Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 333 άτομα (23 μέλη και 310 επισκέπτες)

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.537
Πόντοι
201
Την τίμησα και εγώ χτες. Δυνατό μιλφ που αντέχει σφυροκόπημα. Μόνο αρνητικό, η τσατσά η οποία φωνάζει κάπου στα 7-8 λεπτά.

Πρέπει να τρώει blacklist το μπουρδέλο, όσο καλή και εάν είναι η τάνα, εάν η κωλόγρια φωνάζει σε χρόνο συντομότερο των 10 λεπτών.
Κυριολεκτικά αξίζουν τα χειρότερα σε αυτές τις βρωμιάρες, το θέμα είναι ότι δεν αξίζει να μπλέξεις με τα αλβαναριά που έχουν για προστασία.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Πρέπει να τρώει blacklist το μπουρδέλο, όσο καλή και εάν είναι η τάνα, εάν η κωλόγρια φωνάζει σε χρόνο συντομότερο των 10 λεπτών.
Κυριολεκτικά αξίζουν τα χειρότερα σε αυτές τις βρωμιάρες, το θέμα είναι ότι δεν αξίζει να μπλέξεις με τα αλβαναριά που έχουν για προστασία.
Πέρυσι το καλοκαίρι,για λίγον καιρό,δούλευε μόνη της το Φυλής 86 (αν δεν το μπερδεύω με το 84...), όσες φορές πρόλαβα και πέρασα ήταν γαμάτα! Έκλεινε πόρτα και φώτα, όπως το κάνει η Σόνια δηλαδή,και η αίσθηση ήταν ότι γαμούσες την γκόμενά σου χωρίς τσατσάδες στο κεφάλι σου...:cry:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους...υπαρχει περιπτωση να κατηφορησει κανειςαπο τα ακριτικα της Τροφωνιου και να ενημερωσει αν ειναι ανοιχτα και με ποιες εργαζομενες?να μην κατεβαινω αδικα στο κεντρο?
Καλα να περνατε.....

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.537
Πόντοι
201
Πέρυσι το καλοκαίρι,για λίγον καιρό,δούλευε μόνη της το Φυλής 86 (αν δεν το μπερδεύω με το 84...), όσες φορές πρόλαβα και πέρασα ήταν γαμάτα! Έκλεινε πόρτα και φώτα, όπως το κάνει η Σόνια δηλαδή,και η αίσθηση ήταν ότι γαμούσες την γκόμενά σου χωρίς τσατσάδες στο κεφάλι σου...:cry:

Πριν το 2010 είχα διαβάσει πως ήταν πολύ συνηθισμένο να δουλεύουν μόνες τους χωρίς κάμερα.
Τα πράγματα άλλαξαν αφού σκότωσαν μία στη Λιοσίων και άλλη μία στην Αλκιβιάδου. Το 2008 και τα δύο περιστατικά.
Νομίζω πως είχαν φάει και μία στη Διδύμου αλλά δεν είμαι σίγουρος όπως στις άλλες δύο περιπτώσεις που ανέφερα.

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Κατηφορισα σημερα
Μεσημέρι στη Χαλκοκονδύλη !
Πέτυχα μόνο τη Βανέσσα με περούκα ξανθιά! Να αξιζει δηλαδή!και πάλι κάτι περίεργο είχα τα πόδια της!ειναι μιγου …με χαρακτηριστικά μαύρης όμως!βρωμα πολύ παντού !καθονταν κάτι Πακιστανές πάνω στα καπό ξαπλωμένες και φώναζαν!
25 +5 το ξενοδοχείο είναι πολλά για τη φάση!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Δίδυμου 27: Βικτώρια, πόσο πολύ θέλω να της σφαλιαρισω το 30 πόντους κούτελο που έχει....όπως κάναμε στο Δημοτικο!

.

Τελικά εγώ φταίω που σας διαβάζω και μου χαλάτε το πήδημα. Πέρασμα με Βικτώρια και όταν ξεκίνησε πίπα είχα το κούτελο της ανάμεσα στα πόδια μου. Θυμήθηκα το σχόλιο του συναγωνιστή και με έπιασαν τα γέλια, έτσι όπως το είδα να ανεβοκατεβαίνει....Σταμάτησε και μου είπε αν όλα οκ. Απάντησα Ναι και κάτι θυμήθηκα (αγγλικά) Συνέχισε ξαναθυμήθηκα τα σχόλια... Πραγματικά έχει μεγάλο κούτελο και τα μαλλιά της ξεκινάνε από πιο πίσω...όπως τα μαζεύει πίσω φαίνεται πιο πολύ.
Τελικά με έπιασαν τα γέλια και χαζογελαγε και αυτή χωρίς να ξέρει....δεν τα κατάφερα να τελειώσω, τη σταμάτησα και έφυγα γελώντας.
Έχασα ένα 20άρι αλλά κέρδισα χρόνο ζωής

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.399
Πόντοι
2.546
Κατηφορισα σημερα
Μεσημέρι στη Χαλκοκονδύλη !
Πέτυχα μόνο τη Βανέσσα με περούκα ξανθιά! Να αξιζει δηλαδή!και πάλι κάτι περίεργο είχα τα πόδια της!ειναι μιγου …με χαρακτηριστικά μαύρης όμως!βρωμα πολύ παντού !καθονταν κάτι Πακιστανές πάνω στα καπό ξαπλωμένες και φώναζαν!
25 +5 το ξενοδοχείο είναι πολλά για τη φάση!
Λαθος νημα φιλε.Αλλα Βανεσσα δε γνωριζω,εννοειται βρωμα.Πηρες Βανεσσα?Δικαιαστα 15+5 που το παζαρευεις μην τρελενεσαι αν φευγεις σε ρωτανε ποσα εχεις αλλα παιξε στο να αποδοσουν χωρις πονω εδω πονω εκει βιαζομαι πειναω εχω προβλημααπο εγχειρηση κτλ

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
47
Like
5.627
Πόντοι
5.631
Η Μοίρα "πάρκαρε", πρώην στριπτιτζού κατ' εμέ άξιζε κατά τη θητεία της στο Φυλής 109β. Τότε την έπαιρνα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για όσο καιρό ήταν εκεί. Μάλιστα τότε στάνταρ άμα έτρωγα έλεγα σε φιλαράκι: "πάω να χονέψω στην πάρκαρε".Το "πάρκαρε" της το έχω βγάλει εγώ παρατσούκλι, γιατί αντί να πει κάτσε ή άραξε λέει τη λέξη πάρκαρε. Από εκεί και έπειτα κατά τη δική μου γνώμη η τύπισσα ελληνοποιήθηκε :undecided:

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.412
Πόντοι
446
Πέρασμα με Χριστίνα ρουμανα (αυτή με τις βυζάρες) Πρώτη βάρδια στο φ65β....φωλαρα η τύπισσα!ανεβαζω κριτική
Έχει αναφερθεί παρά πολλές φορές για την συγκεκριμένη τουλάχιστον εδω κ 1μιση χρόνο. Ατυχία.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
Η Μοίρα "πάρκαρε", πρώην στριπτιτζού κατ' εμέ άξιζε κατά τη θητεία της στο Φυλής 109β. Τότε την έπαιρνα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για όσο καιρό ήταν εκεί. Μάλιστα τότε στάνταρ άμα έτρωγα έλεγα σε φιλαράκι: "πάω να χονέψω στην πάρκαρε".Το "πάρκαρε" της το έχω βγάλει εγώ παρατσούκλι, γιατί αντί να πει κάτσε ή άραξε λέει τη λέξη πάρκαρε. Από εκεί και έπειτα κατά τη δική μου γνώμη η τύπισσα ελληνοποιήθηκε :undecided:

Με ποιο νικ έγραφες πριν 1+ χρονο ?
Δεν θυμάμαι κανεναν να την αποκαλεί Μοιρα πάρκαρε.
Μαλλον δεν έχεις το copyright.

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.050
Πόντοι
216
Πριν το 2010 είχα διαβάσει πως ήταν πολύ συνηθισμένο να δουλεύουν μόνες τους χωρίς κάμερα.
Τα πράγματα άλλαξαν αφού σκότωσαν μία στη Λιοσίων και άλλη μία στην Αλκιβιάδου. Το 2008 και τα δύο περιστατικά.
Νομίζω πως είχαν φάει και μία στη Διδύμου αλλά δεν είμαι σίγουρος όπως στις άλλες δύο περιπτώσεις που ανέφερα.

Nazario_85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
993
Πόντοι
200
Φυλής 84α Ρανια

Φοβερός κωλος, δεκτική σχετικά, καλή πιπα κάνει και χωρίς προφυλακτικό, γαμηθηκε σε όλες τις στάσεις, απ τα καλά της Φυλής αυτήν την εποχή

Οποιαδήποτε εκτός την Ιρινα Φ.27 μοιάζουν με φόλες, Ιρινα γύρνα μπαίνουν οι Ουκρανοί!!

Υπόψιν έδωσα 40 ευρώ για 20 λεπτά σε συνεννόηση με τον τσατσο.. και ο πουστογερος φώναζε στα 15 λεπτά!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Τελικά εγώ φταίω που σας διαβάζω και μου χαλάτε το πήδημα. Πέρασμα με Βικτώρια και όταν ξεκίνησε πίπα είχα το κούτελο της ανάμεσα στα πόδια μου. Θυμήθηκα το σχόλιο του συναγωνιστή και με έπιασαν τα γέλια, έτσι όπως το είδα να ανεβοκατεβαίνει....Σταμάτησε και μου είπε αν όλα οκ. Απάντησα Ναι και κάτι θυμήθηκα (αγγλικά) Συνέχισε ξαναθυμήθηκα τα σχόλια... Πραγματικά έχει μεγάλο κούτελο και τα μαλλιά της ξεκινάνε από πιο πίσω...όπως τα μαζεύει πίσω φαίνεται πιο πολύ.
Τελικά με έπιασαν τα γέλια και χαζογελαγε και αυτή χωρίς να ξέρει....δεν τα κατάφερα να τελειώσω, τη σταμάτησα και έφυγα γελώντας.
Έχασα ένα 20άρι αλλά κέρδισα χρόνο ζωής
:cheesy::cheesy::grin::grin::buck2::buck2: τώρα κατάλαβες ότι αυτή είναι η ουσία του Bou! Ο χαβαλες!

(..... αλλά πάλι ο Διανοούμενος είχε δίκιο για το κούτελο...).

Τελευταία τροποποίηση:

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
Τριτη κ δεκατρεις,μερα να φολιαστεις:springsmile:

2η βαρδια:headbaning1::headbaning2:

Ο λογος για την κοντη με ξανθο μαλλι 22χρονη λατινα στο Φ86Ανω,την Κατρινα.Γενικα δεν καθεται να τον φαει:fuck1:κ κοιταει να σε τελειωσει με αγαρμπη επικινδυνη:jerking: μαζι της αλλη μια λατινα.
Το κατω ανοιχτο.Φ84Κατω ανοιχτο Ανω κλειστο φως,ανοιχτη κατω πορτα.
Φυλ59Ανω μια λατινα Κατω αλλη μια πολυ ωραια μαυρολατινα.
Φυλ61 ανοιχτο
Φυλ65Ανω ανοιχτο Κατω Χριστινα Τσεχα στανταρακι.
Φυλ67 κλειστο
Φυλ69Ανω κλειστο Κατω ανοιχτο
Φυλ71Ανω Κατω ανοιχτα.
Μπιλιαρδαδικο ολα ανοιχτα εκτως του Ισογειου της Φυλ.
Στο Φωκ7Υπ Αντζελα Ελληνιδα

Καλες βουτιες κ καλες χυσιές:cum::cum::cum:σε ολα μελη:grouphug:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Φυλής 84α Ρανια

Φοβερός κωλος, δεκτική σχετικά, καλή πιπα κάνει και χωρίς προφυλακτικό, γαμηθηκε σε όλες τις στάσεις, απ τα καλά της Φυλής αυτήν την εποχή

Οποιαδήποτε εκτός την Ιρινα Φ.27 μοιάζουν με φόλες, Ιρινα γύρνα μπαίνουν οι Ουκρανοί!!

Υπόψιν έδωσα 40 ευρώ για 20 λεπτά σε συνεννόηση με τον τσατσο.. και ο πουστογερος φώναζε στα 15 λεπτά!
Ποια βάρδια είναι η Ράνια φίλε; Ευχαριστώ :hi:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
την έχω πάρει πάνω από 15 φορές Φυλής 109β ,Μαραθώνος 59 μεσαίο όροφο, Περγάμου 1 όροφο,Φυλής 72 ,Φυλής 86α ,Φυλής 69α και ποτέ δεν μου έχει πεί "πάρκαρε ",δε θα έτυχε...

Τελευταία τροποποίηση:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
Επίσκεψη πριν απο λιγο στο Φ69Α.
Ηταν η Μιρα και η Μαρία η Τσεχα.
Δεν μπορω να φανταστω πόσο μουνάρα ηταν στα νιατα της η Μίρα αλλα τωρα είναι χάλια. Τωρα αν κάποιοι την βλέπουν μουνάρα γουστα ειναι αυτα.Η θεία Σονια απέναντι οπου ηταν στο ποστο της ειναι πολυ ομορφοτερη.

Κατέθεσα στη Μαρια Τσεχα όπου παραμένει κομοδίνο κανει ομως καλό τσιμπούκι με καποτα πάντα χωρίς να βιάζεται.

Φ84 και φ65άρια ανοιχτά,δεν μπήκα.

Χωματιανου 11 οροφος Αντριανόσπιτο ανοιχτό,δεν ανεβηκα.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
47
Like
5.627
Πόντοι
5.631
την έχω πάρει πάνω από 15 φορές Φυλής 109β ,Μαραθώνος 59 μεσαίο όροφο, Περγάμου 1 όροφο,Φυλής 72 ,Φυλής 86α ,Φυλής 69α και ποτέ δεν μου έχει πεί "πάρκαρε ",δε θα έτυχε...
Την έχω πάρει πάνω από 30 φορές και το έλεγε συνέχεια. Ίσως επειδή είσαι πορνορεπόρτερ και είσαι στη γύρα να σκεφτηκέ ότι δεν παρκάρεις.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom