Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 215 άτομα (7 μέλη και 208 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Αδέρφια μπορεί να απαντήσει κάποιος σύντομα και χωρίς να κράζει? Μια πρωινή να παίρνει πιπάρες να πεταχτώ παρακαλώ?
μία
που να κάνει ΠΙΠΑΡΕΣ
ΠΙΠΑΡΕΣ ΠΙΠΑΡΕΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε αδελφέ είναι πολύ γενική ερώτηση τι εννοείς κάνει πιπαρες; Πχ τρομερή πίπα κάνει η Βαλέρια Ιάσονος 20 αλλά είναι με προφυλακτικό πιπαρα κάνει επίσης η Αναστασία Ιωαννίνων 3 η Άννα Ιωαννίνων 5 αλλά είναι πολύ σχετικό στο τι εννοείς πιπαρα
Βανέσα εννοείς αντί για Βαλέρια
μάλλον

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
363
Πόντοι
20

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
τώρα live

Μαραθωνος 59 αριστερά Μάρθα καστανή κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους κοπέλα με κανονικό σώμα, 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Ιζαμπελα, ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59α κλειστό.

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β Άννα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε και όχι πρωκτικο όπως άλλες φορές.

Κωνσταντινουπολεως 166α Κρίστι ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι και Μιλανα μελαχρινή κοπέλα παχουλη με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Αναστασία μελαχρινή μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματα, με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ιωαννίνων 3 όροφος Ντιαννα ξανθιά κοντή μιλφ σώμα με πιασιματακια μπουτου, 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 5 Άννα μ μιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

alfabitagama

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
631
Πόντοι
300
Aν απαντούσατε μια φορά και δε κραζατε, τώρα θα είχα σταματήσει να ρωταω
Δες κριτικές για την Αλεξάνδρα στο Φωκαιας 19 (παλιότερα ήταν διδύμου 22 ως Άντζελα/Αγγέλα)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
συνέχεια σφηνάκι live

Κολωνού 48 κλειστό.

Κολωνού 48 νέο Εύα ξανθό γκρανι χοντρο με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Δεληγιώργη 39 Αντριαννα ξανθιά πολύ χοντρή με 2.5-3αρι βυζι και Φλορα μελαχρινή μαυριδερή χοντρή με 3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ακομινάτου 2α Άννα καστανοξανθη μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ακομινάτου 2β Νικόλ ξανθοκαστανη πολύ χοντρή κοντή με 3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Ξεχασα να σου πω την Νταρντανα Αλβανιδα την βρηκα Ιασωνος 31Β υπογειο...ξεκιναει βαρδια απο τις 12 το μεσημερι και παει μεχρι αργα οσο αντεξει...
Ποιος όσο αντέξει η κορασίδα οι συναγωνιστές;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
live update

άνοιξε το Μαραθωνος 59α δουλεύει η Κατερίνα, ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Μακρυά από την Έλλη στο Φυλής 67 απογευματινή βάρδυα. Έκανα το λάθος και μπήκα μιας και δεν μου γέμισε καμμία το μάτι από τα υπόλοιπα. Πέρασμα καπότας σε πεσμένο πούτσο. Αερόπιπα 20 δευτερόλεπτα στην συνέχεια μαλακία με το χέρι. Εννοείται ότι δουλειά δεν γινότανε. Με τα πολλά της ξαναλέω για πίπα πάλι αερόπιπα έκανε. Προσπαθούσε με το ζόρι να το βάλει μέσα ενώ δεν είχε σηκωθεί σωστά. Πέταξε και την μαλακία πως επειδή είμαι Ελληνας δεν μου σηκώνεται. Τελικά την έστειλα από το δωμάτιο μιας και δεν γινότανε η δουλει΄α. Με το ζόρι η συννενόηση μιας και δεν μιλάει καλλά ελληνικά.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Αδέρφια μπορεί να απαντήσει κάποιος σύντομα και χωρίς να κράζει? Μια πρωινή να παίρνει πιπάρες να πεταχτώ παρακαλώ?
Πιστεύω αυτή
bm.gif
θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο:woldman:
Τhank me later...:confused:

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
ρε μαγκες σορρυ για το μικρο σπαμ, αλλα αυτη
δεν δουλευε σε μπουρδελο; σπαω το κεφαλι μου αλλα δεν θυμαμαι που...

γραφει 28 ετων (αρα 30), οποτε στεκει να εχει κανει μια περατζαδα απο καπου, νωριτερα στην καριερα της. Εχει ιδεα κανενας;
Εχω την εντυπωση οτι ισως χωρις να ειμαι σιγουρος να ειναι και η Τανια που ειχε περασει απο Αγκυρας 12α και Πιπινου 118 το 2020,με ποιο κοντο μαλλι ομως,δεν ταιριαζει ομως ηλικια,αλλα μηπως γραφουν και αυτοι την πραγματικη?στην καραντινα ειχε φυγει μου ειχε πει για tour,η πραγματικη της ηλικια ηταν αποτι μου ειπε κοντα στα 40 αλλα δεν εδειχνε με τιποτα για τοσο,φαινοταν μικροτερη,γυρω στα 30 την εκανες,οι δε φωτο του your angel σιγουρα ειναι με περισσοτερη λαμψη και ρετουσαρισμενες,ποτε δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα.Νομιζω οτι ισως να ειναι αυτη.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Μακρυά από την Έλλη στο Φυλής 67 απογευματινή βάρδυα. Έκανα το λάθος και μπήκα μιας και δεν μου γέμισε καμμία το μάτι από τα υπόλοιπα. Πέρασμα καπότας σε πεσμένο πούτσο. Αερόπιπα 20 δευτερόλεπτα στην συνέχεια μαλακία με το χέρι. Εννοείται ότι δουλειά δεν γινότανε. Με τα πολλά της ξαναλέω για πίπα πάλι αερόπιπα έκανε. Προσπαθούσε με το ζόρι να το βάλει μέσα ενώ δεν είχε σηκωθεί σωστά. Πέταξε και την μαλακία πως επειδή είμαι Ελληνας δεν μου σηκώνεται. Τελικά την έστειλα από το δωμάτιο μιας και δεν γινότανε η δουλει΄α. Με το ζόρι η συννενόηση μιας και δεν μιλάει καλλά ελληνικά.
Κακό που της έκανες. Τσίμπησε το εικοσάρικο χωρίς να κάνει τίποτα. Όσο για τα ελληνικά , καμία φόλα δεν μιλάει ελληνικά ή έτσι το παίζουν.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.169
Πόντοι
1.936

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Πέταξε και την μαλακία πως επειδή είμαι Ελληνας δεν μου σηκώνεται.
πρεπει να πιασουν δουλεια οι σκληροι ελληνες μυστες του μπου να διορθωσουν αυτες τις φημες. Καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα.

Ολοι μαζι αδερφια, για μια καλυτερη ελλαδα :alivedick:

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Αν δεν κάνω λάθος μόνο ο @Tsarkofilos μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.300
Πόντοι
2.021
21:45 μμ Ι.44 Φωτεινή, σταθερή αξία. Έπεσα σε στιγμή με όλα τα δωμάτια άδεια .
Ησυχία από άποψη κίνησης εκείνη την ώρα στο Μετάξι.
Οι παραβατικές μούρες σκόρπιες στην περιοχή η οποία πλέον κουράζει , ακόμη και για ένα γρήγορο πέρασμα.

Καλή συνέχεια Κύριοι

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Σωστά, θέλει Πακιστανούς αυτή που τους γίνεται κάγκελο μόνο που τη βλέπουν και χύνουν στο 2λεπτο. Ε ας γαμιέται με Πακιστανούς λοιπόν.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446

Έπρεπε πρώτα να την ασβεστώσεις στο πρόσωπο και μετά να φύγεις από το δωμάτιο.

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Aν απαντούσατε μια φορά και δε κραζατε, τώρα θα είχα σταματήσει να ρωταω
Καλησπέρα aftos_eimai και καλως όρισες στο forum του Bou. Πρέπει αρχικά όσο μπορείς να ενημερώνεις και να δώσεις πληροφορίες για να πάρεις πληροφορίες πίσω (πήγαινε μία τσάρκα και περιέγραψε τι είδες και που ή πως σου φάνηκε κάποια). Μην σπαμάρεις σε παρακαλώ απλά την ίδια ερώτηση (με απαίτηση και για σύντομα) δεν θα σου απαντήσουν οι πιο παλιοί. Σε παρακαλώ διάβασε τις ενημερώσεις του Smyrni (κάνε και κανένα Like) και αν αυτά που γράφει σου κάνουν κάποιο κλικ ρωτάς για την συγκεκριμένη περισσότερες πληροφορίες η διαβάζεις εδώ και στο άλλο γνωστό site τι λέει η συγκεκριμένη κοπέλα. Πιο συγκεκριμένα για πρωινές πιπάρες είναι λίγο δύσκολο δεν ξέρω αν είναι στα γούστα σου, θα πρότεινα να πας Ελένη Διδύμου 8 ( από τις 9 έρχεται, διάβασε πρώτα κριτικές) είτε αργότερα Μιλένα Διδυμου 27 που είναι μετά τις 12 επίσης έχει ημερήσιες ενημερώσεις και εδώ και στο άλλο site ρίξε μία ματιά και εκεί. Εύχομαι καλή συνέχεια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom