Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 3.172
Η Τόνια η λατίνα ..δεν μου γέμισε το μάτι...αβυζη με απλό πρόγραμμα..ούτε 69..δεν πέρασα με καμια
Η Τονια πριν λίγες μέρες με εχυσε στο στόμα Πέντε Φορές!!! Το Έγραψα εδώ.Η Τόνια η λατίνα ..δεν μου γέμισε το μάτι...αβυζη με απλό πρόγραμμα..ούτε 69..δεν πέρασα με καμια
τη στραγγιξες μαλλον παιχτη και προσπαθει να ανακτησει δυναμειςΗ Τονια πριν λίγες μέρες με εχυσε στο στόμα Πέντε Φορές!!! Το Έγραψα εδώ.
Το ένστικτο μου λέει Ναι! Νομίζω αν φερθείς ωραία και με χαμόγελο θα φας καλά.παιδες να ρωτησω,στον οροφο φυλης 84(με μια επιφυλαξη αν ειναι το 86 η οχι)αυτο το διαστημα παιζουν 2 με το ονομα αννα,το ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ η ταυλανδη και η κολομβιανη με την σοκολατι κορμαρα,αν την εχει ΠΗΔΗΞΕΙ καποιος την δευτερη αξιζει κατι η οχι?
Ωραιο μωρακι εμφανισιακά αλλα έχει πολυ αμηχανίαWhat time is Love ?
Ψιψινάκι , Σαμπινάκι ?
Σε ψάχνω ...
Τιμήθηκε η Ιωάννα όπως την ειπε η τσατσά αλλά μάλλον Λάνα με οσα διαβασα εδώ.
Σαμπίνα απο Τετάρτη ειπε η τσατσα σε νεαρό συναγωνιστή που αποχώρησε σχεδόν βουρκωμένος.
Ιωάννα-Λάνα λοιπόν μικροκαμωμένο πιπινάκι με ωραιο μουτρακι, 20-24 χρονων , μαλλι καστανό πιασμένο κότσο με τατουαζ δυο καρδιές στην αριστερή ομωπλάτη και αλλα δυο νομιζω σε καρπό και πόδι χαμηλά.
Μερικές ελιες σε πλατη και πανω απο τον κώλο χωρις να ειναι αντιαισθητικές.
Βυζακι μικρο και μυτερό αλλα το κωλαρακι σφιχτο και μικροσκοπικό.
Μπήκε χωρις σουτιέν με μονο ενα φουστακι που δεν το εβγαλε καθολου.
Γρί ελληνικα και η συννενοηση εγινε στη γλωσσα της.
Εβαλε κατευθειαν προφυλακτικο και τον πηρε στο στομα με σκοπό να τον σηκώσει και εγω να χαιδευω και να φιλάω το κωλαρακι της.
Πρωτη σταση σε ιεραποστολικό αφου πεταξα τα μαξιλάρια που μυρίζαν μασχαλιλα και η πιτσιρίκα δυσκολευοταν να τον παρει ανετα μεσα της.
Την ανεβασα απο πανω όπου εγινε πληρη διεισδυση και ανεβηκαν οι ρυθμοί.
Όντως οπως εγραψε καποιος το μουνακι της εχει στενη αισθηση και βεντουζαρει στη ψωλή. Το τελος ήρθε στα τεσσερα όπου πηρε καλη θεση και αντεξε στις ορμές μου.
Όχι και έτσι είπαμεΚαι ό,τι προκύψει τύπε;;;;
Φυλής 84α δεξιά Τζέσικα
Η γνωστή από Φώκαιας 25 όροφο?Φυλής 84α δεξιά Τζέσικα
Ναι.Η γνωστή από Φώκαιας 25 όροφο?
Δεν ξέρω αν το λες σοβαρά, αλλά δεν είπα ότι είναι και κανόνας.Αυτό είναι και το μυστικό και το αποκάλυψες !! Οσες δεν μειλανε πολύ κάνουν φοβερό σεξ οσες μειλανε αστα να πάνε ..
Για να μη φλυαρεί με "ελα καβλιαρη μου" και άλλες τέτοιες πίπες μάλλον παρα-ξεκλειδώθηκε. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι το καλύτερο σεξ το κάνω με πουτάνες που δεν μιλάνε πολύ. Οι "ομιλητικές" είναι περισσότερο λόγια παρά έργα.
ΝαιΗ γνωστή από Φώκαιας 25 όροφο?