Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Σήμερα η βασίλισσα Μπαρμποραρα απουσα.μπαμπάτσικη μιλφάρα Μπάρμπορα επέστρεψε ή ακόμη "περιοδεύει";
Σήμερα η βασίλισσα Μπαρμποραρα απουσα.μπαμπάτσικη μιλφάρα Μπάρμπορα επέστρεψε ή ακόμη "περιοδεύει";
Ιωαννίνων 3 ισόγειο.Επέστρεψα μετα από θέμα υγείας. Πάω σήμερα να γαμησω.
Έχουμε πρόταση για βράδυ, μιλφαρα ψάχνω!!!
Η πρωκτικο !!
Αν ξέρει καποιος και θέλει ας με βοηθήσει.
Να προσέχετε την υγεία σας!!
Στο Ιωαννίνων 3 όροφο, το γερό καβλοράπανο είναι η ξανθιά milf Άννα. ..Ιωαννίνων 3 ισόγειο.
Ίννα, μιλφάρα μελαχρινή μπαμπάτσικη και γαμιέται καλά.
Μια φορά την έχω πάρει, αλλά θα ξαναπάω.
Στο διπλανό στον όροφο είναι η Αναστασία που λένε ότι είναι καλή .Δεν έχω περάσει μαζί της αλλά ρίξε μια ματιά.
Aμα είναι ναην πληρώσω το λατινακι...ας πάρει όσο μάτι θέλειΜια ελεηνη μπαζογρια ειναι με στομα βροθρο....θα το σκεφτω 2 και 3 φορες να περασω δωματιο (παρολο που εχει ενα καλο Λατινακι την Αννουλα)....εχει γραφτει εδω οτι μπουκαρει στο δωματιο μεσα με διαφορες δικαιολογιες για να παρει ματι....
O τύπος ζήτησε βράδυ. Η Άννα δουλευει πρωίΣτο Ιωαννίνων 3 όροφο, το γερό καβλοράπανο είναι η ξανθιά milf Άννα. ..
Στο ισόγειο είναι συνήθως η Αναστασία, μέτρια κατά τη γνώμη μου..
Κάντε πλάκα με τον τύπο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι με τα ποστ του ,τις απαντήσεις στα ποστ του έκανε τη Σαμπινα όνομα με συνεχόμενα δωμάτια και ουρές αναμονήςΚαθε φορα που το ποσταρεις εχεις και ενα γαμησι τσαμπα ?
Να ξερω αμα ειναι να το ποσταρω και εγω....
Πρωινή βάρδια, εκτός Πέμπτης.Μήπως ξέρει κανείς ποτέ δουλεύει η Πωλίνα στο Καλύμνου;
Λίγο η διαφήμιση λίγο το ινσταγκραμ λίγο το youtube ειδικά τώρα με το videoclip και πολύ ότι δεν υπάρχουν μοντελάκια στη φίλης κ πέριξ όπως τις παλιές καλές εποχές έφεραν το αποτέλεσμα.....Κάντε πλάκα με τον τύπο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι με τα ποστ του ,τις απαντήσεις στα ποστ του έκανε τη Σαμπινα όνομα με συνεχόμενα δωμάτια και ουρές αναμονής
Είναι καλή συνάδελφε;Πρωινή βάρδια, εκτός Πέμπτης.
Πρόγραμμα πολύ καλό, αν σου αρέσει εμφανισιακά μπες χωρίς σκέψη. Μιλφογκιλφ με κοντό μαλλάκι, τσιμπουκάρα σπέσιαλ και δίνει και κώλο.Είναι καλή συνάδελφε;
Δεν την έχω δει από κοντά αλλά ίσως πάω αύριο...Πρόγραμμα πολύ καλό, αν σου αρέσει εμφανισιακά μπες χωρίς σκέψη. Μιλφογκιλφ με κοντό μαλλάκι, τσιμπουκάρα σπέσιαλ και δίνει και κώλο.
Ολόσωστος.Μλκες έλεος με αυτή τη Σαμπίνα.....πουτσομεζες κανονικος είναι..... προσωπικά δε χαραμιζα ούτε μισό ευρώ.....τα μπουρδέλα θέλουν γκομενες τύπου Σόνιας στα νιάτα της τύπου Μαντόνα παλαιότερα που ήταν πιο ωραίο μουνι.....τι να κλασουν τώρα αυτά τα κορτσουδια....όλα εξω πλέον έτσι είναι κ καλύτερα..... αλίμονο σε εμάς που μεγαλώνουμε κόρες........
Σωστά τα λες έτσι είναι δυστυχώςΟλόσωστος.
Δεν φτουράει η Σαμπίνα. Μπαίνεις δωμάτιο, λέει κάνα δυο μαλακίες με ΕΜΜΕΣΟ ΥΦΟΣ: "εγώ είμαι κι άλλη καμία" και ξεκινά μια συνοπτική επίσκεψη. Επιβιώνει λόγω σώματος επειδή η συντριπτική πλειοψηφία είναι σαν λουκουμάδες με πόδια. Έχει όμως φοβερή πέραση σε 18-25 ετών που χύνουν από την εξώπορτα.