alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.127
- Πόντοι
- 206
Την είδα την Παρασκευή στο σαλόνι αλλά δεν πέρασα γιατί είχε αναμονή 2-3 δωμάτιαΤσιμπουκοπνιξα την Ιβανκα απο Δ27 τωρα στην 2η βαρδια.Μπηκε με διαθεση ξεπετας τυπου ελα να τελειωνουμε.Τσιμπουκι με πολυ χερι αλλα καλη αισθηση.Αναποδο 69 με εμενα απο πανω.Με απωθησε γρηγορα απο το παχουλο της μουνακι η γκαγκα.Πανω που με παλαμαριαζε και την επνιγα με το πουλακι μου,αδιαμαρτυρητα,αμολυσα τα φλοκια ανευ προειδοποιησης.Ειτε εκανε τελειωτικο,ειτε οχι στ'αρχιδια μου.Δεν τραβηχτηκα.Πνιγηκε με τα χυσια μου.Ποσα καταπιε ετσι αναποδα οπως τον επαιρνε,αγνωστο.Πεταχτηκε σαν την τρελη επανω,οχι οτι ειναι καλα γενικα, και πηγε να κανει γαργαρες στο νεροχυτη.Οπως την μπανιζα απο πισω ειδα την κωλαρα της.Καλη ειναι.Με λιγο κυτταριτιδα.Ωραιο κορμι.Παχακι ομορφα κατανεμημενο στο κορμι της.Βυζακι ομορφο εναμισαρι.Αν ηταν πιο στα συγγαλα της και εκανε καλα τη δουλεια της θα ηταν αστερι.Δεν την γαμησα παντως αλλα ξεφορτωσα τα χοντραδια.Ισως παω αυριο να την ξεμουνιασω.
Δεν θα την έλεγα κακή σαν γκομενα , θα μπω όταν βρω ευκαιρία για να την πιτσιλίσω ….