Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 298 άτομα (18 μέλη και 280 επισκέπτες)

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος μετά τις διακοπές, μαυρισμένος από τον ήλιο και από τις κορασίδες των διακοπών που μου βγάλανε την πίστη με τα καμώματα τους ή πιο σωστά με τα μη καμώματα τους. Επειδή την είχα μυριστεί την δουλειά, τελευταία μέρα πριν φύγω, επίσκεψη στη Σαμπίνα για ακόμα ένα τρυφερό γαμήσι αλλά αυτά θα τα πούμε άλλη φόρα.

Επιστροφή λοιπόν και βούρ στην Ράνια του κυρ Βασίλη. Είχε να με δει πάνω από μήνα, είχα να γαμήσω τρεις βδομάδες ο κακός χαμός μέσα, την πήρα στα καπάκια και δεύτερη φορά οι καύλες είχαν βαρέσει κόκκινο δεν γινόταν αλλιώς. Ειδικά στο δεύτερο , απίστευτο σπάσιμο της μέσης δεν έβαλε καν μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά της όπως κάνει συνήθως, και εγώ να δίνω πόνο για να προλάβω να χύσω και δεύτερη φορά πριν τελειώσει ο χρόνος. Από τις σχεδόν 50 φορές που την εχώ πάρει, πρώτη φορά ένιωσα τις συσπάσεις του μουνίου της να μου σφίγγουν τον πούτσο. Άσε που έφυγα και με μια μεγαλοπρεπή πιπιλία στον λαιμό, μα δεν με νοιάζει δεν με πειράζει χαλάλι της γιατί είναι γλυκό καυλιάρικο μωρό.

Γύρισε επιτέλους και ο μούναρος η Ντιάνα που από τον Ιούνη όλο γύρναγε και όλο δεν ερχόταν. Τέλος Αυγούστου γυρνάει και το άλλο μου μωράκι στανταράκι η Ιρίνα και έδεσε το γλυκό, καρέ του άσου θα έχουμε με αυτήν την πανέμορφη τετράδα.

Ε ρε και να εμφανιζόταν με ένα μαγικό θαύμα και η Ντορίνα ο ξανθός άγγελος απο την Κολωνού και η Νάνσυ από την μοντελοαλυσίδα και θα μιλάγαμε για επικές στιγμές ασύγκριτου φυσικού κάλλους.
Τα ίδια γούστα έχουμε μύστη μου εκτός την ντορινας που δεν την ξέρω.

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Like
157
Πόντοι
0

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Μεγαλη πρεζα το μουνι φιλε ουτε διακοπες δεν σε αφηνει να πας
Διάλεξε μέρος για διακοπές όπου το μουνί ρέει άφθονο!

Το καμάκι ποτέ δεν πεθαίνει!
Σήμερα το κάνουν οι γυναίκες κυρίως!

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.751
Πόντοι
41.129
Τα ίδια γούστα έχουμε μύστη μου εκτός την ντορινας που δεν την ξέρω.

Δεν ξέρεις τι έχανες ...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.751
Πόντοι
41.129
Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος μετά τις διακοπές, μαυρισμένος από τον ήλιο και από τις κορασίδες των διακοπών που μου βγάλανε την πίστη με τα καμώματα τους ή πιο σωστά με τα μη καμώματα τους. Επειδή την είχα μυριστεί την δουλειά, τελευταία μέρα πριν φύγω, επίσκεψη στη Σαμπίνα για ακόμα ένα τρυφερό γαμήσι αλλά αυτά θα τα πούμε άλλη φόρα.

Επιστροφή λοιπόν και βούρ στην Ράνια του κυρ Βασίλη. Είχε να με δει πάνω από μήνα, είχα να γαμήσω τρεις βδομάδες ο κακός χαμός μέσα, την πήρα στα καπάκια και δεύτερη φορά οι καύλες είχαν βαρέσει κόκκινο δεν γινόταν αλλιώς. Ειδικά στο δεύτερο , απίστευτο σπάσιμο της μέσης δεν έβαλε καν μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά της όπως κάνει συνήθως, και εγώ να δίνω πόνο για να προλάβω να χύσω και δεύτερη φορά πριν τελειώσει ο χρόνος. Από τις σχεδόν 50 φορές που την εχώ πάρει, πρώτη φορά ένιωσα τις συσπάσεις του μουνίου της να μου σφίγγουν τον πούτσο. Άσε που έφυγα και με μια μεγαλοπρεπή πιπιλία στον λαιμό, μα δεν με νοιάζει δεν με πειράζει χαλάλι της γιατί είναι γλυκό καυλιάρικο μωρό.

Γύρισε επιτέλους και ο μούναρος η Ντιάνα που από τον Ιούνη όλο γύρναγε και όλο δεν ερχόταν. Τέλος Αυγούστου γυρνάει και το άλλο μου μωράκι στανταράκι η Ιρίνα και έδεσε το γλυκό, καρέ του άσου θα έχουμε με αυτήν την πανέμορφη τετράδα.

Ε ρε και να εμφανιζόταν με ένα μαγικό θαύμα και η Ντορίνα ο ξανθός άγγελος απο την Κολωνού και η Νάνσυ από την μοντελοαλυσίδα και θα μιλάγαμε για επικές στιγμές ασύγκριτου φυσικού κάλλους.

Ε, βαλε και μια επιστροφή Ροδικας και μετα παμε να πάρουμε δάνειο για να έχουμε να γαμαμε.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Έχει περάσει κανένας με Βερόνικα η Σανέλ απ' φυλής 71β ??είναι πολύ όμορφες λατίνες αλλά με αυτές γενικά παίζεις κορόνα γράμματα τα λεφτά σου..
Εγώ την έχω πάρει..(Βερόνικα)μία χαρά μουνακι με ωραίο κωλαρακι..

Γενικά με τις λατινες δεν έχω θέμα και περνάω υπέροχα μου αρέσουνε πολύ..

Τώρα οι άλλοι δεν ξέρω τι προβλήματα έχουν και ούτε με ενδιαφέρει..

Τελευταία τροποποίηση:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Επίσκεψη χθες στο βρομερο μετάξι για κώλο λατίνικο.., πήγα λατινοσπιτο και έφυγα κατευθείαν καθώς είχε πολλούς σάπιους..

Η αλήθεια είναι ότι ψιλοξενέρωσα αλλά η καύλα μου για να γαμησω λατινική κώλαρα υπερτερούσε..

Τελικά πήγα στο αγαπημένο μου πατούρι και στανταράκι αγάπη..

Αυτήν την διαστημική κωλάρα θα τη βρείτε στο Ιάσωνος 20β απόγευμα..

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Εγώ την έχω πάρει..(Βερόνικα)μία χαρά μουνακι με ωραίο κωλαρακι..

Γενικά με τις λατινες δεν έχω θέμα και περνάω υπέροχα μου αρέσουνε πολύ..

Τώρα οι άλλοι δεν ξέρω τι προβλήματα έχουν και ούτε με ενδιαφέρει..
Πολλοί γράφουν ότι φεύγουν στ 7 λεπτό εάν δεν τελειώσεις και γενικά είναι πολύ περίεργες..

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Προσωπικά έχω πάρει πουτανα πάνω από 30 φορές σε μια βδομάδα.
1 εβδομαδα = 7 ημερες
30 φορες / 7 ημερες = 4,3 φορες την ημερα
1 ημερα εχει 24 ωρες.
24 ωρες / 4.3 φορες = ανα 5,6 ωρες πηδαγες ΚΑΘΕ ημερα
και η πουτανα να ειχε 24ωρη βαρδια παλι δεν θα σε προλαβαινε
μηπως ηθελες να πεις 30 φορες σε 1 μηνα?

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Like
157
Πόντοι
0
1 εβδομαδα = 7 ημερες
30 φορες / 7 ημερες = 4,3 φορες την ημερα
1 ημερα εχει 24 ωρες.
24 ωρες / 4.3 φορες = ανα 5,6 ωρες πηδαγες ΚΑΘΕ ημερα
και η πουτανα να ειχε 24ωρη βαρδια παλι δεν θα σε προλαβαινε
μηπως ηθελες να πεις 30 φορες σε 1 μηνα?
4 φορές σε μιάμιση ώρα. Δν κάνω διαγωνισμό και όποιος το έχει κάνει καταλαβαίνει. Απλά ήθελα να πω ότι γίνεται

• Χαχα
Αντιδράσεις: fluffy

Darkstubation

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Like
21
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Να ρωτήσω σημερα ειναι τίποτα ανοιχτό ή θα τρέχω τσάμπα?

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
15 Αυγούστου πρωϊνή βάρδια στο 65 κάτω
πήρα τη γνωστή μούνα Ντιάνα !

Μούνα κάβλα , ρουμούνα, φχαριστήθηκα γαμήσι.

Μοιάζει με την Kate Hudson

220px-Kate_Hudson_%288033413872%29_%28cropped%29.jpg

Μαυρισμένη η κάβλα, δεν γνωρίζω αν είναι
από ηλιοθεραπεία ή σολάριουμ ή ψωλάριουμ,
αλλά είναι πολύ καβλωτικά μαυρισμένη.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Δεν ξέρεις τι έχανες ...

Μήτσο διάβασα όλη την κριτική σου πολύ καλή περίπτωση, τυχεροί όσοι περάσατε με αυτό το μωράκι. Κάτι αντίστοιχο που πήγα μια φορά διαβάζοντας εσένα ήταν η Λίνα στο μετάξι. Κουκλάρα που το 10ρικο είναι τσάμπα αλλά δυστυχώς κομοδίνο. Υπήρχε και μια Ντορίνα στο χωματιανου νέα κοπέλα πιπινι που έχει σταματήσει. Έχω ινστα της από φίλο.

PiteousbA

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2024
Like
564
Πόντοι
80
Εχθες το βραδυ κατα τις δωδεκα και τριαντα πηγα στην κολωνου 47 και ηταν η Αννα, η Ελληνιδα η ξανθια με το τατουαζ στο στηθος! Ηταν η δευτερη φορα που παω μαζι της. Σε σχεση με την πρωτη εχει πεσει η αποδοση της! Ειχε πολυ κοσμο το μαγαζι και γενικα το Μεταξουργειο! Θετικο τσιμπουκι και αναβαση απο πανω! Για αυτες τις μερες πιστευω οτι ειναι μια καλη επιλογη! Εχω γραψει και στον καταλογο των μπουρδελων σχετικα. Παντως στο Μεταξουργειο εχθες μετρια πραγματα. Απο τις κοπελες που θυμαμαι εχθες, στην Αχιλλεως 51 ηταν η Ναταλι και το μπουρδελο της Κατερινας στην Κολωνου ηταν κλειστο!
Είχα την Μιχαέλα Ρουμάνα απίστευτη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom