Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 486
Πάει το ζυμαρακι Μιλένα δλδ....δεν νομίζω...κάπου θα πάρει μεταγραφή...είναι σκυλί του πολέμουΤι γύρισε η ιβανκα;;
Πάει το ζυμαρακι Μιλένα δλδ....δεν νομίζω...κάπου θα πάρει μεταγραφή...είναι σκυλί του πολέμουΤι γύρισε η ιβανκα;;
Φυλής 86α λαουρα πως είναι εμφανισιακά ; Με ψήνει να πω αύριο
Η τσατσά βλέπεται??Αυτη η ξανθια τσατσα ειναι οντως για πολλες σφαλιαρες...τις προαλες μπαινω στο σαλονι και αυτη καθοταν...κοιταζομαστε και μου λεει "τι ειστε εσεις ρε...μπαινετε μεσα ετσι χωρις να πειτε ουτε ενα γεια....λες και ειμαστε ζωα...γρηγορα εξω!! Γρηγορα!!" της λεω "την κοπελα θελω να δω οχι εσενα" --- "η κοπελα δεν μπορει τωρα...ελα μετα απο καμια ωρα" και της λεω "καλα και αμα ερθω σφυρα μου"...θα ξαναπαω ομως καποια στιγμη να δουμε αν θα με θυμαται χαχαχα....Η Αννα φαινεται καλη περιπτωση...
Δεν είσαι γνήσιος μπουΠως γαμάτε κάποιοι ακόμα με βρωμιές κ μυρωδιές...πιστεύω αν δεν δώσεις 60-70+ δεν αξίζει...το φτηνό κρέας τοτρώνε οι σκυλοι
Ομοιοπαθης.Δεν μου πε κάτι αλλά τελευταία φορά που χα πάει κιόλας είχα πολύ μέτριες εντυπώσεις και δεν το ρίσκαρα!
Είδα κι εγώ αυτή την Μπιούτυ και την κόβω για 130 κιλά. Δραματική κατάσταση. Συγχαρητήρια στον αδύνατο ήρωα ύψους 1,60 που μπήκε δωμάτιο όπως και συγχαρητήρια στον νεαρό που του είπε φεύγοντας "απορώ ρε μεγάλε που θα βρεις μουνί εκεί μέσα". Απλά καταπληκτικός. Αν είναι μέλος ο δεύτερος, είμαι αυτός που τον χειροκρότησε.
Καλο απογευμα Don.....εχει γουστο.....πλακα-πλακα να ειναι ο ηρωας Μπακατσουλας....που ρωταγε για την γαζελα.....δεν επαιζα καλυτερα Τζοκερ γαμω την τρελλα μου......Είδα κι εγώ αυτή την Μπιούτυ και την κόβω για 130 κιλά. Δραματική κατάσταση. Συγχαρητήρια στον αδύνατο ήρωα ύψους 1,60 που μπήκε δωμάτιο όπως και συγχαρητήρια στον νεαρό που του είπε φεύγοντας "απορώ ρε μεγάλε που θα βρεις μουνί εκεί μέσα". Απλά καταπληκτικός. Αν είναι μέλος ο δεύτερος, είμαι αυτός που τον χειροκρότησε.
Και προμοτορας και ΑμεΑ είσαιH Σαμπινα θα εργαζεται στο βεργας 7 την Πεμπτη το βραδυ απο της 23.00 εως της 5.00 και απο της Παρασκευει και το Σαβατο απο της 07.00 εως της 5.00 το ξεμερωματα.Η Σαμπινα συντομα θα λαβει μερος σε πανεληνιο Διαγωνισμο ομορφιας στην Ελλαδα μεινεται συντονισμενη...
Για ερωτικα Ραντεβου για την Σαμπινα και πληροφοριες στειλεται μηνυμα στο Αποψε και αυριο η Σαμπινα θα δουλευει απο της 23.00 εως της 5.00 τα ξημερωματα στο Βεργας 7 το πανο.Στειλτε μηνυμα στο what up +30 697 072 0894 για ραντεβου και πληροφοριες γραψε να στειλουνε μηνυμα στο what up +30 697 072 0894
Καθε φορα που το ποσταρεις εχεις και ενα γαμησι τσαμπα ?H Σαμπινα θα εργαζεται στο βεργας 7 την Πεμπτη το βραδυ απο της 23.00 εως της 5.00 και απο της Παρασκευει και το Σαβατο απο της 07.00 εως της 5.00 το ξεμερωματα.Η Σαμπινα συντομα θα λαβει μερος σε πανεληνιο Διαγωνισμο ομορφιας στην Ελλαδα μεινεται συντονισμενη...
Για ερωτικα Ραντεβου για την Σαμπινα και πληροφοριες στειλεται μηνυμα στο Αποψε και αυριο η Σαμπινα θα δουλευει απο της 23.00 εως της 5.00 τα ξημερωματα στο Βεργας 7 το πανο.Στειλτε μηνυμα στο what up +30 697 072 0894 για ραντεβου και πληροφοριες γραψε να στειλουνε μηνυμα στο what up +30 697 072 0894
Ξέρουμε απο που είναι στην πραγματικότητα;η μόνη σχέση που έχει με την Ουγγαρία είναι η ουγγαρέζα
που βάζει στην κρέπα της
Ποτέ δεν πρόκειται να φύγει από το 20άρι.πάει για playmate 2023??? τρέξτε να την προλάβετε στο 20άρι μετά θα την πηδάνε ο Κωστόπουλος και ο Πανταζόπουλος π
1ον 8α συμφωνησω για το τραγουδι,απλα για το πεος ,2ον εγω την προτειμω αβαφτη(κ ας εχει καβλωσπυρα)τοσο βαμμενη π ναι φενεται στο video μεγαλυτερηΤην είχα πετύχει με καυλόσπυρα στην μούρη. Εδώ πολύ καλύτερη (λέτε λόγω μέικ απ; ) και βέβαια πολύ ωραίο σώμα. Το τραγούδι φυσικά άχρηστο.
Aκμή έχει.Την είχα πετύχει με καυλόσπυρα στην μούρη. Εδώ πολύ καλύτερη (λέτε λόγω μέικ απ; ) και βέβαια πολύ ωραίο σώμα. Το τραγούδι φυσικά άχρηστο.
Με τίποταΗ τσατσά βλέπεται??
Ο Σμύρνης ξέρει!!!! οδηγος μας!!!!Ναι φίλε μου την Ουγγαρέζα.... Άντζελα το κοντοπουτανο με τις βυζάρες, λές να μην ξέρω για ποια έγραψα/απάντησα
Μια ελεηνη μπαζογρια ειναι με στομα βροθρο....θα το σκεφτω 2 και 3 φορες να περασω δωματιο (παρολο που εχει ενα καλο Λατινακι την Αννουλα)....εχει γραφτει εδω οτι μπουκαρει στο δωματιο μεσα με διαφορες δικαιολογιες για να παρει ματι....Η τσατσά βλέπεται??