Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 321 άτομα (41 μέλη και 280 επισκέπτες)

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.127
Πόντοι
206
Τσιμπουκοπνιξα την Ιβανκα απο Δ27 τωρα στην 2η βαρδια.Μπηκε με διαθεση ξεπετας τυπου ελα να τελειωνουμε.Τσιμπουκι με πολυ χερι αλλα καλη αισθηση.Αναποδο 69 με εμενα απο πανω.Με απωθησε γρηγορα απο το παχουλο της μουνακι η γκαγκα.Πανω που με παλαμαριαζε και την επνιγα με το πουλακι μου,αδιαμαρτυρητα,αμολυσα τα φλοκια ανευ προειδοποιησης.Ειτε εκανε τελειωτικο,ειτε οχι στ'αρχιδια μου.Δεν τραβηχτηκα.Πνιγηκε με τα χυσια μου.Ποσα καταπιε ετσι αναποδα οπως τον επαιρνε,αγνωστο.Πεταχτηκε σαν την τρελη επανω,οχι οτι ειναι καλα γενικα, και πηγε να κανει γαργαρες στο νεροχυτη.Οπως την μπανιζα απο πισω ειδα την κωλαρα της.Καλη ειναι.Με λιγο κυτταριτιδα.Ωραιο κορμι.Παχακι ομορφα κατανεμημενο στο κορμι της.Βυζακι ομορφο εναμισαρι.Αν ηταν πιο στα συγγαλα της και εκανε καλα τη δουλεια της θα ηταν αστερι.Δεν την γαμησα παντως αλλα ξεφορτωσα τα χοντραδια.Ισως παω αυριο να την ξεμουνιασω.
Την είδα την Παρασκευή στο σαλόνι αλλά δεν πέρασα γιατί είχε αναμονή 2-3 δωμάτια
Δεν θα την έλεγα κακή σαν γκομενα , θα μπω όταν βρω ευκαιρία για να την πιτσιλίσω ….

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
39
Like
10.949
Πόντοι
3.436
Επιστροφη πριν λιγο απο την μεταμεσονυχτια βολτα στο Μεταξουργειο...γενικα ησυχα πραματα με αρκετα σπιτια κλειστα...ανεβηκα μεχρι τερμα την Ιασωνος να δω τι παιζει στα 1 - 2 ...ειχε 3 ανοιχτα οπου σε ολα ηταν κατι Σοβιετικες χοντρουλες θειτσες με πρησμενες γαμπες...εστριψα για Κολωνου οπου κατεληξα Κολωνου 27Β σκαλακια...πολυ μεγαλο σαλονι σαν να μπαινεις σε κωλομπαρο..ειχε ενα κοντουλη τσατσο με γυαλακια οπου μου παρουσιασε τις δυο τουμπανο λατινες bbw και οι δυο καπου στο 1,60 υψος με τεραστιο κωλο και οι δυο βυζια 2-3 νουμερο με πολυ λιγη κοιλια και οι δυο...εντυπωσιακες ...διαλεξα την Αννα την μελαχρινη Κολομβιανη κυριως γιατι ηξερε και μερικες λεξεις στα Αγγλικα οπου την καρφωσα ιεραποστολικα χουφτωνοντας το δεξι της τεραστιο κωλομερι (βυθιστηκε το χερι μου κανονικα ομως χαχαχα)....πολυ ωραιος οικος ....και ευρυχωρος ειδικα το σαλονι....Καληνυχτα κ' καλα γαμησια

AnnaKolombiana - Kolonou 27.jpg

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
καλο μηνα φιλε,εκανα λαθος ητανε φωκαιας 25 και οχι 19.

καλο μηνα φιλε,εκανα λαθος με τα νουμερα ειναι φωκαιας 25 και οχι 19. Ειναι βραδινη βαρδια γυρω στις 12μιση την πηρα εγω. Την πηρα κωλο ναι (δεν ειναι τελειος ο κωλος ,λιγο πλαδαρος αλλα δεν με χαλασε καθολου).Ειναι πολυ προθυμη η κοπελα ,δεν μου ειπε οχι σε τιποτα απο οτι της ζητησα και ειχε την διαθεση και την συμμετοχη που ηθελα,οποτε περασα παρα πολυ ωραια.
Στενή τρύπα ; Η πηγάδι;

VasilhsEb13

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Like
104
Πόντοι
0

Sexsultan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
Τσιμπουκοπνιξα την Ιβανκα απο Δ27 τωρα στην 2η βαρδια.Μπηκε με διαθεση ξεπετας τυπου ελα να τελειωνουμε.Τσιμπουκι με πολυ χερι αλλα καλη αισθηση.Αναποδο 69 με εμενα απο πανω.Με απωθησε γρηγορα απο το παχουλο της μουνακι η γκαγκα.Πανω που με παλαμαριαζε και την επνιγα με το πουλακι μου,αδιαμαρτυρητα,αμολυσα τα φλοκια ανευ προειδοποιησης.Ειτε εκανε τελειωτικο,ειτε οχι στ'αρχιδια μου.Δεν τραβηχτηκα.Πνιγηκε με τα χυσια μου.Ποσα καταπιε ετσι αναποδα οπως τον επαιρνε,αγνωστο.Πεταχτηκε σαν την τρελη επανω,οχι οτι ειναι καλα γενικα, και πηγε να κανει γαργαρες στο νεροχυτη.Οπως την μπανιζα απο πισω ειδα την κωλαρα της.Καλη ειναι.Με λιγο κυτταριτιδα.Ωραιο κορμι.Παχακι ομορφα κατανεμημενο στο κορμι της.Βυζακι ομορφο εναμισαρι.Αν ηταν πιο στα συγγαλα της και εκανε καλα τη δουλεια της θα ηταν αστερι.Δεν την γαμησα παντως αλλα ξεφορτωσα τα χοντραδια.Ισως παω αυριο να την ξεμουνιασω.
Γίνεται αυτό τύπε ; Εννοώ να την χύσεις στόμα και ας μη το λέει το πρόγραμμα; Τι μπορεί να γίνει ;

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.012
Πόντοι
1.936
Γίνεται αυτό τύπε ; Εννοώ να την χύσεις στόμα και ας μη το λέει το πρόγραμμα; Τι μπορεί να γίνει ;
Τιποτα,τι θες να γινει??Καλως καμωμενο.Σιγα μην τη ρωταγα κιολας.Θα παω σημερα να την ξεμουνιασω.Το σκεφτομαι απο εχθες το βραδυ το παχουλουδι στα 4 και με πιανει μια τρελα.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.012
Πόντοι
1.936
Την είδα την Παρασκευή στο σαλόνι αλλά δεν πέρασα γιατί είχε αναμονή 2-3 δωμάτια
Δεν θα την έλεγα κακή σαν γκομενα , θα μπω όταν βρω ευκαιρία για να την πιτσιλίσω ….
Μια φορα πρεπει.Ειναι ωραιο τεμαχιο απλα λιγο γκαγκα.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.127
Πόντοι
206
Τιποτα,τι θες να γινει??Καλως καμωμενο.Σιγα μην τη ρωταγα κιολας.Θα παω σημερα να την ξεμουνιασω.Το σκεφτομαι απο εχθες το βραδυ το παχουλουδι στα 4 και με πιανει μια τρελα.
Από ότι θυμάμαι αναφέρθηκε τελειωτικό …
Όποτε είσαι στα νόμιμα Πλαίσια ….Χυστε τη μάγκες ….

Sexsultan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
Εννοώ ότι δεν υπάρχουν μπράβοι ή τίποτα τέτοιο ; Και αν στο δαγκώσει πχ αν είναι τρελή ; Ή στα φτύσει πάνω σου ; Αν αρχίσει να ουρλιάζει ; Επικίνδυνα πράγματα για φυλής.. κάνω λάθος ; Αν είναι έτσι θα πάω και θα χύσω απροειδοποίητα την Άννα Μαρία από φυλής 69;

Sexsultan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
Από ότι θυμάμαι αναφέρθηκε τελειωτικό …
Όποτε είσαι στα νόμιμα Πλαίσια ….Χυστε τη μάγκες ….
Στο στόμα ; Όλοι αναφέρουν τελειωτικό στα βυζάκια πχ... Όχι στο στόμα. Είναι χοντρή η εν λόγω δεσποινίδα;

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.127
Πόντοι
206
Στο στόμα ; Όλοι αναφέρουν τελειωτικό στα βυζάκια πχ... Όχι στο στόμα. Είναι χοντρή η εν λόγω δεσποινίδα;
Τελειωτικό στο στόμα εννοείτε αλλιώς δεν θα το ελεγα.
Δεν θα την ελεγα Χοντρή , μια χαρά ειναι με πιασιματακια

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.012
Πόντοι
1.936
Εννοώ ότι δεν υπάρχουν μπράβοι ή τίποτα τέτοιο ; Και αν στο δαγκώσει πχ αν είναι τρελή ; Ή στα φτύσει πάνω σου ; Αν αρχίσει να ουρλιάζει ; Επικίνδυνα πράγματα για φυλής.. κάνω λάθος ; Αν είναι έτσι θα πάω και θα χύσω απροειδοποίητα την Άννα Μαρία από φυλής 69;
Οχι ρε φιλαρακι.Το πολυ πολυ να φυγει απο το δωματιο.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.904
Πόντοι
9.846
Καλημέρα, καλο μηνα.
Φιλιππίδου πάνω Καρολίνα, Τανια.
Φωκαιας 17 πανω Ειρήνη.
Μικρή βόλτα μόνο για μίνι ενημέρωση, δεν ενεδωσα. Τις έχω βαρεθεί όλες.
Επίσης τα Βέργας 6 πανω κάτω κλειστά φώτα λουκέτο στις πορτες.

Τελευταία τροποποίηση:

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Καλημέρα και Καλό Μήνα Πόρνοι μου,
θα σας πω τί είδα από μια μίνι τσαρκούλα Φυλής που έκανα για να περπατήσω λίγο:

-Φυλής 109β ήταν μόνο η Φωτεινή σήμερα όπως είπε η τσα^2
-Φυλής 66α ήταν κλειστό (η Πρωτομαγιά είναι μεγάλη γιορτή για τις Ρωσόφωνες)
-Φυλής 69β κλειστό επίσης (η Πρωτομαγιά είναι μεγάλη γιορτή για τις Ρωσόφωνες)
-Φυλής 84β κλειστό
-Φυλής 86α η τσα^2 ανακοίνωσε 2 λατίνες:
> Αντωνέλλα (όχι η γνωστή) μια κοντή νεαρή με κόλο πολύ μεγάλο (σαν Ελλεεινίδας καθαρίστριας) αλλά με γλυκό μουτράκι
και μακρυά μαύρα μαλλιά για τους μερακλήδες.
> Σάρα στο δωμάτιο που την πήρε 2η φορά ο πελάτης και βαρέθηκα να κάτσω για να την δω.
-Φυλής 65α στον όροφο ήταν μια ξανθιά "ιουλιέτα" με μεγάλο κούτελο και έγχωμα τατού στο δεξί μπράτσο
(την είδα από τον δρόμο που πέρναγα είχε βγεί στο παράθυρο εξου και ο τίτλος, δεν ανέβηκα).
-Φυλής 65β σκαλάκια ήταν μόνο η Ντιάνα όμορφη πιπίνα με βυζγιά τουμπανιασμένα και η τσα^2
μου είπε οτι η Τζούλια (το κοντό μοντελέ πιπίνι με τα μυτερά βυζάκια και το τέλειο κορμί) έχει πάει Ρουμανία
-Φυλής 69α ήταν η Άννα Τάι και η λεπτή πιπινομοντελέ Μαρία,
ως γνωστός Μοντελοπνίχτης, η μοντελέ Μαρία ήταν στα γούστα μου.
Σώμα Μαρίας στεγνό μοντελέ, με κολαράκι σαν μπάλα του βόλει, μαύρα μακριά ίσια μαλλιά (extensions ?),
όμορφα 2-αράκια στήθη πιπίνας που αγνοούν ακόμη την βαρύτητα με όμορφες ρόγες,
και όμορφο καθαρό μουνάκι και κλειτορίδα για γλύψιμο που ανταποκρίνεται και καβλώνει το κορίτσι.
Πρόγραμμα Μαρίας ελεύθερη πιπούλα, τελειωτικό στο σώμα, και 69.
Στη συμπεριφορά δεν έχει σχέση με την Φολ-Άννα, είναι συνεργάσιμη και
καλή στο δωμάτιο. Μάλιστα γαμιότανε στον Ρυθμό ένος Τραπο-"τράγουδου" από τα μεγάφωνα.

Τελευταία τροποποίηση:

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
172
Πόντοι
1
καλησπέρα συναγωνιστές
Η ΤαυλανδΑννα κάνει ελεύθερο τσιμπούκι και χύσιμο πλέον;;;

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Λαιβ

Φυλής 69 πάνω
Μαρία μοντέλοείδές μελαχρινό!!!
Πολύ καλό!!
Πρόγραμμα δεν είπε γιατί θα σχολασει.
Συνεχίζει Άντζελα σε ελεύθερο στοματικό 69. Το γνωστό κοντοπουτανο!
Εβαλε η Άντζελα ακαποτο και 69;;
Μεχρι πριν κανενα 3μηνο που την ειχα πάρει δεν έκανε κανένα απ τα δυο

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.809
Πόντοι
3.886
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom