Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 563 άτομα (5 μέλη και 558 επισκέπτες)

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.330
Πόντοι
2.846
Απορίας άξιο γιατί τα καλά είναι συνήθως πρωινά, μάλλον το απαιτούν για να έχουν ένα φυσιολογικό πρόγραμμα.
Μια εργαζόμενη μου είχε πει παλιότερα ότι οι πελάτες στην πρωινή βάρδια είναι συνήθως λιγότερο κωλοπαιδαράδες. Μάλλον είναι κι αυτός ένας λόγος.
Και μάλιστα ήταν σε στούντιο, φαντάσου στα μπουρδελάκια τι γίνεται.

srichie

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
157
Πόντοι
0
Περιγραφή από Αννα;
Νόμιζα ότι θα υπάρχουν πολλές περιγραφές για τις κοπέλες σορυ.

Άννα σκινυ πολύ μικρός στήθος, ανύπαρκτος πισινός. Αδιάφορη για εμένα.

Μελίσα ενδιαφέρουσα παρουσία. Σωματικά παρόμοια με την Ειρήνη, λίγο ποιο κοντή σε ύψος, μέτριο πρόσωπο.

Για την Ειρήνη είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν αρκετές περιγραφές , κριτικές, αλλά και ότι την έχετε δει στο σαλόνι χωρίς σουτιεν αρκετοί από εσάς.

Θα ανεβάσω κριτική με λεπτομέρειες σύντομα.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
94
Like
16.966
Πόντοι
19.226

Συνημμένα

• istockphoto-186902036-612x612.jpg
    istockphoto-186902036-612x612.jpg
    31,9 KB · Εμφανίσεις: 7

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.817
Πόντοι
201
Να παραθέσω συνολική εικόνα από 3 πρόσφατες καταθέσεις στην ρανια του φυλής 84 κάτω, μέσα σε διάστημα 1.5 μήνα.
Την πρώτη φορά πολύ καλή.

Την δεύτερη φορά ο κυρ Βασίλης βιαζόταν και η κοπέλα έδειχνε λίγο ζαλισμένη από δωμάτιο σε δωμάτιο, ωστόσο εχυσα.

Την Τρίτη φορά ο τσάτσος βιαζόταν υπερβολικά, στον προηγούμενο από εμένα φώναξε την κοπέλα στα 8 λεπτά. Ενώ ήμουν εγώ δωμάτιο την φώναζε ασταμάτητα, έφυγα αχυστος. Βγαίνοντας από το δωμάτιο μαζί με τα ντυσίματα κτλ είχαν περάσει 12 λεπτά. Πρόχειρα σκέφτομαι ότι πρέπει να την φώναζε από το 9-10 λεπτό.

Σήμερα έκανα στοχευμενο πέρασμα κατά τις 18:20 για την αννιτα αλλά είχε κλειστό φως.

Στο σημείο μύριζε έντονα χρώμα και διαπίστωσα ότι το παλιό βενζινάδικο το ανοίγει ένας άραβας ως car wash detailing. Ενδιαφέρον σκέψη, όσο ρίχνεις έναν, να σου καθαρίζουν το αυτοκίνητο..

Έχει κάποιος να προτείνει κάτι για απογευματινή βάρδια φυλής σ/Φώκαιας; έστω και απλό πρόγραμμα αλλά να βλέπετε η κοπέλα.

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
14
Like
2.493
Πόντοι
491
Στο σημείο μύριζε έντονα χρώμα
Δεν πρόσεξα εκεί τι έκαναν σήμερα, ωστόσο χρώμα μυρίζει ακόμα κάπου στο φρεσκοβαμμένο Φ86..
Έχει κάποιος να προτείνει κάτι για απογευματινή βάρδια φυλής σ/Φώκαιας; έστω και απλό πρόγραμμα αλλά να βλέπετε η κοπέλα.
Ανάλογα τα γούστα...
Μαυρούλα Ναόμι Φιλ11Α
Λευκή λατίνα Λούνα Φιλ11Β, πολύ καλό γαμήσι, νορμάλ κορμί (δες κριτική μου όμως! :wink:)
Υπάρχουν κι άλλες όμορφες που δεν έχω δοκιμάσει

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
11.863
Πόντοι
3.760
Μπουρδελοτσαρκα στα γρηγορα λογω ανωτερας βιας.
Φυλης 71 ισογ τρια αδρανη υλικα απο Βενεζουελα Αντζελα,Αννα και μια αλλη σαν λουκουμας.
Επανω στο 71 τρια αστερακια Αντζελα επισης μιση Ελλημιδα ειπε η τσατσα,το αλλο μισο δεν αναφερθηκε αλλα φοβερο κορμι,απιστευτο κωλαρι.Μπαρμπαρα επισης μοντελε και Σοφια λιγοτερο μοντελε με σιδερακια και κωλαρι απιστευτα φουσκωτο.Αλλα πανεμορφη.Ολες μελαχρινες εκτος την Αννα κστω στο 71 που ειναι σα γαμω τη κηδεια της.
Στο 11 της Φιλιππιδου ισογειο ηταν ο Γιεκηνι Ναομι καο η Ναταλια η οποια εχει ομορφηνει αρκετα.Το πορνοπαραβολο τσακωσε η υποπτα χαρωπη τσατσα με το κοντο ξανθο μαλλι.Την κουτουπωσα σε μια σταση την σοκολατινα ,σαν τα σκυλιακαι ξεθυμανα απο τα παραπανισια φλοκια στην αρχιδοσακουλα μου.Αυτα
τα ολιγα κυριοι.

Gio_Vanni

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
897
Πόντοι
80
Πριν καμιά ώρα

Κωνσταντινουπόλεως 166Β ήταν η Ελένη, ψηλή ξανθιά gilf Ουκρανεζα πολύ ευγενική αλλά για τολμηρά κανόνια

Αχιλλέως και Μαραθωνος 59 η γνωστή Ιζαμπελα με την 4×4 κωλαρα

Μαραθώνος 59Α η ευγενεστατη τσα2 παρουσιασε τη Βαλερία, λατινα με βυζαρες, κωλαρα, με ίσιο μεταξένιο μαλλί λιγο κατω απ τούς ώμους και αρκετά μαυριδερή

Μαραθώνος 59 στον όροφο ήταν η Ρενάτα, μάλλον λατινα, κοντουλα με μαύρο μαλλί, ψιλοαδιαφορη

Και απο κάτω στο ισόγειο βγήκε μια κοπέλα, με ίσιο μαλλάκι, μαύρο μέχρι τους ώμους, σχετικα όμορφη, λιγο μπαμπατσικη, αμίλητη, ανέκφραστη χωρίς να πει όνομα η τσα2

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.262
Πόντοι
456
Όντως φίλε, λίγο αφρατουλα αλλά τις πάει, έχει φατσαρα είναι σχετικά μικρή και κάνει τρελή πίπα και γαμησι.

Απλά από ότι φαίνεται εμφανίζεται μια φορά τον χρόνο για λίγες μέρες
Αυτή δε κάνει να πας για 10 λεπτά μια φορά.. είναι για να την κλείσει ξενοδοχείο κ να δώσεις πονο.. μιλάμε για κορυφή στο 20ρικο.. θυμάμαι τελευταία φορά την έχυσα στόμα κ δε το έβγαζε με τίποτα κ της γαμουσα το στόμα επί ώρα κ αυτή χυμένη απίστευτη αίσθηση

• Like
Αντιδράσεις: fluffy
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom