Basilias777
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Like
- 313
- Πόντοι
- 21
Υπάρχει κάποια κοπέλα που να κανει γλυφωκωλι ;
Στα πρόχειρα Τάνια από Διδυμου 27Υπάρχει κάποια κοπέλα που να κανει γλυφωκωλι ;
Η Μαρίνα όταν είχε πρωτοέρθει ήταν καλή επιλογή, σίγουρα καλύτερη από την πλειονότητα που υπήρχε τότε. Μια διετία πίσω αν δεν κάνω λάθος. Συνολικά έχει δοκιμαστεί 6-7 φορές. Την τελευταία, πριν κάποιους μήνες μύριζε ιδρωτίλα. Ενώ είχα πει δεν θα ξαναπάω, γιατί πέρυσι μου είχε τύχει να μυρίζει φουλ ψαρίλα. Στα 4 την είχα γυρίσει κατευθείαν ιεραποστολικό, να τελειώσω να ξεκουμπιστώ στα γρήγορα μην μου πέσει και δεν σηκώνεται με τίποτα μετά από την ξενέρα. Εν τέλει, της έδωσα την ευκαιρία γιατί είπα πως θα έχει κάνει θεραπεία μετά από τόσο καιρό. Γλυτώσαμε τους μήκυτες και το γύρισε στην ιδρωτίλα. Ενώ θα έλεγε κανείς ότι με την καλή της εμφάνιση θα μπορούσε να είναι προσεγμένη στην καθαριότητά της, δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα. Εκτός του ότι κάθεται σαν ψόφια να την γαμήσεις με κάτι ψευτοβογκητά. Πλέον δεν θα πέρναγα σίγουρα μαζί της. Αγγαρεία κάνει και στο βγάζει και ξινό με τα "αρώματά" της. Αν δεν είχε την εμφάνιση, δεν θα ήταν σίγουρα για Φυλής.για την μαρινα λες?εγω παντως καλα περναω,τι να πω...
Απόγευμα;Στα πρόχειρα Τάνια από Διδυμου 27
Λογικά ναι....αν ανοίξει ο οίκοςΑπόγευμα;
Καλησπέρα μύστη μήπως την ρώτησες τι ώρα πιάνει δουλειά εκεί; Να 'σαι καλά..Καθαρη Ελληνιδα ετων 26 κατα δηλωση της (φαινεται οντως μικρουλα) εντοπιστηκε πριν καμια ωριτσα στο Ιασωνος 44 ισογειο δευτερο δεξια οπως κατεβαινουμε την Ιασωνος (αυτο που τα μεσημερια ειναι η Ουκρανεζα φολα Σανελ)....Πολυ σπανιο Ελληνιδα κατω απο 30 ετων σε μπουρδελο, και οντως η προφορα της ειναι καθαρα Ελληνικη μου ειπε οτι ειναι Αθηναια...Το ονομα της Ρεα, ξανθο κοντοπουτανο (1,55-1,60 καπου εκει) ωραιο σωματακι με καμπυλες, βυζι 2,5 περιπου σχετικα μικρη μεσουλα και ωραιο γεματο στρογγυλο πισινο.... Καλος χαρακτηρας στο δωματιο δεν χαλαει χατηρια και δεν βιαζοτανε...χρονια ειχα να περασω τοσο καλα με νεαρη Ελληνιδα σε μπουρδελο...αμα ολες η Ελληνιδες ειχαν τον χαρακτηρα της Ρεας δεν θα ειχαμε αναγκη της ξενοφερτες πουτανες.....
Οχι δεν την ρωτησα...εγω την πετυχα λιγο μετα τα μεσανυχτα...Καλησπέρα μύστη μήπως την ρώτησες τι ώρα πιάνει δουλειά εκεί; Να 'σαι καλά..
Χαχαχαχα με εκανες κ γέλασα. Σε μπουρδέλο των 20ευρω γαμας ρε τυπε .....δεν γαμας στο Hilton!!!!!!Το δωμάτιο οκ, καθαρό, μικρό, με κλειστό ac ωστόσο και κρεββάτι ημιδιπλο.
Βάλτε διπλά κρεβάτια ρε παιδιά στα δωμάτια.Έλεος.
Καλύτερα υπέρδιπλο!Χαχαχαχα με εκανες κ γέλασα. Σε μπουρδέλο των 20ευρω γαμας ρε τυπε .....δεν γαμας στο Hilton!!!!!!
Έγινε αδερφέ σε ευχαριστώ για την απάντησηΟχι δεν την ρωτησα...εγω την πετυχα λιγο μετα τα μεσανυχτα...
Έπεσε παντοφλα τυπε?Μικρή ενημέρωση από 2η βάρδια και αναχώρηση χωρίς κατάθεση λόγω έκτακτου τηλεφωνήματος.
Φ27 ισόγειο Βικτώρια
Φ13 υπόγειο Άντζυ
Φ13 ισόγειο Ρουσλάνα
Φ54α Άντρεα λάτιν
Φ66α Εύα λάτιν με Ελ. στοματικό.
Ομορφούλα, μου έκανε κλικ. Αν την έχει δοκιμάσει κανείς ας δώσει feedback
Όχι φίλε μου με τη δουλειά είχα ξεχάσει κάτι.Έπεσε παντοφλα τυπε?
Πρωί. Συνήθως 13:00-17:00Απόγευμα;
ρε σεις....ειδα φωτο της Βικτωριας(Φ27)....πολυ ωραια εμφανιση...εχει κανεις ινφο να μαθουμε τι μερος του λογου ειναι;;;;;θενκς!Μικρή ενημέρωση από 2η βάρδια και αναχώρηση χωρίς κατάθεση λόγω έκτακτου τηλεφωνήματος.
Φ27 ισόγειο Βικτώρια
Φ13 υπόγειο Άντζυ
Φ13 ισόγειο Ρουσλάνα
Φ54α Άντρεα λάτιν
Φ66α Εύα λάτιν με Ελ. στοματικό.
Ομορφούλα, μου έκανε κλικ. Αν την έχει δοκιμάσει κανείς ας δώσει feedback