AnaLogistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2023
- Like
- 168
- Πόντοι
- 0
Έχουμε καμία ενημέρωση για φυλής για 3η βάρδια τα κορίτσια μας ποια θα είναι?
Να πας εσυ να δεις και να ενημερώσεις κοπρόσκυλο.Έχουμε καμία ενημέρωση για φυλής για 3η βάρδια τα κορίτσια μας ποια θα είναι?
Ε κάπως έτσι το βλέπω να γίνεται αγαπητέΝα πας εσυ να δεις και να ενημερώσεις κοπρόσκυλο.
Γιατι "καλά της έκανε" ρε μάγκα? Δικό της είναι το νιμού και τα βυζιά και σε όποιον θελει τα δινει και καλά κανει. Σιγά μην αφήνει τους εξηνταρηδες και τους 50αρηδες να την γαμανε για ενα 20αρικο.69 κάτω. Η Εμμυ με πολλά νεύρα. Συναγωνιστής την έκραξε γιατί την προηγούμενη φορά δεν τον πήρε δωμάτιο λόγω ηλικίας. Καλά της έκανε.
λογικά όπως κάθε χρόνο ,από ΟκτώβριοΚαλησπέρα. Η Μπιούτι δουλεύει αυτές τις μέρες? Την έχει δει κανείς?
Τις τελευταίες δέκα ημέρες δεν την έχω δει καθόλου σε καμία από τις 3 βάρδιεςΚαλησπέρα. Η Μπιούτι δουλεύει αυτές τις μέρες? Την έχει δει κανείς?
Αλιόνα Διδύμου 18Α και Βικτώρια Διδυμου 27 .Καλησπεριζω τους συναθλητες και επειδη κατεβαινω ενα τριημερο αθηνα και θελω να ρωτησω κατι για οσους ξερουν και θελουν να βοηθησουν
Ειμαι λατρης του deepthroat αλλα και να αντεχει mouthfuck.H μόνη που ξερω ειναι η Πωλινα απο καλυμνου 47.Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.Thanks!
Ρε τύπε λάθος απευθύνεσαι.Διανοούμενος,ψάχνω ν βρω καμμία κριτική για την Πολωνέζα....αλλά δεν βρίσκω...τ φώτα σου παρακαλώ
@Επιρρεπής ξέρεις τώρα που να πας...Φυλής 69Α: η κλασσική γνωστή κούγκαρ Μοίρα με πρόγραμμα τα πάντα όλα εκτός γκροβερ. Μεγάλη επιστροφή για τους μερακλήδες.
Ευχαριστώ. Ναι το είδα μετά. Άρα θα διαλέξω ανάμεσα σε Βικτώρια και Σόνια για τελείωμα στο στόμα.Τις τελευταίες δέκα ημέρες δεν την έχω δει καθόλου σε καμία από τις 3 βάρδιες
Την τίμησα και εγώ χτες. Δυνατό μιλφ που αντέχει σφυροκόπημα. Μόνο αρνητικό, η τσατσά η οποία φωνάζει κάπου στα 7-8 λεπτά.Φυλής 69Α.... Ολα στο στόμα με την Μοίρα. Άψογη η σεξεργάτρια στην χθεσινή πρωινή κατάθεση, τα ρούφηξε όλα. Εχει σταλεί κριτική