Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 354 άτομα (33 μέλη και 321 επισκέπτες)

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.882
Πόντοι
2.846
Το μονο βεβαιο:woldman:
Η κοπελα για μενα ειναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙΟΥ:kneel::kneel::kneel:
Στο χω ξαναγραψει τραβα σε studio τα κοριτσια των €10 εως €20 ειναι βαρια τιμονια.

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:
Στα 10€ δεν πηγαίνω.
Στα 20€ έχω πετύχει γλυκύτατα κορίτσια αλλά και κάμποσες διεκπεραιωτικες.
Διεκπεραιωτικες παίζουν και στα στούντιο και στα μασάζ, ακόμα κι εσκορτακια.
Λαχείο είναι η φάση.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.882
Πόντοι
2.846
φυλης 69 πανω στο τεταρτο φωναζει ο τσατσος το ονομα της κοπελας να βγει απο το δωματιο,αν θες να κατσει και αλλο η κοπελα ,δινεις κι αλλο εικοσαρικο,καθε εικοσαρικο ισοδυναμει 10 με 15 λεπτα λοιπον
Το εικοσαρικο είναι δεκάλεπτο. Το πολύ -πολυ να σου χαρίσει 2-3 λεπτά η κοπέλα, αν είναι καλή.
Τώρα, για τους διάφορους που γράφουν "έμεινα τάδε λεπτά και η υπηρεσία δεν χτύπησε την πόρτα", ας μη σχολιάσω...

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.756
Πόντοι
736
Φυλ 84α : Ντιάνα ωραίο σώμα μάλλον ψεύτικα βυζια και κριστινα με βυζαρες

Φυλ 84 όροφος : δυο λατινακια πετιτ, το ένα έμοιαζε barely ενήλικη

Φυλ δίπλα στο από πάνω όροφος κι αυτό : δυο λατινακια μπάζα ολικής

Φυλ ισογειο δίπλα απτό από πάνω: αμίλητη τσατσα Ρωσίδα με μια κοπέλα πολύ μέτρια αδύνατη!

Φυλ 65 ισογειο: χριστινα λεπτή με ωραίο κωλαρακι ελεύθερο στομ

Φυλ 65 όροφος : Ρανια με ελεύθερο και κατια με νορμαλ πρόγραμμα καλή παρουσία γενικά για την περιοχή με ωραίο κωλαρακι!

Φωκ 17 ισογειο: κλεοπατρα με τα μεγάλα βυζια αλλά και πλέον μεγάλη κοιλιά

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.756
Πόντοι
736
Ααα επίσης να συμπληρώσω ότι στο 200 φυλής είναι η κλασική Μπετυ με τις βυζαρες αλλά μεγαλύτερη πλέον κοιλιά! Νορμαλ πρόγραμμα! Still ωραία γυναίκα αλλά δεν ψήθηκα πολύ λόγω απλού προγράμματος!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Καλημέρα,ξέρει κανείς συναγωνιστής αν έχουν επιστρέψει οι μιλφ Καρινα και Τατιάνα από Μεταξουργείο?
Πέρασα και είδα τη Λίλιαν στο Ιάσονος 1Γ ,τη μιλφογκίλφ που έκανε θραύση το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν μπήκα... :headbang: Για την Καρίνα στο Ιάσονος 46 όροφος είχα ακούσει ότι θα επέστρεφε μετά τις 10 Μαϊου.
Στο Ιάσονος 19 κάτω είδα την Αλεξάνδρα, ξανθιά γεματούλα με ελεύθερο στοματικό. Απέναντι στο Ιάσονος 20 δεξιά ήταν η Κάρμεν, σκουρόχρωμη μοντελοειδής με άρωμα ξεπέτας.
Τελικά πήρα την Ίρα στο Κολωνού 32,στα 15€, καλή συνεδρία,φιλότιμη κοπέλα που έχει χάσει αρκετά κιλά καί έχει μουνέψει,(οι βυζάρες παραμένουν ευτυχώς!), άξιζε το επιπλέον πεντάευρο.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Πέρασα και είδα τη Λίλιαν στο Ιάσονος 1Γ ,τη μιλφογκίλφ που έκανε θραύση το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν μπήκα... :headbang: Για την Καρίνα στο Ιάσονος 46 όροφος είχα ακούσει ότι θα επέστρεφε μετά τις 10 Μαϊου.
Στο Ιάσονος 19 κάτω είδα την Αλεξάνδρα, ξανθιά γεματούλα με ελεύθερο στοματικό. Απέναντι στο Ιάσονος 20 δεξιά ήταν η Κάρμεν, σκουρόχρωμη μοντελοειδής με άρωμα ξεπέτας.
Τελικά πήρα την Ίρα στο Κολωνού 32,στα 15€, καλή συνεδρία,φιλότιμη κοπέλα που έχει χάσει αρκετά κιλά καί έχει μουνέψει,(οι βυζάρες παραμένουν ευτυχώς!), άξιζε το επιπλέον πεντάευρο.
Η Αλεξάνδρα είναι η γεμάτη μιλφ που ήταν στο κουρτίνα το?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.859
Πόντοι
46.232
Ααα επίσης να συμπληρώσω ότι στο 200 φυλής είναι η κλασική Μπετυ με τις βυζαρες αλλά μεγαλύτερη πλέον κοιλιά! Νορμαλ πρόγραμμα! Still ωραία γυναίκα αλλά δεν ψήθηκα πολύ λόγω απλού προγράμματος!
Δεν κάνει μόνο απλό η Μπετυ, κάνει ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στήθος

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.859
Πόντοι
46.232

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.674
Πόντοι
6.240
Ρε παιδια μου απο οτι εχω καταλαβει εχουν μειωθει κατα πολυ οι ιεροδουλες που δινουν κωλο και εχουν αυξηθει αυτες με το ελευθερο στοματικο.
Για κωλαρακι εχουν μεινει 3-4 κοπελες στην Φυλης και 3-4 στο Μεταξι...

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.756
Πόντοι
736
Δεν κάνει μόνο απλό η Μπετυ, κάνει ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στήθος
Δεν μου πε κάτι αλλά τελευταία φορά που χα πάει κιόλας είχα πολύ μέτριες εντυπώσεις και δεν το ρίσκαρα!

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.337
Πόντοι
216
Ρε παιδια μου απο οτι εχω καταλαβει εχουν μειωθει κατα πολυ οι ιεροδουλες που δινουν κωλο και εχουν αυξηθει αυτες με το ελευθερο στοματικο.
Για κωλαρακι εχουν μεινει 3-4 κοπελες στην Φυλης και 3-4 στο Μεταξι...
Mε κολο στο προγραμμα στο μεταξουργειο ποιες είναι?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Φυλής 86α λαουρα πως είναι εμφανισιακά ; Με ψήνει να πω αύριο

Το μωρό είναι ο ορισμός του καυλοράπανου.
Τέλειες αναλογίες, πρόστυχο πρόσωπο, δερματάκι μιγάδας.
Αν ξυπνήσει και κάνει πλούσιο πρόγραμμα, το σήκωσε το χαρτί.

Μοιάζει αρκετά με την κοπελιά :

https://womenandtravel.net/wp-content/uploads/2021/06/karencarren.jpg

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.344
Πόντοι
486
Αυτη η ξανθια τσατσα ειναι οντως για πολλες σφαλιαρες...τις προαλες μπαινω στο σαλονι και αυτη καθοταν...κοιταζομαστε και μου λεει "τι ειστε εσεις ρε...μπαινετε μεσα ετσι χωρις να πειτε ουτε ενα γεια....λες και ειμαστε ζωα...γρηγορα εξω!! Γρηγορα!!" της λεω "την κοπελα θελω να δω οχι εσενα" --- "η κοπελα δεν μπορει τωρα...ελα μετα απο καμια ωρα" και της λεω "καλα και αμα ερθω σφυρα μου"...θα ξαναπαω ομως καποια στιγμη να δουμε αν θα με θυμαται χαχαχα....Η Αννα φαινεται καλη περιπτωση...
Η τσατσά βλέπεται??

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.344
Πόντοι
486

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.882
Πόντοι
2.846
Δεν μου πε κάτι αλλά τελευταία φορά που χα πάει κιόλας είχα πολύ μέτριες εντυπώσεις και δεν το ρίσκαρα!
Ομοιοπαθης.
Τη γνώρισα αρχές Δεκέμβρη και μετά το πουλάκι με πονούσε τις επόμενες δυο μέρες.
Και να πω ότι είναι αρχάρια και δικαιολογείται λόγω απειρίας;
Κυρία, επικοινωνιακή, καλό κορμί για τα χρόνια της αλλά τι να το κάνεις....

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Είδα κι εγώ αυτή την Μπιούτυ και την κόβω για 130 κιλά. Δραματική κατάσταση. Συγχαρητήρια στον αδύνατο ήρωα ύψους 1,60 που μπήκε δωμάτιο όπως και συγχαρητήρια στον νεαρό που του είπε φεύγοντας "απορώ ρε μεγάλε που θα βρεις μουνί εκεί μέσα". Απλά καταπληκτικός. Αν είναι μέλος ο δεύτερος, είμαι αυτός που τον χειροκρότησε.
gf.jpg

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.961
Πόντοι
1.056
Είδα κι εγώ αυτή την Μπιούτυ και την κόβω για 130 κιλά. Δραματική κατάσταση. Συγχαρητήρια στον αδύνατο ήρωα ύψους 1,60 που μπήκε δωμάτιο όπως και συγχαρητήρια στον νεαρό που του είπε φεύγοντας "απορώ ρε μεγάλε που θα βρεις μουνί εκεί μέσα". Απλά καταπληκτικός. Αν είναι μέλος ο δεύτερος, είμαι αυτός που τον χειροκρότησε.
Καλο απογευμα Don.....εχει γουστο.....πλακα-πλακα να ειναι ο ηρωας Μπακατσουλας....που ρωταγε για την γαζελα.....δεν επαιζα καλυτερα Τζοκερ γαμω την τρελλα μου......
υσ.Ηρωα Μπακατσουλα....την καταφερες την χοντρη???....!!!!!ΑΞΙΟΣ!!!!!ΑΞΙΟΣ...!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom