Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 241 άτομα (12 μέλη και 229 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
118
Πόντοι
0
Επιστροφη πριν λιγο απο μεταμεσονυχτια τσαρκα στο Μεταξουργειο...παρα την προχωρημενη ωρα ειχε θα ελεγα αρκετο κοσμο και πολλους πιτσιρικαδες...μαλλον Αεκτζηδες θα ηταν οπου μετα την νικη ειπαν να ριξουν για να γιορτασουν...τελος παντων τελικα κατεληξα στο μουχλιασμενο δωματιο (το οποιο ειχε διαφορες μυρωδιες οπως ιδρωτιλα, ποδαριλα, τσιγαριλα, μπαφιλα κτλ) στην Ιασωνος 30 οπου δοκιμαστηκε στα 10ευρω η ξανθια Αλβανιδα η Ζωη....καπου στο 1,65 υψος σχετικα αδυνατο σωμα, δοντια ελαφρως πεταχτα...μια μετρια παρουσια...το καλο ηταν δεν βιαζοτανε ουτε και η τσατσα ενοχλησε παρα τον κοσμο που πηγαινοερχοταν στο σαλονι.....

20230424_000445.jpg
Πως γαμάτε κάποιοι ακόμα με βρωμιές κ μυρωδιές...πιστεύω αν δεν δώσεις 60-70+ δεν αξίζει...το φτηνό κρέας τοτρώνε οι σκυλοι

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Να συμπληρώσω Πόρνοι μου οτι στη σημερινή πρωινή μου βόλτα στο
-Φυλής 86β είχε μια Κορμάρα ΚΟΛΟ-μβιάνα γύρω στο 1.75, με κορμί πολύ δυνατό και πεταχτό κόλο,
μελαχρινή με μακρύ ίσο μαλλί κι αυτή, αλλά δεν μου άρεσε η φάτσα της,
και επειδή είχα επικεντρωθεί στο κορμί & τον κόλο της, δεν συγκράτησα ούτε όνομα
ούτε πρόγραμμα, μετά τις ανακοινώσεις της τσα^2ς ρώτησα για 69 και
μου είπε οτι μου το ξαναείπε πριν και το κορίτσι κάνει.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Πως γαμάτε κάποιοι ακόμα με βρωμιές κ μυρωδιές...πιστεύω αν δεν δώσεις 60-70+ δεν αξίζει...το φτηνό κρέας τοτρώνε οι σκυλοι
Bro γιατι να δωσω 60-70 ευρω να παω με μια "καθαρη" και σε "καθαρο" χωρο ενω με τα ιδια λεφτα θα παω με 6-7 διαφορετικες του Μεταξουργειου?? Ετσι ημουνα και γω πριν μερικα χρονια επαιρνα μονο βιζιτες απο 50ευρω και πανω μεχρι που καταλαβα οτι ειναι υπερτιμημενες....Οκ συμφωνω ειναι βρωμικα στο Μεταξουργειο...αν ομως καταφερεις και το προσπερασεις αυτο μεσα στο μυαλο σου τοτε μια χαρα γυναικαρες εχουν και τα μπουρδελα στο Μεταξυ και μπορεις να βγαλεις τρελα γουστα μαζι τους....

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Αυτες με απλο τις προτιμω..

Πως ειναι αυτη ρε μυστη;
Ξανθιά κοντοπουτανο μικρό βυζακι 28 χρόνων αλλά μοιάζει για πιο μικρή
Πολύ γλυκό πρόσωπο.
Δουλεύει μετά τις έντεκα και συνήθως κάτω.
Απαιτεί ειδικό χειρισμό για να αποδώσει.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Στη συμπεριφορά δεν έχει σχέση με την Φολ-Άννα, είναι συνεργάσιμη και
καλή στο δωμάτιο
Η Άννα φίλε μου έχει τσαμπουκά!
Καλώς ή κακώς.
Αν της σπάσεις τον τσαμπουκά πίστεψε με Γίνεται Γατούλα!
Δεν είναι τυχαίο ότι Πάντα έχει δωμάτια και τα περισσότερα μισάωρο και ώρα!

Την επόμενη θα τις πάρω Πακέτο!!!

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Η Άννα φίλε μου έχει τσαμπουκά!
Καλώς ή κακώς.
Αν της σπάσεις τον τσαμπουκά πίστεψε με Γίνεται Γατούλα!
Δεν είναι τυχαίο ότι Πάντα έχει δωμάτια και τα περισσότερα μισάωρο και ώρα!

Την επόμενη θα τις πάρω Πακέτο!!!
Στο παρελθόν (όταν είχε πρωτοεμφανιστεί) είχαν υπάρξει "εξτραδάκια" μεταξύ του υποφαινόμενου και της εν λόγω,
είχε γλυκαθεί και ζητήσει να πηγαίνω "κάθε μέρα" LOL. Αλλά επειδή είχα ήδη στανταράκια "με δωρεάν εξτραδάκια" και
επειδή δεν γουστάρω το πρόσωπό της, πήγα ξανά μετά από πολύ καιρό (όταν λείπανε τα στανταράκια μου) και με έβριζε LOL,
σύνολο να την έχω πάρει 3 φορές max. Αλλά δεν είναι μέσα στις προτιμήσεις μου anyway.
Hint: γουστάρει πολύ τα χρηματικά δωράκια οπότε μπορεί έτσι να προκύψουν και εξτραδάκια.

Τελευταία τροποποίηση:

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.729
Πόντοι
5.946
και γω πριν μερικα χρονια επαιρνα μονο βιζιτες απο 50ευρω και πανω μεχρι που καταλαβα οτι ειναι υπερτιμημενες....
που ακριβώς τις εύρισκες τις βίζιτες των 50 ευρώ? στα kinder έκπληξη?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Εβαλε η Άντζελα ακαποτο και 69;;
Μεχρι πριν κανενα 3μηνο που την ειχα πάρει δεν έκανε κανένα απ τα δυο
Εδώ και 1.5 χρόνο κάνει όπως έκανε και όταν πρωτοηρθε, μετά το σταμάτησε για ενα διάστημα

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
που ακριβώς τις εύρισκες τις βίζιτες των 50 ευρώ? στα kinder έκπληξη?
απο 50 ευρω και ΠΑΝΩ νομιζω το εγραψα ξεκαθαρα πιο πριν...αντε να στο κανω απο 80ευρω και πανω...

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Εδώ και 1.5 χρόνο κάνει όπως έκανε και όταν πρωτοηρθε, μετά το σταμάτησε για ενα διάστημα
Μιλαμε όντως για την ιδια;
Κοντοπουτανο με χυτα βυζια απο Ουγγαρία καστανά μαλλια που πρόσφατα τα εβαψε μαυρα.

Την εχω παρει 3 φορές σε έναν χρόνο και δεν εκανε κανένα απο τα δυο.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Στο παρελθόν (όταν είχε πρωτοεμφανιστεί) είχαν υπάρξει "εξτραδάκια" μεταξύ του υποφαινόμενου και της εν λόγω,
είχε γλυκαθεί και ζητήσει να πηγαίνω "κάθε μέρα" LOL. Αλλά επειδή είχα ήδη στανταράκια "με δωρεάν εξτραδάκια" και
επειδή δεν γουστάρω το πρόσωπό της, πήγα ξανά μετά από πολύ καιρό (όταν λείπανε τα στανταράκια μου) και με έβριζε LOL,
σύνολο να την έχω πάρει 3 φορές max. Αλλά δεν είναι μέσα στις προτιμήσεις μου anyway.
Hint: γουστάρει πολύ τα χρηματικά δωράκια οπότε μπορεί έτσι να προκύψουν και εξτραδάκια.
Σήμερα μάθαμε λοιπόν ότι οι Κοπέλες αυτό που κάνουν το κάνουν για το χρήμα...
Μέχρι πριν λίγο πίστευα ότι με έχουν αγαπήσει... :truce:
Καλό μήνα!!!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Μιλαμε όντως για την ιδια;
Κοντοπουτανο με χυτα βυζια απο Ουγγαρία καστανά μαλλια που πρόσφατα τα εβαψε μαυρα.

Την εχω παρει 3 φορές σε έναν χρόνο και δεν εκανε κανένα απο τα δυο.
Ναι φίλε μου την Ουγγαρέζα.... Άντζελα το κοντοπουτανο με τις βυζάρες, λές να μην ξέρω για ποια έγραψα/απάντησα

Τελευταία τροποποίηση:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Απογευματινή βόλτα , πριν από λίγο.

Άγκυρας 12α : Εύα

Φυλής 66δ : Μια μαυρομάλα γλυκιά μεν - θωρηκτό δε.
Φυλής 86α: Δύο Λατίνες. Μιά ανθυπομέτρια και ένα τρελό μωρό η Λάουρα. Αλλα με αποστειρωμένο πρόγραμμα , πως να το χαρείς?
Φυλής 86β: Η λατίνα Βαλεντίνα. Όμορφο μινιόν κοντοπούτανο, αλλά κι αυτό σε απλό.
Φυλής 69β: Χριστίνα ελαφρώς γεματούλα & Αλεξάνδρα μοντελοειδές με γυαλάκια
Φυλής 69α: Η σκίνυ Μαρία

Φωκ. 13 υπ.: Η Έμμυ

Αυτά τα ολίγα.
Καλή Μήνα σε όλους

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Είδα κι εγώ αυτή την Μπιούτυ και την κόβω για 130 κιλά. Δραματική κατάσταση. Συγχαρητήρια στον αδύνατο ήρωα ύψους 1,60 που μπήκε δωμάτιο όπως και συγχαρητήρια στον νεαρό που του είπε φεύγοντας "απορώ ρε μεγάλε που θα βρεις μουνί εκεί μέσα". Απλά καταπληκτικός. Αν είναι μέλος ο δεύτερος, είμαι αυτός που τον χειροκρότησε.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Γίνεται αυτό τύπε ; Εννοώ να την χύσεις στόμα και ας μη το λέει το πρόγραμμα; Τι μπορεί να γίνει ;

Τσιμπουκοπνιξα την Ιβανκα απο Δ27 τωρα στην 2η βαρδια.Μπηκε με διαθεση ξεπετας τυπου ελα να τελειωνουμε.Τσιμπουκι με πολυ χερι αλλα καλη αισθηση.Αναποδο 69 με εμενα απο πανω.Με απωθησε γρηγορα απο το παχουλο της μουνακι η γκαγκα.Πανω που με παλαμαριαζε και την επνιγα με το πουλακι μου,αδιαμαρτυρητα,αμολυσα τα φλοκια ανευ προειδοποιησης.Ειτε εκανε τελειωτικο,ειτε οχι στ'αρχιδια μου.Δεν τραβηχτηκα.Πνιγηκε με τα χυσια μου.Ποσα καταπιε ετσι αναποδα οπως τον επαιρνε,αγνωστο.Πεταχτηκε σαν την τρελη επανω,οχι οτι ειναι καλα γενικα, και πηγε να κανει γαργαρες στο νεροχυτη.Οπως την μπανιζα απο πισω ειδα την κωλαρα της.Καλη ειναι.Με λιγο κυτταριτιδα.Ωραιο κορμι.Παχακι ομορφα κατανεμημενο στο κορμι της.Βυζακι ομορφο εναμισαρι.Αν ηταν πιο στα συγγαλα της και εκανε καλα τη δουλεια της θα ηταν αστερι.Δεν την γαμησα παντως αλλα ξεφορτωσα τα χοντραδια.Ισως παω αυριο να την ξεμουνιασω.
Που λέτε πέρασα κι γω από ιβανκα να την βρέξω όπως και μυριάδες νοματεοι από ότι κατάλαβα το τριημερο.. Μετά από τις κριτικές του Σμύρνη και άλλων συναγωνιστων το μονο που έχω να θυμίσω για πιο νέους ότι πριν δύο χρόνια νομίζω δούλευε η ιβανκα πιο αδύνατη και πιο ορεξατη εγλυφε ολο το σώμα και είχε και κολο όπου απαιτούσε να της τον βάλεις ....τώρα δυστυχώς ακόμα δεν άρχισε κουράστηκε... Το θετικό είναι ότι δεν πιέζει στο χρόνο ούτε αυτή ούτε η τσατσά... Αλλά πρέπει να τα κάνεις όλα μόνο σου ...

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Απογευματινή βόλτα , πριν από λίγο.

Άγκυρας 12α : Εύα

Φυλής 66δ : Μια μαυρομάλα γλυκιά μεν - θωρηκτό δε.
Φυλής 86α: Δύο Λατίνες. Μιά ανθυπομέτρια και ένα τρελό μωρό η Λάουρα. Αλλα με αποστειρωμένο πρόγραμμα , πως να το χαρείς?
Φυλής 86β: Η λατίνα Βαλεντίνα. Όμορφο μινιόν κοντοπούτανο, αλλά κι αυτό σε απλό.
Φυλής 69β: Χριστίνα ελαφρώς γεματούλα & Αλεξάνδρα μοντελοειδές με γυαλάκια
Φυλής 69α: Η σκίνυ Μαρία

Φωκ. 13 υπ.: Η Έμμυ

Αυτά τα ολίγα.
Καλή Μήνα σε όλους
Φυλής 86α λαουρα πως είναι εμφανισιακά ; Με ψήνει να πω αύριο

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Ανήκουστο. Σε τι κόσμο ζούμε θεέ μου.
Χάθηκε εντελώς ο ρομαντισμός
Όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι "κλειδωμένα" και τα παράνομα εξτραδακια... τις παλιές τις εποχές μετά από ένα καλό γλυφομούνι γλυστραγε μέσα κατά λάθος και ήταν σαν να γνωριζόμασταν με τα κορίτσια από χρόνια. Άσε που το είχαμε κι οι δυό πελώρια ανάγκη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom