Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 305 άτομα (34 μέλη και 271 επισκέπτες)

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
60
Πόντοι
0
Αυτή δε κάνει να πας για 10 λεπτά μια φορά.. είναι για να την κλείσει ξενοδοχείο κ να δώσεις πονο.. μιλάμε για κορυφή στο 20ρικο.. θυμάμαι τελευταία φορά την έχυσα στόμα κ δε το έβγαζε με τίποτα κ της γαμουσα το στόμα επί ώρα κ αυτή χυμένη απίστευτη αίσθηση
Καλησπέρα φίλε πως λέγεται ή κοπέλα κ τί ώρες μπορώ να τήν βρω;

Sidefucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2024
Κριτικές
9
Like
294
Πόντοι
280
Καλησπέρα φίλε πως λέγεται ή κοπέλα κ τί ώρες μπορώ να τήν βρω;
Η κοπέλα λέγεται Μιλένα και δουλεύει στο Διδυμου 27. Το θέμα όμως είναι ότι εμφανίζεται σπάνια στον οίκο για λίγο καιρό μέσα σε μια χρονιά. Τελευταία φορά εμφανίστηκε πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
60
Πόντοι
0
Η κοπέλα λέγεται Μιλένα και δουλεύει στο Διδυμου 27. Το θέμα όμως είναι ότι εμφανίζεται σπάνια στον οίκο για λίγο καιρό μέσα σε μια χρονιά. Τελευταία φορά εμφανίστηκε πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων
Γεια σου φίλε είδα πως λέγανε για Μαραθώνος 59 ισόγειο ή ίδια είναι πάει κ στα δύο δηλ;

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
94
Like
17.023
Πόντοι
19.226

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
14
Like
2.500
Πόντοι
491

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
259
Πόντοι
21
Πριν λίγο καρφωτος για Ιρίνα...χαμός στον σαλόνι με όλες τις ηλικίες δυστυχώς θα έπρεπε να περιμένω 1 ώρα τουλάχιστον...ευτυχώς βρήκα την τζανινα δίπλα και ευχαριστήθηκα γαμησι...από τις πιο τίμιες επιλογές για εμένα...τρελενεται για γλυψιμο η καυλιάρα

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
72
Like
4.204
Πόντοι
2.666
Εγω απορώ δίνει γλωσοφιλα.Κανει τα πάντα με πελάτες.Με το γκόμενο τι το ξεχωριστό κάνει ; χαχα
Ποιους γκομενους εχουν δαυτες?? Τυποι που τις προσφερουν προστασια ειναι..αγαπητικοι...

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
265
Πόντοι
21
Ποιους γκομενους εχουν δαυτες?? Τυποι που τις προσφερουν προστασια ειναι..αγαπητικοι...
Ναι φίλε μου αυτοί λέω και εγώ.Αλβανοι,Ρώσοι,Ρουμάνοι μπρατσομενοι με μπόμπα μαλλί.Αυτοι αρέσουν στις πουτανες.Τουλαχιστον για σχέση δε πάνε με ναυάγια ανατολίτες πάνε με Βαλκάνιους που είναι ωραίοι.Οχι γιατί ξέρω μερικές ελάχιστες Ελληνίδες που πάνε με ανατολίτες.Οι πουτανες και είναι πιο φυσιολογικές από τις Ελληνίδες.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
94
Like
17.023
Πόντοι
19.226
Αυτή την ώρα στους ακριτικούς οίκους:ak::ak:

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ναταλία επιστροφή, χοντρή ξανθιά μιλφ με βυζάρες. Ελ.φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Ιωαννίνων 3 όροφος Ελένη ξανθιά γκίλφ με :jade:Ελ.φλογέρα τελείωμα βυζοκώλο

Ιωαννίνων 5 Άννα και Λαρίσα. Νορμάλ ανακοίνωσαν

Κων/πόλεως 166 υπόγα η τσατσά μέσα, αλλά κλειστό :dunno:

Κων/πόλεως 166 ισόγειο Νάνσυ μελαχρινή γκίλφ με μαύρη περούκα κ άσπρες μπότες. Μισέλ μελαχρινή, σχετικά αδύνατη και άκωλη μιλφ. Ελ.φλογέρα κι οι δυο

Παιανιέων 24 Αλεξάνδρα καστανή γκίλφ με μεγάλα μαστάρια. Σταθερά εκεί...Ελ.φλογέρα στράγγισμα καταπιόνα

Περγάμου 27 τα δύο σοβιετικά Ποτέμκιν :confused: Ελ.φλογέρα κι όποιος αντέξει...

Αλκαμένους 113 κλειστό
Πέτυχα την υπηρεσία στο δρόμο, αύριο μπορεί να μην είναι η Ειρήνη και το απόγευμα θα είναι η Μελίσσα...

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
15
Like
908
Πόντοι
371
Χθεσινή επίσκεψη στην Άννα στο Φώκαιας 25 όροφος.
Τίποτα το σπουδαίο αλλά δεν κλαίς το 20αρικο. Τίποτα το αξιόλογο στην απογευματινή βόλτα.

jimozz1

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2022
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπέρα μήπως είναι εκεί η αλιονα από Δίδυμου 18Α ή η μπιουτη;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom