Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 293 άτομα (44 μέλη και 249 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.110
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 200 Μπετυ ξανθιά μιλφαρα με κανονικό σώμα, 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Καλύμνου 36 κλειστό.

Καλύμνου 48α Αγάπη ξανθό γκρανι με κοντό μαλλί παχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος και Όλγα ξανθιά γκρανι χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Καλύμνου 48β Πωλινα μελαχρινή μιλφ με κοντό μαλλί, παχουλη με κοιλίτσα και 3αρι συν πεσμένο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.

Μαγνησίας 1 Εβελινα κάστανο γκιλφ με καρέ μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μαγνησίας 11 Φωτεινή γκιλφ με ξανθοπλατινε μαλλί μέχρι τους ώμους, χοντρή με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 136&134αρια κλειστά.

Φυλής 109β Φωτεινή μελαχρινή ψηλή μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, τατουάζ στους πηχες των χεριών της, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Φυλής 109β Βικτόρια καστανοξανθη μιλφ, σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 105 δεξιά κλειστο.

Φυλής 105 αριστερά Ρωξανα καστανή λεπτή κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος,και στον αυχένα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Περγάμου 1 κλειστά.

Ρεμουνδου 20 & 21αρια κλειστά.

Αλκαμένους 113 Αλινα ξανθιά γκιλφ σώμα με πιασίματα 3.5αρι συν βυζι και Μαρίνα ξανθιά χοντρή μιλφ με 3αρι βυζι, αμφ σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Αλκαμένους 117 κλειστό.

Περγάμου 27 Νάταλι μελαχρινή χοντρή γκιλφ με 2.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Ειρήνη κοντή παχουλη γκιλφ με άσπρο κοντό μαλλί φράντζα, 2αρι βυζι , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Παρασιου 36 1ος όροφος Μόνικα μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα , λεπτά πόδια 2.5-3αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα και μασαζακι.

Παρασιου 36 2ος όροφος Νίκη ξανθιά μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματα σχεδόν 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
156
Like
20.105
Πόντοι
32.478
Διδύμου όλα κλειστά εκτός από το 27 που δουλεύει προς το παρόν μόνο η Ειρήνη.
Έφυγαν 3ήμερο τα κορίτσια.
Πάνε να πιάσουν τον Μάη και ότι άλλο βρεθεί στο διάβα τους

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.110
Πόντοι
46.232
συνέχεια σφηνάκι live

Αγκυρας 9 Βικτόρια μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα και Ρωξανη καστανή μιλφογκιλφ νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αγκυρας 12α Μαρία με κοντό ξανθοκαστανο μαλλί, κανονικό σώμα 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Μαρίνα μελαχρινή μιλφ λεπτή με 1.5αρι συν βυζι, άγριο πρόσωπο, τατουάζ στη δεξιά ωμοπλάτη και δύο ακόμη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό .

Αγκυρας 12β Αντριαννα ξανθό γκρανι νταρντανοπαχουλη με σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
20230430_124036.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.110
Πόντοι
46.232
live από τα κεντρικά στη Φυλής

65αρια, 84αρια, 86αρια, 67 ,69β & 71 κλειστά , ανοιχτά το 71α με τη Συλβια σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και το 69α με τις Μαρία βυζαρου, απλό πρόγραμμα και Άννα Ταϊλάνδη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό, φώτο από το σαλόνι του οίκου
20230430_124600.jpg

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.474
Πόντοι
456
Δεν είναι πλέον η Μπιουτι που ξέραμε , πέρασα χτες , τελείως αποστειρωμένο προγραμμα δεν αφήνει πλέον δαχτυλιάσματα ούτε να παίζεις με τα βυ

Καλησπέρα σε όλους.Μπαρμπορα εκτός λόγω περιόδου.Καλη συνέχ
είναι/ήταν μια στο Μετάξι ΤΟΣΟ κοντή που πιάνεται?/είναι? νάνος με το όνομα Α

κατέθεση στο Φώκαιας 19 όροφο. Μαρία απο Κολομβία μελαμψη με βυζαρες κωλαρα και πιασίματα. Tο μωρό μιλάει πολύ καλά αγγλικά και με 30 ευρώ έδινε κωλό. Μου πρόσφερε μασάζ το μωρό,το οποιο και δεχτηκα.Τον πήρε ακαποτο στο στόμα, ωραίο τσιμπουκακι αλλα οχι κατι το τρελο! Αφου δεν άντεξα αλλο της είπα οτι θελω να της γαμησω την κωλαρα της. Σύνολο κανα 20 λεπτό πρεπει να έκατσα και αλλαξαμε πολλές στάσεις. Το μωρό πρόθυμο να σε ικανοποιήσει χωρις να θελει να σε ξεπεταξει, δεν είπε όχι σε τίποτα (εκτος απο φιλακια στο στομα που δεν το επιδιωξα). Θα τιμηθεί ξανά σίγουρα!
Φιλε kolomer καλημερα !! τι ωρα την πειρες και σε τι βαρδιες ειναι η Μαρια απο Κολομβια !! πηρες κωλο ?? εντυπωσεις ?? καλο μηνα !!!!!!!!

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Αυτη η ξανθια τσατσα ειναι οντως για πολλες σφαλιαρες...τις προαλες μπαινω στο σαλονι και αυτη καθοταν...κοιταζομαστε και μου λεει "τι ειστε εσεις ρε...μπαινετε μεσα ετσι χωρις να πειτε ουτε ενα γεια....λες και ειμαστε ζωα...γρηγορα εξω!! Γρηγορα!!" της λεω "την κοπελα θελω να δω οχι εσενα" --- "η κοπελα δεν μπορει τωρα...ελα μετα απο καμια ωρα" και της λεω "καλα και αμα ερθω σφυρα μου"...θα ξαναπαω ομως καποια στιγμη να δουμε αν θα με θυμαται χαχαχα....Η Αννα φαινεται καλη περιπτωση...
Μεγάλη καργιολοπουταναρα η θεία
Τις προάλλες μπήκα μαζί με άλλα 2 άτομα άσχετους συναγωνιστές, βγαίνει η κοπέλα μας λέει γειά σας τι κάνετε;
Και πετάχτηκε η μαλακο σαν την ψωλη απο ξένο σωβρακο και λέει τι να κάνουν βόλτες στα μπουρδελα...
:jerking:

Τελευταία τροποποίηση:

johnko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
295
Πόντοι
281
live από τα κεντρικά στη Φυλής

65αρια, 84αρια, 86αρια, 67 ,69β & 71 κλειστά , ανοιχτά το 71α με τη Συλβια σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και το 69α με τις Μαρία βυζαρου, απλό πρόγραμμα και Άννα Ταϊλάνδη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό, φώτο από το σαλόνι του οίκου
20230430_124600.jpg
καρολίνα απο Φιλιππίδου πέτυχες φίλε;

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.510
Πόντοι
4.646

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Συνέχεια...

Φωκαιας 27 πάνω Καταλεγια σε απλό. Λατίνα καλύτερο σήμερα!

Φωκαιας 25 Πάνω
Μαρία Λατίνα
Σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69.
Με +10€ και κώλο!!!
Μαύρη μπαμπατσικη!
Η μαρια ωραίο μωρό ;

KOLOMER

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2017
Like
116
Πόντοι
0
Φιλε kolomer καλημερα !! τι ωρα την πειρες και σε τι βαρδιες ειναι η Μαρια απο Κολομβια !! πηρες κωλο ?? εντυπωσεις ?? καλο μηνα !!!!!!!!
καλο μηνα φιλε,εκανα λαθος ητανε φωκαιας 25 και οχι 19.
καλο μηνα φιλε,εκανα λαθος με τα νουμερα ειναι φωκαιας 25 και οχι 19. Ειναι βραδινη βαρδια γυρω στις 12μιση την πηρα εγω. Την πηρα κωλο ναι (δεν ειναι τελειος ο κωλος ,λιγο πλαδαρος αλλα δεν με χαλασε καθολου).Ειναι πολυ προθυμη η κοπελα ,δεν μου ειπε οχι σε τιποτα απο οτι της ζητησα και ειχε την διαθεση και την συμμετοχη που ηθελα,οποτε περασα παρα πολυ ωραια.

epikerdis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
389
Πόντοι
20
Θέλω να ρωτήσω κάτι π το έχω απορία καιρό...Έχετε δει ποτέ σε μπουρδέλο,πουτανα νάνο;
Πολλές φορές, κορυφαία το Κατερινάκι που στα τελειώματα της έδινε και κώλο.

Αυτό το καιρό πήγαινε στη Σόνια τη Ρουμάνα στο Ιάσωνος 37 ισόγειο πρωί.
Επίσης και η Ναταλίτσα η Βουλγάρα είναι καλή περίπτωση, αλλά δε ξέρω που δουλεύει τώρα, λογικά στο Ιασωνος 27 υπόγειο
Η Αλίνα που σου γράψανε παραπάνω είναι όντως νανάκι, αλλά επίσης δεν ξέρω που (και αν) δουλεύει τώρα, αν μπορεί κάποιος βοηθάει..

Καλό κυνήγι φίλος

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.806
Πόντοι
3.886
Πολλές φορές, κορυφαία το Κατερινάκι που στα τελειώματα της έδινε και κώλο.

Αυτό το καιρό πήγαινε στη Σόνια τη Ρουμάνα στο Ιάσωνος 37 ισόγειο πρωί.
Επίσης και η Ναταλίτσα η Βουλγάρα είναι καλή περίπτωση, αλλά δε ξέρω που δουλεύει τώρα
Η Αλίνα που σου γράψανε παραπάνω είναι όντως νανάκι, αλλά επίσης δεν ξέρω που (και αν) δουλεύει τώρα, αν μπορεί κάποιος βοηθάει..

Καλό κυνήγι φίλος
Ευχαριστώ φίλος θα δοκιμάσω Ιάσωνος

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.320
Πόντοι
13.636
Πριν λίγο...

Φυλής 69 πάνω
Μαρία. Ελεύθερο τελειωτικο σώμα 69.
Πρέπει να είναι άλλη από Μαρία από αυτή που είδε ο Σμύρνης νωρίτερα. Με 2.5 βυζι μελαχρινή.

Μαζί της...
Άννα Ταϊ
Ελεύθερο τελειωτικο σώμα 69 αυταρχικο.
Με διαβεβαίωσε ότι είναι καινούργια και φίλη της..
Δεν ξέρω ότι μου είπε μεταφέρω. Χθες ήταν η πρώτη της μέρα.

Φυσικά γευτηκα Ταϊ παραμένει Φόλα
10/10 από εμένα!

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.068
Πόντοι
201
εγω χθες απογευμα την ειδα ειναι με πολλες καμπυλες μεγαλα βυζια μεγαλο κωλο λιγο κυτταριτιδα ,δινει λωκο αν σ αρεσει το ολο πακετο !!! δεν περασα μαζι της

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.474
Πόντοι
456
καλο μηνα φιλε,εκανα λαθος ητανε φωκαιας 25 και οχι 19.

καλο μηνα φιλε,εκανα λαθος με τα νουμερα ειναι φωκαιας 25 και οχι 19. Ειναι βραδινη βαρδια γυρω στις 12μιση την πηρα εγω. Την πηρα κωλο ναι (δεν ειναι τελειος ο κωλος ,λιγο πλαδαρος αλλα δεν με χαλασε καθολου).Ειναι πολυ προθυμη η κοπελα ,δεν μου ειπε οχι σε τιποτα απο οτι της ζητησα και ειχε την διαθεση και την συμμετοχη που ηθελα,οποτε περασα παρα πολυ ωραια.
Ευχαριστω !!!!!!!!!!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μεγάλη καργιολοπουταναρα η θεία
Τις προάλλες μπήκα μαζί με άλλα 2 άτομα άσχετους συναγωνιστές, βγαίνει η κοπέλα μας λέει γειά σας τι κάνετε;
Και πετάχτηκε η μαλακο σαν την ψωλη απο ξένο σωβρακο και λέει τι να κάνουν βόλτες στα μπουρδελα...
:jerking:

Υποψιάζομαι ποια λες. Μια φορά γκρίνιαζε η πατσαβούρα που οι μουσουλμάνοι είχαν ραμαζάνι μέχρι 20 Απρίλη και μέχρι την Δύση ηλίου δεν πηδούσαν. Είχαμε μια κατασκευή εκεί κοντά και σκεφτόμασταν σοβαρά να την ψεκάσουμε τσιμέντο με τον παροχέα να βγάλει τον σκασμό.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.002
Πόντοι
1.936
Τσιμπουκοπνιξα την Ιβανκα απο Δ27 τωρα στην 2η βαρδια.Μπηκε με διαθεση ξεπετας τυπου ελα να τελειωνουμε.Τσιμπουκι με πολυ χερι αλλα καλη αισθηση.Αναποδο 69 με εμενα απο πανω.Με απωθησε γρηγορα απο το παχουλο της μουνακι η γκαγκα.Πανω που με παλαμαριαζε και την επνιγα με το πουλακι μου,αδιαμαρτυρητα,αμολυσα τα φλοκια ανευ προειδοποιησης.Ειτε εκανε τελειωτικο,ειτε οχι στ'αρχιδια μου.Δεν τραβηχτηκα.Πνιγηκε με τα χυσια μου.Ποσα καταπιε ετσι αναποδα οπως τον επαιρνε,αγνωστο.Πεταχτηκε σαν την τρελη επανω,οχι οτι ειναι καλα γενικα, και πηγε να κανει γαργαρες στο νεροχυτη.Οπως την μπανιζα απο πισω ειδα την κωλαρα της.Καλη ειναι.Με λιγο κυτταριτιδα.Ωραιο κορμι.Παχακι ομορφα κατανεμημενο στο κορμι της.Βυζακι ομορφο εναμισαρι.Αν ηταν πιο στα συγγαλα της και εκανε καλα τη δουλεια της θα ηταν αστερι.Δεν την γαμησα παντως αλλα ξεφορτωσα τα χοντραδια.Ισως παω αυριο να την ξεμουνιασω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom