Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 292 άτομα (36 μέλη και 256 επισκέπτες)

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
866
Πόντοι
80
Καλημέρα συναγωνιστές
Μια ερώτηση για όποιον ξέρει. Η Μικαέλα από Φ17α πήγε πλέον στην πρωινή βάρδια, γιατί πέρασα το απόγευμα και ήταν κλειστός ο οίκος.
Ευχαριστώ
Εχθές που πέρασα στην πρωινή βάρδια μου ανέφερε η τσα^2 οτι δουλεύει η "κλεοπάτρα", δεν έκατσα να τη δω
γιατί ήταν δωμάτιο και βιαζόμουν, αλλά νομίζω οτι αυτό είναι ένα από τα ονόματα της Μικαέλας.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.714
Πόντοι
41.129
Καλημέρα συναγωνιστές
Μια ερώτηση για όποιον ξέρει. Η Μικαέλα από Φ17α πήγε πλέον στην πρωινή βάρδια, γιατί πέρασα το απόγευμα και ήταν κλειστός ο οίκος.
Ευχαριστώ
Πριν λίγο πέρασα..
ειναι μια πιτσιρικα 19-20 χρονων Αλβανεζα Ναταλί στο όνομα.
Πολύ ομορφο κορμί με ανασηκωμενα καπούλια μακρυ καστανοξανθο μαλλι καιι όμορφο νεανικό πρόσωπο.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.714
Πόντοι
41.129
Ανεβηκα στο Φωκαίας 25 όπου ήταν η Αντωνελλα.
Η αλήθεια ειναι οτι δε μου γεμισε το μάτι.... η Λιζα και η Λινα ειναι αρκετά πιο όμορφες.
Πηγα και γαμησα τη Ναταλί στο Φωκαίας 17α μιας και την βρηκα ομορφότερη και εφαγα φόλα μεγατόνων...
Δυστυχώς δεν έκατσα να ψαξω πρώτα για αυτή. Εχουν γραφτεί αρνητικές κριτικες αλλα δεν τις διαβασα πρώτα...
Όποιος βιάζεται......
Λεπτομέρειες στην κριτική.

Τελευταία τροποποίηση:

Kuku7

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2022
Like
294
Πόντοι
21
Καλημέρα συναγωνιστές
Ευχαριστώ
Καλησπερα...η κοπελα που αναφερεις δουλευε μονο απογευμα..προχτες το πρωι που περασα κ εγω απο το συγκεκριμενο οικομ.η τσατσα παρουσιασε 2 κοπελες..μια την ονομασε μιχαελα..η οποια δεν ειναι αυτη που δουλευε τα απογευματα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Πάντως μου φαίνεται ότι η Φυλής σιγά σιγά πάλι ανεβαίνει, μιας και πολλά κλειστά σπιτάκια ξανανοίγουν. Αν και όταν ξανανοίξει και το Φυλής 81, θα χαρώ πολύ. Πολύ ωραίος χώρος όπου περνούσα καλά σχεδόν με όποια κοπέλα έφερνε. Στάνταρ σταθμός στις μπουρδελότσαρκές μου.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.556
Πόντοι
46.232
Εχθές που πέρασα στην πρωινή βάρδια μου ανέφερε η τσα^2 οτι δουλεύει η "κλεοπάτρα", δεν έκατσα να τη δω
γιατί ήταν δωμάτιο και βιαζόμουν, αλλά νομίζω οτι αυτό είναι ένα από τα ονόματα της Μικαέλας.
Όχι δεν είναι Κλεοπάτραείναιη πρώηνΠαολα, η Μικαελα η παλιά έχει καιρό να εργαστεί, τώρα έχει εμφανιστεί μια καινούργια Μικαελα

Kuku7

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2022
Like
294
Πόντοι
21
Όχι δεν είναι Κλεοπάτραείναιη πρώηνΠαολα, η Μικαελα η παλιά έχει καιρό να εργαστεί, τώρα έχει εμφανιστεί μια καινούργια Μικαελα
Ακριβως ετσι!!! Ξερουμε που εργαζεται η παλια μικαελα;

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.970
Πόντοι
711
Σήμερα το πρωί...Βέργας 6 υπόγειο, Μπάρμπορα,γεμάτα δωμάτια συνέχεια...
Διδύμου 8 κάτω, milf καυλοράπανα Ελένη και Βερόνικα=Λαϊκό προσκύνημα..Αναμονή για παρτούζα τουλάχιστον 45 λεπτά..
Γαμάτε συναγωνιστές..

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.459
Πόντοι
27.261
Διδύμου 8 κάτω, milf καυλοράπανα Ελένη και Βερόνικα=Λαϊκό προσκύνημα..Αναμονή για παρτούζα τουλάχιστον 45 λεπτά..
Γαμάτε συναγωνιστές..
οι θειτσες εχουν παρει τα πανω τους :confused:
Wp Taser GIF by Wellington Paranormal

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
866
Πόντοι
80
RESPECT :respect: Αρχοντικέ n.smirni76 :respect:, αν είσουν εγκυκλοπαίδεια θα λεγόσουν Πάπυρος Λαρούς Πουτάνικα !!!

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.992
Πόντοι
2.846
Την ιδια ώρα μια 3αδα ιρακινών προσπάθησε να εισέλθει και φάγανε πόρτα με τον ίδιο τρόπο ανακοινώνοντας πώς δέχονται μονο έλληνες..
θετικό πάντως να τρώνε πόρτα οι σκουρόχρωμοι.
Λες και δεν μας έφτανε που στα μαγαζιά δεν παίζουν καθόλου κορίτσια από αραβικές χώρες, έχουν κι αυτοί την απαίτηση να μπουν να γαμήσουν. Βρε όξω!

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.992
Πόντοι
2.846
Για ολους τους ρομαντικους η Εβελινα αρχισε να δουλευει..(μαλακες να το προσεχετε το κοριτσι) Το ποτε θα την πετυχετε ειναι αλλο θεμα..
αν αλλάξει και τσα, προτού αποχωρήσει από την ενεργό δράση, θα κερδίσει πολλούς ακόμα πόντους.

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.088
Πόντοι
1.191
Γαμάτε συναγωνιστές..
Να είσαι καλα φίλε Fluffy, εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα που το ακούω να πηγαίνει ο κόσμος να γαμάει στα κορίτσια με τις καλές υπηρεσίες, ας μείνουν οι όμορφες φόλες να το σκεφτούν λίγο παραπάνω αυτό και οι γύρω τους. Όσο και να γράφει αρνητικές κριτικές ο κάθε ένας (ξέρω τι λέω) οι καλές υπηρεσίες κάποιων κοριτσιών παραμένουν και έτσι ο κόσμος πάει εκεί. Arrivederci...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
θετικό πάντως να τρώνε πόρτα οι σκουρόχρωμοι.
Λες και δεν μας έφτανε που στα μαγαζιά δεν παίζουν καθόλου κορίτσια από αραβικές χώρες, έχουν κι αυτοί την απαίτηση να μπουν να γαμήσουν. Βρε όξω!
Δεν το ξέρεις άμα τρώνε πόρτα απλά για τα μάτια του κόσμου...

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.074
Πόντοι
81
Να ρωτήσω κάτι
Ξέρει κανείς μία ουκρανεζα με πολλά τατουάζ παντού πάνω της, με ωραία χείλη, κοντό μαλλί, Diana, κάτι τέτοιο, σε ποιό μαγαζί υπάρχει ;
Ευχαριστώ.....

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.688
Πόντοι
6.555
Να ρωτήσω κάτι
Ξέρει κανείς μία ουκρανεζα με πολλά τατουάζ παντού πάνω της, με ωραία χείλη, κοντό μαλλί, Diana, κάτι τέτοιο, σε ποιό μαγαζί υπάρχει ;
Ευχαριστώ.....
για να λαβεις σωστη και υπευθυνη απαντηση επρεπε να γραψεις:
¨ Να ρωτήσω κάτι nsmirni ?
Ξέρεις μία ουκρανεζα με πολλά τατουάζ παντού πάνω της, με ωραία χείλη, κοντό μαλλί, Diana, κάτι τέτοιο, σε ποιό μαγαζί υπάρχει ;
Ευχαριστώ..... "

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.682
Πόντοι
1.056
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΚΡΑΙΟΙ ΧΥΣΤΕΣ:headbaning1::headbaning1::headbaning1:

2015 ΠΛ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ

Ακραιες καλτιλες στην πλ.Βικτωριας με πολυπολιτιζμικες οντοτητες να κραυγαζουν:shit::shit::uglykiss::uglykiss:

Φωκ ολα ανοιχτα:springsmile::springsmile::assshake:
Κλειστα Φωκ7Υπ κλειστο οπως+το διπλανο του Στελλοσπιτου.
Αχαμνων86+Φωκ οροφος ανοιχτο
Φιλλ+τα 2 ανοιχτα
Φυλ απο 66Δεξια εως 71 ολα ανοιχτα.
Κλειστα Φυλ74Δεξια,59+τα 2,65Κατω+τα δυο 71.
Στο Φυλ84Ανω η Κολομβι_Αννα με λιγα παραπανω κιλακια
Πολυ λιγη χρηση gel Durex.
Tην εβαλα τανασκελα κ αρχισα να την γεμιζω σαν γαλοπουλα.
Στην αρχη κραταγε κοντρα με τα ποδια:angry::tickedoff:αλλα μετα απο λιγo αφεθηκε με εμενα να εχω γραπωθει απο το μεταλλικο κεφαλαρι κ λιγο πριν την εκτονωση να φοβαμαι μην κανω το κρεβατι scrap:uzi::uzi::uzi:
Η ακραια σπηλαιωση του αιδιου:Oτης σλατινας καταμαρτυρουσε αλλη μια επιτυχυμενη:cum:συνεδρια:happy::kneel::thumbsup:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΙΟΥ ΕΡΩΤΑ:globeos-haha::globeos-cigar: :wanker:

ΝΑ ΓΑΜΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΑ :woldman::birdman::zfuck::fuck1:

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

Megal0pa!d!

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2022
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές από Παρασκευή θα είμαι στην πρωτεύουσα όποιος ενδιαφέρεται να πάμε μαζί τσάρκα ας μου στείλει....

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Καλησπέρα συναγωνιστές από Παρασκευή θα είμαι στην πρωτεύουσα όποιος ενδιαφέρεται να πάμε μαζί τσάρκα ας μου στείλει....
Μεγάλο παιδί είσαι, μπορείς να πας και μόνος σου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom