Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (9 μέλη και 54 επισκέπτες)

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.176
Πόντοι
441
Καλες οι λατινες αλλα δεν συγκρίνονται με τις σλαβες

Οι λατίνες είναι -στην πλειονότητα τους- φόλες. Οι μόνες χειρότερες από αυτές είναι οι αφρικανές.
Ιεροσυλία να συγκρίνουμε όλες αυτές τις ινδιανογύφτισες με ουκρανικά και ρωσικά άλογα.

Daku2025

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
692
Πόντοι
81
Οι λατίνες είναι -στην πλειονότητα τους- φόλες. Οι μόνες χειρότερες από αυτές είναι οι αφρικανές.
Ιεροσυλία να συγκρίνουμε όλες αυτές τις ινδιανογύφτισες με ουκρανικά και ρωσικά άλογα.
Οι Βραζιλιανες ειναι καλες αλλα δεν ερχονται Ελλαδα μονο μια ειχα πετυχει πριν κατι χρονια στο Μεταξουργειο

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος μετά τις διακοπές, μαυρισμένος από τον ήλιο και από τις κορασίδες των διακοπών που μου βγάλανε την πίστη με τα καμώματα τους ή πιο σωστά με τα μη καμώματα τους. Επειδή την είχα μυριστεί την δουλειά, τελευταία μέρα πριν φύγω, επίσκεψη στη Σαμπίνα για ακόμα ένα τρυφερό γαμήσι αλλά αυτά θα τα πούμε άλλη φόρα.

Επιστροφή λοιπόν και βούρ στην Ράνια του κυρ Βασίλη. Είχε να με δει πάνω από μήνα, είχα να γαμήσω τρεις βδομάδες ο κακός χαμός μέσα, την πήρα στα καπάκια και δεύτερη φορά οι καύλες είχαν βαρέσει κόκκινο δεν γινόταν αλλιώς. Ειδικά στο δεύτερο , απίστευτο σπάσιμο της μέσης δεν έβαλε καν μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά της όπως κάνει συνήθως, και εγώ να δίνω πόνο για να προλάβω να χύσω και δεύτερη φορά πριν τελειώσει ο χρόνος. Από τις σχεδόν 50 φορές που την εχώ πάρει, πρώτη φορά ένιωσα τις συσπάσεις του μουνίου της να μου σφίγγουν τον πούτσο. Άσε που έφυγα και με μια μεγαλοπρεπή πιπιλία στον λαιμό, μα δεν με νοιάζει δεν με πειράζει χαλάλι της γιατί είναι γλυκό καυλιάρικο μωρό.

Γύρισε επιτέλους και ο μούναρος η Ντιάνα που από τον Ιούνη όλο γύρναγε και όλο δεν ερχόταν. Τέλος Αυγούστου γυρνάει και το άλλο μου μωράκι στανταράκι η Ιρίνα και έδεσε το γλυκό, καρέ του άσου θα έχουμε με αυτήν την πανέμορφη τετράδα.

Ε ρε και να εμφανιζόταν με ένα μαγικό θαύμα και η Ντορίνα ο ξανθός άγγελος απο την Κολωνού και η Νάνσυ από την μοντελοαλυσίδα και θα μιλάγαμε για επικές στιγμές ασύγκριτου φυσικού κάλλους.

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
366
Πόντοι
21
Αν δεν κάνω λάθος φυλής 65 α, Καρολίνα από Πέρου, πολύ καλή συμμετοχή και συμπεριφορά , ευδιάθετη και πεντακάθαρη .

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
598
Πόντοι
301
Αυτή η Ντιανα που λέτε από Φυλής 65 και 84 νομίζω, δουλεύει και απόγευμα ή μόνο πρωί;

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
919
Πόντοι
81
Έχει περάσει κανένας με Βερόνικα η Σανέλ απ' φυλής 71β ??είναι πολύ όμορφες λατίνες αλλά με αυτές γενικά παίζεις κορόνα γράμματα τα λεφτά σου..

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος μετά τις διακοπές, μαυρισμένος από τον ήλιο και από τις κορασίδες των διακοπών που μου βγάλανε την πίστη με τα καμώματα τους ή πιο σωστά με τα μη καμώματα τους. Επειδή την είχα μυριστεί την δουλειά, τελευταία μέρα πριν φύγω, επίσκεψη στη Σαμπίνα για ακόμα ένα τρυφερό γαμήσι αλλά αυτά θα τα πούμε άλλη φόρα.

Επιστροφή λοιπόν και βούρ στην Ράνια του κυρ Βασίλη. Είχε να με δει πάνω από μήνα, είχα να γαμήσω τρεις βδομάδες ο κακός χαμός μέσα, την πήρα στα καπάκια και δεύτερη φορά οι καύλες είχαν βαρέσει κόκκινο δεν γινόταν αλλιώς. Ειδικά στο δεύτερο , απίστευτο σπάσιμο της μέσης δεν έβαλε καν μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά της όπως κάνει συνήθως, και εγώ να δίνω πόνο για να προλάβω να χύσω και δεύτερη φορά πριν τελειώσει ο χρόνος. Από τις σχεδόν 50 φορές που την εχώ πάρει, πρώτη φορά ένιωσα τις συσπάσεις του μουνίου της να μου σφίγγουν τον πούτσο. Άσε που έφυγα και με μια μεγαλοπρεπή πιπιλία στον λαιμό, μα δεν με νοιάζει δεν με πειράζει χαλάλι της γιατί είναι γλυκό καυλιάρικο μωρό.

Γύρισε επιτέλους και ο μούναρος η Ντιάνα που από τον Ιούνη όλο γύρναγε και όλο δεν ερχόταν. Τέλος Αυγούστου γυρνάει και το άλλο μου μωράκι στανταράκι η Ιρίνα και έδεσε το γλυκό, καρέ του άσου θα έχουμε με αυτήν την πανέμορφη τετράδα.

Ε ρε και να εμφανιζόταν με ένα μαγικό θαύμα και η Ντορίνα ο ξανθός άγγελος απο την Κολωνού και η Νάνσυ από την μοντελοαλυσίδα και θα μιλάγαμε για επικές στιγμές ασύγκριτου φυσικού κάλλους.
Τα ίδια γούστα έχουμε μύστη μου εκτός την ντορινας που δεν την ξέρω.

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
538
Πόντοι
81

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.366
Πόντοι
446
Μεγαλη πρεζα το μουνι φιλε ουτε διακοπες δεν σε αφηνει να πας
Διάλεξε μέρος για διακοπές όπου το μουνί ρέει άφθονο!

Το καμάκι ποτέ δεν πεθαίνει!
Σήμερα το κάνουν οι γυναίκες κυρίως!

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.366
Πόντοι
446

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.585
Πόντοι
41.129
Τα ίδια γούστα έχουμε μύστη μου εκτός την ντορινας που δεν την ξέρω.

Δεν ξέρεις τι έχανες ...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.585
Πόντοι
41.129

Ε, βαλε και μια επιστροφή Ροδικας και μετα παμε να πάρουμε δάνειο για να έχουμε να γαμαμε.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.042
Πόντοι
1.056
Έχει περάσει κανένας με Βερόνικα η Σανέλ απ' φυλής 71β ??είναι πολύ όμορφες λατίνες αλλά με αυτές γενικά παίζεις κορόνα γράμματα τα λεφτά σου..
Εγώ την έχω πάρει..(Βερόνικα)μία χαρά μουνακι με ωραίο κωλαρακι..

Γενικά με τις λατινες δεν έχω θέμα και περνάω υπέροχα μου αρέσουνε πολύ..

Τώρα οι άλλοι δεν ξέρω τι προβλήματα έχουν και ούτε με ενδιαφέρει..

Τελευταία τροποποίηση:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.042
Πόντοι
1.056
Επίσκεψη χθες στο βρομερο μετάξι για κώλο λατίνικο.., πήγα λατινοσπιτο και έφυγα κατευθείαν καθώς είχε πολλούς σάπιους..

Η αλήθεια είναι ότι ψιλοξενέρωσα αλλά η καύλα μου για να γαμησω λατινική κώλαρα υπερτερούσε..

Τελικά πήγα στο αγαπημένο μου πατούρι και στανταράκι αγάπη..

Αυτήν την διαστημική κωλάρα θα τη βρείτε στο Ιάσωνος 20β απόγευμα..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom