Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.085
- Πόντοι
- 1.960
Μόκα Τσοκολάτα ya-ya..!Δεν σε καυλώνει το μαύρο λίπος;
Μόκα Τσοκολάτα ya-ya..!Δεν σε καυλώνει το μαύρο λίπος;
Έτσι ακριβώς είναι η Μπιουτη!!!Μόκα Τσοκολάτα ya-ya..!
ΟλοιδιαΈτσι ακριβώς είναι η Μπιουτη!!!
Η Βίκυ απουσιάζει γενικά αυτή την περίοδο? Ούτε πρωί ούτε απόγευμα είναι στο ποστο της?Φυλής 69 Βικοσπιτο
Χριστίνα και ΑλΑλεξάνδρα
Και που να είχες γνωρίσει Αλεξάνδρα στα νιάτα της...Τις τελευταίες μέρες δοκιμάστηκαν,Αλεξάνδρα-Αγκύρας 9=Μιλφ, πιασίματα, ωραία βυζιά ,καλή πίπα, 69(κρεμούλα όμως)..
Αξιογάμητη,όχι σούπερ..
Εξαιρετικό δωμάτιο..
Ιβάν(κ)α,Διδύμου 7-απόγευμα..
Ωραίο κοριτσάκι, γύρω στα 30,γλύψιμο καλό, 69-μουνάκι κουφέτο...
Όχι δάκτυλα, γλωσσόφιλα ναι, τελειωτικό στο στόμα (τα φτύνει)..
Λίγο απόμακρη όμως και καθόλου ρομαντική..Γιατί κάτι υπονοήθηκε εδώ μέσα.. Καποτοτυπική..
Να γαμάτε αδέρφια..
Εγω στην Φωκαιας οταν μπηκα στο δωματιο και ειδα οτι το φως ηταν σχεδον σκοταδι και ζητησα να αναψουν τον αλλο φωτισμο η Αντζελα ειπε( γιατι το δωματιο ηταν κοντα στο κουζινακι )εγω δεν θελω φως η ευγενικη τσα2 της ειπε ο πελατης θελει με φως η απαντηση ηταν οχι ,ετσι και εγω πειρα το 20ευρω απο το χερι της τσα2 και την εκανα .!!!!!Πολύ καλά έκανε ... Και αν δεν έχεις κάτσει στο δωμάτιο πάνω από τρία πέντε λεπτά με την κοπέλα στα δίνουν πίσω δεν λένε τίποτα...
Εαν διαβασες καλα μονο στο φωκαιας πειρα τα λεφτα πισω , στο Φ63 την εδιωξα και ειπα τους λογους , στον κουβα τα 20αρι .Καλά εσύ πήγες φυλής έμπαινες δωμάτιο και στη συνέχεια τις έδιωχνες και έπαιρνες τα λεφτά πίσω; τι φάση;
Εγω στην Φωκαιας οταν μπηκα στο δωματιο και ειδα οτι το φως ηταν σχεδον σκοταδι και ζητησα να αναψουν τον αλλο φωτισμο η Αντζελα ειπε( γιατι το δωματιο ηταν κοντα στο κουζινακι )εγω δεν θελω φως η ευγενικη τσα2 της ειπε ο πελατης θελει με φως η απαντηση ηταν οχι ,ετσι και εγω πειρα το 20ευρω απο το χερι της τσα2 και την εκανα .!!!!!
Φιλε διαβασες καλα τι και πως και που εγινε το θεμα ????? μαλον δεν το ξερεις το Φωκαιας 17 !!!!!Να πληρώνεις στο δωμάτιο που θα γαμήσεις και όχι στο σαλόνι!
Εντάξει,νόμιζα και τις 2 έδιωξες μαν και λέω αλλη όρεξη δε είχε?Εαν διαβασες καλα μονο στο φωκαιας πειρα τα λεφτα πισω , στο Φ63 την εδιωξα και ειπα τους λογους , στον κουβα τα 20αρι .
Καλο πρωινο Pa luk.....ετσι μοιαζει η Μπιουτη????εδω μας λεγανε οτι ειναι Αφρικανικη Γαζελα....!!!!Τι Γαζελα ρε Μαλακες....!!!!δεν εχω παει στην Αφρικη αλλα γαμω το στανιο μου εχω δει και ενα-δυο ντοκυμαντερ με αφηγητη τον Ατενμπορο...Έτσι ακριβώς είναι η Μπιουτη!!!
αφρικάνικη αγελάδα μάλλονΚαλο πρωινο Pa luk.....ετσι μοιαζει η Μπιουτη????εδω μας λεγανε οτι ειναι Αφρικανικη Γαζελα....!!!!Τι Γαζελα ρε Μαλακες....!!!!δεν εχω παει στην Αφρικη αλλα γαμω το στανιο μου εχω δει και ενα-δυο ντοκυμαντερ με αφηγητη τον Ατενμπορο...
υσ.και μετα τα χωνουμε στον Σαμπινογατουλη......!!!!!γυρνα πισω ρε Ψιψινο.....!!!!!
Που είναι αυτή η μπιουτιΟλοιδια