Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος μετά τις διακοπές, μαυρισμένος από τον ήλιο και από τις κορασίδες των διακοπών που μου βγάλανε την πίστη με τα καμώματα τους ή πιο σωστά με τα μη καμώματα τους. Επειδή την είχα μυριστεί την δουλειά, τελευταία μέρα πριν φύγω, επίσκεψη στη Σαμπίνα για ακόμα ένα τρυφερό γαμήσι αλλά αυτά θα τα πούμε άλλη φόρα.
Επιστροφή λοιπόν και βούρ στην Ράνια του κυρ Βασίλη. Είχε να με δει πάνω από μήνα, είχα να γαμήσω τρεις βδομάδες ο κακός χαμός μέσα, την πήρα στα καπάκια και δεύτερη φορά οι καύλες είχαν βαρέσει κόκκινο δεν γινόταν αλλιώς. Ειδικά στο δεύτερο , απίστευτο σπάσιμο της μέσης δεν έβαλε καν μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά της όπως κάνει συνήθως, και εγώ να δίνω πόνο για να προλάβω να χύσω και δεύτερη φορά πριν τελειώσει ο χρόνος. Από τις σχεδόν 50 φορές που την εχώ πάρει, πρώτη φορά ένιωσα τις συσπάσεις του μουνίου της να μου σφίγγουν τον πούτσο. Άσε που έφυγα και με μια μεγαλοπρεπή πιπιλία στον λαιμό, μα δεν με νοιάζει δεν με πειράζει χαλάλι της γιατί είναι γλυκό καυλιάρικο μωρό.
Γύρισε επιτέλους και ο μούναρος η Ντιάνα που από τον Ιούνη όλο γύρναγε και όλο δεν ερχόταν. Τέλος Αυγούστου γυρνάει και το άλλο μου μωράκι στανταράκι η Ιρίνα και έδεσε το γλυκό, καρέ του άσου θα έχουμε με αυτήν την πανέμορφη τετράδα.
Ε ρε και να εμφανιζόταν με ένα μαγικό θαύμα και η Ντορίνα ο ξανθός άγγελος απο την Κολωνού και η Νάνσυ από την μοντελοαλυσίδα και θα μιλάγαμε για επικές στιγμές ασύγκριτου φυσικού κάλλους.