Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 273 άτομα (32 μέλη και 241 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.663
Πόντοι
41.129
Κατάθεση στην κοντοπουτανη Αλβανεζα Άντζελα στο Πέρδικα 1 όροφος. Έχει φτιάξει αρκετά το Αντζελακι και καυλωνω οταν τη βλέπω, αντέχει και δυνατό γαμήσι.
Αυριο θα ειναι 1200 με 1800 στον παραπανω οίκο και μετά τις 1800 θα πάει στο Ιάσωνος 44 ευθεία διάδρομος. Αξιόλογη επιλογη για τα δεδομένα της περιοχής και για 15Αυγουστο όπου πολλα θα ειναι κλειστά.

Xasths

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
149
Πόντοι
0
Στο Μ.Α 28 υπόγειο κατεθεσα στο όμορφο και γλυκό μιλφο-γκιλφ Ντιάνα. Σίγουρα αξίζει κριτική εδώ.
@Επιρρεπής

Στο Ιάσονος 39 δεξί υπόγειο καινούρια άφιξη, πολυ νεαρη 18-19 ετων μαλλον λατίνα. αρκετά ομορφη με καλό κορμι και τατου στλο στήθος.
Ειπα στην τσατσά οτι θα περασω δωμάτιο, αυτή μου είπε να ειμαι πολυ απαλος μαζι της γιατι ειναι καινούρια και δεν αντέχει γαμησι.
Συγκεκριμένα μου ειπε "οχι ντουπ ντουπ και οχι βαθιά." Της βουτηξα το δεκαρικο απο τα χέρια και εγινα Λούης.. θα πέφτει πολυ κλέψιμο στο γαμησι και δεν ειχα ορεξη.

Ιάσονος 39 αριστερό η Μαρία η μαύρη.
Φιλε μου καλησπέρα πρωινή βάρδια ειναι η συνεχίζει και το βράδυ,αν ξέρεις βέβαια?

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
Έχει δει κανείς την τρανς στο ι33 να μας την περιγράψει ;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.663
Πόντοι
41.129

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Φεύγοντας από το βρομερό Μεταξουργείο στοχευμένα για φωτεινή αλλά λόγο πολλών δωματίων έφυγα , στο δρόμο τα οποία είναι τα ξενοδοχεία και συγκεκριμένα στο bill ευγενε ένα μουνι με μαύρο φόρεμα τατουαζ στη γάμπα μελαμψή λογικά αν δεν κάνω λάθος η περιγραφή μοιάζει με την Αριανα μπήκε σ ένα αμαξι κ έφυγε

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
144
Πόντοι
0
Πρωινή κατάθεση στη Μοίρα Φ 69αη κοπέλα είναι απίστευτη όσο μεγαλώνει γίνεται και καλύτερη αισθησιακή πίπα και σεξ βελούδινο με Φοβερη συμμετοχή ότι καλύτερο στη ξέραιλα του καλοκαιριού

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
676
Πόντοι
361
Καλησπέρα παιδιά. Κολωνού 11 είναι μια Ρόζα αν θυμάμαι καλά. γνωρίζει κάποιος αν είναι σήμερα εκεί και αν αξίζει??

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495
Να δούμε αύριο τι θα είναι ανοικτό...

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
519
Πόντοι
81
Καλες οι λατινες αλλα δεν συγκρίνονται με τις σλαβες

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.289
Πόντοι
201
Καλες οι λατινες αλλα δεν συγκρίνονται με τις σλαβες

Οι λατίνες είναι -στην πλειονότητα τους- φόλες. Οι μόνες χειρότερες από αυτές είναι οι αφρικανές.
Ιεροσυλία να συγκρίνουμε όλες αυτές τις ινδιανογύφτισες με ουκρανικά και ρωσικά άλογα.

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
519
Πόντοι
81
Οι λατίνες είναι -στην πλειονότητα τους- φόλες. Οι μόνες χειρότερες από αυτές είναι οι αφρικανές.
Ιεροσυλία να συγκρίνουμε όλες αυτές τις ινδιανογύφτισες με ουκρανικά και ρωσικά άλογα.
Οι Βραζιλιανες ειναι καλες αλλα δεν ερχονται Ελλαδα μονο μια ειχα πετυχει πριν κατι χρονια στο Μεταξουργειο

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος μετά τις διακοπές, μαυρισμένος από τον ήλιο και από τις κορασίδες των διακοπών που μου βγάλανε την πίστη με τα καμώματα τους ή πιο σωστά με τα μη καμώματα τους. Επειδή την είχα μυριστεί την δουλειά, τελευταία μέρα πριν φύγω, επίσκεψη στη Σαμπίνα για ακόμα ένα τρυφερό γαμήσι αλλά αυτά θα τα πούμε άλλη φόρα.

Επιστροφή λοιπόν και βούρ στην Ράνια του κυρ Βασίλη. Είχε να με δει πάνω από μήνα, είχα να γαμήσω τρεις βδομάδες ο κακός χαμός μέσα, την πήρα στα καπάκια και δεύτερη φορά οι καύλες είχαν βαρέσει κόκκινο δεν γινόταν αλλιώς. Ειδικά στο δεύτερο , απίστευτο σπάσιμο της μέσης δεν έβαλε καν μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά της όπως κάνει συνήθως, και εγώ να δίνω πόνο για να προλάβω να χύσω και δεύτερη φορά πριν τελειώσει ο χρόνος. Από τις σχεδόν 50 φορές που την εχώ πάρει, πρώτη φορά ένιωσα τις συσπάσεις του μουνίου της να μου σφίγγουν τον πούτσο. Άσε που έφυγα και με μια μεγαλοπρεπή πιπιλία στον λαιμό, μα δεν με νοιάζει δεν με πειράζει χαλάλι της γιατί είναι γλυκό καυλιάρικο μωρό.

Γύρισε επιτέλους και ο μούναρος η Ντιάνα που από τον Ιούνη όλο γύρναγε και όλο δεν ερχόταν. Τέλος Αυγούστου γυρνάει και το άλλο μου μωράκι στανταράκι η Ιρίνα και έδεσε το γλυκό, καρέ του άσου θα έχουμε με αυτήν την πανέμορφη τετράδα.

Ε ρε και να εμφανιζόταν με ένα μαγικό θαύμα και η Ντορίνα ο ξανθός άγγελος απο την Κολωνού και η Νάνσυ από την μοντελοαλυσίδα και θα μιλάγαμε για επικές στιγμές ασύγκριτου φυσικού κάλλους.

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
Αν δεν κάνω λάθος φυλής 65 α, Καρολίνα από Πέρου, πολύ καλή συμμετοχή και συμπεριφορά , ευδιάθετη και πεντακάθαρη .

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
566
Πόντοι
301
Αυτή η Ντιανα που λέτε από Φυλής 65 και 84 νομίζω, δουλεύει και απόγευμα ή μόνο πρωί;

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Έχει περάσει κανένας με Βερόνικα η Σανέλ απ' φυλής 71β ??είναι πολύ όμορφες λατίνες αλλά με αυτές γενικά παίζεις κορόνα γράμματα τα λεφτά σου..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom