Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 148 άτομα (15 μέλη και 133 επισκέπτες)

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.136
Πόντοι
216
Πριν το 2010 είχα διαβάσει πως ήταν πολύ συνηθισμένο να δουλεύουν μόνες τους χωρίς κάμερα.
Τα πράγματα άλλαξαν αφού σκότωσαν μία στη Λιοσίων και άλλη μία στην Αλκιβιάδου. Το 2008 και τα δύο περιστατικά.
Νομίζω πως είχαν φάει και μία στη Διδύμου αλλά δεν είμαι σίγουρος όπως στις άλλες δύο περιπτώσεις που ανέφερα.

Nazario_85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
993
Πόντοι
200
Φυλής 84α Ρανια

Φοβερός κωλος, δεκτική σχετικά, καλή πιπα κάνει και χωρίς προφυλακτικό, γαμηθηκε σε όλες τις στάσεις, απ τα καλά της Φυλής αυτήν την εποχή

Οποιαδήποτε εκτός την Ιρινα Φ.27 μοιάζουν με φόλες, Ιρινα γύρνα μπαίνουν οι Ουκρανοί!!

Υπόψιν έδωσα 40 ευρώ για 20 λεπτά σε συνεννόηση με τον τσατσο.. και ο πουστογερος φώναζε στα 15 λεπτά!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.258
Πόντοι
9.846
Τελικά εγώ φταίω που σας διαβάζω και μου χαλάτε το πήδημα. Πέρασμα με Βικτώρια και όταν ξεκίνησε πίπα είχα το κούτελο της ανάμεσα στα πόδια μου. Θυμήθηκα το σχόλιο του συναγωνιστή και με έπιασαν τα γέλια, έτσι όπως το είδα να ανεβοκατεβαίνει....Σταμάτησε και μου είπε αν όλα οκ. Απάντησα Ναι και κάτι θυμήθηκα (αγγλικά) Συνέχισε ξαναθυμήθηκα τα σχόλια... Πραγματικά έχει μεγάλο κούτελο και τα μαλλιά της ξεκινάνε από πιο πίσω...όπως τα μαζεύει πίσω φαίνεται πιο πολύ.
Τελικά με έπιασαν τα γέλια και χαζογελαγε και αυτή χωρίς να ξέρει....δεν τα κατάφερα να τελειώσω, τη σταμάτησα και έφυγα γελώντας.
Έχασα ένα 20άρι αλλά κέρδισα χρόνο ζωής
:cheesy::cheesy::grin::grin::buck2::buck2: τώρα κατάλαβες ότι αυτή είναι η ουσία του Bou! Ο χαβαλες!

(..... αλλά πάλι ο Διανοούμενος είχε δίκιο για το κούτελο...).

Τελευταία τροποποίηση:

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.655
Πόντοι
1.056
Τριτη κ δεκατρεις,μερα να φολιαστεις:springsmile:

2η βαρδια:headbaning1::headbaning2:

Ο λογος για την κοντη με ξανθο μαλλι 22χρονη λατινα στο Φ86Ανω,την Κατρινα.Γενικα δεν καθεται να τον φαει:fuck1:κ κοιταει να σε τελειωσει με αγαρμπη επικινδυνη:jerking: μαζι της αλλη μια λατινα.
Το κατω ανοιχτο.Φ84Κατω ανοιχτο Ανω κλειστο φως,ανοιχτη κατω πορτα.
Φυλ59Ανω μια λατινα Κατω αλλη μια πολυ ωραια μαυρολατινα.
Φυλ61 ανοιχτο
Φυλ65Ανω ανοιχτο Κατω Χριστινα Τσεχα στανταρακι.
Φυλ67 κλειστο
Φυλ69Ανω κλειστο Κατω ανοιχτο
Φυλ71Ανω Κατω ανοιχτα.
Μπιλιαρδαδικο ολα ανοιχτα εκτως του Ισογειου της Φυλ.
Στο Φωκ7Υπ Αντζελα Ελληνιδα

Καλες βουτιες κ καλες χυσιές:cum::cum::cum:σε ολα μελη:grouphug:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Φυλής 84α Ρανια

Φοβερός κωλος, δεκτική σχετικά, καλή πιπα κάνει και χωρίς προφυλακτικό, γαμηθηκε σε όλες τις στάσεις, απ τα καλά της Φυλής αυτήν την εποχή

Οποιαδήποτε εκτός την Ιρινα Φ.27 μοιάζουν με φόλες, Ιρινα γύρνα μπαίνουν οι Ουκρανοί!!

Υπόψιν έδωσα 40 ευρώ για 20 λεπτά σε συνεννόηση με τον τσατσο.. και ο πουστογερος φώναζε στα 15 λεπτά!
Ποια βάρδια είναι η Ράνια φίλε; Ευχαριστώ :hi:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
241.959
Πόντοι
46.232
Η Μοίρα "πάρκαρε", πρώην στριπτιτζού κατ' εμέ άξιζε κατά τη θητεία της στο Φυλής 109β. Τότε την έπαιρνα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για όσο καιρό ήταν εκεί. Μάλιστα τότε στάνταρ άμα έτρωγα έλεγα σε φιλαράκι: "πάω να χονέψω στην πάρκαρε".Το "πάρκαρε" της το έχω βγάλει εγώ παρατσούκλι, γιατί αντί να πει κάτσε ή άραξε λέει τη λέξη πάρκαρε. Από εκεί και έπειτα κατά τη δική μου γνώμη η τύπισσα ελληνοποιήθηκε :undecided:
την έχω πάρει πάνω από 15 φορές Φυλής 109β ,Μαραθώνος 59 μεσαίο όροφο, Περγάμου 1 όροφο,Φυλής 72 ,Φυλής 86α ,Φυλής 69α και ποτέ δεν μου έχει πεί "πάρκαρε ",δε θα έτυχε...

Τελευταία τροποποίηση:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.469
Πόντοι
41.129
Επίσκεψη πριν απο λιγο στο Φ69Α.
Ηταν η Μιρα και η Μαρία η Τσεχα.
Δεν μπορω να φανταστω πόσο μουνάρα ηταν στα νιατα της η Μίρα αλλα τωρα είναι χάλια. Τωρα αν κάποιοι την βλέπουν μουνάρα γουστα ειναι αυτα.Η θεία Σονια απέναντι οπου ηταν στο ποστο της ειναι πολυ ομορφοτερη.

Κατέθεσα στη Μαρια Τσεχα όπου παραμένει κομοδίνο κανει ομως καλό τσιμπούκι με καποτα πάντα χωρίς να βιάζεται.

Φ84 και φ65άρια ανοιχτά,δεν μπήκα.

Χωματιανου 11 οροφος Αντριανόσπιτο ανοιχτό,δεν ανεβηκα.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
60
Like
8.074
Πόντοι
7.621
την έχω πάρει πάνω από 15 φορές Φυλής 109β ,Μαραθώνος 59 μεσαίο όροφο, Περγάμου 1 όροφο,Φυλής 72 ,Φυλής 86α ,Φυλής 69α και ποτέ δεν μου έχει πεί "πάρκαρε ",δε θα έτυχε...
Την έχω πάρει πάνω από 30 φορές και το έλεγε συνέχεια. Ίσως επειδή είσαι πορνορεπόρτερ και είσαι στη γύρα να σκεφτηκέ ότι δεν παρκάρεις.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.469
Πόντοι
41.129
Ποια βάρδια είναι η Ράνια φίλε; Ευχαριστώ :hi:

Καλα εσυ δυο χρονια γραμμενος στο σαητ και με αρκετό σπαμ στην ημερησια ενημερωση και δεν έχεις πεσει ποτέ σε ποστ για το πότε δουλευει η Ράνια? Σχεδον καθε μερα την αναφέρει καποιος . Απο τις πιο πολυδιαφημισμενες πόρνες, και οι επισκέπτες την ξερουν.
Καλός τρόμπας είσαι και εσυ. :jerking::jerking::jerking: :jerking2::jerking2::jerking2:

Ε ρε ολοι το μουνι στο πιάτο θελουν.

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.745
Πόντοι
201
Επίσκεψη πριν απο λιγο στο Φ69Α.
Ηταν η Μιρα και η Μαρία η Τσεχα.
Δεν μπορω να φανταστω πόσο μουνάρα ηταν στα νιατα της η Μίρα αλλα τωρα είναι χάλια. Τωρα αν κάποιοι την βλέπουν μουνάρα γουστα ειναι αυτα.Η θεία Σονια απέναντι οπου ηταν στο ποστο της ειναι πολυ ομορφοτερη.

Κατέθεσα στη Μαρια Τσεχα όπου παραμένει κομοδίνο κανει ομως καλό τσιμπούκι με καποτα πάντα χωρίς να βιάζεται.

Φ84 και φ65άρια ανοιχτά,δεν μπήκα.

Χωματιανου 11 οροφος Αντριανόσπιτο ανοιχτό,δεν ανεβηκα.
Ωραίος. Θυμάσαι αν το 86 κάτω ήταν ανοιχτό;

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.622
Πόντοι
2.596
όπου παραμένει κομοδίνο κανει ομως καλό τσιμπούκι με καποτα πάντα χωρίς να βιάζεται.
Εδώ συμφωνούμε Τσακ...
Έχω πετύχει κι εγώ εδώ κάτω ανάλογες φόλες κατά διαστήματα, αλλά η πιπίζα είναι που μετράει εξαρχής...
Στην τελική αν σου σπάνε τα @@ρια όταν χύνεις βρυχάσαι σα λιοντάρι, ή τους σπας εξίσου τα νεύρα με φράσεις => δεν σου αρέσει που σε γαμάω κλπ => δείχνοντας μια "εκδίκηση" απέναντί τους!

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
60
Like
8.074
Πόντοι
7.621
Με ποιο νικ έγραφες πριν 1+ χρονο ?
Δεν θυμάμαι κανεναν να την αποκαλεί Μοιρα πάρκαρε.
Μαλλον δεν έχεις το copyright.
Δεν έγραφα με κανένα νικ φίλε μου. Φέτος μπήκα και ο σκοπός μου είναι να γράφω τις εμπειρίες μου, καλές και κακές για να ενημερώνω. Έχω 20+ χρόνια εμπειρίας στα τσαρδιά και προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
241.959
Πόντοι
46.232
Την έχω πάρει πάνω από 30 φορές και το έλεγε συνέχεια. Ίσως επειδή είσαι πορνορεπόρτερ και είσαι στη γύρα να σκεφτηκέ ότι δεν παρκάρεις.
Τα έχεις κάπως μπερδεμένα στο μυαλό σου και γράφεις μαλακιες ,καλές βόλτες και καλές ενημερώσεις νέο μέλος....

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
60
Like
8.074
Πόντοι
7.621
Τα έχεις κάπως μπερδεμένα στο μυαλό σου και γράφεις μαλακιες ,καλές βόλτες και καλές ενημερώσεις νέο μέλος....
Φίλε μου δεν σε έβρισα και είναι αγένεια από μέρους σου να συμπεριφέρεσαι έτσι. Ειλικρινά είμαι νέο μέλος και ο λόγος που δεν έγραφα τόσα χρόνια ήταν γιατί δεν ήθελα κάποιοι εξυπνάκηδες να μου κανιβαλίσουν αυτά που γράφω. Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι. Καταλαβαίνω ότι νομίζεις ότι είσαι παντογνώστης και οποιοσδήποτε έχει κάτι άλλο να πει είναι ανεπιθύμητος. Εγώ έχω δημοκρατικές απόψεις και πιστεύω στην πολυφωνία.
Καλώ τους υθήνοντες του site αν πιστεύουν ότι γράφω ανακρίβειες και ότι κάτι δεν είναι σωστό με το λογαριασμό μου, να το πουν και θα διαγραφτώ αμέσως!!!

• Ουάου
Αντιδράσεις: fluffy

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.258
Πόντοι
9.846
Ρε φίλε χωρίς παρεξήγηση αλλά μερικοί παντρεμένοι ούτε τη γυναίκα τους δεν έχουν γαμησει 30 φορές συνολικά!!!

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.908
Πόντοι
1.936
Θα επρεπενα υπαρχει νημα που να ονομαζεται ημερησια ενημερωση στραβωμενων λατινων κορασιδων.
Αυτο τουλαχιστον ειδα εχθες στην απογευματινη τσαρκα επι Φυλης και Φωκαιας.
Φωτεινες εξαιρεσεις η μικρα και τρυφερη Καρολαϊν στο Φ13 υπογειο και η γραια Σονια χωρις περουκα,αναμαλλιασμενη στο Φ86 οροφος.Ολες οι αλλες δεν εκαναντην παραμικρη κινηση να δελεασουν τον υπαψηφιο πορνο να περασει δωματιο.Η Καρολαιν δε ειναι ενα χαριτωμενο κοριτσακι,νεαρα,λατινα,σκουροχρωμη με ομορφο βυζακι στητο,τσουπωτο τουρλωτο κωλαρακι και με μια σχετικη δυσμορφια στην οδοντοστοιχια της.Θα δοκιμαστει λιαν συντομως.
Κατα την 3η βαρδια πηγα καρφι στην Ελενη στο 109 οροφος οπου ειχα να την παρω καιρο και εβγαλα τα απωθημενα μου.Αυτα κυριοι!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom