Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 295 άτομα (37 μέλη και 258 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.340
Πόντοι
3.246
Συνέχεια live.... Χαχαχα

Ιάσωνος 20 Γ τέρμα αριστερά
Βαλερια Ουκρανη μελαχρινή κανονική. Γύρω στα τριάντα.
Απλό πρόγραμμα αλλά πολύ πολύ περιποιητικη!!
Δουλεύει 10.00-22.00
Υπηρεσία ο φοβερός Κώστας!
θα πας και από φυλής μεριά;;

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
39
Like
10.949
Πόντοι
3.436
Θέλω να ρωτήσω κάτι π το έχω απορία καιρό...Έχετε δει ποτέ σε μπουρδέλο,πουτανα νάνο;
Δοκιμασε βραδυ αργα μετα τις 23:00 συνηθως Φυλης 109Β ισογειο την Ρωσιδα Νελλυ...ειναι τοσο κοντη και αδυνατη που πλησιαζει πολυ θα ελεγα την κατηγορια νανου...

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Κατά τις 13:00 σήμερα το μεσημέρι κατέβηκα Μετάξι, μικρή βόλτα και επίσκεψη στο Ιασ 44 δεξί, που είναι τσατσά η ξανθιά σπασαρχιδω..
Δούλευαν μια χοντρή κοπέλα και η Άννα..
Η Άννα είναι γύρω στα 30-35 αδύνατη, απο Κολομβία κατά δήλωσή της, μελαχρινή με 2,5 στήθος , ωραια χαρακτηριστικά..
Πιπα με καποτα, όλες τις στάσεις λέει, κάνει 69 φιλάκια στα βυζάκια το πρόγραμμα λέει..
Δίνω το παράβολο στην τσατσά και μπαίνω στο πρώτο δωμάτιο..
Έρχεται η κοπέλα ύστερα από λίγο, ψιλοσοσιαλ στην αρχή και παίρνει την καποτα για να την περάσει στο πεσμένο πουλί μου..
Έκανε καλή προσπάθεια για πιπα και ύστερα της είπα για 69 το οποίο και κάναμε, δεν άργησα πχια να γίνω "Τούρκος "..
Πρώτη και μοναδική στάση ιεραποστολικο, μιας και ήθελα πισωκολλητο αλλά αρνήθηκε λέγοντας μου ότι τον έχω μεγάλο.. χαχα
Γύρω στα 5 λεπτά εσπρωχνα για να πιάσω πάτο και το κατάφερα να χυσω στην μουναρα της χωρίς να βιάζεται στο τέλος για το σταγγισμα..
Καλή επιλογή η Άννα παίδες..
Εγω θα την ξανατιμησω..

Υ.Γ. Όσο περίμενα στο δωμάτιο την κοπέλα γυμνός μπήκε μέσα η τσατσά χωρίς να χτυπήσει πόρτα για να πάρει μάτι ρωτώντας με και καλά ποια κοπέλα διάλεξα.. χαχα

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
39
Like
10.949
Πόντοι
3.436
Κατά τις 13:00 σήμερα το μεσημέρι κατέβηκα Μετάξι, μικρή βόλτα και επίσκεψη στο Ιασ 44 δεξί, που είναι τσατσά η ξανθιά σπασαρχιδω..
Δούλευαν μια χοντρή κοπέλα και η Άννα..
Η Άννα είναι γύρω στα 30-35 αδύνατη, απο Κολομβία κατά δήλωσή της, μελαχρινή με 2,5 στήθος , ωραια χαρακτηριστικά..
Πιπα με καποτα, όλες τις στάσεις λέει, κάνει 69 φιλάκια στα βυζάκια το πρόγραμμα λέει..
Δίνω το παράβολο στην τσατσά και μπαίνω στο πρώτο δωμάτιο..
Έρχεται η κοπέλα ύστερα από λίγο, ψιλοσοσιαλ στην αρχή και παίρνει την καποτα για να την περάσει στο πεσμένο πουλί μου..
Έκανε καλή προσπάθεια για πιπα και ύστερα της είπα για 69 το οποίο και κάναμε, δεν άργησα πχια να γίνω "Τούρκος "..
Πρώτη και μοναδική στάση ιεραποστολικο, μιας και ήθελα πισωκολλητο αλλά αρνήθηκε λέγοντας μου ότι τον έχω μεγάλο.. χαχα
Γύρω στα 5 λεπτά εσπρωχνα για να πιάσω πάτο και το κατάφερα να χυσω στην μουναρα της χωρίς να βιάζεται στο τέλος για το σταγγισμα..
Καλή επιλογή η Άννα παίδες..
Εγω θα την ξανατιμησω..

Υ.Γ. Όσο περίμενα στο δωμάτιο την κοπέλα γυμνός μπήκε μέσα η τσατσά χωρίς να χτυπήσει πόρτα για να πάρει μάτι ρωτώντας με και καλά ποια κοπέλα διάλεξα.. χαχα
Αυτη η ξανθια τσατσα ειναι οντως για πολλες σφαλιαρες...τις προαλες μπαινω στο σαλονι και αυτη καθοταν...κοιταζομαστε και μου λεει "τι ειστε εσεις ρε...μπαινετε μεσα ετσι χωρις να πειτε ουτε ενα γεια....λες και ειμαστε ζωα...γρηγορα εξω!! Γρηγορα!!" της λεω "την κοπελα θελω να δω οχι εσενα" --- "η κοπελα δεν μπορει τωρα...ελα μετα απο καμια ωρα" και της λεω "καλα και αμα ερθω σφυρα μου"...θα ξαναπαω ομως καποια στιγμη να δουμε αν θα με θυμαται χαχαχα....Η Αννα φαινεται καλη περιπτωση...

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.809
Πόντοι
3.886
Δοκιμασε βραδυ αργα μετα τις 23:00 συνηθως Φυλης 109Β ισογειο την Ρωσιδα Νελλυ...ειναι τοσο κοντη και αδυνατη που πλησιαζει πολυ θα ελεγα την κατηγορια νανου...
Μια μελαγχρινη είναι;Δεν έχω ακούσει κ καλά λόγια

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
39
Like
10.949
Πόντοι
3.436
Μια μελαγχρινη είναι;Δεν έχω ακούσει κ καλά λόγια
Ναι ισχυει ειναι αρκετα ξινη και δεν εχει σχεδον καθολου διαθεση...αν ομως τα προσπερασεις αυτα τοτε εχεις κατα 90% θα ελεγα τον σωματοτυπο που ψαχνεις...

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
156
Like
20.107
Πόντοι
32.478
Θέλω να ρωτήσω κάτι π το έχω απορία καιρό...Έχετε δει ποτέ σε μπουρδέλο,πουτανα νάνο;
Νάνο όχι αλλά ήταν μία στην Ιάσονος, όχι πολύ παλιά, που με το ζόρι ήταν 1,50. Ούτε τσάμπα δεν θα πήγαινα. Και έβγαινε και ξυπόλυτη

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.344
Πόντοι
13.636

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.469
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 71αρια κλειστά.

Φυλής 69β Χριστίνα μελαχρινη σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από τα δύο βυζια και στους πηχες των χεριών και Αλεξάνδρα μελαχρινό πιπινακι με κανονικό ωραίο σώμα 1.5αρι βυζι και αυτή με μερικά τατουάζ, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69α Άννα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους με λεπτό κορμί, 1.5αρι συν βυζι,τατουάζ κάθετα στη σπονδυλική στήλη, τατουάζ κάτω χαμηλά στο πόδι, πιρσινγκ στον αφαλό, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

Φυλής 67 Ελένη ξανθιά μιλφ με κανονικό ωραίο σώμα, σιλικονατες τορπίλες 3αρες, τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη και χειλάκια δεξιά χαμηλά στο στομάχι Έλλη μελαχρινή κατσαρομαλλα σώμα με πιασίματα, 3αρι βυζι και Άννα μελαχρινή λεπτή με φλατ κωλο, 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Φυλής 86β Εμμανουέλα μελαχρινή κοντή μέ κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα. Μελίσα μελαχρινή με κανονικό σώμα πεταχτη κωλαρα 1.5-2αρι βυζι, πολλά τατουάζ μικρά και μεγάλα και Ντανιελα καστανή σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα

Φυλής 86α & 84β ανοιχτές κάτω οι πόρτες κλειστά τα φώτα.

Φυλής 84α Ρανια ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Χριστίνα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α κλειστό.

Φιλιππιδου 11α Άννα Κου μελαχρινή μαυριδερή σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα και Εμμι/Αιμιλυ ξανθιά με κανονικό σώμα 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. .

Φιλιππιδου 11β Ντιαννα μελαχρινή κοντή με ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό όχι όμως τελειωτικό και Κωνσταντίνα από Φυλής 66δ πιο παλιά μελαχρινή κοντή παχουλη , 2αρι βυζι, διάφορα μικρά τατουάζ πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 59 κατω Άννα ξανθοκαστανη παχουλη με 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 59 όροφος Ιζαμπελα μελαχρινή λατινα με μακρύ μαλλί κανονικό σώμα σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 74 αριστερά Μάγια μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, χοντρή με 3.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και Γιάννα καστανή λεπτή με 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά Άντζελα μελαχρινη κοπελίτσα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι και στην αριστερή κλειδα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 αριστερά κλειστό.

Φυλής 72 δεξιά Ειρήνη καστανή με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 66δ Μαίρη καστανή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, χοντρή 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α, 56 & 54αρια κλειστά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.469
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Φωκαιας 7 υπόγειο Εμμι μελαχρινή με κανονικό σώμα, 2.5αρι συν βυζι, τατουάζ στο αριστερό χέρι και στην ωμοπλάτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπόγειο Εύα μελαχρινή νταρντανα με 3.5αρι συν βυζι, μεγάλο τατουάζ φιδάκι ψηλά στο δεξί πόδι και στην αριστερή κλειδα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. .

Φωκαιας 13 ισόγειο Μαρία μελαχρινή με γυαλάκια σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι, διάφορα τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17α Μιχαελα μελαχρινή στρογγυλόπροσωπη με γυαλάκια, ψιλοκανονικο σώμα 3αρι σιλικονατο βυζι, πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 17β , 19 & 24 κλειστά.

Φωκαιας 25α Τζοαννα μελαχρινή μαυριδερή λατινα με πολύ μακρύ μαλλί, κοντή, σώμα με πιασιματακια 1.5αρι βυζι, πιρσινγκ και στις δύο ρόγες της, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 25β Τζανινα ξανθιά ψηλή με μαλλί μέχρι τη μέση, ψιλοκανονικο σώμα 3αρι σχεδόν σιλικονατο βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και Σάρα μελαμψη με κάστανο μαλλί με ξανθιές ανταύγειες, λεπτή με 2.5αρι σιλικονατο βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος, κάνουν και παρτουζα.

Φωκαίας 27α κλειστό το φως, η τσατσά κάπνιζε στη πόρτα, είπε ότι περίμενε τη Ναταλί.

Φωκαίας 27Β κάτω Ρομινα ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β πάνω Εμμανουέλα μελαχρινή μέ μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.469
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live

Χωματιανου 11α & 11β κλειστά.

Λιοσιων 73β Χαγιατ μελαχρινή παχουλη με 3αρι βυζι, πολλά τατουάζ με πιο χαρακτηριστικό στο δεξί μπούτι, Γιάννα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2.5-3αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι και στη δεξιά γάμπα και ένα στο δεξί πόδι και Ναταλία μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, τατουάζ πίσω αριστερά χαμηλά στη μέση , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73α Αντέλα ξανθιά κοπέλα με οκανονικο σώμα 2-2.5αρι βυζι και Παολα ξανθιά κοπελίτσα με λεπτό ωραίο κορμί 1.5-2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Εξηκιου 18 Έλλη ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια 2-2.5αρι βυζι , απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18α κλειστό.

Εξηκιου 18γ Άννα μελαχρινή μιλφ, ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Λιοσιων 79α κλειστό.

Λιοσιων 79β Άντζελα ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι, με πρωκτικο.

Βεργας 2 Ντιαννα χοντρή με καστανοκκοκινα μαλλιά μέχρι τους ώμους, 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, η Βίκυ είναι στη πατρίδα της θα γυρίσει σε 3-4 μήνες.

Βεργας 3 , μόνο το αριστερά Λανα μελαχρινή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, ψικοκανονικό σώμα 1,5άρι συν βυζί. Γιάννα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Βεργας 6α Νανσι μιλφ με κάστανο πάρα πολύ κοντό μαλλί, παχουλη με 2. 5αρι σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βεργας 6β ανοιχτό το φως αλλά δεν άνοιγαν την πόρτα σε όσους πήγαιναν.

Βεργας 7 Σαμπινα no, δούλευε η Τζούλια η πρωινή, ξανθοκαστανη κοντή παχουλη με μακρύ μαλλί, με 3.5-4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Βεργας 7 υπόγειο Τίνα με κάστανο σκούρο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μπέλα/Στέλλα μελαχρινή χοντρή, με 2.5αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι και 3-4 ακόμη μικρότερα, με πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Νατάσα ξανθιά μιλφογκιλφ με πολύ κοντό μαλλί, πολύ χοντρή με 3.5αρι βυζι και Ελένη γκρανι με ξανθό κοντό μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα για την ηλικία της 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Τροφωνιου 13 όροφος Κατερίνα/Καιτη με πολύ κοντό μαλλί και άνευ περούκας ατσουμπαλο σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι,απλο πρόγραμμα ανακοινώθηκε και αν θέλω να περάσω γιατί κλείνει σε λίγο.

Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
555
Πόντοι
80
Φολο- alert για Φυλής 69Α (πάνω, μεταλλική σκάλα)
Είδα ένα κουκλί λεπτό πιπίνι, τη Μαρία, στην βραδυνή βάρδια (μαζί με Αννα), και έφαγα τη χειρότερη φόλα της πορνοκαριέρας μου. Αερόπιπα, συμμετοχή μηδέν, και μόλις ο τσάτσος έκανε την πρώτη κρούση, σηκώθηκε όπως ήταν και έφυγε, λέγοντας και κάτι δικαιολογίες οτι δεν μιλάει Ελληνικά. Κρίμα, γιατί είναι μακράν το πιο εντυπωσιακό και καθαρό μαγαζί της περιοχής.
Και γενικά, παντού στην περιοχή να κυκλοφορούν κάτι "Κολομβιανές" χοντρές, άσχημες και κοντές. Απογοήτευση. Μην τους δίνετε λεφτά, να τις ξαποστείλουν.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.469
Πόντοι
46.232
συνέχεια σφηνάκι live

Διδύμου όλα κλειστά εκτός από τα
Διδύμου 16 Αλίκη κοκκινομάλλα γκιλφ, νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μασαζακι.
και
Διδυμου 27 Ιβαννα ξανθιά κοπέλα σώμα με πολλά πιασίματα 2αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, είμαι δωμάτιο και την περιμένω.

Τελευταία τροποποίηση:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.344
Πόντοι
13.636
συνέχεια σφηνάκι live

Διδύμου όλα κλειστά εκτός από τα
Διδύμου 16 Αλίκη κοκκινομάλλα γκιλφ, νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μασαζακι.
και
Διδυμου 27 Ιβαννα ξανθιά κοπέλα σώμα με πολλά πιασίματα 2αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, είμαι δωμάτιο και την περιμένω.
Ακόμα μέσα είσαι να μας πεις τι έγινε???
Δέκα λεπτά και μου φαίνονται Αιώνας!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.469
Πόντοι
46.232

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.344
Πόντοι
13.636
τώρα βγήκα... πως το λες...? δε προτείνετε
Είχα δίκιο σε αυτά που έγραψα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ευχαριστώ φίλε..εννοείς ότι κάθε Τρίτη είναι εκεί ; Ή κατλαβα λάθος
Όχι ρε Μανόλη...
Τρίτη βάρδια μετά τις 24.00 το βράδυ.

VasilhsEb13

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Like
104
Πόντοι
0
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom