Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (7 μέλη και 84 επισκέπτες)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.080
Πόντοι
1.936
Στην χθεσινη μου τσαρκα το βραδακι νωρις 2η βαρδια πετυχα μια Λοριτα στο 109οροφο της πουτανομανας Φυλης.Εκπληξη μου εκανε οτι η Βικτωρια,το αγαπημενο μου αδρανες υλικο που πλεον μου αρνειται τις υπηρεσιες ηταν στο Φωκαιας 27 σκαλακια.Με ειδε την ειδα και τη σνομπαρα.Μην τα πολυλογω περασα με τη Λοριτα.Ωραια κοπελα.Γιηνα ομορφη.Μαυρομαλλα με μακρυ μαλλι,στριφνο προσωπο,πεσμενο βυζακι,χαλαροτητα στο κωλαρακι της και σχετικα νεοεπουλωμενη τομη πανω απο το ηβικο της οστο.Αλλα η κοπελιτσα ειχε το πιο καλοσχηματισμενο μουνακι που εχω δει τα τελευταια χρονια.Και καθαρο.Η κοπελα γενικα εξεπεμπε μια καθαριοτητα.Καθαρα δοντια,νυχια,φρεσκολουσμενα μαλλια.Σαλοναρισε με χαμογελο και σπασμενα ελληνικα.Φοραγε ενα φτηνιαρικο κοκκινο σετακι.Εννοειται οτι εγνεψα καταφατικα στη γκροτεσκα τσατσα και περασα.Παραδοξως ηταν χαμογελαστη μαζι μου.
Στα του αγωνα η κοπελα κανει μπουκιτσι με προφυλαξη ,φιλια δεν δινει αλλα αφηνει να ασχοληθεις με το μουνακι της.Σεξακι σε μια σταση ιεραποστολικα με πολυ καλη συμμετοχη εκ μερους της.Το μουνακι της αρκετα καλης αισθησης να τονισω.Θα ξανατιμηθει αν την πετυχω και δεν την κοπανησει.Για καποιο λογο μου εδωσε εντυπωση οτι δεν προκειται να κατσει πολυ.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.766
Πόντοι
7.195
Πριν λιγο 1 ζευγαρι ωριμοι μπηκαν στο περγαμου 27 με ειρηνη γινοταν χαμος βρισιμο ξυλο η κυρια ηθελε και δονητη δεν μπορεσα να μεινω εκλεισαν τη πορτα

αυτη 60 εγλειφε κτην ειρηνη
Αυτος την εβριζε
όπα δηλαδή έχει εκεί καβάντζα και έπαιρνες μάτι ? Γιατί αλλιώς δε βγαίνει το στόρι.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Χτες πέτυχα σε ενα απο τα Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 (δεν ξερω καλά την περιοχή) μια καινούρια όπως ειχε πει ο τσατσος. Από Ισπανία. Λίγο γεματουλα. Μετα από πολυ ψαξιμο στην περιοχή, κατέληξα σε εκείνη. Όντως είναι Ισπανίδα και δεν καταλαβαίνει καθόλου Αγγλικά. Κατάφερα να μου πει οτι δουλεύει μεχρι τις 18:00.
Αρκετά καλή, ευδιαθετη, χαμογελαστή για ενα δεκαράκι. Ήμουν μεσα για πάνω από 10 λεπτα.
Την πέτυχα στις 14:00 και θα ξαναπήγαινα αργότερα αλλά άργησα και πηγα σε στούντιο.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
2o φωλιασμα αλερτ απο λατινα μεσα σε 1 βδομαδα απο Μαρια Χοσε Λ73
Ανοστη πιπα εντελως,περασμα σκουφου και πρωτη σταση στα 4.Φουλ βαλβολινη στο μουνι,αλλαγη στασης σε ιερποστολικο για να χυσω αναγκαστικα.
Τελος τα κασκαντεριλικια επιστροφη σε στανταρακια γιατι 3ο 20ρικο δεν καιω....

rock30uk

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
4
Πόντοι
0
Για πείτε κανένα
Ανοστη πιπα εντελως,περασμα σκουφου και πρωτη σταση στα 4.Φουλ βαλβολινη στο μουνι,αλλαγη στασης σε ιερποστολικο για να χυσω αναγκαστικα.
για πες κανένα καλό στανταρακι είμαι Αθήνα για δύο μέρες και θα κάνω την βόλτα μου

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.080
Πόντοι
1.936
Για πείτε κανένα

για πες κανένα καλό στανταρακι είμαι Αθήνα για δύο μέρες και θα κάνω την βόλτα μου
Διδυμου 8 Βερονικα και Ελενη.Θειτσες καλοστεκουμενες.
Αχυστος δεν θα φυγεις.

Hunter milf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2019
Κριτικές
16
Like
311
Πόντοι
290
ρε παιδιά η Μαρία η αλβανίδα με τα γυαλιά που δούλευε φωκαιας 13(ισογειο) που χάθηκε αν ξέρει καποιος ας απαντήσει
Το Μαράκι κάνει διακοπές εδώ και κανένα 2μηνο που βλεπω, λογικά όταν της τελειώσει το κας θα επιστρεψειιιι

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Για πείτε κανένα

Για μενα στο εν λογω μαγαζι η Εμμυ,απο το 2017 την εχω παρει πιο πολλες φορες και απο την παλαμη μου στην εφηβεια

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
46
Like
5.318
Πόντοι
5.631
Σημερινή μεσημεριανή δοκιμή με Λούσια λάτιν στο Φ71 όροφος.
Νέο φρούτο, δεν την έχω πετύχει αλλού. Ψιλή, μελαχρινή, με καλές αναλογίες, γενικά ομορφούλα. Το σώμα είναι λίγο αγύμναστο, όπως διαπιστώθηκε στο δωμάτιο.
Στο δωμάτιο είναι γλυκούλα κι ευχάριστη. Η πίπα της μέτρια. Στο sex νορμάλ, μην περιμένετε καμιά πορνοστάρ.
Συνολικά, βάζω θετικό πρόσημο.
Ίσως την ξαναδοκιμάσω για να κάνω συγκριτική.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.837
Πόντοι
456
Άνοστη πίπα ?
Δεν σου έβαλε αλατοπίπερο στη ψωλή μύστη μου ?

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
956
Πόντοι
361
Με Μαρίνα
Φώκαιας 17β
Σήμερα το απόγευμα
Ανεβάζω κριτική
Επέστρεψε το καυλοραπανο ?
Στην κριτική σου λες ότι δεν κάνει ελεύθερο στοματικό,θα πάω να την περάσω ένα χεράκι το Σάββατο,
Εξακολουθεί να φτύνει την πουτσα?

greece_greece

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
239
Πόντοι
20
Πριν κάτι μήνες είχαμε μπει σε ένα στην Ιάσωνος με κάτι φίλους είχαμε πετύχει μια μαυρομαλλα με τατουάζ αρκετά αν θυμάμαι καλά μετρίου αναστήματος ήταν φουλ ωραία κ καυλιάρα μπας και πάει πουθενά το μυαλό σας για όνομα γιατί μου διαφεύγει ?

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
39
Like
11.020
Πόντοι
3.436
Καθαρη Ελληνιδα ετων 26 κατα δηλωση της (φαινεται οντως μικρουλα) εντοπιστηκε πριν καμια ωριτσα στο Ιασωνος 44 ισογειο δευτερο δεξια οπως κατεβαινουμε την Ιασωνος (αυτο που τα μεσημερια ειναι η Ουκρανεζα φολα Σανελ)....Πολυ σπανιο Ελληνιδα κατω απο 30 ετων σε μπουρδελο, και οντως η προφορα της ειναι καθαρα Ελληνικη μου ειπε οτι ειναι Αθηναια...Το ονομα της Ρεα, ξανθο κοντοπουτανο (1,55-1,60 καπου εκει) ωραιο σωματακι με καμπυλες, βυζι 2,5 περιπου σχετικα μικρη μεσουλα και ωραιο γεματο στρογγυλο πισινο.... Καλος χαρακτηρας στο δωματιο δεν χαλαει χατηρια και δεν βιαζοτανε...χρονια ειχα να περασω τοσο καλα με νεαρη Ελληνιδα σε μπουρδελο...αμα ολες η Ελληνιδες ειχαν τον χαρακτηρα της Ρεας δεν θα ειχαμε αναγκη της ξενοφερτες πουτανες.....

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.067
Πόντοι
31.618
Επέστρεψε το καυλοραπανο ?
Στην κριτική σου λες ότι δεν κάνει ελεύθερο στοματικό,θα πάω να την περάσω ένα χεράκι το Σάββατο,
Εξακολουθεί να φτύνει την πουτσα?
Την φτύνει.
Για να μην την ματιασει μάλλον

mounoilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
20
Like
299
Πόντοι
290
καλημερα στην ομαδα. για μια καλη αφιλτρη πιπα τι προτεινεται; οχι απο χοντρες/γριες ....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Καθαρη Ελληνιδα ετων 26 κατα δηλωση της (φαινεται οντως μικρουλα) εντοπιστηκε πριν καμια ωριτσα στο Ιασωνος 44 ισογειο δευτερο δεξια οπως κατεβαινουμε την Ιασωνος (αυτο που τα μεσημερια ειναι η Ουκρανεζα φολα Σανελ)....Πολυ σπανιο Ελληνιδα κατω απο 30 ετων σε μπουρδελο, και οντως η προφορα της ειναι καθαρα Ελληνικη μου ειπε οτι ειναι Αθηναια...Το ονομα της Ρεα, ξανθο κοντοπουτανο (1,55-1,60 καπου εκει) ωραιο σωματακι με καμπυλες, βυζι 2,5 περιπου σχετικα μικρη μεσουλα και ωραιο γεματο στρογγυλο πισινο.... Καλος χαρακτηρας στο δωματιο δεν χαλαει χατηρια και δεν βιαζοτανε...χρονια ειχα να περασω τοσο καλα με νεαρη Ελληνιδα σε μπουρδελο...αμα ολες η Ελληνιδες ειχαν τον χαρακτηρα της Ρεας δεν θα ειχαμε αναγκη της ξενοφερτες πουτανες.....
την είχα πετύχει τότε
Screenshot_20240531_103647_com.android.chrome_edit_733348083221.jpg

και δεν την είχα ξαναδεί, ωραίος

george cook

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλάνια. Αλιονα διδύμου 18Α δουλεύει ακόμα ξέρουμε?

epikerdis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
389
Πόντοι
20
Τα ίδια και τα ίδια στη πιάτσα πολυυυ καιρό τώρα

Καινούργια παρουσία δοκιμάστηκε νωρίτερα σήμερα στο Μαραθώνος 59 αριστερό στη πρωινή βάρδια - είχε αναφερθεί από τον n.s. λίγο πιο πίσω.

Γιάννα, ξανθό κοντό, περίπου 20 ετών, με πολύ ωραίο λεπτό κορμάκι, νόστιμη, 1,5άρι στήθος, αματούρι.
Τα ωραία τελειώνουν εδώ, αερόπιπα, μικρή συμμετοχή, το πράμα της τίγκα στο τζελ, μάλλον πονούσε..
Παρόλα αυτά έκατσε και τον έφαγε "αντρίκια" που έλεγε κι ένας παλιός φίλος

Αυτά :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom