Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 164 άτομα (4 μέλη και 160 επισκέπτες)

gio1981

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
507
Πόντοι
21
θελει μπανανα ο γοριλλας για να κανει τσαλιμακια ,θα παρω ενα τσαμπι απο την λαικη και θα παω....
δεν ξέρω αδερφέ πήγαινα συχνά μαζί της στο παρελθόν …. Τώρα ήταν απογοήτευση , όσον αφορά τα κιλά , δεν νόμιζα ότι πήρε πολλά . Σίγουρα έχει παχύνει λίγο πάντως

• Like
Αντιδράσεις: jimis

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.804
Πόντοι
736
Δεν είναι πλέον η Μπιουτι που ξέραμε , πέρασα χτες , τελείως αποστειρωμένο προγραμμα δεν αφήνει πλέον δαχτυλιάσματα ούτε να παίζεις με τα βυζια
Ούτε ελεύθερο δεν κάνει πλέον?

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.147
Πόντοι
3.886
Θέλω να ρωτήσω κάτι π το έχω απορία καιρό...Έχετε δει ποτέ σε μπουρδέλο,πουτανα νάνο;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
είναι/ήταν μια στο Μετάξι ΤΟΣΟ κοντή που πιάνεται?/είναι? νάνος με το όνομα Αλίνα
Ναι ρε παιδιά ... Δεν δουλεύει πλέον....; Και δεν είχα πάρει .... Αν την δείτε να πείτε...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Στις 3 η ώρα μεσημβρίας βρέθηκα στην Φυλής με σκοπό να αδειάσω τα χοντρά. Έσταξα τα είκοσι ευρώ στο 59 με την κατσαρομάλλα Εβελίνα. Φαίνεται καλή στο σαλόνι αλλά μόλις γδυθεί υστερεί πολύ σε σώμα. Το μόνο καλό ότι δεν τρως ξεπέτα. Απλά αράζεις, σου ρίχνει ένα μέτριο τσιμπούκι, σπρώχνεις 5-6 λεπτά σαν φοιτητής ρομποτικής και αυτό ήταν. Λύση ανάγκης. Ήθελα να πάω και στα 25άρια της Φωκαίας. Θα γελούσα με ότι κουβαλάνε αλλά ήταν κλειστά ρε γαμώτο.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.276
Πόντοι
19.236
Live....

Ιάσωνος 37 Σονια πολύ Πετιτ έως Νάνος
Απλό πρόγραμμα

Ιάσονος 39 Πορνομολ
Χριστίνα μικρή αφρατη πολύ γλυκιά σε απλό και μια κακία Αλβανίδα που δεν μου είπε όνομα. Σε απλό.

Μέγα Αλέκου 15
Χριστίνα και Λανα σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69. Καλές για Μεταξουργείο.
Η τσατσα μου αρνήθηκε την παρτούζα.... Η Λανα λέει δεν θέλει...

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.276
Πόντοι
19.236
Συνέχεια live.... Χαχαχα

Ιάσωνος 20 Γ τέρμα αριστερά
Βαλερια Ουκρανη μελαχρινή κανονική. Γύρω στα τριάντα.
Απλό πρόγραμμα αλλά πολύ πολύ περιποιητικη!!
Δουλεύει 10.00-22.00
Υπηρεσία ο φοβερός Κώστας!

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.710
Πόντοι
491
Εκείνη η Ιβάνκα από το Διδυμου 27 μπορώ να πω ότι μόνο για να γλύφει κάνει. Μία καμαρωτή γλώσσα σε δύο πόδια. Μόνο τα αυτιά δεν μου έγλυψε. Στο σεξ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Χαοτική διάφορα με το στοματικό. Δύο στάσεις κάναμε. Στο ιεραποστολικό έφτιαχνε το μαξιλάρι και στα τέσσερα μηδέν συγχρονισμός. Έχυσα για να μην φάω άλλη μια ώρα ψάχνοντας να βρω κάτι αξιόλογο. Θα πήγαινα Μπάρμπορα αλλά έχει χονδρύνει πολύ. Δεν μπορώ να βρω ωραία κι ικανή. Σίγουρα δεν είμαι ο μόνος αλλά τι να το κάνεις;
Ειναι μια κατηγορια απο μονη της.Εγω σε μεγαλες καυλες την παιρνω μονο για γλυψιμο. Τιποτε αλλο.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.693
Πόντοι
3.246
Συνέχεια live.... Χαχαχα

Ιάσωνος 20 Γ τέρμα αριστερά
Βαλερια Ουκρανη μελαχρινή κανονική. Γύρω στα τριάντα.
Απλό πρόγραμμα αλλά πολύ πολύ περιποιητικη!!
Δουλεύει 10.00-22.00
Υπηρεσία ο φοβερός Κώστας!
θα πας και από φυλής μεριά;;

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
49
Like
12.929
Πόντοι
7.446
Θέλω να ρωτήσω κάτι π το έχω απορία καιρό...Έχετε δει ποτέ σε μπουρδέλο,πουτανα νάνο;
Δοκιμασε βραδυ αργα μετα τις 23:00 συνηθως Φυλης 109Β ισογειο την Ρωσιδα Νελλυ...ειναι τοσο κοντη και αδυνατη που πλησιαζει πολυ θα ελεγα την κατηγορια νανου...

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.286
Πόντοι
441
Κατά τις 13:00 σήμερα το μεσημέρι κατέβηκα Μετάξι, μικρή βόλτα και επίσκεψη στο Ιασ 44 δεξί, που είναι τσατσά η ξανθιά σπασαρχιδω..
Δούλευαν μια χοντρή κοπέλα και η Άννα..
Η Άννα είναι γύρω στα 30-35 αδύνατη, απο Κολομβία κατά δήλωσή της, μελαχρινή με 2,5 στήθος , ωραια χαρακτηριστικά..
Πιπα με καποτα, όλες τις στάσεις λέει, κάνει 69 φιλάκια στα βυζάκια το πρόγραμμα λέει..
Δίνω το παράβολο στην τσατσά και μπαίνω στο πρώτο δωμάτιο..
Έρχεται η κοπέλα ύστερα από λίγο, ψιλοσοσιαλ στην αρχή και παίρνει την καποτα για να την περάσει στο πεσμένο πουλί μου..
Έκανε καλή προσπάθεια για πιπα και ύστερα της είπα για 69 το οποίο και κάναμε, δεν άργησα πχια να γίνω "Τούρκος "..
Πρώτη και μοναδική στάση ιεραποστολικο, μιας και ήθελα πισωκολλητο αλλά αρνήθηκε λέγοντας μου ότι τον έχω μεγάλο.. χαχα
Γύρω στα 5 λεπτά εσπρωχνα για να πιάσω πάτο και το κατάφερα να χυσω στην μουναρα της χωρίς να βιάζεται στο τέλος για το σταγγισμα..
Καλή επιλογή η Άννα παίδες..
Εγω θα την ξανατιμησω..

Υ.Γ. Όσο περίμενα στο δωμάτιο την κοπέλα γυμνός μπήκε μέσα η τσατσά χωρίς να χτυπήσει πόρτα για να πάρει μάτι ρωτώντας με και καλά ποια κοπέλα διάλεξα.. χαχα

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
49
Like
12.929
Πόντοι
7.446
Κατά τις 13:00 σήμερα το μεσημέρι κατέβηκα Μετάξι, μικρή βόλτα και επίσκεψη στο Ιασ 44 δεξί, που είναι τσατσά η ξανθιά σπασαρχιδω..
Δούλευαν μια χοντρή κοπέλα και η Άννα..
Η Άννα είναι γύρω στα 30-35 αδύνατη, απο Κολομβία κατά δήλωσή της, μελαχρινή με 2,5 στήθος , ωραια χαρακτηριστικά..
Πιπα με καποτα, όλες τις στάσεις λέει, κάνει 69 φιλάκια στα βυζάκια το πρόγραμμα λέει..
Δίνω το παράβολο στην τσατσά και μπαίνω στο πρώτο δωμάτιο..
Έρχεται η κοπέλα ύστερα από λίγο, ψιλοσοσιαλ στην αρχή και παίρνει την καποτα για να την περάσει στο πεσμένο πουλί μου..
Έκανε καλή προσπάθεια για πιπα και ύστερα της είπα για 69 το οποίο και κάναμε, δεν άργησα πχια να γίνω "Τούρκος "..
Πρώτη και μοναδική στάση ιεραποστολικο, μιας και ήθελα πισωκολλητο αλλά αρνήθηκε λέγοντας μου ότι τον έχω μεγάλο.. χαχα
Γύρω στα 5 λεπτά εσπρωχνα για να πιάσω πάτο και το κατάφερα να χυσω στην μουναρα της χωρίς να βιάζεται στο τέλος για το σταγγισμα..
Καλή επιλογή η Άννα παίδες..
Εγω θα την ξανατιμησω..

Υ.Γ. Όσο περίμενα στο δωμάτιο την κοπέλα γυμνός μπήκε μέσα η τσατσά χωρίς να χτυπήσει πόρτα για να πάρει μάτι ρωτώντας με και καλά ποια κοπέλα διάλεξα.. χαχα
Αυτη η ξανθια τσατσα ειναι οντως για πολλες σφαλιαρες...τις προαλες μπαινω στο σαλονι και αυτη καθοταν...κοιταζομαστε και μου λεει "τι ειστε εσεις ρε...μπαινετε μεσα ετσι χωρις να πειτε ουτε ενα γεια....λες και ειμαστε ζωα...γρηγορα εξω!! Γρηγορα!!" της λεω "την κοπελα θελω να δω οχι εσενα" --- "η κοπελα δεν μπορει τωρα...ελα μετα απο καμια ωρα" και της λεω "καλα και αμα ερθω σφυρα μου"...θα ξαναπαω ομως καποια στιγμη να δουμε αν θα με θυμαται χαχαχα....Η Αννα φαινεται καλη περιπτωση...

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.147
Πόντοι
3.886
Δοκιμασε βραδυ αργα μετα τις 23:00 συνηθως Φυλης 109Β ισογειο την Ρωσιδα Νελλυ...ειναι τοσο κοντη και αδυνατη που πλησιαζει πολυ θα ελεγα την κατηγορια νανου...
Μια μελαγχρινη είναι;Δεν έχω ακούσει κ καλά λόγια

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
49
Like
12.929
Πόντοι
7.446
Μια μελαγχρινη είναι;Δεν έχω ακούσει κ καλά λόγια
Ναι ισχυει ειναι αρκετα ξινη και δεν εχει σχεδον καθολου διαθεση...αν ομως τα προσπερασεις αυτα τοτε εχεις κατα 90% θα ελεγα τον σωματοτυπο που ψαχνεις...

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
177
Like
22.333
Πόντοι
32.478
Νάνο όχι αλλά ήταν μία στην Ιάσονος, όχι πολύ παλιά, που με το ζόρι ήταν 1,50. Ούτε τσάμπα δεν θα πήγαινα. Και έβγαινε και ξυπόλυτη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom