You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.600
- Πόντοι
- 456
Εγω στην Φωκαιας οταν μπηκα στο δωματιο και ειδα οτι το φως ηταν σχεδον σκοταδι και ζητησα να αναψουν τον αλλο φωτισμο η Αντζελα ειπε( γιατι το δωματιο ηταν κοντα στο κουζινακι )εγω δεν θελω φως η ευγενικη τσα2 της ειπε ο πελατης θελει με φως η απαντηση ηταν οχι ,ετσι και εγω πειρα το 20ευρω απο το χερι της τσα2 και την εκανα .!!!!!Πολύ καλά έκανε ... Και αν δεν έχεις κάτσει στο δωμάτιο πάνω από τρία πέντε λεπτά με την κοπέλα στα δίνουν πίσω δεν λένε τίποτα...
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.600
- Πόντοι
- 456
Εαν διαβασες καλα μονο στο φωκαιας πειρα τα λεφτα πισω , στο Φ63 την εδιωξα και ειπα τους λογους , στον κουβα τα 20αρι .Καλά εσύ πήγες φυλής έμπαινες δωμάτιο και στη συνέχεια τις έδιωχνες και έπαιρνες τα λεφτά πίσω; τι φάση;
Εγω στην Φωκαιας οταν μπηκα στο δωματιο και ειδα οτι το φως ηταν σχεδον σκοταδι και ζητησα να αναψουν τον αλλο φωτισμο η Αντζελα ειπε( γιατι το δωματιο ηταν κοντα στο κουζινακι )εγω δεν θελω φως η ευγενικη τσα2 της ειπε ο πελατης θελει με φως η απαντηση ηταν οχι ,ετσι και εγω πειρα το 20ευρω απο το χερι της τσα2 και την εκανα .!!!!!
Να πληρώνεις στο δωμάτιο που θα γαμήσεις και όχι στο σαλόνι!
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.600
- Πόντοι
- 456
Φιλε διαβασες καλα τι και πως και που εγινε το θεμα ????? μαλον δεν το ξερεις το Φωκαιας 17 !!!!!Να πληρώνεις στο δωμάτιο που θα γαμήσεις και όχι στο σαλόνι!
Εντάξει,νόμιζα και τις 2 έδιωξες μαν και λέω αλλη όρεξη δε είχε?Εαν διαβασες καλα μονο στο φωκαιας πειρα τα λεφτα πισω , στο Φ63 την εδιωξα και ειπα τους λογους , στον κουβα τα 20αρι .
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.856
- Πόντοι
- 3.436
Επιστροφη πριν λιγο απο την μεταμεσονυχτια βολτα στο Μεταξουργειο...σχετικα λιγη κινηση ειχε παρολο που ηταν Παρασκευη βραδυ....Μπαινω Ιασωνος 36 ειχε μια μαυρουλα ονομα δεν πολυθυμαμαι μαλλον Μαρια λεγοταν...Τι ηταν αυτο το πραμα ρε σεις...γενικα μου αρεσουν οι μαυρες η συγκεκριμενη ομως οταν ηρθε και εκατσε διπλα μου ειδα οτι ειχε ΑΞΥΡΙΣΤΑ ποδια...μιλαμε για πολυ τριχα...και απο σωμα... στενη λεκανη και μεγαλες πλατες και μπρατσα γραμμωμενα...μηπως ηταν μαυρο τραβελι? (η φωνη ηταν γυναικεια παντως) τελος παντων... εφυγα κακην κακως και κατεθεσα παραδιπλα Ιασωνος 30Β υπογειο οπου δουλευε μια τροφαντουλα κοκκινομαλα ΕλληνοΡωσιδα η Βαλεντινα λιγο πριν σχολασει ...1,62-1,65 υψος ... 3αρι φυσικο βυζι...πολυ καλο κοριτσι και δεν βιαζοταν καθολου...γενικα οι χοντρουλες στο Μεταξι ειναι "ψυχουλες" (οσες εχω παει εγω τουλαχιστον)....
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.578
- Πόντοι
- 3.246
Φυλής 67 Ελενα
φυλής 69 Άντζελα βυζαρού
φυλής 84 κάτω Εύα
φυλής 66 καινούργια Βικτώρια ετιμήθηκε με
μέτριες εντυπώσεις κοντούλα μελαχρινή
με συμπαθητική
φατσούλα δεν είναι για δεύτερη φορά...πήγα και στην Άντζελα στο 69 μετά από κάνα
μισάωρο και την έχυσα στα βυζιά πάντα
με
καυλώνουν οι πετίτ με βυζάρες ! επίσης στο
μπουρνάζι απόψε γινόταν χαμός από 17χρονα ξεκωλάκια έξω απ το boutique, μάλλον είχε καμιά εκδήλωση σχολείο... καλο ξημέρωμα
φυλής 69 Άντζελα βυζαρού
φυλής 84 κάτω Εύα
φυλής 66 καινούργια Βικτώρια ετιμήθηκε με
μέτριες εντυπώσεις κοντούλα μελαχρινή
με συμπαθητική
φατσούλα δεν είναι για δεύτερη φορά...πήγα και στην Άντζελα στο 69 μετά από κάνα
μισάωρο και την έχυσα στα βυζιά πάντα
με
καυλώνουν οι πετίτ με βυζάρες ! επίσης στο
μπουρνάζι απόψε γινόταν χαμός από 17χρονα ξεκωλάκια έξω απ το boutique, μάλλον είχε καμιά εκδήλωση σχολείο... καλο ξημέρωμα
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.991
- Πόντοι
- 1.056
Καλο πρωινο Pa luk.....ετσι μοιαζει η Μπιουτη????εδω μας λεγανε οτι ειναι Αφρικανικη Γαζελα....!!!!Τι Γαζελα ρε Μαλακες....!!!!δεν εχω παει στην Αφρικη αλλα γαμω το στανιο μου εχω δει και ενα-δυο ντοκυμαντερ με αφηγητη τον Ατενμπορο...Έτσι ακριβώς είναι η Μπιουτη!!!
υσ.και μετα τα χωνουμε στον Σαμπινογατουλη......!!!!!γυρνα πισω ρε Ψιψινο.....!!!!!
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.578
- Πόντοι
- 3.246
αφρικάνικη αγελάδα μάλλονΚαλο πρωινο Pa luk.....ετσι μοιαζει η Μπιουτη????εδω μας λεγανε οτι ειναι Αφρικανικη Γαζελα....!!!!Τι Γαζελα ρε Μαλακες....!!!!δεν εχω παει στην Αφρικη αλλα γαμω το στανιο μου εχω δει και ενα-δυο ντοκυμαντερ με αφηγητη τον Ατενμπορο...
υσ.και μετα τα χωνουμε στον Σαμπινογατουλη......!!!!!γυρνα πισω ρε Ψιψινο.....!!!!!
VasilhsEb13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Που είναι αυτή η μπιουτιΟλοιδια
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.991
- Πόντοι
- 1.056
Καλημερα Φιλε μου....μαλλον Φυλης ειναι.....τωρα νουμερο δεν γνωριζω....αλλα μεχρι να ξυπνησουν τα "Γερακια" κανε λιγο υπομονη...τωρα αν βιαζεσαι εχω να προτεινω την εξης λυση.....Φτιαξε ενα ταπερακι με κεφτεδες και παρε σβαρνα με την σειρα απο την αρχη τους οικους...μολις φτανεις στην εισοδο ανοιγε το καπακι ....να διαχεεται στον χωρο η μυρωδιαΠου είναι αυτή η μπιουτι
του φρεσκοτηγανισμενου κεφτε.....αν εισαι τυχερος και εργαζεται θα σου πεταχτει σαν Μαυρος Πανθηρας.....στην περιπτωση που εισαι ατυχος και δουλευει αλλη βαρδια φατους εσυ.....
υσ1.Κανε πουτανια και βαλε και λιγο δυοσμο στους κεφτεδες να απογειωθει η γευση.....
υσ2.δεν πιστευω να εισαι σαν τον Τρυφωνα Μπακατσουλα απο την ταινια με τον Βεγγο????και να σου λεμε....¨'Που πας ρε Τρυφωνα¨'????????
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση:
Δεν είναι πλέον η Μπιουτι που ξέραμε , πέρασα χτες , τελείως αποστειρωμένο προγραμμα δεν αφήνει πλέον δαχτυλιάσματα ούτε να παίζεις με τα βυζιαΠου είναι αυτή η μπιουτι
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 69
- Like
- 22.480
- Πόντοι
- 19.236
Φυλής 65 κάτω συνήθωςΠου είναι αυτή η μπιουτι
Τρίτη βάρδια!
chrisnmm96
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 690
- Πόντοι
- 80
Πρωινη επισκεψη στα σπιτακια. Φωκαιας 13 ανω κατω, 17 πανω, 19, 25 κλειστα.
Στο 17 κατω η Κλεοπατρα, νταρντανοπαχουλη.
Ισως τα κοριτσια πηγανε τριημερο...
Φυλης 84 ισογειο 2 ΡΟυμανες κατα την υπηρεσια, Τζουλια πετιτ, barely legal μικροκαμωμενη μελαχροινη, και Χριστινα ξανθια με ανταυγεις σκουροχρωμη με καλο σωμα.
Φυλης 65 οροφος η Ισαμπελα ''βραζιλιανα'' με ελευθερο στοματικο και πρωκτικο νταρντανα με χυμωδες κορμι, και η Ρανια ξανθια με ελευθερο στοματικο και πολυ ωραιο κορμι.
Στο 17 κατω η Κλεοπατρα, νταρντανοπαχουλη.
Ισως τα κοριτσια πηγανε τριημερο...
Φυλης 84 ισογειο 2 ΡΟυμανες κατα την υπηρεσια, Τζουλια πετιτ, barely legal μικροκαμωμενη μελαχροινη, και Χριστινα ξανθια με ανταυγεις σκουροχρωμη με καλο σωμα.
Φυλης 65 οροφος η Ισαμπελα ''βραζιλιανα'' με ελευθερο στοματικο και πρωκτικο νταρντανα με χυμωδες κορμι, και η Ρανια ξανθια με ελευθερο στοματικο και πολυ ωραιο κορμι.
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.856
- Πόντοι
- 3.436
Νομιζω οτι η θεση της πλεον ειναι στο μεταξουργειο για 10 ευρω παρεα με τις αλλες BBW που δουλευουν εκει...Δεν είναι πλέον η Μπιουτι που ξέραμε , πέρασα χτες , τελείως αποστειρωμένο προγραμμα δεν αφήνει πλέον δαχτυλιάσματα ούτε να παίζεις με τα βυζια
θελει μπανανα ο γοριλλας για να κανει τσαλιμακια ,θα παρω ενα τσαμπι απο την λαικη και θα παω....Δεν είναι πλέον η Μπιουτι που ξέραμε , πέρασα χτες , τελείως αποστειρωμένο προγραμμα δεν αφήνει πλέον δαχτυλιάσματα ούτε να παίζεις με τα βυζια
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις