You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η Άντζυ είναι καινούργια; Μήπως είναι η Άντζελα η "κρητικιά"απ το φ59 η λεπτή μελαχρινή και λίγο μελαψή με το ωραίο βυζί; μπορείς να κάνεις μια μικρή περιγραφή;Φ13 υπόγειο Άντζυ
Είναι η γνωστή Βικτώρια από το φ109όροφος και νομίζω επίσης Διδύμου,οι φωτό είναι...φωτό.ρε σεις....ειδα φωτο της Βικτωριας(Φ27)....πολυ ωραια εμφανιση...εχει κανεις ινφο να μαθουμε τι μερος του λογου ειναι;;;;;θενκς!
aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
οκ ευχαριστω οι κριτικες παντως εαν ειναι για αυτην(Φ109) ειναι αρχαιες....Είναι η γνωστή Βικτώρια από το φ109όροφος και νομίζω επίσης Διδύμου,οι φωτό είναι...φωτό.
Γνώμη μου πας τσεκαρεις κι άν σού λέει κάτι περνάς. Δεν έχει τόση σημασία η δική μου ή άλλου η οπτική. Δεν έχω άποψη τι κάνει μέσα στο δωμάτιο η κοπέλα εξάλλου,απλά δεν είναι ο τύπος μου.οκ ευχαριστω οι κριτικες παντως εαν ειναι για αυτην(Φ109) ειναι αρχαιες....
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Όχι. Να διαβάζεις κριτικές και να ενημερωνεσαι σε αυτή τη σελίδα και στη σελίδα "Σχολιασμός ημερήσιας ενημέρωσης".Αρχικά να πω ότι τώρα παρατήρησα τον νέο γλομπέο..
Θα κατέβω μετάξι σε λίγο. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια νεαρή, αδύνατη με καλές υπηρεσίες; και απλό πρόγραμμα μου κάνει φυσικά. Πρώτη βάρδια φυσικά.
Έχει παραγινει αυτό το πραγμα. Να κάθεστε όλοι οι νέοι επί το καναπεως και να ζητάτε τα πάντα στο χέρι. Στην είπε ο @Arxontas tou skotous στη λέω κι εγώ! Άλλαξε τροπάριο τυπε.
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 47
- Like
- 5.621
- Πόντοι
- 5.631
Όχι δεν είναι καινούρια δουλεύει κατά καιρούς Φωκαίας, αλλά τα ωράρια της είναι άσταταΗ Άντζυ είναι καινούργια; Μήπως είναι η Άντζελα η "κρητικιά"απ το φ59 η λεπτή μελαχρινή και λίγο μελαψή με το ωραίο βυζί; μπορείς να κάνεις μια μικρή περιγραφή;
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 47
- Like
- 5.621
- Πόντοι
- 5.631
Είναι η Βικτώρια από Διδύμου-Φωκαίας. Για τα γούστα μου μέτρια.ρε σεις....ειδα φωτο της Βικτωριας(Φ27)....πολυ ωραια εμφανιση...εχει κανεις ινφο να μαθουμε τι μερος του λογου ειναι;;;;;θενκς!
Το likeακι σου στην χθεσινή κριτική μου μια χαρά το έκανες όμως.Όχι. Να διαβάζεις κριτικές και να ενημερωνεσαι σε αυτή τη σελίδα και στη σελίδα "Σχολιασμός ημερήσιας ενημέρωσης".
Έχει παραγινει αυτό το πραγμα. Να κάθεστε όλοι οι νέοι επί το καναπεως και να ζητάτε τα πάντα στο χέρι. Στην είπε ο @Arxontas tou skotous στη λέω κι εγώ! Άλλαξε τροπάριο τυπε.
Έχω δείξει με τα μηνύματα μου πως όταν μπορώ, γράφω. Δεν καταλαβαίνω το νόημα του μηνύματος σου καθώς δεν συνεισφέρει σε τίποτα, μπορούσες να προσπεράσεις.
Και ο άρχοντας τι μου είπε δηλαδή; για τα διπλά κρεβάτια; αρκετά μπουρδελα έχουν διπλό κρεβάτι, για αυτό και δεν μπήκα καν στην διαδικασία να του απαντήσω.
Τα χαιρετίσματα μου, τύπε μου.
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 47
- Like
- 5.621
- Πόντοι
- 5.631
Φυλής ήθελα να πωΦωκαίας
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.570
- Πόντοι
- 4.646
Μερικοί θέλουν το παξιμάδι ΚΑΙ βρεγμένο ΚΑΙ μασημένο ΚΑΙ χωνεμένο!Όχι. Να διαβάζεις κριτικές και να ενημερωνεσαι σε αυτή τη σελίδα και στη σελίδα "Σχολιασμός ημερήσιας ενημέρωσης".
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.676
- Πόντοι
- 6.495
Καλησπέρα μύστη μήπως την ρώτησες τι ώρα πιάνει δουλειά εκεί; Να 'σαι καλά..
Νομίζω άλλη η Βικτώρια της Διδυμου 27 και άλλη η Βικτώρια της Φυλής 27 (και Φώκαιας 27β).Είναι η Βικτώρια από Διδύμου-Φωκαίας. Για τα γούστα μου μέτρια.
Η πρώτη δούλευε μόνο πρωί, η δεύτερη δουλεύει κυρίως απόγευμα ή τρίτη βάρδια στο Φώκαιας 27β.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.781
- Πόντοι
- 46.232
Από Φυλής 109α είναι, αυτή που δούλευε 1η και 2η βάρδιαΝομίζω άλλη η Βικτώρια της Διδυμου 27 και άλλη η Βικτώρια της Φυλής 27 (και Φώκαιας 27β).
Η πρώτη δούλευε μόνο πρωί, η δεύτερη δουλεύει κυρίως απόγευμα ή τρίτη βάρδια στο Φώκαιας 27β.
haker301978(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2011
- Κριτικές
- 54
- Like
- 648
- Πόντοι
- 361
Τι λέει από υπηρεσίες;Από Φυλής 109α είναι, αυτή που δούλευε 1η και 2η βάρδια
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.414
- Πόντοι
- 2.036
Γρήγορη επίσκεψη μετάξι,
Ι44 μικρός διάδρομος Σανέλ Ουκρανία ξανθια αδυνατη ψιλη 10€ /15€ Ελ.στομ.
Ι44 μεγάλος διάδρομος Άντζελα Αλβανία καλό σώμα σχετικά σφιχτό, καλή φάτσα για Αλβανή μελαχρινή , έριξα μια ζαριά εδώ και ήταν μια χαρά αρκετά καλό γαμησι για 10 , πιπα μέτρια προς κακή αλλά κλαιν , χάρηκα που βρήκα κατι να αδειάσω γρήγορα γιατί δεν είχα χρόνο.
Ι44 μικρός διάδρομος Σανέλ Ουκρανία ξανθια αδυνατη ψιλη 10€ /15€ Ελ.στομ.
Ι44 μεγάλος διάδρομος Άντζελα Αλβανία καλό σώμα σχετικά σφιχτό, καλή φάτσα για Αλβανή μελαχρινή , έριξα μια ζαριά εδώ και ήταν μια χαρά αρκετά καλό γαμησι για 10 , πιπα μέτρια προς κακή αλλά κλαιν , χάρηκα που βρήκα κατι να αδειάσω γρήγορα γιατί δεν είχα χρόνο.
Basilias777
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Τελικά αξίζει η όχι;Τι λέει από υπηρεσίες;
propiosalic
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 152
- Πόντοι
- 1
τώρα live επιγραμματικα
Μαραθωνος 59 αριστερά Γιάννα καινούργια κοπέλα, καστανή κοντή πολύ λεπτή μέ μικρό βυζι , απλό πρόγραμμα.
Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.
Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος η μοντελε Λικα , απλό πρόγραμμα.
Μαραθωνος 59α Βίκυ , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.
Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.
Κωνσταντινουπολεως 166α Νίκα και Σαμπινα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.
Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ντιαννα και Ελένη , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιωαννίνων 3 όροφος Λίλυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιωαννίνων 5 Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Στο Μαραθώνος 59 είναι η Βίκυ η ψηλή που δουλευε και παλιοτερα εκεί;
kolofatseas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2021
- Like
- 641
- Πόντοι
- 81
Αν ρώταγες για την Μπάρμπορα τύπε θα είχες πάρει όλες τις απαντήσεις που θα έψαχνες αλλά αφού ρωτάς για άλλη περιοχή ο διανοούμενος περί Μπάρμπορας δεν μπορεί να σε βοηθήσει.Το likeακι σου στην χθεσινή κριτική μου μια χαρά το έκανες όμως.
Έχω δείξει με τα μηνύματα μου πως όταν μπορώ, γράφω. Δεν καταλαβαίνω το νόημα του μηνύματος σου καθώς δεν συνεισφέρει σε τίποτα, μπορούσες να προσπεράσεις.
Και ο άρχοντας τι μου είπε δηλαδή; για τα διπλά κρεβάτια; αρκετά μπουρδελα έχουν διπλό κρεβάτι, για αυτό και δεν μπήκα καν στην διαδικασία να του απαντήσω.
Τα χαιρετίσματα μου, τύπε μου.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
αυτή την περιόδο φυλής 66 3η βάρδια και Ιάσονος 39 πρώτο αριστερά 2η βάρδιαΜαύρες σε μπουρδελα παίζουν; Θέλω να χύσω μαύρη..
Όχι χοντρή…
Καμία πρόταση;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις