Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 405 άτομα (36 μέλη και 369 επισκέπτες)

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
1.028
Πόντοι
1.010
Πριν λίγο Ι1Α κλειστό, Ι1β αριστερά Χριστίνα, 1β κλειστό, 1γ Λαρα, Ι44 σκαλακια Σοφία ήταν στο δωμάτιο, ΜΑ 28 υπόγειο βικη όπου και τιμηθηκρ6γθα άλλη μια φορά

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.960
Πόντοι
1.336

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.960
Πόντοι
1.336
ρε σεις....ειδα φωτο της Βικτωριας(Φ27)....πολυ ωραια εμφανιση...εχει κανεις ινφο να μαθουμε τι μερος του λογου ειναι;;;;;θενκς!
Είναι η γνωστή Βικτώρια από το φ109όροφος και νομίζω επίσης Διδύμου,οι φωτό είναι...φωτό.

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21
Είναι η γνωστή Βικτώρια από το φ109όροφος και νομίζω επίσης Διδύμου,οι φωτό είναι...φωτό.
οκ ευχαριστω οι κριτικες παντως εαν ειναι για αυτην(Φ109) ειναι αρχαιες....

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.960
Πόντοι
1.336
οκ ευχαριστω οι κριτικες παντως εαν ειναι για αυτην(Φ109) ειναι αρχαιες....
Γνώμη μου πας τσεκαρεις κι άν σού λέει κάτι περνάς. Δεν έχει τόση σημασία η δική μου ή άλλου η οπτική. Δεν έχω άποψη τι κάνει μέσα στο δωμάτιο η κοπέλα εξάλλου,απλά δεν είναι ο τύπος μου.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Αρχικά να πω ότι τώρα παρατήρησα τον νέο γλομπέο.. :rockon:

Θα κατέβω μετάξι σε λίγο. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια νεαρή, αδύνατη με καλές υπηρεσίες; και απλό πρόγραμμα μου κάνει φυσικά. Πρώτη βάρδια φυσικά.
Όχι. Να διαβάζεις κριτικές και να ενημερωνεσαι σε αυτή τη σελίδα και στη σελίδα "Σχολιασμός ημερήσιας ενημέρωσης".
Έχει παραγινει αυτό το πραγμα. Να κάθεστε όλοι οι νέοι επί το καναπεως και να ζητάτε τα πάντα στο χέρι. Στην είπε ο @Arxontas tou skotous στη λέω κι εγώ! Άλλαξε τροπάριο τυπε.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
47
Like
5.621
Πόντοι
5.631
Η Άντζυ είναι καινούργια; Μήπως είναι η Άντζελα η "κρητικιά"απ το φ59 η λεπτή μελαχρινή και λίγο μελαψή με το ωραίο βυζί; μπορείς να κάνεις μια μικρή περιγραφή;
Όχι δεν είναι καινούρια δουλεύει κατά καιρούς Φωκαίας, αλλά τα ωράρια της είναι άστατα

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
47
Like
5.621
Πόντοι
5.631
ρε σεις....ειδα φωτο της Βικτωριας(Φ27)....πολυ ωραια εμφανιση...εχει κανεις ινφο να μαθουμε τι μερος του λογου ειναι;;;;;θενκς!
Είναι η Βικτώρια από Διδύμου-Φωκαίας. Για τα γούστα μου μέτρια.

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.739
Πόντοι
201
Όχι. Να διαβάζεις κριτικές και να ενημερωνεσαι σε αυτή τη σελίδα και στη σελίδα "Σχολιασμός ημερήσιας ενημέρωσης".
Έχει παραγινει αυτό το πραγμα. Να κάθεστε όλοι οι νέοι επί το καναπεως και να ζητάτε τα πάντα στο χέρι. Στην είπε ο @Arxontas tou skotous στη λέω κι εγώ! Άλλαξε τροπάριο τυπε.
Το likeακι σου στην χθεσινή κριτική μου μια χαρά το έκανες όμως.
Έχω δείξει με τα μηνύματα μου πως όταν μπορώ, γράφω. Δεν καταλαβαίνω το νόημα του μηνύματος σου καθώς δεν συνεισφέρει σε τίποτα, μπορούσες να προσπεράσεις.

Και ο άρχοντας τι μου είπε δηλαδή; για τα διπλά κρεβάτια; αρκετά μπουρδελα έχουν διπλό κρεβάτι, για αυτό και δεν μπήκα καν στην διαδικασία να του απαντήσω.

Τα χαιρετίσματα μου, τύπε μου.

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Μερικοί θέλουν το παξιμάδι ΚΑΙ βρεγμένο ΚΑΙ μασημένο ΚΑΙ χωνεμένο! :rockon:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μύστη μήπως την ρώτησες τι ώρα πιάνει δουλειά εκεί; Να 'σαι καλά..

Είναι η Βικτώρια από Διδύμου-Φωκαίας. Για τα γούστα μου μέτρια.
Νομίζω άλλη η Βικτώρια της Διδυμου 27 και άλλη η Βικτώρια της Φυλής 27 (και Φώκαιας 27β).
Η πρώτη δούλευε μόνο πρωί, η δεύτερη δουλεύει κυρίως απόγευμα ή τρίτη βάρδια στο Φώκαιας 27β.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.781
Πόντοι
46.232

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.414
Πόντοι
2.036
Γρήγορη επίσκεψη μετάξι,
Ι44 μικρός διάδρομος Σανέλ Ουκρανία ξανθια αδυνατη ψιλη 10€ /15€ Ελ.στομ.
Ι44 μεγάλος διάδρομος Άντζελα Αλβανία καλό σώμα σχετικά σφιχτό, καλή φάτσα για Αλβανή μελαχρινή , έριξα μια ζαριά εδώ και ήταν μια χαρά αρκετά καλό γαμησι για 10 , πιπα μέτρια προς κακή αλλά κλαιν , χάρηκα που βρήκα κατι να αδειάσω γρήγορα γιατί δεν είχα χρόνο.

propiosalic

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
τώρα live επιγραμματικα

Μαραθωνος 59 αριστερά Γιάννα καινούργια κοπέλα, καστανή κοντή πολύ λεπτή μέ μικρό βυζι , απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος η μοντελε Λικα , απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59α Βίκυ , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.

Κωνσταντινουπολεως 166α Νίκα και Σαμπινα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ντιαννα και Ελένη , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 3 όροφος Λίλυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 5 Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Στο Μαραθώνος 59 είναι η Βίκυ η ψηλή που δουλευε και παλιοτερα εκεί;

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81
Το likeακι σου στην χθεσινή κριτική μου μια χαρά το έκανες όμως.
Έχω δείξει με τα μηνύματα μου πως όταν μπορώ, γράφω. Δεν καταλαβαίνω το νόημα του μηνύματος σου καθώς δεν συνεισφέρει σε τίποτα, μπορούσες να προσπεράσεις.

Και ο άρχοντας τι μου είπε δηλαδή; για τα διπλά κρεβάτια; αρκετά μπουρδελα έχουν διπλό κρεβάτι, για αυτό και δεν μπήκα καν στην διαδικασία να του απαντήσω.

Τα χαιρετίσματα μου, τύπε μου.
Αν ρώταγες για την Μπάρμπορα τύπε θα είχες πάρει όλες τις απαντήσεις που θα έψαχνες αλλά αφού ρωτάς για άλλη περιοχή ο διανοούμενος περί Μπάρμπορας δεν μπορεί να σε βοηθήσει.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.352
Πόντοι
726
Μαύρες σε μπουρδελα παίζουν; Θέλω να χύσω μαύρη..

Όχι χοντρή…

Καμία πρόταση;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom