξία!!! :)

Επισκέπτης
Χτες βράδυ στις 23:30 περίπου στο πρώτο σπίτι στη δυδυμου στο δεξί σου χέρι (καθώς την κατεβαίνεις απο φυλής) μια ψηλή με σιλικονάτο βυζί και κόκκινα μαλλιά! Χώρος πεντακάθαρος και πολύ καλή φιλική εξυπηρέτηση απο την κοπέλα. Το αξίζει και με το παραπάνω το 25 ευρω. Όνομα κλπ δεν ρώτησα.

Loukas41

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Επίσκεψη στη Σόνια (Λέλας Καραγιάννη, πλ. Αμερικής) σήμερα το μεσημέρι, έπειτα από καιρό. Καταπληκτική, άλλη μια φορά, γεμάτη ευγένεια, πεντακάθαρη, ηφαίστειο σκέτο! Οσο για τον χώρο (στο ισόγειο αναφέρομαι), εξαιρετικά προσεγμένος, σχεδόν πεντακάθαρος. Σόνια: μια παρουσία στον χώρο του πληρωμένου έρωτα που σέβεται τα λεφτά σου... 

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Savalas καλό.....αλλά ακάπωτο ;;;;Ποτέ ρε φίλε , ειδικά με τις βρωμιάρες.

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.943
Πόντοι
201
Μάγκες χτες Λιοσίων & Αγκύρας γωνία (γύρω στις 17:15).... ήταν ένα τρελό ξανθό με super κωλ@ρ@ .... ξέρει κανείς τι λέει.... όνομα, service....
:dancing:

fylisihos

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τρίτη βράδυ κατα τις 00.30 κατέληξα στο αντελόσπιτο όπως κάποιοι το λένε νομίζω στη Φωκαίας. Εκεί δούλευε η Ελληνίδα Σμαράγδα. Μετριο ύψος,μέτριο βυζί, μέτριο, πρόσωπο, συμπαθητικός κώλος. ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που μπήκα στην πιο ψυχρή ταναπου που συνάντησα στη ζωή μου μολονότι και ευγενικός ήμουν και ιδιαίτερες απαιτήσεις δεν προέβαλα λόγω έλλειψης διάθεσης. Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΊΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ!!! Ψυχρή και διεκπαιρεωτική σαν νοσοκόμα που σου κάνει εμβόλιο (τουλαχιστον αυτή κάτι κάνει να σε χαλαρώσει).Πίπα σαν να φουσκωνε μπαλόνι.  Μου την έδωσε τόσο που την έβαλα στα 4 και της το έδωσα στο λαιμό. ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ.

taras1

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες ξερει  κανεις σημερα το απογευμα αν η μελινα στο 59 φυλης παιζει η μελινα, η που αλλου μπορη να ειναι?

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
344
Πόντοι
21
Aς προσεχες φιλε μου,οπως οι περισσοτερες ελληνιδες ειναι κομπλεξικες και ξενερωτες,ετσι και οι ελληνιδες πουτανες δεν θα μπορουσαν να ξεφυγουν απο τον κανονα.

Xristoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα στις 1600 στη Φυλης στο μικρο απεναντι απο το βενζιναδικο.

Αννα 23 ετων απο Ρουμανια ομορφη, γλυκια, χαμογελαστη και προσχαρη. 170 μελαχρινη με κατσαρα μαλλια, ωραιο λεπτο σωμα, μικρο βυζι, πανεμορφο ξυρισμενο μουνακι.

Υπηρεσιες οι κλασικες της Φυλης αλλα τουλαχιστον με χαμογελο...

Καλη πιπα και ακουγε και τις οδηγιες (πιο αργα, πιο βαθια κλπ). 

Τη συνιστω.

GSX-R600

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σημερα στις 1600 στη Φυλης στο μικρο απεναντι απο το βενζιναδικο.

Αννα 23 ετων απο Ρουμανια ομορφη, γλυκια, χαμογελαστη και προσχαρη. 170 μελαχρινη με κατσαρα μαλλια, ωραιο λεπτο σωμα, μικρο βυζι, πανεμορφο ξυρισμενο μουνακι.

Υπηρεσιες οι κλασικες της Φυλης αλλα τουλαχιστον με χαμογελο...

Καλη πιπα και ακουγε και τις οδηγιες (πιο αργα, πιο βαθια κλπ). 

Τη συνιστω.
Την έχω πάρει κιεγώ αυτή... καλό μουνάκι, κλασικές υπηρεσίες όπως είπες

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
χθες το μεσημερι κατεβηκα μια βολτα στην φυλης κατα τις 2...
η κατασταη ηταν απογοητευτικη αφου τα πιο πολλα μπυρδελα ηταν κλειστα και στα λιγα ανοιχτα οι πουτανες ηταν κατω του μετριου,μερικες απο αυτες ειχαα να τις δω πολυ καιρο στν πιατσα.
κλειστα τα 3 στο 134,το 109 κατω...τα 2 στο 71,το ιδιο στο 59 και στο απεναντι ου δεν θυμαμαι νουμερο,κλειστο και το 65...γενικα γαμησε τα.
ανοιχτα στην φωκαιας και τα 4.
μπηκα στο 25α και 25β.ατο κατω ενα μπαζο 40+ χρονων
στο πανω ελειπε το κοντοπουτανο η μιρελλα και ηταν ενα αλβανακι που ειχα παρει αλη φορα...χαμογελαστο στο σαλονι και ψοφιο στο γαμησι.
στην διδυμου 88 κατω ενα μπαζο και πανω μια μαυρη με κριση ταυτοτητας αφου ειχε βαψει ετσι τα ματια της που εδειχναν σχιστα,κινεζικα.
στα 84 και 86 στην φυλης τιποτα το αξιολογο

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Χθεσινό βραδινό σκανάρισμα στα μπουρδέλα Μεταξουργείου. Στο σπίτι της Κατερίνας μια άλλη. Η τσατσα μου είπε οτι η Κατερινα θα δουλευει μονο οταν οι κοπελες εχουν περιοδο.  :'( :'(
Επειτα στο σπιτι της Κολοκυνθους οπου συνεβη το εξης περιεργο. Δεν υπηρχε τσατσα , αλλα τσατσος. 30 χρονών και...ΣΤΡΕΪΤ. Ποτε δε θυμαμαι τοσα χρονια στρέϊτ τσάτσο και νέο. Η κοπέλα ...cry them (=κλαφ'τα!)

Καλα ολες οι αδερφες δε φαινονται αμεσως. Εχω εχω δει εναν σαρανταρη στη Λιοσιων που φαινοτανε πολλα βαρυς.

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Την ίδια ώρα περάσεμε φίλε kokolongos ακριβώς όπως τα λές. Λέω να πάω μια βόλτα σήμερα κατά τις 7 .... :dancing:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Σήμερα, μεσημεράκι. 2η κατάθεση μέσα σε μια βδομάδα, στην Ολγα, στη Ρεμούνδου. Θα θελα να κάνω μια διόρθωση... Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ. Ισπανικό, από πάνω, ιεραποστολικό (με το κεφάλι της να κρέμεται από το κρεβάτι.. της αρέσει όπως είπε)... με τα μούτρα μου χωμένα στις βυζάρες της όλη την ώρα..
Θάθελα να είχα το palandir μαζί μου, να χαζεύω τους βύζους της με τις ώρες... :rolleyes: :boobies:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ασχετο αλλά μπορει να πει κάποιος πωσ στέλνεις pm;το verificatio n πωσ το εισαγεις;

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Σήμερα, μεσημεράκι. 2η κατάθεση μέσα σε μια βδομάδα, στην Ολγα, στη Ρεμούνδου. Θα θελα να κάνω μια διόρθωση... Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ. Ισπανικό, από πάνω, ιεραποστολικό (με το κεφάλι της να κρέμεται από το κρεβάτι.. της αρέσει όπως είπε)... με τα μούτρα μου χωμένα στις βυζάρες της όλη την ώρα..
Θάθελα να είχα το palandir μαζί μου, να χαζεύω τους βύζους της με τις ώρες... :rolleyes: :boobies:
ρε φιλε συγνωμη, αλλα ειναι γρια,  το ξερεις?

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ρεμουνδου το πανω, πρωι η τσατσα ειπε ΟΛΓΑ μεγαλα βυζια ξανθια και ΓΡΙΑ.φοραω τους πιο ακριβους φακους επαφης.  λεμε αλλη?  δεν χλευαζω καποιον, πιστεψε με

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Επειδη εχω σκοπο να παω συντομα,τι εννοεις γρια?Δε βλεπεται δηλαδη?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom