Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 323 άτομα (17 μέλη και 306 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Επέστρεψα μετα από θέμα υγείας. Πάω σήμερα να γαμησω.

Έχουμε πρόταση για βράδυ, μιλφαρα ψάχνω!!!

Η πρωκτικο !!

Αν ξέρει καποιος και θέλει ας με βοηθήσει.

Να προσέχετε την υγεία σας!!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Επέστρεψα μετα από θέμα υγείας. Πάω σήμερα να γαμησω.

Έχουμε πρόταση για βράδυ, μιλφαρα ψάχνω!!!

Η πρωκτικο !!

Αν ξέρει καποιος και θέλει ας με βοηθήσει.

Να προσέχετε την υγεία σας!!
Ιωαννίνων 3 ισόγειο.
Ίννα, μιλφάρα μελαχρινή μπαμπάτσικη και γαμιέται καλά.
Μια φορά την έχω πάρει, αλλά θα ξαναπάω.
Στο διπλανό στον όροφο είναι η Αναστασία που λένε ότι είναι καλή .Δεν έχω περάσει μαζί της αλλά ρίξε μια ματιά.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Ιωαννίνων 3 ισόγειο.
Ίννα, μιλφάρα μελαχρινή μπαμπάτσικη και γαμιέται καλά.
Μια φορά την έχω πάρει, αλλά θα ξαναπάω.
Στο διπλανό στον όροφο είναι η Αναστασία που λένε ότι είναι καλή .Δεν έχω περάσει μαζί της αλλά ρίξε μια ματιά.
Στο Ιωαννίνων 3 όροφο, το γερό καβλοράπανο είναι η ξανθιά milf Άννα. ..
Στο ισόγειο είναι συνήθως η Αναστασία, μέτρια κατά τη γνώμη μου..

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Φυλής μεγάλα νούμερα γαμησα την Χριστίνα (Ρουμάνα μου είπε ) με τα τατουάζ.. πρώτη φορά την έβλεπα.. μάλλον δουλεύει πρωί !

Μουναρα , χάλια βυζια .. δεν αφήνει δάχτυλα , γλειψίματα, πιπα μαπα..
Ομως είναι μουναρα ( για τα γούστα μου)

Την ώρα που πήγα εγώ δεν είχε τα ωραία κορίτσια που γράψατε πχ λατινες κλπ , Ισως πήγα νωρίς 10και30.

Ξανά λέω : μαπα πρόγραμμα , γυναικάρα , και ειδικά μπροστά στο χαλί που υπάρχει στα μπου είναι όαση εμφανισιακά πάντα μιλάμε

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
Μια ελεηνη μπαζογρια ειναι με στομα βροθρο....θα το σκεφτω 2 και 3 φορες να περασω δωματιο (παρολο που εχει ενα καλο Λατινακι την Αννουλα)....εχει γραφτει εδω οτι μπουκαρει στο δωματιο μεσα με διαφορες δικαιολογιες για να παρει ματι....
Aμα είναι ναην πληρώσω το λατινακι...ας πάρει όσο μάτι θέλει

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Φωκαίας 25 όροφο απογευματινή βάρδια, τιμήθηκε η Λάουρα.
Κάποιοι θα την έχετε ήδη δει μιας και την έχετε αναφέρει.
24 χρονών, ξανθοκάστανα μαλλιά μέχρι ώμους και ωραίο μοντελέ κορμί με φοβερό κωλαράκι.

Την πήρα μόνο στα τέσσερα σε 4-5 εναλλαγές.
Μάλιστα στην τελευταία που κράτησε και ώρα πήρε πρωτοβουλία και έκλεισε τελείως τα πόδια της, ξαπλωμένη μπρούμυτα.

Καλή διάθεση, και χαμογελαστή. Πήρε τον χρόνο της να ντυθεί ενώ που και που μου μόστραρε την κωλάρα της για χούφτωμα.
Έφυγα με την πούτσα κάγκελο από τον οίκο.

Στο Φυλής69 πάνω η ΆνναΤάι και η καινούργια Μαρία. Στο τσάκ ήμουν να την πάρω αλλά θα την αφήσω για αύριο.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Στο Ιωαννίνων 3 όροφο, το γερό καβλοράπανο είναι η ξανθιά milf Άννα. ..
Στο ισόγειο είναι συνήθως η Αναστασία, μέτρια κατά τη γνώμη μου..
O τύπος ζήτησε βράδυ. Η Άννα δουλευει πρωί

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

christos(3)

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2020
Κριτικές
6
Like
185
Πόντοι
0
Καθε φορα που το ποσταρεις εχεις και ενα γαμησι τσαμπα ?
Να ξερω αμα ειναι να το ποσταρω και εγω....
Κάντε πλάκα με τον τύπο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι με τα ποστ του ,τις απαντήσεις στα ποστ του έκανε τη Σαμπινα όνομα με συνεχόμενα δωμάτια και ουρές αναμονής

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Λίγο νωρίτερα πέτυχα στο 134 της Φυλής το δίδυμο Αλεξάνδρα και Λούνα. Τον λυπήθηκα τον τσάτσουρα. Προσπαθούσε να με πείσει ότι είναι φοβερές. Μάλλον τα είχε πιει και ψέλιζε. Βασικά λυπήθηκα κι αυτές που βαράνε μύγες. Αρκετά χοντρές με κάτι τεράστιους κώλους. Τις έχω πετύχει και σε άλλα μαγαζιά να σουλατσαρουν σαν την άδικη κατάρα. Στο τέλος λυπήθηκα κι εμένα που πήγα να βρω λύση στα τριψήφια νούμερα.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.835
Πόντοι
3.886
Μήπως ξέρει κανείς ποτέ δουλεύει η Πωλίνα στο Καλύμνου;

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.473
Πόντοι
2.836
Κάντε πλάκα με τον τύπο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι με τα ποστ του ,τις απαντήσεις στα ποστ του έκανε τη Σαμπινα όνομα με συνεχόμενα δωμάτια και ουρές αναμονής
Λίγο η διαφήμιση λίγο το ινσταγκραμ λίγο το youtube ειδικά τώρα με το videoclip και πολύ ότι δεν υπάρχουν μοντελάκια στη φίλης κ πέριξ όπως τις παλιές καλές εποχές έφεραν το αποτέλεσμα.....

p21za

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
189
Πόντοι
1
Μλκες έλεος με αυτή τη Σαμπίνα.....πουτσομεζες κανονικος είναι..... προσωπικά δε χαραμιζα ούτε μισό ευρώ.....τα μπουρδέλα θέλουν γκομενες τύπου Σόνιας στα νιάτα της τύπου Μαντόνα παλαιότερα που ήταν πιο ωραίο μουνι.....τι να κλασουν τώρα αυτά τα κορτσουδια....όλα εξω πλέον έτσι είναι κ καλύτερα..... αλίμονο σε εμάς που μεγαλώνουμε κόρες........

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.835
Πόντοι
3.886
Πρόγραμμα πολύ καλό, αν σου αρέσει εμφανισιακά μπες χωρίς σκέψη. Μιλφογκιλφ με κοντό μαλλάκι, τσιμπουκάρα σπέσιαλ και δίνει και κώλο.
Δεν την έχω δει από κοντά αλλά ίσως πάω αύριο...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μλκες έλεος με αυτή τη Σαμπίνα.....πουτσομεζες κανονικος είναι..... προσωπικά δε χαραμιζα ούτε μισό ευρώ.....τα μπουρδέλα θέλουν γκομενες τύπου Σόνιας στα νιάτα της τύπου Μαντόνα παλαιότερα που ήταν πιο ωραίο μουνι.....τι να κλασουν τώρα αυτά τα κορτσουδια....όλα εξω πλέον έτσι είναι κ καλύτερα..... αλίμονο σε εμάς που μεγαλώνουμε κόρες........
Ολόσωστος.
Δεν φτουράει η Σαμπίνα. Μπαίνεις δωμάτιο, λέει κάνα δυο μαλακίες με ΕΜΜΕΣΟ ΥΦΟΣ: "εγώ είμαι κι άλλη καμία" και ξεκινά μια συνοπτική επίσκεψη. Επιβιώνει λόγω σώματος επειδή η συντριπτική πλειοψηφία είναι σαν λουκουμάδες με πόδια. Έχει όμως φοβερή πέραση σε 18-25 ετών που χύνουν από την εξώπορτα.

Mistis2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
12
Like
440
Πόντοι
290
Ολόσωστος.
Δεν φτουράει η Σαμπίνα. Μπαίνεις δωμάτιο, λέει κάνα δυο μαλακίες με ΕΜΜΕΣΟ ΥΦΟΣ: "εγώ είμαι κι άλλη καμία" και ξεκινά μια συνοπτική επίσκεψη. Επιβιώνει λόγω σώματος επειδή η συντριπτική πλειοψηφία είναι σαν λουκουμάδες με πόδια. Έχει όμως φοβερή πέραση σε 18-25 ετών που χύνουν από την εξώπορτα.
Σωστά τα λες έτσι είναι δυστυχώς

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Εγώ νομίζω ότι εσείς που την κράζετε είστε η καλύτερη διαφήμιση.
Τόσες ενημερωσεις γίνονται για διάφορες κοπέλες.... μόλις παίζει το όνομα Σαμπινα....τα παθαίνετε όλα.
Δεν θα πω κάτι καλό για αυτήν... έχετε φροντίσει εσείς για αυτό..
Το μόνο κακό ότι εμείς που γουστάρουμε, περιμένουμε μια ώρα να αδειάσει δωμάτιο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom