καρολίνα απο Φιλιππίδου πέτυχες φίλε;live από τα κεντρικά στη Φυλής
65αρια, 84αρια, 86αρια, 67 ,69β & 71 κλειστά , ανοιχτά το 71α με τη Συλβια σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και το 69α με τις Μαρία βυζαρου, απλό πρόγραμμα και Άννα Ταϊλάνδη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό, φώτο από το σαλόνι του οίκου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.882
- Πόντοι
- 4.646
Ε τότε θα πάρω μόνο κώλο...................................
Φωκαιας 25 Πάνω
Μαρία Λατίνα
Σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69.
Με +10€ και κώλο!!!
Η μαρια ωραίο μωρό ;Συνέχεια...
Φωκαιας 27 πάνω Καταλεγια σε απλό. Λατίνα καλύτερο σήμερα!
Φωκαιας 25 Πάνω
Μαρία Λατίνα
Σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69.
Με +10€ και κώλο!!!
Μαύρη μπαμπατσικη!
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 216
Βιντεοκλίπ? Που? Ποιό?κοίτα
μη ζητάει κάνα 30άρι τώρα
που χει παίξει και σε βίντεοκλιπ!
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 69
- Like
- 22.450
- Πόντοι
- 19.236
Λίγο γεματουλα αλλά για αυτά που προσφέρει...Η μαρια ωραίο μωρό ;
Φουλ πρόγραμμα.
καλο μηνα φιλε,εκανα λαθος ητανε φωκαιας 25 και οχι 19.Φιλε kolomer καλημερα !! τι ωρα την πειρες και σε τι βαρδιες ειναι η Μαρια απο Κολομβια !! πηρες κωλο ?? εντυπωσεις ?? καλο μηνα !!!!!!!!
καλο μηνα φιλε,εκανα λαθος με τα νουμερα ειναι φωκαιας 25 και οχι 19. Ειναι βραδινη βαρδια γυρω στις 12μιση την πηρα εγω. Την πηρα κωλο ναι (δεν ειναι τελειος ο κωλος ,λιγο πλαδαρος αλλα δεν με χαλασε καθολου).Ειναι πολυ προθυμη η κοπελα ,δεν μου ειπε οχι σε τιποτα απο οτι της ζητησα και ειχε την διαθεση και την συμμετοχη που ηθελα,οποτε περασα παρα πολυ ωραια.Φιλε kolomer καλημερα !! τι ωρα την πειρες και σε τι βαρδιες ειναι η Μαρια απο Κολομβια !! πηρες κωλο ?? εντυπωσεις ?? καλο μηνα !!!!!!!!
epikerdis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 393
- Πόντοι
- 20
Πολλές φορές, κορυφαία το Κατερινάκι που στα τελειώματα της έδινε και κώλο.Θέλω να ρωτήσω κάτι π το έχω απορία καιρό...Έχετε δει ποτέ σε μπουρδέλο,πουτανα νάνο;
Αυτό το καιρό πήγαινε στη Σόνια τη Ρουμάνα στο Ιάσωνος 37 ισόγειο πρωί.
Επίσης και η Ναταλίτσα η Βουλγάρα είναι καλή περίπτωση, αλλά δε ξέρω που δουλεύει τώρα, λογικά στο Ιασωνος 27 υπόγειο
Η Αλίνα που σου γράψανε παραπάνω είναι όντως νανάκι, αλλά επίσης δεν ξέρω που (και αν) δουλεύει τώρα, αν μπορεί κάποιος βοηθάει..
Καλό κυνήγι φίλος
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.993
- Πόντοι
- 3.886
Ευχαριστώ φίλος θα δοκιμάσω ΙάσωνοςΠολλές φορές, κορυφαία το Κατερινάκι που στα τελειώματα της έδινε και κώλο.
Αυτό το καιρό πήγαινε στη Σόνια τη Ρουμάνα στο Ιάσωνος 37 ισόγειο πρωί.
Επίσης και η Ναταλίτσα η Βουλγάρα είναι καλή περίπτωση, αλλά δε ξέρω που δουλεύει τώρα
Η Αλίνα που σου γράψανε παραπάνω είναι όντως νανάκι, αλλά επίσης δεν ξέρω που (και αν) δουλεύει τώρα, αν μπορεί κάποιος βοηθάει..
Καλό κυνήγι φίλος
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 69
- Like
- 22.450
- Πόντοι
- 19.236
Πριν λίγο...
Φυλής 69 πάνω
Μαρία. Ελεύθερο τελειωτικο σώμα 69.
Πρέπει να είναι άλλη από Μαρία από αυτή που είδε ο Σμύρνης νωρίτερα. Με 2.5 βυζι μελαχρινή.
Μαζί της...
Άννα Ταϊ
Ελεύθερο τελειωτικο σώμα 69 αυταρχικο.
Με διαβεβαίωσε ότι είναι καινούργια και φίλη της..
Δεν ξέρω ότι μου είπε μεταφέρω. Χθες ήταν η πρώτη της μέρα.
Φυσικά γευτηκα Ταϊ παραμένει Φόλα
10/10 από εμένα!
Φυλής 69 πάνω
Μαρία. Ελεύθερο τελειωτικο σώμα 69.
Πρέπει να είναι άλλη από Μαρία από αυτή που είδε ο Σμύρνης νωρίτερα. Με 2.5 βυζι μελαχρινή.
Μαζί της...
Άννα Ταϊ
Ελεύθερο τελειωτικο σώμα 69 αυταρχικο.
Με διαβεβαίωσε ότι είναι καινούργια και φίλη της..
Δεν ξέρω ότι μου είπε μεταφέρω. Χθες ήταν η πρώτη της μέρα.
Φυσικά γευτηκα Ταϊ παραμένει Φόλα
10/10 από εμένα!
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.104
- Πόντοι
- 201
εγω χθες απογευμα την ειδα ειναι με πολλες καμπυλες μεγαλα βυζια μεγαλο κωλο λιγο κυτταριτιδα ,δινει λωκο αν σ αρεσει το ολο πακετο !!! δεν περασα μαζι τηςΦιλε kolomer καλημερα !! τι ωρα την πειρες και σε τι βαρδιες ειναι η Μαρια απο Κολομβια !! πηρες κωλο ?? εντυπωσεις ?? καλο μηνα !!!!!!!!
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.588
- Πόντοι
- 456
Ευχαριστω !!!!!!!!!!!καλο μηνα φιλε,εκανα λαθος ητανε φωκαιας 25 και οχι 19.
καλο μηνα φιλε,εκανα λαθος με τα νουμερα ειναι φωκαιας 25 και οχι 19. Ειναι βραδινη βαρδια γυρω στις 12μιση την πηρα εγω. Την πηρα κωλο ναι (δεν ειναι τελειος ο κωλος ,λιγο πλαδαρος αλλα δεν με χαλασε καθολου).Ειναι πολυ προθυμη η κοπελα ,δεν μου ειπε οχι σε τιποτα απο οτι της ζητησα και ειχε την διαθεση και την συμμετοχη που ηθελα,οποτε περασα παρα πολυ ωραια.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Υποψιάζομαι ποια λες. Μια φορά γκρίνιαζε η πατσαβούρα που οι μουσουλμάνοι είχαν ραμαζάνι μέχρι 20 Απρίλη και μέχρι την Δύση ηλίου δεν πηδούσαν. Είχαμε μια κατασκευή εκεί κοντά και σκεφτόμασταν σοβαρά να την ψεκάσουμε τσιμέντο με τον παροχέα να βγάλει τον σκασμό.Μεγάλη καργιολοπουταναρα η θεία
Τις προάλλες μπήκα μαζί με άλλα 2 άτομα άσχετους συναγωνιστές, βγαίνει η κοπέλα μας λέει γειά σας τι κάνετε;
Και πετάχτηκε η μαλακο σαν την ψωλη απο ξένο σωβρακο και λέει τι να κάνουν βόλτες στα μπουρδελα...
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.792
- Πόντοι
- 1.936
Τσιμπουκοπνιξα την Ιβανκα απο Δ27 τωρα στην 2η βαρδια.Μπηκε με διαθεση ξεπετας τυπου ελα να τελειωνουμε.Τσιμπουκι με πολυ χερι αλλα καλη αισθηση.Αναποδο 69 με εμενα απο πανω.Με απωθησε γρηγορα απο το παχουλο της μουνακι η γκαγκα.Πανω που με παλαμαριαζε και την επνιγα με το πουλακι μου,αδιαμαρτυρητα,αμολυσα τα φλοκια ανευ προειδοποιησης.Ειτε εκανε τελειωτικο,ειτε οχι στ'αρχιδια μου.Δεν τραβηχτηκα.Πνιγηκε με τα χυσια μου.Ποσα καταπιε ετσι αναποδα οπως τον επαιρνε,αγνωστο.Πεταχτηκε σαν την τρελη επανω,οχι οτι ειναι καλα γενικα, και πηγε να κανει γαργαρες στο νεροχυτη.Οπως την μπανιζα απο πισω ειδα την κωλαρα της.Καλη ειναι.Με λιγο κυτταριτιδα.Ωραιο κορμι.Παχακι ομορφα κατανεμημενο στο κορμι της.Βυζακι ομορφο εναμισαρι.Αν ηταν πιο στα συγγαλα της και εκανε καλα τη δουλεια της θα ηταν αστερι.Δεν την γαμησα παντως αλλα ξεφορτωσα τα χοντραδια.Ισως παω αυριο να την ξεμουνιασω.
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.139
- Πόντοι
- 206
Την είδα την Παρασκευή στο σαλόνι αλλά δεν πέρασα γιατί είχε αναμονή 2-3 δωμάτιαΤσιμπουκοπνιξα την Ιβανκα απο Δ27 τωρα στην 2η βαρδια.Μπηκε με διαθεση ξεπετας τυπου ελα να τελειωνουμε.Τσιμπουκι με πολυ χερι αλλα καλη αισθηση.Αναποδο 69 με εμενα απο πανω.Με απωθησε γρηγορα απο το παχουλο της μουνακι η γκαγκα.Πανω που με παλαμαριαζε και την επνιγα με το πουλακι μου,αδιαμαρτυρητα,αμολυσα τα φλοκια ανευ προειδοποιησης.Ειτε εκανε τελειωτικο,ειτε οχι στ'αρχιδια μου.Δεν τραβηχτηκα.Πνιγηκε με τα χυσια μου.Ποσα καταπιε ετσι αναποδα οπως τον επαιρνε,αγνωστο.Πεταχτηκε σαν την τρελη επανω,οχι οτι ειναι καλα γενικα, και πηγε να κανει γαργαρες στο νεροχυτη.Οπως την μπανιζα απο πισω ειδα την κωλαρα της.Καλη ειναι.Με λιγο κυτταριτιδα.Ωραιο κορμι.Παχακι ομορφα κατανεμημενο στο κορμι της.Βυζακι ομορφο εναμισαρι.Αν ηταν πιο στα συγγαλα της και εκανε καλα τη δουλεια της θα ηταν αστερι.Δεν την γαμησα παντως αλλα ξεφορτωσα τα χοντραδια.Ισως παω αυριο να την ξεμουνιασω.
Δεν θα την έλεγα κακή σαν γκομενα , θα μπω όταν βρω ευκαιρία για να την πιτσιλίσω ….
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.819
- Πόντοι
- 3.436
Επιστροφη πριν λιγο απο την μεταμεσονυχτια βολτα στο Μεταξουργειο...γενικα ησυχα πραματα με αρκετα σπιτια κλειστα...ανεβηκα μεχρι τερμα την Ιασωνος να δω τι παιζει στα 1 - 2 ...ειχε 3 ανοιχτα οπου σε ολα ηταν κατι Σοβιετικες χοντρουλες θειτσες με πρησμενες γαμπες...εστριψα για Κολωνου οπου κατεληξα Κολωνου 27Β σκαλακια...πολυ μεγαλο σαλονι σαν να μπαινεις σε κωλομπαρο..ειχε ενα κοντουλη τσατσο με γυαλακια οπου μου παρουσιασε τις δυο τουμπανο λατινες bbw και οι δυο καπου στο 1,60 υψος με τεραστιο κωλο και οι δυο βυζια 2-3 νουμερο με πολυ λιγη κοιλια και οι δυο...εντυπωσιακες ...διαλεξα την Αννα την μελαχρινη Κολομβιανη κυριως γιατι ηξερε και μερικες λεξεις στα Αγγλικα οπου την καρφωσα ιεραποστολικα χουφτωνοντας το δεξι της τεραστιο κωλομερι (βυθιστηκε το χερι μου κανονικα ομως χαχαχα)....πολυ ωραιος οικος ....και ευρυχωρος ειδικα το σαλονι....Καληνυχτα κ' καλα γαμησια
Στενή τρύπα ; Η πηγάδι;καλο μηνα φιλε,εκανα λαθος ητανε φωκαιας 25 και οχι 19.
καλο μηνα φιλε,εκανα λαθος με τα νουμερα ειναι φωκαιας 25 και οχι 19. Ειναι βραδινη βαρδια γυρω στις 12μιση την πηρα εγω. Την πηρα κωλο ναι (δεν ειναι τελειος ο κωλος ,λιγο πλαδαρος αλλα δεν με χαλασε καθολου).Ειναι πολυ προθυμη η κοπελα ,δεν μου ειπε οχι σε τιποτα απο οτι της ζητησα και ειχε την διαθεση και την συμμετοχη που ηθελα,οποτε περασα παρα πολυ ωραια.
VasilhsEb13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Γ ποια λες κ πουεγω χθες απογευμα την ειδα ειναι με πολλες καμπυλες μεγαλα βυζια μεγαλο κωλο λιγο κυτταριτιδα ,δινει λωκο αν σ αρεσει το ολο πακετο !!! δεν περασα μαζι της
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.104
- Πόντοι
- 201
φωκαιας 25 πανωΓ ποια λες κ που
Γίνεται αυτό τύπε ; Εννοώ να την χύσεις στόμα και ας μη το λέει το πρόγραμμα; Τι μπορεί να γίνει ;Τσιμπουκοπνιξα την Ιβανκα απο Δ27 τωρα στην 2η βαρδια.Μπηκε με διαθεση ξεπετας τυπου ελα να τελειωνουμε.Τσιμπουκι με πολυ χερι αλλα καλη αισθηση.Αναποδο 69 με εμενα απο πανω.Με απωθησε γρηγορα απο το παχουλο της μουνακι η γκαγκα.Πανω που με παλαμαριαζε και την επνιγα με το πουλακι μου,αδιαμαρτυρητα,αμολυσα τα φλοκια ανευ προειδοποιησης.Ειτε εκανε τελειωτικο,ειτε οχι στ'αρχιδια μου.Δεν τραβηχτηκα.Πνιγηκε με τα χυσια μου.Ποσα καταπιε ετσι αναποδα οπως τον επαιρνε,αγνωστο.Πεταχτηκε σαν την τρελη επανω,οχι οτι ειναι καλα γενικα, και πηγε να κανει γαργαρες στο νεροχυτη.Οπως την μπανιζα απο πισω ειδα την κωλαρα της.Καλη ειναι.Με λιγο κυτταριτιδα.Ωραιο κορμι.Παχακι ομορφα κατανεμημενο στο κορμι της.Βυζακι ομορφο εναμισαρι.Αν ηταν πιο στα συγγαλα της και εκανε καλα τη δουλεια της θα ηταν αστερι.Δεν την γαμησα παντως αλλα ξεφορτωσα τα χοντραδια.Ισως παω αυριο να την ξεμουνιασω.
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.792
- Πόντοι
- 1.936
Τιποτα,τι θες να γινει??Καλως καμωμενο.Σιγα μην τη ρωταγα κιολας.Θα παω σημερα να την ξεμουνιασω.Το σκεφτομαι απο εχθες το βραδυ το παχουλουδι στα 4 και με πιανει μια τρελα.Γίνεται αυτό τύπε ; Εννοώ να την χύσεις στόμα και ας μη το λέει το πρόγραμμα; Τι μπορεί να γίνει ;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις