Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (6 μέλη και 67 επισκέπτες)

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.085
Πόντοι
1.960
Δεν σε καυλώνει το μαύρο λίπος;
Μόκα Τσοκολάτα ya-ya..!
Chokolate.jpg

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.344
Πόντοι
13.636
Τώρα Live...

Φωκαιας 13 υπόγειο
Έμμυ σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69!

Φωκαιας 13 ισόγειο
Μαρία σε απλό.

Φυλής 69 Βικοσπιτο
Χριστίνα και Αλεξάνδρα
Σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69 επίσης.
Μικρουλια ομορφουλια κοντοπουτανα!
Πήρα Αλεξάνδρα με καλές εντυπώσεις. 8/10
Προσοχή είναι φρέσκα έτσι?

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.865
Πόντοι
431
Τις τελευταίες μέρες δοκιμάστηκαν,Αλεξάνδρα-Αγκύρας 9=Μιλφ, πιασίματα, ωραία βυζιά ,καλή πίπα, 69(κρεμούλα όμως)..
Αξιογάμητη,όχι σούπερ..
Εξαιρετικό δωμάτιο..
Ιβάν(κ)α,Διδύμου 7-απόγευμα..
Ωραίο κοριτσάκι, γύρω στα 30,γλύψιμο καλό, 69-μουνάκι κουφέτο...
Όχι δάκτυλα, γλωσσόφιλα ναι, τελειωτικό στο στόμα (τα φτύνει)..
Λίγο απόμακρη όμως και καθόλου ρομαντική..Γιατί κάτι υπονοήθηκε εδώ μέσα.. Καποτοτυπική..
Να γαμάτε αδέρφια..

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.389
Πόντοι
2.836

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.344
Πόντοι
13.636
Τις τελευταίες μέρες δοκιμάστηκαν,Αλεξάνδρα-Αγκύρας 9=Μιλφ, πιασίματα, ωραία βυζιά ,καλή πίπα, 69(κρεμούλα όμως)..
Αξιογάμητη,όχι σούπερ..
Εξαιρετικό δωμάτιο..
Ιβάν(κ)α,Διδύμου 7-απόγευμα..
Ωραίο κοριτσάκι, γύρω στα 30,γλύψιμο καλό, 69-μουνάκι κουφέτο...
Όχι δάκτυλα, γλωσσόφιλα ναι, τελειωτικό στο στόμα (τα φτύνει)..
Λίγο απόμακρη όμως και καθόλου ρομαντική..Γιατί κάτι υπονοήθηκε εδώ μέσα.. Καποτοτυπική..
Να γαμάτε αδέρφια..
Και που να είχες γνωρίσει Αλεξάνδρα στα νιάτα της...

Και που να είχες γνωρίσει την Ιβάνκα στα νιάτα της....

Και δεν υπονοηθηκε τίποτα. Ήταν ξεκάθαρα όλα. Έτσι ακριβώς είναι για όσους την ήξεραν.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.474
Πόντοι
456
Πολύ καλά έκανε ... Και αν δεν έχεις κάτσει στο δωμάτιο πάνω από τρία πέντε λεπτά με την κοπέλα στα δίνουν πίσω δεν λένε τίποτα...
Εγω στην Φωκαιας οταν μπηκα στο δωματιο και ειδα οτι το φως ηταν σχεδον σκοταδι και ζητησα να αναψουν τον αλλο φωτισμο η Αντζελα ειπε( γιατι το δωματιο ηταν κοντα στο κουζινακι )εγω δεν θελω φως η ευγενικη τσα2 της ειπε ο πελατης θελει με φως η απαντηση ηταν οχι ,ετσι και εγω πειρα το 20ευρω απο το χερι της τσα2 και την εκανα .!!!!!

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.474
Πόντοι
456
Καλά εσύ πήγες φυλής έμπαινες δωμάτιο και στη συνέχεια τις έδιωχνες και έπαιρνες τα λεφτά πίσω; τι φάση;
Εαν διαβασες καλα μονο στο φωκαιας πειρα τα λεφτα πισω , στο Φ63 την εδιωξα και ειπα τους λογους , στον κουβα τα 20αρι .

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.335
Πόντοι
446
Εγω στην Φωκαιας οταν μπηκα στο δωματιο και ειδα οτι το φως ηταν σχεδον σκοταδι και ζητησα να αναψουν τον αλλο φωτισμο η Αντζελα ειπε( γιατι το δωματιο ηταν κοντα στο κουζινακι )εγω δεν θελω φως η ευγενικη τσα2 της ειπε ο πελατης θελει με φως η απαντηση ηταν οχι ,ετσι και εγω πειρα το 20ευρω απο το χερι της τσα2 και την εκανα .!!!!!

Να πληρώνεις στο δωμάτιο που θα γαμήσεις και όχι στο σαλόνι!

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Εαν διαβασες καλα μονο στο φωκαιας πειρα τα λεφτα πισω , στο Φ63 την εδιωξα και ειπα τους λογους , στον κουβα τα 20αρι .
Εντάξει,νόμιζα και τις 2 έδιωξες μαν και λέω αλλη όρεξη δε είχε?

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
39
Like
10.962
Πόντοι
3.436
Επιστροφη πριν λιγο απο την μεταμεσονυχτια βολτα στο Μεταξουργειο...σχετικα λιγη κινηση ειχε παρολο που ηταν Παρασκευη βραδυ....Μπαινω Ιασωνος 36 ειχε μια μαυρουλα ονομα δεν πολυθυμαμαι μαλλον Μαρια λεγοταν...Τι ηταν αυτο το πραμα ρε σεις...γενικα μου αρεσουν οι μαυρες η συγκεκριμενη ομως οταν ηρθε και εκατσε διπλα μου ειδα οτι ειχε ΑΞΥΡΙΣΤΑ ποδια...μιλαμε για πολυ τριχα...και απο σωμα... στενη λεκανη και μεγαλες πλατες και μπρατσα γραμμωμενα...μηπως ηταν μαυρο τραβελι? (η φωνη ηταν γυναικεια παντως) τελος παντων... εφυγα κακην κακως και κατεθεσα παραδιπλα Ιασωνος 30Β υπογειο οπου δουλευε μια τροφαντουλα κοκκινομαλα ΕλληνοΡωσιδα η Βαλεντινα λιγο πριν σχολασει ...1,62-1,65 υψος ... 3αρι φυσικο βυζι...πολυ καλο κοριτσι και δεν βιαζοταν καθολου...γενικα οι χοντρουλες στο Μεταξι ειναι "ψυχουλες" (οσες εχω παει εγω τουλαχιστον)....
Βαλεντινα-Ιασωνος31Β.jpg

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.342
Πόντοι
3.246
Φυλής 67 Ελενα
φυλής 69 Άντζελα βυζαρού
φυλής 84 κάτω Εύα
φυλής 66 καινούργια Βικτώρια ετιμήθηκε με
μέτριες εντυπώσεις κοντούλα μελαχρινή
με συμπαθητική
φατσούλα δεν είναι για δεύτερη φορά...πήγα και στην Άντζελα στο 69 μετά από κάνα
μισάωρο και την έχυσα στα βυζιά πάντα
με
καυλώνουν οι πετίτ με βυζάρες ! επίσης στο
μπουρνάζι απόψε γινόταν χαμός από 17χρονα ξεκωλάκια έξω απ το boutique, μάλλον είχε καμιά εκδήλωση σχολείο... καλο ξημέρωμα

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Έτσι ακριβώς είναι η Μπιουτη!!!
Καλο πρωινο Pa luk.....ετσι μοιαζει η Μπιουτη????εδω μας λεγανε οτι ειναι Αφρικανικη Γαζελα....!!!!Τι Γαζελα ρε Μαλακες....!!!!δεν εχω παει στην Αφρικη αλλα γαμω το στανιο μου εχω δει και ενα-δυο ντοκυμαντερ με αφηγητη τον Ατενμπορο...
υσ.και μετα τα χωνουμε στον Σαμπινογατουλη......!!!!!γυρνα πισω ρε Ψιψινο.....!!!!!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.342
Πόντοι
3.246
Καλο πρωινο Pa luk.....ετσι μοιαζει η Μπιουτη????εδω μας λεγανε οτι ειναι Αφρικανικη Γαζελα....!!!!Τι Γαζελα ρε Μαλακες....!!!!δεν εχω παει στην Αφρικη αλλα γαμω το στανιο μου εχω δει και ενα-δυο ντοκυμαντερ με αφηγητη τον Ατενμπορο...
υσ.και μετα τα χωνουμε στον Σαμπινογατουλη......!!!!!γυρνα πισω ρε Ψιψινο.....!!!!!
αφρικάνικη αγελάδα μάλλον

bary13

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπερα ερωτιαρηδες. Ξερουμε που ειναι η μαρινα απο φωκαιας 17 και 19;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom