You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Pirkavlos7735
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 239
- Πόντοι
- 20
Έχεις πάει κάποιος συναγωνιστής Κολωνού 48 σήμερα πρωί να μας πει στο δεξί ποια είναι?ψάχνω Στέλλα ξανθιά αδύνατη
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.843
- Πόντοι
- 2.036
Ήθελα τον τελευταίο μήνα 2-3 φορές να περάσω για την Ντανιέλα, ε, δεν πέρασα μόνο και μόνο γιατί μου πρήζει τα παπάρια αυτή η Νέλλυ, συγνώμη για την έκφρασηαυτη η καριολα μονο ζημια κανει στον οικο
Αυτή και η ασπρομάλλα χοντρόγρια "γλυκομίλητη" στο Ι46? (που έχει τις 2-3 κοπέλες συνήθως) είναι άθλιες και ενώ θέλω περάσω με τα κορίτσια των οίκων τους δεν το κάνω γιατί είναι !@#@!%$%! οι τσατσάδες
Πέρασα προχθές με Κατερίνα από Κ30Α, αδύνατη με γυαλάκια, ωραίο λίγο χαλαρό σώμα & μικρό βυζάκι, μελαχρινή, ρουμανό-ρωμά μου φάνηκε, μιλάει Ελληνικά, δεκτική γενικά, τυπική/νορμάλ υπηρεσίες δεν έχω παράπονο αλλά ούτε κάτι σπουδαίο να αναφέρω, λίγο άγριο δέρμα είχε, δεν ήμουν και για πολλά πολλά οπότε επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά.
Μόνο Ατζελα τώρα.Έχεις πάει κάποιος συναγωνιστής Κολωνού 48 σήμερα πρωί να μας πει στο δεξί ποια είναι?ψάχνω Στέλλα ξανθιά αδύνατη
Έχει γυρίσει η Στέλλα?
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 319
- Πόντοι
- 21
Καλημερα σας υπαρχει καποια με κωλαρα πρωινή βάρδια φυλης κ γυρω περιοχές να μου προτεινη ;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 242.049
- Πόντοι
- 46.232
εγώ πάντως προσωπικά έχω μήνες να την πετύχω σε τσάρκα μουΜόνο Ατζελα τώρα.
Έχει γυρίσει η Στέλλα?
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Αδέρφια μπορεί να απαντήσει κάποιος σύντομα και χωρίς να κράζει? Μια πρωινή να παίρνει πιπάρες να πεταχτώ παρακαλώ?
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Aν απαντούσατε μια φορά και δε κραζατε, τώρα θα είχα σταματήσει να ρωταω
Αδέρφια μπορεί να απαντήσει κάποιος σύντομα και χωρίς να κράζει? Μια πρωινή να παίρνει πιπάρες να πεταχτώ παρακαλώ?
Pirkavlos7735
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 239
- Πόντοι
- 20
Την είχα πέτυχει πριν μια εβδομάδα.κςι μου είπε για πρωινή βάρδια.παλι εφυγε?Μόνο Ατζελα τώρα.
Έχει γυρίσει η Στέλλα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Την έχω πετύχει πριν καμιά εβδομάδα σε πρωινή βάρδιαεγώ πάντως προσωπικά έχω μήνες να την πετύχω σε τσάρκα μου
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.276
- Πόντοι
- 10.336
Πάρε αυτό για την ώρα και βλέπουμεΑδέρφια μπορεί να απαντήσει κάποιος σύντομα και χωρίς να κράζει? Μια πρωινή να παίρνει πιπάρες να πεταχτώ παρακαλώ?
10euro10lepta
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2023
- Like
- 465
- Πόντοι
- 20
Ρε αδελφέ είναι πολύ γενική ερώτηση τι εννοείς κάνει πιπαρες; Πχ τρομερή πίπα κάνει η Βαλέρια Ιάσονος 20 αλλά είναι με προφυλακτικό πιπαρα κάνει επίσης η Αναστασία Ιωαννίνων 3 η Άννα Ιωαννίνων 5 αλλά είναι πολύ σχετικό στο τι εννοείς πιπαραAν απαντούσατε μια φορά και δε κραζατε, τώρα θα είχα σταματήσει να ρωταω
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.726
- Πόντοι
- 3.246
μίαΑδέρφια μπορεί να απαντήσει κάποιος σύντομα και χωρίς να κράζει? Μια πρωινή να παίρνει πιπάρες να πεταχτώ παρακαλώ?
που να κάνει ΠΙΠΑΡΕΣ
ΠΙΠΑΡΕΣ ΠΙΠΑΡΕΣ
Βανέσα εννοείς αντί για ΒαλέριαΡε αδελφέ είναι πολύ γενική ερώτηση τι εννοείς κάνει πιπαρες; Πχ τρομερή πίπα κάνει η Βαλέρια Ιάσονος 20 αλλά είναι με προφυλακτικό πιπαρα κάνει επίσης η Αναστασία Ιωαννίνων 3 η Άννα Ιωαννίνων 5 αλλά είναι πολύ σχετικό στο τι εννοείς πιπαρα
μάλλον
10euro10lepta
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2023
- Like
- 465
- Πόντοι
- 20
Εσυ λες τον μεσαίο οίκο εγώ τον αριστερό τώρα δεν ξέρω τα α Β γ ποιος είναι ποιοςμία
που να κάνει ΠΙΠΑΡΕΣ
ΠΙΠΑΡΕΣ ΠΙΠΑΡΕΣ
Βανέσα εννοείς αντί για Βαλέρια
μάλλον
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 242.049
- Πόντοι
- 46.232
τώρα live
Μαραθωνος 59 αριστερά Μάρθα καστανή κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους κοπέλα με κανονικό σώμα, 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.
Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Ιζαμπελα, ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Μαραθωνος 59α κλειστό.
Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.
Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κωνσταντινουπολεως 166β Άννα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε και όχι πρωκτικο όπως άλλες φορές.
Κωνσταντινουπολεως 166α Κρίστι ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι και Μιλανα μελαχρινή κοπέλα παχουλη με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιωαννίνων 3 ισόγειο Αναστασία μελαχρινή μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματα, με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Ιωαννίνων 3 όροφος Ντιαννα ξανθιά κοντή μιλφ σώμα με πιασιματακια μπουτου, 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιωαννίνων 5 Άννα μ μιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.
Μαραθωνος 59 αριστερά Μάρθα καστανή κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους κοπέλα με κανονικό σώμα, 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.
Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Ιζαμπελα, ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Μαραθωνος 59α κλειστό.
Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.
Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κωνσταντινουπολεως 166β Άννα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε και όχι πρωκτικο όπως άλλες φορές.
Κωνσταντινουπολεως 166α Κρίστι ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι και Μιλανα μελαχρινή κοπέλα παχουλη με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιωαννίνων 3 ισόγειο Αναστασία μελαχρινή μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματα, με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Ιωαννίνων 3 όροφος Ντιαννα ξανθιά κοντή μιλφ σώμα με πιασιματακια μπουτου, 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιωαννίνων 5 Άννα μ μιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.
alfabitagama
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 631
- Πόντοι
- 300
Δες κριτικές για την Αλεξάνδρα στο Φωκαιας 19 (παλιότερα ήταν διδύμου 22 ως Άντζελα/Αγγέλα)Aν απαντούσατε μια φορά και δε κραζατε, τώρα θα είχα σταματήσει να ρωταω
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 529
- Like
- 74.491
- Πόντοι
- 41.129
η Τζέσικα τυπε... πιπαρες...Αδέρφια μπορεί να απαντήσει κάποιος σύντομα και χωρίς να κράζει? Μια πρωινή να παίρνει πιπάρες να πεταχτώ παρακαλώ?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 242.049
- Πόντοι
- 46.232
συνέχεια σφηνάκι live
Κολωνού 48 κλειστό.
Κολωνού 48 νέο Εύα ξανθό γκρανι χοντρο με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Δεληγιώργη 39 Αντριαννα ξανθιά πολύ χοντρή με 2.5-3αρι βυζι και Φλορα μελαχρινή μαυριδερή χοντρή με 3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Ακομινάτου 2α Άννα καστανοξανθη μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ακομινάτου 2β Νικόλ ξανθοκαστανη πολύ χοντρή κοντή με 3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 48 κλειστό.
Κολωνού 48 νέο Εύα ξανθό γκρανι χοντρο με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Δεληγιώργη 39 Αντριαννα ξανθιά πολύ χοντρή με 2.5-3αρι βυζι και Φλορα μελαχρινή μαυριδερή χοντρή με 3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Ακομινάτου 2α Άννα καστανοξανθη μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ακομινάτου 2β Νικόλ ξανθοκαστανη πολύ χοντρή κοντή με 3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.957
- Πόντοι
- 736
Ποιος όσο αντέξει η κορασίδα οι συναγωνιστές;Ξεχασα να σου πω την Νταρντανα Αλβανιδα την βρηκα Ιασωνος 31Β υπογειο...ξεκιναει βαρδια απο τις 12 το μεσημερι και παει μεχρι αργα οσο αντεξει...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις