Plitss
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2023
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
ΙβανκαΣε ποια αναφέρεσαι..έχασα λίγο τη συζήτηση
ΙβανκαΣε ποια αναφέρεσαι..έχασα λίγο τη συζήτηση
Μακρυά από την Έλλη στο Φυλής 67 απογευματινή βάρδυα. Έκανα το λάθος και μπήκα μιας και δεν μου γέμισε καμμία το μάτι από τα υπόλοιπα. Πέρασμα καπότας σε πεσμένο πούτσο. Αερόπιπα 20 δευτερόλεπτα στην συνέχεια μαλακία με το χέρι. Εννοείται ότι δουλειά δεν γινότανε. Με τα πολλά της ξαναλέω για πίπα πάλι αερόπιπα έκανε. Προσπαθούσε με το ζόρι να το βάλει μέσα ενώ δεν είχε σηκωθεί σωστά. Πέταξε και την μαλακία πως επειδή είμαι Ελληνας δεν μου σηκώνεται. Τελικά την έστειλα από το δωμάτιο μιας και δεν γινότανε η δουλει΄α. Με το ζόρι η συννενόηση μιας και δεν μιλάει καλλά ελληνικά.
Εγώ το έχω πει ότι τα κορίτσια αξίζουν. Πάντα περνάω σούπερ. Όσες φορές έχω πάει τις παίρνω παρτούζα. Σκέφτομαι ότι πρέπει να τις πάρω και ξεχωριστά κάποια στιγμή.Τώρα...
Αν δεν σας ενοχλώ....
Διδυμου 27
Τανια και Ειρήνη σε υπέρ προγράμματα και οι δύο.
Σε λίγο Ιβάνκα!
Διδυμου 22, 20,18,16
Κλειστά
Διδυμου 8
Ελένη και Βερονικα
Ανακοίνωσε η υπηρεσία τα Πάντα Εκτός κώλο
Το τριανταρι βγήκε πολύ εύκολα από την τσέπη!!
Μέσα έγινε της πουτανας το κάγκελο.
Μια από τις δύο τα καταπιε γιατί πεινουσε είπε...
Δεν τις είχα ξαναπαρει.
Καλή φάση.
Εχει κωλαρακι υπεροχο, αλλα το μουνι της δεν εχει ωραια αισθηση..Χωματιανου 11β η Αντριαννα που εκοψα το δευτερο εισητηριο. Εχει παρει κάποια κιλακια. Η ψευτομαγκικη διαθεση παραμενει. Αλλά το στήσιμο της κωλαρας της παραμενει κορυφαιο.
Καλά εσύ πήγες φυλής έμπαινες δωμάτιο και στη συνέχεια τις έδιωχνες και έπαιρνες τα λεφτά πίσω; τι φάση;Μετα απο πολυ καιρο εκανα μια περατζαδα ειχε και λιακαδα !!! περασα απο Φωκαιας 17να δω Αντζελα μαυρο χαλι,πειρα το 20 πισω γιατι δεν ηθελε καθολου φως στο δωματιο , ασε που ηταν σαν κλοουν βαμενη . Παω μετα Φυλης 65β Ιζαμπελα μαυρη αυτη μαυρα και στο δωματιο δεν ηθελε πρωκτικο γιατι ηταν πολυ χοντρη η πουτσα , πιπα μαλακισμενη την εδιωξα .Μετα Διδυμου 27 τα 2 μπαζα Τανια και Ειρηνη , η 2τσα ειπε οτι η Μιλενα δεν θα ξανα ελθει τελος. Αγκυρας 9 και 12 κατι μπαζα , Φ66 δεν Φωκαιας οσα ηταν ανοιχτα μαπα , γυρισα και αλλα ολα ,καπου επρεπε να αδειασω και πειρα παρτουζα τις 2 Ελενη - Βανεσα , καλα θα ηταν εαν δεν βαραγε την πορτα η χοντρο τσα2 . Συμπερασμα γενικα κατω απο την βαση ,κριμα και καταντια.Καλο 3ημερο !!!!!!!!!
Και πολυ καλα έκανε ο @apollon444 .Καλά εσύ πήγες φυλής έμπαινες δωμάτιο και στη συνέχεια τις έδιωχνες και έπαιρνες τα λεφτά πίσω; τι φάση;
Ναι,ο τύπος όμως πήρε τα λεφτά και στη μια και στη αλλη,χαρά στο κουράγιο του να ζητάει συνέχεια λεφτά πίσω και να μπλέκει με δαυτους,εμένα ο δυνατός φωτισμός δε με νοιάζει καν αντιθέτως το πιο σκοτάδι είναι και πιο ερωτικό,αυτο για τα αφροδίσια βέβαια έχεις ενα δίκιο.Και πολυ καλα έκανε ο @apollon444 .
Πολυ σημαντικός παραγων ο δυνατός φωτισμός. Και γκαβλωνουμε πιο ευκολα, αν η εργαζόμενη είναι πυργκαβλος, και γιατί μπορείς να διακρίνεις λεπτομέρειες αφροδισιων δερματικων νοσημάτων.
Για εμενα ο ισχυρός φωτισμός ειναι επιτακτικος!
Τι γύρισε η ιβανκα;;
Πολύ καλά έκανε ... Και αν δεν έχεις κάτσει στο δωμάτιο πάνω από τρία πέντε λεπτά με την κοπέλα στα δίνουν πίσω δεν λένε τίποτα...Ναι,ο τύπος όμως πήρε τα λεφτά και στη μια και στη αλλη,χαρά στο κουράγιο του να ζητάει συνέχεια λεφτά πίσω και να μπλέκει με δαυτους,εμένα ο δυνατός φωτισμός δε με νοιάζει καν αντιθέτως το πιο σκοτάδι είναι και πιο ερωτικό,αυτο για τα αφροδίσια βέβαια έχεις ενα δίκιο.
Όχι πάντα,αν μπλέξεις σε στραβοτσατσά και στραβοπουτάνα μόνο καβγάς μπορεί να γίνει,δεν είναι να μπλέκεις με αυτά,αυτός και απο τις 2 πουτάνες τα ζήτησε πίσω τα φράγκα.Πολύ καλά έκανε ... Και αν δεν έχεις κάτσει στο δωμάτιο πάνω από τρία πέντε λεπτά με την κοπέλα στα δίνουν πίσω δεν λένε τίποτα...
Μόκα Τσοκολάτα ya-ya..!Δεν σε καυλώνει το μαύρο λίπος;
Έτσι ακριβώς είναι η Μπιουτη!!!Μόκα Τσοκολάτα ya-ya..!
ΟλοιδιαΈτσι ακριβώς είναι η Μπιουτη!!!
Η Βίκυ απουσιάζει γενικά αυτή την περίοδο? Ούτε πρωί ούτε απόγευμα είναι στο ποστο της?Φυλής 69 Βικοσπιτο
Χριστίνα και ΑλΑλεξάνδρα
Και που να είχες γνωρίσει Αλεξάνδρα στα νιάτα της...Τις τελευταίες μέρες δοκιμάστηκαν,Αλεξάνδρα-Αγκύρας 9=Μιλφ, πιασίματα, ωραία βυζιά ,καλή πίπα, 69(κρεμούλα όμως)..
Αξιογάμητη,όχι σούπερ..
Εξαιρετικό δωμάτιο..
Ιβάν(κ)α,Διδύμου 7-απόγευμα..
Ωραίο κοριτσάκι, γύρω στα 30,γλύψιμο καλό, 69-μουνάκι κουφέτο...
Όχι δάκτυλα, γλωσσόφιλα ναι, τελειωτικό στο στόμα (τα φτύνει)..
Λίγο απόμακρη όμως και καθόλου ρομαντική..Γιατί κάτι υπονοήθηκε εδώ μέσα.. Καποτοτυπική..
Να γαμάτε αδέρφια..