Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 321 άτομα (33 μέλη και 288 επισκέπτες)

jimozz1

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2022
Like
38
Πόντοι
0
Ξέρουμε τίποτα για αλιονα από διδύμου 18 που έχει χαθεί;

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.045
Πόντοι
1.056
Μάγκες εγώ στη μπιουτυ έμπαινα πάντως όσα κιλά κ να πήρε.....απλά δε πάω πλέον φυλής καθόλου μόνο Μεταξουργείο επειδή το έχω δίπλα στο σπίτι.....κ πλέον δεν έχει μεγάλη διαφορά με τη φυλής στα κορίτσια.....τα ίδια χάλια παντού!!!!
Καλο απογευμα Φιλε μου......δεν εχω λογια......εκ μερος των μελων του Bou σου αφιερωνω το Αριστειο Ανδρειας του 1940...ειναι το ανωτερο......
υσ.Επειδη δεν εχω αρμοδιοτητα να στο καρφιτσωσω στο πετο συνεννοησου με τον Τιτανα Smirni...ειναι επι των απονομων.......

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
186
Πόντοι
1
κάποιος αδερφός να δώσει μια ανανέωση τι παίζει φυλης την στιγμή που μιλάμε;

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.045
Πόντοι
1.056
Φωκαίας 25 όροφο απογευματινή βάρδια, τιμήθηκε η Λάουρα.
Κάποιοι θα την έχετε ήδη δει μιας και την έχετε αναφέρει.
24 χρονών, ξανθοκάστανα μαλλιά μέχρι ώμους και ωραίο μοντελέ κορμί με φοβερό κωλαράκι.

Την πήρα μόνο στα τέσσερα σε 4-5 εναλλαγές.
Μάλιστα στην τελευταία που κράτησε και ώρα πήρε πρωτοβουλία και έκλεισε τελείως τα πόδια της, ξαπλωμένη μπρούμυτα.

Καλή διάθεση, και χαμογελαστή. Πήρε τον χρόνο της να ντυθεί ενώ που και που μου μόστραρε την κωλάρα της για χούφτωμα.
Έφυγα με την πούτσα κάγκελο από τον οίκο.

Στο Φυλής69 πάνω η ΆνναΤάι και η καινούργια Μαρία. Στο τσάκ ήμουν να την πάρω αλλά θα την αφήσω για αύριο.
Καλο απογευμα Φιλε Hell...μας καυλωσες με το Λαουρακι......θα περασω μια βολτα να ριξω μια ματια.....
υσ.οταν λες μοντελε ...εννοεις μοντελε.....μην κανω τον Τριφωνα Μπακατσουλια....

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.045
Πόντοι
1.056
Ολόσωστος.
Δεν φτουράει η Σαμπίνα. Μπαίνεις δωμάτιο, λέει κάνα δυο μαλακίες με ΕΜΜΕΣΟ ΥΦΟΣ: "εγώ είμαι κι άλλη καμία" και ξεκινά μια συνοπτική επίσκεψη. Επιβιώνει λόγω σώματος επειδή η συντριπτική πλειοψηφία είναι σαν λουκουμάδες με πόδια. Έχει όμως φοβερή πέραση σε 18-25 ετών που χύνουν από την εξώπορτα.
Καλο απογευμα φιλε Don.....αν και η ηλικιας της εν λογο δεσποινιδος δεν με ενδιαφερει λογο οτι κυνηγαω μεγαλυτερες ηλικιες...ανω των 50 αν ημουνα στην θεση των πιτσιρικαδων δεν θα την πηδουσα....μονο πιπα να γινουν τα χειλη της σαν της παπιας.....

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.322
Πόντοι
2.836
DmtRsxXx είναι καλά; Που έχει εξαφανιστεί; Παντρεύτηκε;
Τόση ευχαρίστηση που έχει δώσει στα κορίτσια του αγοραίου έρωτα γλυφομουνιαζοντας κ γλυφοκολιαζοντας τα δεν τα έχει δώσει κανεις..... κομαντο ή καμικάζι τυπος . Μάλλον τον ερωτεύτηκε κάποια κ τον τύλιξε

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
809
Πόντοι
681

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
177
Like
22.330
Πόντοι
32.478
Το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ. Αισθητή η απουσία του.
Ελπίζω να είναι καλά και η απουσία του να οφείλεται στο ξεμούνιασμα κάποιας κορασίδας σε ειδυλλιακά μέρη

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.489
Πόντοι
3.436
Αισθητή η απουσία του, ας είναι καλά κ ας ειναι όπου είναι.
Πολύ πιθανό να ένωσαν τις δυνάμεις τους τα κορίτσια των μπουρδελων κ να τον έχουν απαγάγει κ να τον κρατούν αλυσοδεμένο σε κάποιο άδειο διαμέρισμα για να σταματήσει να τις γλυφομουνιαζει όπως μόνο αυτός ξέρει κ να μην έρχονται σε οργασμό επειδή καίγεται το μουνι τους κ δεν μπορούν να δουλέψουν.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.319
Πόντοι
13.626
Φυλής 69Α απόψε κατά τις 21:00 το βράδυ πέρασα με Μαρία από 'Τσεχία' ή whatever.
Την ξεμουνιάσατε βρε μαλάκες την κοπέλα...

Χαμογελαστή και δεκτική σε γενικές γραμμές αλλά είχαμε πρόβλημα με τις στάσεις γιατί έκλεβε σχεδόν παντού.
Το μουνί της ζεμάταγε εντωμεταξύ σε ενοχλητικό βαθμό αλλά αυτό ήταν το λιγότερο...

Στο πισωκολλητό, είχε κορδωθεί σχεδόν ολόκληρη πάνω για να μην τον τρώει όλον.

Δεν την ζόρισα, γιατί κατάλαβα τι ξεμούνιασμα έχει φάει και δεν το κάνει επίτηδες.

Στο τέλος έκανε 'ψαλίδι' με τα δάχτυλα της και έκανε πως μου κόβει την μισή ψωλή.

Θα ξαναδοκιμαστεί στην πρωινή βάρδια, γιατί είμαι σίγουρος πως το πρωί είναι όπως τα έγραψε ο @Διανοούμενος ,
σε σχετική κριτική του.-

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
661
Πόντοι
371
Πήγα το πρωί να δοκιμάσω την χριστινα τη Ρουμάνα με τα τατουάζ !
Τρομερό μουνι ,ίχνος τρίχας..αλλά..βυζαρες δεν με άφησε να γλύψω με το ζόρι ακουμπάγα τσιμπουκι χάλια !
Στα 4 κομπλέ και τέλος τίποτα άλλο!

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.393
Πόντοι
726
Πήγα το πρωί να δοκιμάσω την χριστινα τη Ρουμάνα με τα τατουάζ !
Τρομερό μουνι ,ίχνος τρίχας..αλλά..βυζαρες δεν με άφησε να γλύψω με το ζόρι ακουμπάγα τσιμπουκι χάλια !
Στα 4 κομπλέ και τέλος τίποτα άλλο!
Μόνο όμορφη είναι !!!

Από υπηρεσία δεν αξίζει !!

Οποιος θέλει μόνο ομορφιά και χύνει εύκολα μπαίνει !

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Πρότεινα με πολύ ευγενικό τρόπο στην τσατσά του Φυλής 66 με την λευκή πορτουλα να φοράει ολόσωμο η Μαιρούλα για να μην φαίνεται η κοιλάρα και στράβωσε. Αν της έλεγα όμως ψέματα ότι είναι κορμάρα, θα με συμπαθούσε. Βρε δεν γαμιόμεθα λέω γω;

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.319
Πόντοι
13.626

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.319
Πόντοι
13.626

VasilhsEb13

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Like
106
Πόντοι
0
Τι είναι αυτή η φάση με την κολομβιανές ρε μάγκες ναι OK σε μερικές βλέπεις τον κώλο τους και το σώμα του και πέφτει σαν μαλάκας.. Αν κάνεις το λάθος και μπεις μέσα είναι πραγματικά ένα βήμα πριν τον βιασμό τόσο ανένδοτες…κρίμα

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
49
Like
12.929
Πόντοι
7.446
Επιστροφη πριν λιγο απο την μεταμεσονυχτια τσαρκα στο Μεταξουργειο....Πολλα τα παρκαρισμενα αμαξια στην πλατεια καθως καποιοι Αραβες ή απο καπου απο την μεση ανατολη ειχαν ενα παρτυ σε μια αιθουσα εκδηλωσεων...Τελος παντων η βολτα δεν κρατησε πολυ καθως πηγα στοχευμενα κατευθειαν Κολωνου 27Β υπογειο εχοντας διαβασει την κριτικη του συναγωνιστη milfomaniac σχετικα με την Ελενη την Ρωσιδα και μου κινησε την περιεργεια να την δοκιμασω....ειναι οντως μια ομορφη και ψηλη θα ελεγα κοπελα καπου στο 1,70 με την κλασσικη Ρωσοφατσα και προφορα...ξανθουλα με ωραια βυζια, ωραια ποδια και ομορφες πατουσες απλα ο κωλος της...ωραιος μεν αλλα λιγακι επιπεδος και στενος...ολα και ολα δυο δωματια εχει ο οικος....βασικα ενα μεγαλο σαλονι ειναι οπου εχουν βαλει γυψοσανιδες ή κατι σαν κοντρα πλακε για να φτιαξουν τα "δωματια", καποια στιγμη θα σπασουν ....ηχομονωση μηδεν...τελος παντων η κοπελα ειναι αξιαγαμητη, δειχνει να βαριεται λιγακι αλλα σε γενικες γραμμες δεν χαλαει χατηρια...Μεγαλο αρνητικο η μελαχρινη τσατσα η οποια πανω στο 5-7λεπτο βαραγε πορτες αλλα εγω την εγραψα κανονικα, ειχα βαλει και τον συρτη στην πορτα να μην μπορει να μπει και εχυσα με την ησυχια μου και ας εριχνε καντηλια...ετσι θελουν οι κωλογριες....Καληνυχτα κ' καλα γαμησια
Ελενη - Κολωνου 27Β υπογειο.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom