Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.393
- Πόντοι
- 3.436
Οχι δεν την ρωτησα...εγω την πετυχα λιγο μετα τα μεσανυχτα...Καλησπέρα μύστη μήπως την ρώτησες τι ώρα πιάνει δουλειά εκεί; Να 'σαι καλά..
Οχι δεν την ρωτησα...εγω την πετυχα λιγο μετα τα μεσανυχτα...Καλησπέρα μύστη μήπως την ρώτησες τι ώρα πιάνει δουλειά εκεί; Να 'σαι καλά..
Χαχαχαχα με εκανες κ γέλασα. Σε μπουρδέλο των 20ευρω γαμας ρε τυπε .....δεν γαμας στο Hilton!!!!!!Το δωμάτιο οκ, καθαρό, μικρό, με κλειστό ac ωστόσο και κρεββάτι ημιδιπλο.
Βάλτε διπλά κρεβάτια ρε παιδιά στα δωμάτια.Έλεος.
Καλύτερα υπέρδιπλο!Χαχαχαχα με εκανες κ γέλασα. Σε μπουρδέλο των 20ευρω γαμας ρε τυπε .....δεν γαμας στο Hilton!!!!!!
Έγινε αδερφέ σε ευχαριστώ για την απάντησηΟχι δεν την ρωτησα...εγω την πετυχα λιγο μετα τα μεσανυχτα...
Έπεσε παντοφλα τυπε?Μικρή ενημέρωση από 2η βάρδια και αναχώρηση χωρίς κατάθεση λόγω έκτακτου τηλεφωνήματος.
Φ27 ισόγειο Βικτώρια
Φ13 υπόγειο Άντζυ
Φ13 ισόγειο Ρουσλάνα
Φ54α Άντρεα λάτιν
Φ66α Εύα λάτιν με Ελ. στοματικό.
Ομορφούλα, μου έκανε κλικ. Αν την έχει δοκιμάσει κανείς ας δώσει feedback
Όχι φίλε μου με τη δουλειά είχα ξεχάσει κάτι.Έπεσε παντοφλα τυπε?
Πρωί. Συνήθως 13:00-17:00Απόγευμα;
ρε σεις....ειδα φωτο της Βικτωριας(Φ27)....πολυ ωραια εμφανιση...εχει κανεις ινφο να μαθουμε τι μερος του λογου ειναι;;;;;θενκς!Μικρή ενημέρωση από 2η βάρδια και αναχώρηση χωρίς κατάθεση λόγω έκτακτου τηλεφωνήματος.
Φ27 ισόγειο Βικτώρια
Φ13 υπόγειο Άντζυ
Φ13 ισόγειο Ρουσλάνα
Φ54α Άντρεα λάτιν
Φ66α Εύα λάτιν με Ελ. στοματικό.
Ομορφούλα, μου έκανε κλικ. Αν την έχει δοκιμάσει κανείς ας δώσει feedback
Η Άντζυ είναι καινούργια; Μήπως είναι η Άντζελα η "κρητικιά"απ το φ59 η λεπτή μελαχρινή και λίγο μελαψή με το ωραίο βυζί; μπορείς να κάνεις μια μικρή περιγραφή;Φ13 υπόγειο Άντζυ
Είναι η γνωστή Βικτώρια από το φ109όροφος και νομίζω επίσης Διδύμου,οι φωτό είναι...φωτό.ρε σεις....ειδα φωτο της Βικτωριας(Φ27)....πολυ ωραια εμφανιση...εχει κανεις ινφο να μαθουμε τι μερος του λογου ειναι;;;;;θενκς!
οκ ευχαριστω οι κριτικες παντως εαν ειναι για αυτην(Φ109) ειναι αρχαιες....Είναι η γνωστή Βικτώρια από το φ109όροφος και νομίζω επίσης Διδύμου,οι φωτό είναι...φωτό.
Γνώμη μου πας τσεκαρεις κι άν σού λέει κάτι περνάς. Δεν έχει τόση σημασία η δική μου ή άλλου η οπτική. Δεν έχω άποψη τι κάνει μέσα στο δωμάτιο η κοπέλα εξάλλου,απλά δεν είναι ο τύπος μου.οκ ευχαριστω οι κριτικες παντως εαν ειναι για αυτην(Φ109) ειναι αρχαιες....
Όχι. Να διαβάζεις κριτικές και να ενημερωνεσαι σε αυτή τη σελίδα και στη σελίδα "Σχολιασμός ημερήσιας ενημέρωσης".Αρχικά να πω ότι τώρα παρατήρησα τον νέο γλομπέο..
Θα κατέβω μετάξι σε λίγο. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια νεαρή, αδύνατη με καλές υπηρεσίες; και απλό πρόγραμμα μου κάνει φυσικά. Πρώτη βάρδια φυσικά.
Όχι δεν είναι καινούρια δουλεύει κατά καιρούς Φωκαίας, αλλά τα ωράρια της είναι άσταταΗ Άντζυ είναι καινούργια; Μήπως είναι η Άντζελα η "κρητικιά"απ το φ59 η λεπτή μελαχρινή και λίγο μελαψή με το ωραίο βυζί; μπορείς να κάνεις μια μικρή περιγραφή;
Είναι η Βικτώρια από Διδύμου-Φωκαίας. Για τα γούστα μου μέτρια.ρε σεις....ειδα φωτο της Βικτωριας(Φ27)....πολυ ωραια εμφανιση...εχει κανεις ινφο να μαθουμε τι μερος του λογου ειναι;;;;;θενκς!
Το likeακι σου στην χθεσινή κριτική μου μια χαρά το έκανες όμως.Όχι. Να διαβάζεις κριτικές και να ενημερωνεσαι σε αυτή τη σελίδα και στη σελίδα "Σχολιασμός ημερήσιας ενημέρωσης".
Έχει παραγινει αυτό το πραγμα. Να κάθεστε όλοι οι νέοι επί το καναπεως και να ζητάτε τα πάντα στο χέρι. Στην είπε ο @Arxontas tou skotous στη λέω κι εγώ! Άλλαξε τροπάριο τυπε.
Φυλής ήθελα να πωΦωκαίας