Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 404 άτομα (44 μέλη και 360 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πέρασα πριν από Φώκαιας κι ήταν όλα κλειστά εκτός του 19 που ήταν η γνωστή ξανθιά κάργα μακιγιαρισμένη θείτσα Ρίτα (πεσμένο βυζί) με ελ. στοματικό και του ισογείου 17 με την μελαχρινή ζουμπουρλή Κλεοπάτρα και την κυτταρίτιδα στον επίπεδο κώλο. Κι αυτή με ελ. στοματικό. Στα 7 της οδού χασμουριόνταν παίζοντας με φαράσια και σκαμπώ στις πόρτες για να αεριστούν οι γαμιστρώνες.
Ε όχι και θείτσα το ριτακι μας !! Είναι γυναικάρα φωτιά είχα μαζί της για πολύ καιρό συναναστροφές και έχω να πω τα καλύτερα για αυτή την γυναικάρα !!

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
πληρης απογοητευση τα σπιτακια μετα τον κορονωιο,αν πετυχεις μουναρο(σπανιο πια)θα σου ζαλισει τα αρχιδια,και επειδη οι περισσοτερες δυστυχως πια ειναι τελειωμενες μπαζολες δεν μπαινεις καν στον κοπο να κανεις εστω μια βολτα(αυτα για την φυλης κυριως),οποτε καθεσε σπιτι γλυτωνεις το 20αρικο τραβας μια μαλακια και ηρεμεις,μακαρι να ισορροπησει η κατασταση αν και δεν το βλεπω...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
ΤαιλανδοφολΑννα (φόρτωσε κιλά) και Μαρία από Τσεχία νέα παρουσια (skinny and not bad) σε ελευθερο στοματικό και οι δυο.
Στον οικο Φυλής 69Α που είχα καιρό να δω ανοιχτό!

Φυλής 67 Άννα από Ιταλία, έτσι είπε η τσατσά. Επίσης νέα παρουσια. Skinny μελαχρινή λίγο πριν τα 40. Θετικη παρουσια, κατασπρο δέρμα. Λογικά θα έχει όνειρο κωλοτρυπίδα ροζουλί!

Διδυμου 8 Ελένη, θετική ξανθιά παρουσια, ομορφη 40αρα. Οπως έφευγε από το σαλοναρισμα και είδα τον κωλο της σίγουρα έχει πολυ μικρότερο από τον δικό μου. Πλακουτσωτο και χάλια. Ξενερουα!

Διδυμου 27 Ειρήνη και Τζουλια. Θα τις γαμουσα άνετα αν μου διναν κανα 300αρι...!

Φωκαιας 17 κάτω Κλεοπάτρα, είδα τα μπουτια της και μου θυμησε τις πανσετες που εψησα χθες!

Τελευταία τροποποίηση:

Nikos_A

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Καλημέρα μύστες!!
Πρώτη ανάρτηση και από εμένα σαν καινούργιο μέλος.
Γενικά επισκέπτομαι πολλά χρόνια τους οίκους αλλά τώρα πείρα χαμπάρι ότι υπάρχει φόρουμ καλή φάση! Για να μην πολυλογώ, προχθεσινή επίσκεψη Μ. Αλεξάνδρου 17 και για μένα νέα φόλα δε γαμιεται... Μπαίνω μέσα ήταν μια Χριστίνα-όλα εκτός από κωλο. Μιλφακι με τατου ένα τριαντάφυλλο πάνω από το αριστερό στήθος έτσι όπως την κοιτάω. Έδωσα το κόκκινο παράβολο και πέρασα. Δεν έκανε τίποτα από ότι ανέφερε. Πιπα με προφυλακτικό, να κλέβει από εδώ να κλέβει από εκεί! Τι φοβάσαι της λέω. Με τα πολλά δε ξαναπατάω! Χθεσινή επίσκεψη 6 περίπου το απόγευμα Καλύμνου 48β για την μιλφαρα που διάβασα εδώ αλλά ήταν κλειστά. Αναγκαστηκα πήγα 48α η οποία ήταν μια Βαλερία, ρωσακι Μιλφακι τίμιο σώμα αλλά φοβισμένη κ αυτή. Πιο μετά χαλάρωσε και εχυσε όσο τη γαμουσα αλλά πολύ σφιγμένα γενικά σε απλό πρόγραμμα..

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Λαιβ

Φυλής 69 πάνω
Μαρία μοντέλοείδές μελαχρινό!!!
Πολύ καλό!!
Αν λέμε την ίδια ήταν όντως στο Τοπ 3 που είδα το Σάββατο αργά στην 2η προς 3η βάρδια.
Πολλές φορές, κορυφαία το Κατερινάκι που στα τελειώματα της έδινε και κώλο.

Αυτό το καιρό πήγαινε στη Σόνια τη Ρουμάνα στο Ιάσωνος 37 ισόγειο πρωί.
Επίσης και η Ναταλίτσα η Βουλγάρα είναι καλή περίπτωση, αλλά δε ξέρω που δουλεύει τώρα, λογικά στο Ιασωνος 27 υπόγειο
Η Αλίνα που σου γράψανε παραπάνω είναι όντως νανάκι, αλλά επίσης δεν ξέρω που (και αν) δουλεύει τώρα, αν μπορεί κάποιος βοηθάει..

Καλό κυνήγι φίλος
Η Σόνια, ενώ είναι πάντα τυπική και σχεδόν πάντα ανέκφραστη καταφέρνει και με τελειώνει πάντα γρήγορα και εύκολα, τώρα νάνο δεν την λες ακριβώς, δεν έχει αυτό το χοντροκομμένο που έχουν οι νάνοι, θα την έλεγα super-πετίτ :cheesy:
Το μόνο που θα έλεγα είναι πως ο οίκος που εργάζεται είναι απο τους χειρότερους / ποιο βρώμικους.

Καλημέρα, καλο μηνα.
Φιλιππίδου πάνω Καρολίνα, Τανια.
Φωκαιας 17 πανω Ειρήνη.
Μικρή βόλτα μόνο για μίνι ενημέρωση, δεν ενεδωσα. Τις έχω βαρεθεί όλες.
Επίσης τα Βέργας 6 πανω κάτω κλειστά φώτα λουκέτο στις πορτες.
Αφού τις έχεις βαρεθεί δέχομαι να με σπονσοράρεις μέχρι να τις βαρεθώ και εγώ, όχι τίποτα άλλο χρειάζομαι νέο όχημα και πρέπει να κάνω οικονομία, χαχαχα.
Επιστροφη απο την μεταμεσονυχτια βολτα στο Μεταξουργειο...Αρχικα μπηκα Ιασωνος 44 σκαλακια ειχε μια ωραια μελαχρινη αλλα ειχε πολυ κοσμο για δωματιο....παω παραδιπλα παλι 44 ξερετε αυτο με την σαλεμενη ξανθια τσατσα (ευτυχως δεν με θυμηθηκε ) ειχε δυο πολυ καλα λατινακια ειδικα η μια η Αννα αξιζε...παλι ομως ειχε πολυ αναμονη απο Σουδανους (ηταν ολοι μαζι παρεα) οποτε εφυγα...Αυτη η Αννα ομως μπηκε στο στοχαστρο...κατεθεσα τελικα πιο διπλα Ιασωνος 44Β οπου ο τσατσος μου παρουσιασε την Παολα την Βραζιλιανα απο το Ριο οπως ειπε.... εγω ετσι οπως την εκοψα μαλλον απο το Ριο του ζεφυριου πρεπει να ηταν.... Γεματουλα(σχεδον BBW) κωλαρα (οχι ομως πολυ ανοιχτη σε σχεση με την μεση της), μπουταρες, βυζι σχετικα μικρο για τα κυβικα της, 1,70 περιπου υψος, μελαχρινο μακρυ ισιο μαλλι, με piercing στο κατω δεξι της χειλος, καυλοφατσα σκυλισια...φιλοτιμη αρκετα...και μιλουσε απταιστα Ελληνικα....

Παολα - Ιασωνος 44αριστερ..jpg
Γύφτισσα είναι προφανώς και 100%, είναι φιλότιμη αλλά όταν την είχα πάρει μύριζε σχετικά έντονα όταν την έβαλα στα 4.
Την είχα πετύχει με καυλόσπυρα στην μούρη. Εδώ πολύ καλύτερη (λέτε λόγω μέικ απ; ) και βέβαια πολύ ωραίο σώμα. Το τραγούδι φυσικά άχρηστο.
Είναι προφανές το τέρμα πάστωμα στην μούρη ακόμα και από το βίντεο, όχι ότι με ενδιαφέρει η με χαλάει...

Τελευταία τροποποίηση:

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Ρε μάγκες έχει δει κανεις τανια από διδ 27 ; Θέλω να πάω να αδειάσω με τσιμπο αλλά ξηρασία αποτι κατάλαβα !

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Το μονο βεβαιο:woldman:
Η κοπελα για μενα ειναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙΟΥ:kneel::kneel::kneel:
Στο χω ξαναγραψει τραβα σε studio τα κοριτσια των €10 εως €20 ειναι βαρια τιμονια.

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:
Στα 10€ δεν πηγαίνω.
Στα 20€ έχω πετύχει γλυκύτατα κορίτσια αλλά και κάμποσες διεκπεραιωτικες.
Διεκπεραιωτικες παίζουν και στα στούντιο και στα μασάζ, ακόμα κι εσκορτακια.
Λαχείο είναι η φάση.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
φυλης 69 πανω στο τεταρτο φωναζει ο τσατσος το ονομα της κοπελας να βγει απο το δωματιο,αν θες να κατσει και αλλο η κοπελα ,δινεις κι αλλο εικοσαρικο,καθε εικοσαρικο ισοδυναμει 10 με 15 λεπτα λοιπον
Το εικοσαρικο είναι δεκάλεπτο. Το πολύ -πολυ να σου χαρίσει 2-3 λεπτά η κοπέλα, αν είναι καλή.
Τώρα, για τους διάφορους που γράφουν "έμεινα τάδε λεπτά και η υπηρεσία δεν χτύπησε την πόρτα", ας μη σχολιάσω...

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Φυλ 84α : Ντιάνα ωραίο σώμα μάλλον ψεύτικα βυζια και κριστινα με βυζαρες

Φυλ 84 όροφος : δυο λατινακια πετιτ, το ένα έμοιαζε barely ενήλικη

Φυλ δίπλα στο από πάνω όροφος κι αυτό : δυο λατινακια μπάζα ολικής

Φυλ ισογειο δίπλα απτό από πάνω: αμίλητη τσατσα Ρωσίδα με μια κοπέλα πολύ μέτρια αδύνατη!

Φυλ 65 ισογειο: χριστινα λεπτή με ωραίο κωλαρακι ελεύθερο στομ

Φυλ 65 όροφος : Ρανια με ελεύθερο και κατια με νορμαλ πρόγραμμα καλή παρουσία γενικά για την περιοχή με ωραίο κωλαρακι!

Φωκ 17 ισογειο: κλεοπατρα με τα μεγάλα βυζια αλλά και πλέον μεγάλη κοιλιά

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Ααα επίσης να συμπληρώσω ότι στο 200 φυλής είναι η κλασική Μπετυ με τις βυζαρες αλλά μεγαλύτερη πλέον κοιλιά! Νορμαλ πρόγραμμα! Still ωραία γυναίκα αλλά δεν ψήθηκα πολύ λόγω απλού προγράμματος!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.766
Πόντοι
10.686
Καλημέρα,ξέρει κανείς συναγωνιστής αν έχουν επιστρέψει οι μιλφ Καρινα και Τατιάνα από Μεταξουργείο?
Πέρασα και είδα τη Λίλιαν στο Ιάσονος 1Γ ,τη μιλφογκίλφ που έκανε θραύση το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν μπήκα... :headbang: Για την Καρίνα στο Ιάσονος 46 όροφος είχα ακούσει ότι θα επέστρεφε μετά τις 10 Μαϊου.
Στο Ιάσονος 19 κάτω είδα την Αλεξάνδρα, ξανθιά γεματούλα με ελεύθερο στοματικό. Απέναντι στο Ιάσονος 20 δεξιά ήταν η Κάρμεν, σκουρόχρωμη μοντελοειδής με άρωμα ξεπέτας.
Τελικά πήρα την Ίρα στο Κολωνού 32,στα 15€, καλή συνεδρία,φιλότιμη κοπέλα που έχει χάσει αρκετά κιλά καί έχει μουνέψει,(οι βυζάρες παραμένουν ευτυχώς!), άξιζε το επιπλέον πεντάευρο.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Πέρασα και είδα τη Λίλιαν στο Ιάσονος 1Γ ,τη μιλφογκίλφ που έκανε θραύση το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν μπήκα... :headbang: Για την Καρίνα στο Ιάσονος 46 όροφος είχα ακούσει ότι θα επέστρεφε μετά τις 10 Μαϊου.
Στο Ιάσονος 19 κάτω είδα την Αλεξάνδρα, ξανθιά γεματούλα με ελεύθερο στοματικό. Απέναντι στο Ιάσονος 20 δεξιά ήταν η Κάρμεν, σκουρόχρωμη μοντελοειδής με άρωμα ξεπέτας.
Τελικά πήρα την Ίρα στο Κολωνού 32,στα 15€, καλή συνεδρία,φιλότιμη κοπέλα που έχει χάσει αρκετά κιλά καί έχει μουνέψει,(οι βυζάρες παραμένουν ευτυχώς!), άξιζε το επιπλέον πεντάευρο.
Η Αλεξάνδρα είναι η γεμάτη μιλφ που ήταν στο κουρτίνα το?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Ααα επίσης να συμπληρώσω ότι στο 200 φυλής είναι η κλασική Μπετυ με τις βυζαρες αλλά μεγαλύτερη πλέον κοιλιά! Νορμαλ πρόγραμμα! Still ωραία γυναίκα αλλά δεν ψήθηκα πολύ λόγω απλού προγράμματος!
Δεν κάνει μόνο απλό η Μπετυ, κάνει ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στήθος

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.670
Πόντοι
6.240
Ρε παιδια μου απο οτι εχω καταλαβει εχουν μειωθει κατα πολυ οι ιεροδουλες που δινουν κωλο και εχουν αυξηθει αυτες με το ελευθερο στοματικο.
Για κωλαρακι εχουν μεινει 3-4 κοπελες στην Φυλης και 3-4 στο Μεταξι...

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Δεν κάνει μόνο απλό η Μπετυ, κάνει ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στήθος
Δεν μου πε κάτι αλλά τελευταία φορά που χα πάει κιόλας είχα πολύ μέτριες εντυπώσεις και δεν το ρίσκαρα!

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
Ρε παιδια μου απο οτι εχω καταλαβει εχουν μειωθει κατα πολυ οι ιεροδουλες που δινουν κωλο και εχουν αυξηθει αυτες με το ελευθερο στοματικο.
Για κωλαρακι εχουν μεινει 3-4 κοπελες στην Φυλης και 3-4 στο Μεταξι...
Mε κολο στο προγραμμα στο μεταξουργειο ποιες είναι?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom