koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.080
- Πόντοι
- 1.936
Στην χθεσινη μου τσαρκα το βραδακι νωρις 2η βαρδια πετυχα μια Λοριτα στο 109οροφο της πουτανομανας Φυλης.Εκπληξη μου εκανε οτι η Βικτωρια,το αγαπημενο μου αδρανες υλικο που πλεον μου αρνειται τις υπηρεσιες ηταν στο Φωκαιας 27 σκαλακια.Με ειδε την ειδα και τη σνομπαρα.Μην τα πολυλογω περασα με τη Λοριτα.Ωραια κοπελα.Γιηνα ομορφη.Μαυρομαλλα με μακρυ μαλλι,στριφνο προσωπο,πεσμενο βυζακι,χαλαροτητα στο κωλαρακι της και σχετικα νεοεπουλωμενη τομη πανω απο το ηβικο της οστο.Αλλα η κοπελιτσα ειχε το πιο καλοσχηματισμενο μουνακι που εχω δει τα τελευταια χρονια.Και καθαρο.Η κοπελα γενικα εξεπεμπε μια καθαριοτητα.Καθαρα δοντια,νυχια,φρεσκολουσμενα μαλλια.Σαλοναρισε με χαμογελο και σπασμενα ελληνικα.Φοραγε ενα φτηνιαρικο κοκκινο σετακι.Εννοειται οτι εγνεψα καταφατικα στη γκροτεσκα τσατσα και περασα.Παραδοξως ηταν χαμογελαστη μαζι μου.
Στα του αγωνα η κοπελα κανει μπουκιτσι με προφυλαξη ,φιλια δεν δινει αλλα αφηνει να ασχοληθεις με το μουνακι της.Σεξακι σε μια σταση ιεραποστολικα με πολυ καλη συμμετοχη εκ μερους της.Το μουνακι της αρκετα καλης αισθησης να τονισω.Θα ξανατιμηθει αν την πετυχω και δεν την κοπανησει.Για καποιο λογο μου εδωσε εντυπωση οτι δεν προκειται να κατσει πολυ.
Στα του αγωνα η κοπελα κανει μπουκιτσι με προφυλαξη ,φιλια δεν δινει αλλα αφηνει να ασχοληθεις με το μουνακι της.Σεξακι σε μια σταση ιεραποστολικα με πολυ καλη συμμετοχη εκ μερους της.Το μουνακι της αρκετα καλης αισθησης να τονισω.Θα ξανατιμηθει αν την πετυχω και δεν την κοπανησει.Για καποιο λογο μου εδωσε εντυπωση οτι δεν προκειται να κατσει πολυ.