Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 355 άτομα (30 μέλη και 325 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
Ποια βάρδια είναι η Ράνια φίλε; Ευχαριστώ :hi:

Καλα εσυ δυο χρονια γραμμενος στο σαητ και με αρκετό σπαμ στην ημερησια ενημερωση και δεν έχεις πεσει ποτέ σε ποστ για το πότε δουλευει η Ράνια? Σχεδον καθε μερα την αναφέρει καποιος . Απο τις πιο πολυδιαφημισμενες πόρνες, και οι επισκέπτες την ξερουν.
Καλός τρόμπας είσαι και εσυ. :jerking::jerking::jerking: :jerking2::jerking2::jerking2:

Ε ρε ολοι το μουνι στο πιάτο θελουν.

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.739
Πόντοι
201
Επίσκεψη πριν απο λιγο στο Φ69Α.
Ηταν η Μιρα και η Μαρία η Τσεχα.
Δεν μπορω να φανταστω πόσο μουνάρα ηταν στα νιατα της η Μίρα αλλα τωρα είναι χάλια. Τωρα αν κάποιοι την βλέπουν μουνάρα γουστα ειναι αυτα.Η θεία Σονια απέναντι οπου ηταν στο ποστο της ειναι πολυ ομορφοτερη.

Κατέθεσα στη Μαρια Τσεχα όπου παραμένει κομοδίνο κανει ομως καλό τσιμπούκι με καποτα πάντα χωρίς να βιάζεται.

Φ84 και φ65άρια ανοιχτά,δεν μπήκα.

Χωματιανου 11 οροφος Αντριανόσπιτο ανοιχτό,δεν ανεβηκα.
Ωραίος. Θυμάσαι αν το 86 κάτω ήταν ανοιχτό;

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.904
Πόντοι
1.346
όπου παραμένει κομοδίνο κανει ομως καλό τσιμπούκι με καποτα πάντα χωρίς να βιάζεται.
Εδώ συμφωνούμε Τσακ...
Έχω πετύχει κι εγώ εδώ κάτω ανάλογες φόλες κατά διαστήματα, αλλά η πιπίζα είναι που μετράει εξαρχής...
Στην τελική αν σου σπάνε τα @@ρια όταν χύνεις βρυχάσαι σα λιοντάρι, ή τους σπας εξίσου τα νεύρα με φράσεις => δεν σου αρέσει που σε γαμάω κλπ => δείχνοντας μια "εκδίκηση" απέναντί τους!

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
47
Like
5.627
Πόντοι
5.631
Με ποιο νικ έγραφες πριν 1+ χρονο ?
Δεν θυμάμαι κανεναν να την αποκαλεί Μοιρα πάρκαρε.
Μαλλον δεν έχεις το copyright.
Δεν έγραφα με κανένα νικ φίλε μου. Φέτος μπήκα και ο σκοπός μου είναι να γράφω τις εμπειρίες μου, καλές και κακές για να ενημερώνω. Έχω 20+ χρόνια εμπειρίας στα τσαρδιά και προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
Την έχω πάρει πάνω από 30 φορές και το έλεγε συνέχεια. Ίσως επειδή είσαι πορνορεπόρτερ και είσαι στη γύρα να σκεφτηκέ ότι δεν παρκάρεις.
Τα έχεις κάπως μπερδεμένα στο μυαλό σου και γράφεις μαλακιες ,καλές βόλτες και καλές ενημερώσεις νέο μέλος....

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
47
Like
5.627
Πόντοι
5.631
Τα έχεις κάπως μπερδεμένα στο μυαλό σου και γράφεις μαλακιες ,καλές βόλτες και καλές ενημερώσεις νέο μέλος....
Φίλε μου δεν σε έβρισα και είναι αγένεια από μέρους σου να συμπεριφέρεσαι έτσι. Ειλικρινά είμαι νέο μέλος και ο λόγος που δεν έγραφα τόσα χρόνια ήταν γιατί δεν ήθελα κάποιοι εξυπνάκηδες να μου κανιβαλίσουν αυτά που γράφω. Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι. Καταλαβαίνω ότι νομίζεις ότι είσαι παντογνώστης και οποιοσδήποτε έχει κάτι άλλο να πει είναι ανεπιθύμητος. Εγώ έχω δημοκρατικές απόψεις και πιστεύω στην πολυφωνία.
Καλώ τους υθήνοντες του site αν πιστεύουν ότι γράφω ανακρίβειες και ότι κάτι δεν είναι σωστό με το λογαριασμό μου, να το πουν και θα διαγραφτώ αμέσως!!!

• Ουάου
Αντιδράσεις: fluffy

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Την έχω πάρει πάνω από 30 φορές και το έλεγε συνέχεια. Ίσως επειδή είσαι πορνορεπόρτερ και είσαι στη γύρα να σκεφτηκέ ότι δεν παρκάρεις.
Ρε φίλε χωρίς παρεξήγηση αλλά μερικοί παντρεμένοι ούτε τη γυναίκα τους δεν έχουν γαμησει 30 φορές συνολικά!!!

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.163
Πόντοι
1.936
Θα επρεπενα υπαρχει νημα που να ονομαζεται ημερησια ενημερωση στραβωμενων λατινων κορασιδων.
Αυτο τουλαχιστον ειδα εχθες στην απογευματινη τσαρκα επι Φυλης και Φωκαιας.
Φωτεινες εξαιρεσεις η μικρα και τρυφερη Καρολαϊν στο Φ13 υπογειο και η γραια Σονια χωρις περουκα,αναμαλλιασμενη στο Φ86 οροφος.Ολες οι αλλες δεν εκαναντην παραμικρη κινηση να δελεασουν τον υπαψηφιο πορνο να περασει δωματιο.Η Καρολαιν δε ειναι ενα χαριτωμενο κοριτσακι,νεαρα,λατινα,σκουροχρωμη με ομορφο βυζακι στητο,τσουπωτο τουρλωτο κωλαρακι και με μια σχετικη δυσμορφια στην οδοντοστοιχια της.Θα δοκιμαστει λιαν συντομως.
Κατα την 3η βαρδια πηγα καρφι στην Ελενη στο 109 οροφος οπου ειχα να την παρω καιρο και εβγαλα τα απωθημενα μου.Αυτα κυριοι!!!

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Για να σταματήσει η διένεξη, ο Σμυρνης μαλλον δεν θυμαται τα παντα η δεν ειχε δώσει και πολύ σημασια στη συγκεκριμενη εκφραση καθως εχει γραψει το "παρκαρε" στην 1η κριτικη του για τη Μιρα στο 109β πριν αρκετα χρόνια.

"έλα να σε παρκαρω εδω"

Vidras

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2024
Like
88
Πόντοι
0
Πρωινή βάρδια τιμήθηκε η Ντάρια στο Άγκυρας 12. Ανάλογα τη βάρδια εργάζεται και στο απέναντι μαγαζάκι.
Υπέροχο milf με σώμα 25ρας , Ρωσίδα, αυτό τα λέει όλα.
Πίπα το έπαιρνε όλο δίχως χέρι και δεκτική σε όλες τις στάσεις.
Ανέβηκε πάνω μου και κυριολεκτικά τα έδωσε όλα.
Αχ, να έδεινε και κωλαρακι.
Επικοινωνιακή με δόση χιούμορ.
Θα ξανα τιμηθεί.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
47
Like
5.627
Πόντοι
5.631
Για να σταματήσει η διένεξη, ο Σμυρνης μαλλον δεν θυμαται τα παντα η δεν ειχε δώσει και πολύ σημασια στη συγκεκριμενη εκφραση καθως εχει γραψει το "παρκαρε" στην 1η κριτικη του για τη Μιρα στο 109β πριν αρκετα χρόνια.

"έλα να σε παρκαρω εδω"
Παρότι δικαιώνομαι φίλε μου, από την άλλη πραγματικά λυπάμαι!!!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου!
Άλλα το ότι ένας άντρας κοντά στα 50 κάθεται και μου κάνει ολόκληρη επίθεση γιατί μια πόρνη 3ης-4ης κατηγορίας, όπως η Μοίρα σήμερα, σ' εκείνον δεν έλεγε πάρκαρε ενώ έλεγε σ' εμένα.
Τι να πω, αυτό με ξεπερνάει!!!
Το αφήνω στη κρίση του κοινού...
Καλε μου φίλε θα σου δώσω μια συμβουλή. Αν θες την ακούς, αν θες την προσπερνάς. Όταν μιλάνε τα ιερά τέρατα της σελίδας αυτής όπως είναι ο @n.smirni76 και ο @DmtrsxXx πρέπει να τους ακούμε και να μην είμαστε ισχυρογνώμων. Δεν θέλουν ούτε να μας ειρωνευτουν ούτε τίποτα. Απλά είναι μαλακία να τους αμφισβητούμε. Οπως και να έχει όσο καλοί να είμαστε μερικοί αυτοί οι δύο και κάνα δυο άλλοι τα ξέρουν καλύτερα. ΚΑΙ ΌΝΤΩΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ!Επίσης ειναι πολύ περισσότερο καιρο από όλους μας στην πιάτσα και έχουν βοηθήσει χιλιάδες επισκέπτες και μέλη στην κρυφή δεύτερη ζωή που κάνουμε. Εγώ στα παπαρια μου γιατί πάντα θα υπάρχουν μαλάκες θα μου πουν ότι τους γλύφω, αλλά εκατοντάδες εδώ μέσα σε αυτό το νήμα θα μου πουν ότι έχω δίκιο. Ο ελάχιστος σεβασμός λοιπόν. Δεν έχεις ιδέα ποσοι περιμένουν την ενημέρωση του Σμύρνη και του Μήτσου. Πάμε δυνατά λοιπόν και όλα θα τα βρεις στην πορεία. Κανένας δεν έχει τίποτα εχθρικό μαζί σου. Εγώ είμαι σε αυτό το σαϊ 3 κάτι χρόνια και μπαίνω στο Bou πάνω από 10. Ξέρεις πόσες φορές νομιζα ότι ήξερα τα πάντα αλλά τελικά δεν ήξερα τίποτα; Άντε καλησπέρα φίλε. Αύριο γιορτάζουν και οι χριστιανοί, χαμηλά οι τονοι. (Οι χριστιανοί είπαμε γατάκια, οι Μεταλλαδες δεν πιστεύουν σε τέτοια παραμυθακια).

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232

"έλα να σε παρκαρω εδω"
Το θυμάμαι πολύ καλά γι αυτό και του απάντησα του τύπου, γιατί είναι κάτι πού έγραψα εγώ και προφανώς το διάβασε ο τύπος ,αλλά από κει και πέρα δε το χρησιμοποίησε ποτέ ξανά και ο τύπος το οικιοποιηθηκε και ήταν ο λόγος πού του απάντησα αλλιώς σιγά μην ασχολούμουν.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
Στο Μ.Α 28 υπόγειο κατεθεσα στο όμορφο και γλυκό μιλφο-γκιλφ Ντιάνα. Σίγουρα αξίζει κριτική εδώ.
@Επιρρεπής

Στο Ιάσονος 39 δεξί υπόγειο καινούρια άφιξη, πολυ νεαρη 18-19 ετων μαλλον λατίνα. αρκετά ομορφη με καλό κορμι και τατου στλο στήθος.
Ειπα στην τσατσά οτι θα περασω δωμάτιο, αυτή μου είπε να ειμαι πολυ απαλος μαζι της γιατι ειναι καινούρια και δεν αντέχει γαμησι.
Συγκεκριμένα μου ειπε "οχι ντουπ ντουπ και οχι βαθιά." Της βουτηξα το δεκαρικο απο τα χέρια και εγινα Λούης.. θα πέφτει πολυ κλέψιμο στο γαμησι και δεν ειχα ορεξη.

Ιάσονος 39 αριστερό η Μαρία η μαύρη.

Τελευταία τροποποίηση:

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
Στο Μ.Α 28 υπόγειο κατεθεσα στο όμορφο και γλυκό μιλφο-γκιλφ Ντιάνα. Σίγουρα αξίζει κριτική εδώ.
@Επιρρεπής

Στο Ιάσονος 39 δεξί υπόγειο καινούρια άφιξη, πολυ νεαρη 18-19 ετων μαλλον λατίνα. αρκετά ομορφη με καλό κορμι και τατου στλο στήθος.
Ειπα στην τσατσά οτι θα περασω δωμάτιο, αυτή μου είπε να ειμαι πολυ απαλος μαζι της γιατι ειναι καινούρια και δεν αντέχει γαμησι.
Συγκεκριμένα μου ειπε "οχι ντουπ ντουπ και οχι βαθιά." Της βουτηξα το δεκαρικο απο τα χέρια και εγινα Λούης.. θα πέφτει πολυ κλέψιμο στο γαμησι και δεν ειχα ορεξη.

@Επιρρεπής

και πολλυ καλα αεκανες που εφυγες.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Ρε φίλε χωρίς παρεξήγηση αλλά μερικοί παντρεμένοι ούτε τη γυναίκα τους δεν έχουν γαμησει 30 φορές συνολικά!!!
Έτσι είναι βρε Bambola..
Μια φορά την πήραμε στο Περγάμου 1 τη Μίρα και πάπαλα, έφτανε. Άκου 30...

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.739
Πόντοι
201
Σας ζηλεύω πολύ ρε αλάνια..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom