Piatsovios12
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2022
- Like
- 63
- Πόντοι
- 0
Χαχαχαχα ρε Δημητράκη εννοείται πως είχα ρωτήσει μόνο και μόνο από περιέργεια για να την δω με Τανες στην ζωή μου έχω πάει 2 φορές
Κάνε μια γυροβολια από μετάξι ή φυλής να μας δεις ρε bro .... Όταν θα μας δεις τι κάνεις δηλαδή?Πραγματικά θα ήθελα να δω εμφάνιση των ανθρώπων που πηγαίνουν στα μπουρδελα και ζητάνε από τις πουτανες τελειωτικά στο στόμα κατούρα γλυψιματα και οτιδήποτε άλλο
Τίποτα απλά θα καταλάβω πολλάΚάνε μια γυροβολια από μετάξι ή φυλής να μας δεις ρε bro .... Όταν θα μας δεις τι κάνεις δηλαδή?
Και γιατί αυτό που θα καταλάβεις εσύ.... πιστεύεις ότι εμάς μας ενδιαφέρει ? Δηλαδή.....τι να πω..... κάποτε απορούσα με πολλά......πλέον με τίποτα.....Τίποτα απλά θα καταλάβω πολλά
Την είδα χθες στις 3 το μεσημέρι ενώ έμπαινε στον οίκο.Σμύρνη στο Ιάσονος 44 με τα σκαλάκια στην απογευματινή είναι ακόμα η Φωτεινή ή αποστρατεύτηκε;
Και γενικά στην απογευματινή στο μετάξι έχει κάνα γκιλφ της προκοπής;
φίλε προσωπικά μπαίνω στα σάι από κοινωνιολογικό ενδιαφέρον δεν έχω σχέση με τον αγοραίο έρωταΧαχαχαχα ρε Δημητράκη εννοείται πως είχα ρωτήσει μόνο και μόνο από περιέργεια για να την δω με Τανες στην ζωή μου έχω πάει 2 φορές
H θεια Φωφω ειναι εκει.Απο τις 3:30 4:00 περιπου εως τις 9:30 περιπου που κλεινει φως.Την είδα χθες στις 3 το μεσημέρι ενώ έμπαινε στον οίκο.
Καλησπερα ! ρε φιλε Smirni εκτος απο γκουρου της ενημερωσεις εισαι τερας μνήμης ,Μπραβο σου !!!!!!Την τσέκαρες δηλαδή? μήπως εσύ εννοείς τη κοκκινομάλλα Νικόλ από Λιοσιων 73, Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο, Φυλής 66α, Ιάσονος 39(2) τη Μολδαβη? γιατί στο Περδικκα δουλεύει η Νίκη/Νικόλ από Ιάσωνος 44β ισόγειο.
το πιο πιθανό κάτι ανάμεσα σε Αλέν Ντελόν, Γιώργη Κλούνεϊ και Ανδρέα ΜπάρκουληΠραγματικά θα ήθελα να δω εμφάνιση των ανθρώπων που πηγαίνουν στα μπουρδελα και ζητάνε από τις πουτανες τελειωτικά στο στόμα κατούρα γλυψιματα και οτιδήποτε άλλο
Καμία σχεση...Η Στελλα (ή Αμίρα) στην οποια αναφερομαστε ειναι Ξανθια Ουκρανέζα με πιασιματα και πολλα τατουαζ.....Αυτή η Στέλλα που λέτε είναι λίγο μελαμψή με μεγαλούτσικο στήθος κάπου στα 32 έτη και Αλβανίδα?Αν ναι την πήρα πρόσφατα και ήταν πολύ καλή τον έφαγε αδιαμαρτύρητα και δυνατά στα 4 κάπου στο 10 λεπτο. Επίσης την έβαζα λίγο το κωλοδάχτυλο όταν την πήδαγα και δεν μου είπε τίποτα.
Η κοπέλα ειναι Φόλα με Φ κεΦαλαίο. Καποιες φορές είχε τύχει να περάσω καλα μαζί της, τελευταία εκτός οτι δεν κολώνει και ιδαίτερα να με αφήσει αχυστο, δυο φορές με έχει κλασει, μια αλλη φορά βρώμαγε πουτσίλα το πρόσωπό της, εεεε έλεος πια!Επίσκεψη βράδυ φυλής μερια. Πήγα Φωκαίας 17β πάνω. Βρήκα την μαρίνα την όμορφη Ρωσίδα τι είναι.
Έχουμε και λέμε: όταν ρώτησα την Τσατσα αν κάνει και τελειωτικό στο στόμα με έβρισε, βρωμιάρη άπλυτε φύγε από εδώ άρρωστε κλπ. Γεμίσαμε ανώμαλους.
Προφανως και έμεινα μαλακας, το ότι ρουφάει 100 πουτσες βρώμικες κάθε μέρα δεν τους Πειράζει . Το Χυσιμο τους πειράζει. Επισης εκεί η Ειρήνη έκανε τελειωτικό, όποτε δεν κατανοώ την Τσατσα γιατί τόσο φωνή.
Δεν πέρασα αν και είναι όμορφη γιατί παλιά που ήταν Φωκαίας 19 μου είχε μυρίσει ψαρίλα το μουνι ( μύκητες ).
Πήγα φυλής μεγάλα 69 κάπου εκεί, κορινα ( τατουάζ κωλο φιλί- πρώην παραλίγο εσκορτ ) μου λέει τα κάνω όλα εκτός από κωλο ( ήθελα να πω κι κωλο κανεις αλλά με έξτρα χρήματα ααλλα δεν το είπα) για να μην φάω φόλα ρώτησα , τι εννοείς όλα; Μου λέει όλα εκτός από κωλο μωρό μου.
Λέω δηλαδή να χυσω στο στόμα σου;
Μου λέει όχι δεν κάνω κάτι τέτοιο. Λέω γιατί λες όλα τότε;
Μου λέει αν σε αφήσω να με χύσεις στο στόμα , θα κάτσεις να σε φιλήσω στο στόμα;
Λέω ναι φυσικά.
Μου λέει συγγνώμη, θα με χύσεις στο στόμα και θα σε φιλήσω ;
Λέω ναι σιγά , δικά μπυ είναι εξάλλου.
Και μου λέει φύγε από εδώ μέσα ρε ανώμαλε. Έμεινα μαλακας..
Τα περισσότερα σπίτια ήταν κλειστά. Γενικά μαπα οι γκόμενες. Έχει πέσει πολύ το επίπεδο
για την μαρινα λες?εγω παντως καλα περναω,τι να πω...Η κοπέλα ειναι Φόλα με Φ κεΦαλαίο. Καποιες φορές είχε τύχει να περάσω καλα μαζί της, τελευταία εκτός οτι δεν κολώνει και ιδαίτερα να με αφήσει αχυστο, δυο φορές με έχει κλασει, μια αλλη φορά βρώμαγε πουτσίλα το πρόσωπό της, εεεε έλεος πια!
Korinaγια την μαρινα λες?εγω παντως καλα περναω,τι να πω...
Συμβασιούχος ερευνητής Σεξουαλικής συμπεριφοράς στο ΕΚΠΑ ;φίλε προσωπικά μπαίνω στα σάι από κοινωνιολογικό ενδιαφέρον δεν έχω σχέση με τον αγοραίο έρωτα
θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό μην γίνει καμία παρεξήγηση, ευχαριστώ
Και με τον τρόπο που φτιάχνεται τσιμπουκοχειλάρες και πορνοεμφάνιση (χωρίς να είναι μοντέλο), βγάζει κάτι πολύ έκφυλο.Καμία σχεση...Η Στελλα (ή Αμίρα) στην οποια αναφερομαστε ειναι Ξανθια Ουκρανέζα με πιασιματα και πολλα τατουαζ.....
Ακόμα εκεί είναι η ΦωτεινήΣμύρνη στο Ιάσονος 44 με τα σκαλάκια στην απογευματινή είναι ακόμα η Φωτεινή ή αποστρατεύτηκε;
Και γενικά στην απογευματινή στο μετάξι έχει κάνα γκιλφ της προκοπής;