You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.045
- Πόντοι
- 1.056
Καλο απογευμα Φιλε μου......δεν εχω λογια......εκ μερος των μελων του Bou σου αφιερωνω το Αριστειο Ανδρειας του 1940...ειναι το ανωτερο......Μάγκες εγώ στη μπιουτυ έμπαινα πάντως όσα κιλά κ να πήρε.....απλά δε πάω πλέον φυλής καθόλου μόνο Μεταξουργείο επειδή το έχω δίπλα στο σπίτι.....κ πλέον δεν έχει μεγάλη διαφορά με τη φυλής στα κορίτσια.....τα ίδια χάλια παντού!!!!
υσ.Επειδη δεν εχω αρμοδιοτητα να στο καρφιτσωσω στο πετο συνεννοησου με τον Τιτανα Smirni...ειναι επι των απονομων.......
Ahortagos141
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2018
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
κάποιος αδερφός να δώσει μια ανανέωση τι παίζει φυλης την στιγμή που μιλάμε;
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.045
- Πόντοι
- 1.056
Καλο απογευμα Φιλε Hell...μας καυλωσες με το Λαουρακι......θα περασω μια βολτα να ριξω μια ματια.....Φωκαίας 25 όροφο απογευματινή βάρδια, τιμήθηκε η Λάουρα.
Κάποιοι θα την έχετε ήδη δει μιας και την έχετε αναφέρει.
24 χρονών, ξανθοκάστανα μαλλιά μέχρι ώμους και ωραίο μοντελέ κορμί με φοβερό κωλαράκι.
Την πήρα μόνο στα τέσσερα σε 4-5 εναλλαγές.
Μάλιστα στην τελευταία που κράτησε και ώρα πήρε πρωτοβουλία και έκλεισε τελείως τα πόδια της, ξαπλωμένη μπρούμυτα.
Καλή διάθεση, και χαμογελαστή. Πήρε τον χρόνο της να ντυθεί ενώ που και που μου μόστραρε την κωλάρα της για χούφτωμα.
Έφυγα με την πούτσα κάγκελο από τον οίκο.
Στο Φυλής69 πάνω η ΆνναΤάι και η καινούργια Μαρία. Στο τσάκ ήμουν να την πάρω αλλά θα την αφήσω για αύριο.
υσ.οταν λες μοντελε ...εννοεις μοντελε.....μην κανω τον Τριφωνα Μπακατσουλια....
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.045
- Πόντοι
- 1.056
Καλο απογευμα φιλε Don.....αν και η ηλικιας της εν λογο δεσποινιδος δεν με ενδιαφερει λογο οτι κυνηγαω μεγαλυτερες ηλικιες...ανω των 50 αν ημουνα στην θεση των πιτσιρικαδων δεν θα την πηδουσα....μονο πιπα να γινουν τα χειλη της σαν της παπιας.....Ολόσωστος.
Δεν φτουράει η Σαμπίνα. Μπαίνεις δωμάτιο, λέει κάνα δυο μαλακίες με ΕΜΜΕΣΟ ΥΦΟΣ: "εγώ είμαι κι άλλη καμία" και ξεκινά μια συνοπτική επίσκεψη. Επιβιώνει λόγω σώματος επειδή η συντριπτική πλειοψηφία είναι σαν λουκουμάδες με πόδια. Έχει όμως φοβερή πέραση σε 18-25 ετών που χύνουν από την εξώπορτα.
Yiannis42
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 63
- Πόντοι
- 0
Λογικα θα βγηκε στην συνταξη...Ξέρουμε τίποτα για αλιονα από διδύμου 18 που έχει χαθεί;
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 38
- Like
- 6.322
- Πόντοι
- 2.836
Τόση ευχαρίστηση που έχει δώσει στα κορίτσια του αγοραίου έρωτα γλυφομουνιαζοντας κ γλυφοκολιαζοντας τα δεν τα έχει δώσει κανεις..... κομαντο ή καμικάζι τυπος . Μάλλον τον ερωτεύτηκε κάποια κ τον τύλιξεDmtRsxXx είναι καλά; Που έχει εξαφανιστεί; Παντρεύτηκε;
Ξέρουμε μια Έλενα παχουλο-γυμνασμένη ξανθιά μέτριο ύψος από Άγκυρας 12Α που παίζει μπάλα;
Ιωαννίνων 3 αυτή πρέπει να λες που είναι διπλό με μία Λίνα μαζί.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 177
- Like
- 22.330
- Πόντοι
- 32.478
Το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ. Αισθητή η απουσία του.DmtRsxXx είναι καλά; Που έχει εξαφανιστεί; Παντρεύτηκε;
Ελπίζω να είναι καλά και η απουσία του να οφείλεται στο ξεμούνιασμα κάποιας κορασίδας σε ειδυλλιακά μέρη
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.489
- Πόντοι
- 3.436
Αισθητή η απουσία του, ας είναι καλά κ ας ειναι όπου είναι.DmtRsxXx είναι καλά; Που έχει εξαφανιστεί; Παντρεύτηκε;
Πολύ πιθανό να ένωσαν τις δυνάμεις τους τα κορίτσια των μπουρδελων κ να τον έχουν απαγάγει κ να τον κρατούν αλυσοδεμένο σε κάποιο άδειο διαμέρισμα για να σταματήσει να τις γλυφομουνιαζει όπως μόνο αυτός ξέρει κ να μην έρχονται σε οργασμό επειδή καίγεται το μουνι τους κ δεν μπορούν να δουλέψουν.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.319
- Πόντοι
- 13.626
Φυλής 69Α απόψε κατά τις 21:00 το βράδυ πέρασα με Μαρία από 'Τσεχία' ή whatever.
Την ξεμουνιάσατε βρε μαλάκες την κοπέλα...
Χαμογελαστή και δεκτική σε γενικές γραμμές αλλά είχαμε πρόβλημα με τις στάσεις γιατί έκλεβε σχεδόν παντού.
Το μουνί της ζεμάταγε εντωμεταξύ σε ενοχλητικό βαθμό αλλά αυτό ήταν το λιγότερο...
Στο πισωκολλητό, είχε κορδωθεί σχεδόν ολόκληρη πάνω για να μην τον τρώει όλον.
Δεν την ζόρισα, γιατί κατάλαβα τι ξεμούνιασμα έχει φάει και δεν το κάνει επίτηδες.
Στο τέλος έκανε 'ψαλίδι' με τα δάχτυλα της και έκανε πως μου κόβει την μισή ψωλή.
Θα ξαναδοκιμαστεί στην πρωινή βάρδια, γιατί είμαι σίγουρος πως το πρωί είναι όπως τα έγραψε ο @Διανοούμενος ,
σε σχετική κριτική του.-
Την ξεμουνιάσατε βρε μαλάκες την κοπέλα...
Χαμογελαστή και δεκτική σε γενικές γραμμές αλλά είχαμε πρόβλημα με τις στάσεις γιατί έκλεβε σχεδόν παντού.
Το μουνί της ζεμάταγε εντωμεταξύ σε ενοχλητικό βαθμό αλλά αυτό ήταν το λιγότερο...
Στο πισωκολλητό, είχε κορδωθεί σχεδόν ολόκληρη πάνω για να μην τον τρώει όλον.
Δεν την ζόρισα, γιατί κατάλαβα τι ξεμούνιασμα έχει φάει και δεν το κάνει επίτηδες.
Στο τέλος έκανε 'ψαλίδι' με τα δάχτυλα της και έκανε πως μου κόβει την μισή ψωλή.
Θα ξαναδοκιμαστεί στην πρωινή βάρδια, γιατί είμαι σίγουρος πως το πρωί είναι όπως τα έγραψε ο @Διανοούμενος ,
σε σχετική κριτική του.-
Μόνο όμορφη είναι !!!Πήγα το πρωί να δοκιμάσω την χριστινα τη Ρουμάνα με τα τατουάζ !
Τρομερό μουνι ,ίχνος τρίχας..αλλά..βυζαρες δεν με άφησε να γλύψω με το ζόρι ακουμπάγα τσιμπουκι χάλια !
Στα 4 κομπλέ και τέλος τίποτα άλλο!
Από υπηρεσία δεν αξίζει !!
Οποιος θέλει μόνο ομορφιά και χύνει εύκολα μπαίνει !
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.036
- Πόντοι
- 2.356
Πρότεινα με πολύ ευγενικό τρόπο στην τσατσά του Φυλής 66 με την λευκή πορτουλα να φοράει ολόσωμο η Μαιρούλα για να μην φαίνεται η κοιλάρα και στράβωσε. Αν της έλεγα όμως ψέματα ότι είναι κορμάρα, θα με συμπαθούσε. Βρε δεν γαμιόμεθα λέω γω;
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.319
- Πόντοι
- 13.626
Πρωί.Αν είναι αυτή που φαντάζομαι που δούλευε παλιά κεντρικά φυλης κ επέστρεψε ξανά είναι μεγάλο ΟΠΛΟ η τύπισσα. μήπως ξέρεις βάρδια που παίζει μπαλίτσα?
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.319
- Πόντοι
- 13.626
Διπλοβάρδια δύσκολα, μέχρι 17:00 στα 65 ή 84 ισόγειο.Μέχρι 17:00 δηλαδή καμοια μέρα απόγευμα η καμοια διπλό βάρδια ας πούμε?
VasilhsEb13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Τι είναι αυτή η φάση με την κολομβιανές ρε μάγκες ναι OK σε μερικές βλέπεις τον κώλο τους και το σώμα του και πέφτει σαν μαλάκας.. Αν κάνεις το λάθος και μπεις μέσα είναι πραγματικά ένα βήμα πριν τον βιασμό τόσο ανένδοτες…κρίμα
Dsar263
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 49
- Like
- 12.929
- Πόντοι
- 7.446
Επιστροφη πριν λιγο απο την μεταμεσονυχτια τσαρκα στο Μεταξουργειο....Πολλα τα παρκαρισμενα αμαξια στην πλατεια καθως καποιοι Αραβες ή απο καπου απο την μεση ανατολη ειχαν ενα παρτυ σε μια αιθουσα εκδηλωσεων...Τελος παντων η βολτα δεν κρατησε πολυ καθως πηγα στοχευμενα κατευθειαν Κολωνου 27Β υπογειο εχοντας διαβασει την κριτικη του συναγωνιστη milfomaniac σχετικα με την Ελενη την Ρωσιδα και μου κινησε την περιεργεια να την δοκιμασω....ειναι οντως μια ομορφη και ψηλη θα ελεγα κοπελα καπου στο 1,70 με την κλασσικη Ρωσοφατσα και προφορα...ξανθουλα με ωραια βυζια, ωραια ποδια και ομορφες πατουσες απλα ο κωλος της...ωραιος μεν αλλα λιγακι επιπεδος και στενος...ολα και ολα δυο δωματια εχει ο οικος....βασικα ενα μεγαλο σαλονι ειναι οπου εχουν βαλει γυψοσανιδες ή κατι σαν κοντρα πλακε για να φτιαξουν τα "δωματια", καποια στιγμη θα σπασουν ....ηχομονωση μηδεν...τελος παντων η κοπελα ειναι αξιαγαμητη, δειχνει να βαριεται λιγακι αλλα σε γενικες γραμμες δεν χαλαει χατηρια...Μεγαλο αρνητικο η μελαχρινη τσατσα η οποια πανω στο 5-7λεπτο βαραγε πορτες αλλα εγω την εγραψα κανονικα, ειχα βαλει και τον συρτη στην πορτα να μην μπορει να μπει και εχυσα με την ησυχια μου και ας εριχνε καντηλια...ετσι θελουν οι κωλογριες....Καληνυχτα κ' καλα γαμησια
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 13K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 47K
- Απαντήσεις