Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 93 άτομα (8 μέλη και 85 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Πήγα τις προάλλες με την αγριόφατσα κυρά Μαρίνα από το Άγκυρας 12 και μπορώ να πω ότι για υπηρεσίες κάτι προσπαθεί να κάνει αν και κουράζεται εύκολα. Μου έβγαλε μια κούραση. Δεν έχει όμως και κάτι άλλο
να επιδείξει ως εφόδιο μιας που από εμφάνιση δεν μπορεί να περάσει ούτε την βάση οπότε όπως πάντα πέφτει το βάρος στις υπηρεσίες. Δεν την κόβω να κάθεται από ότι κατάλαβα ενώ ρίχνει βάρος στο κλαρίνο για να ολοκληρώσει κάποιος εκεί γλιτώνοντας το γαμήσι. Για μένα καλύτερα να πάει κάποιος απέχοντας καμιά εβδομάδα ή κάνα μήνα από σεξ για να καυλώσει καλύτερα. Μετριότητα.
Κι εγώ πέρα από την πίπα δεν τρελάθηκα μαζί της. Δεν μου άρεσε ούτε που μιλούσε πολύ στο σεξ, ούτε αυτά που έλεγε και καλά για να με φτιάξει.

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
598
Πόντοι
301
Δεν έχω πάρει ποτέ Περγάμου 1 και λέω να πάω να δω αυτή την Εβελινα από κοντά, τι βάρδιες είναι εκεί;

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.919
Πόντοι
456
What time is Love ?
Ψιψινάκι , Σαμπινάκι ?
Σε ψάχνω ...

20230110_013623.jpg

Τιμήθηκε η Ιωάννα όπως την ειπε η τσατσά αλλά μάλλον Λάνα με οσα διαβασα εδώ.
Σαμπίνα απο Τετάρτη ειπε η τσατσα σε νεαρό συναγωνιστή που αποχώρησε σχεδόν βουρκωμένος.

Ιωάννα-Λάνα λοιπόν μικροκαμωμένο πιπινάκι με ωραιο μουτρακι, 20-24 χρονων , μαλλι καστανό πιασμένο κότσο με τατουαζ δυο καρδιές στην αριστερή ομωπλάτη και αλλα δυο νομιζω σε καρπό και πόδι χαμηλά.
Μερικές ελιες σε πλατη και πανω απο τον κώλο χωρις να ειναι αντιαισθητικές.
Βυζακι μικρο και μυτερό αλλα το κωλαρακι σφιχτο και μικροσκοπικό.
Μπήκε χωρις σουτιέν με μονο ενα φουστακι που δεν το εβγαλε καθολου.
Γρί ελληνικα και η συννενοηση εγινε στη γλωσσα της.
Εβαλε κατευθειαν προφυλακτικο και τον πηρε στο στομα με σκοπό να τον σηκώσει και εγω να χαιδευω και να φιλάω το κωλαρακι της.
Πρωτη σταση σε ιεραποστολικό αφου πεταξα τα μαξιλάρια που μυρίζαν μασχαλιλα και η πιτσιρίκα δυσκολευοταν να τον παρει ανετα μεσα της.
Την ανεβασα απο πανω όπου εγινε πληρη διεισδυση και ανεβηκαν οι ρυθμοί.
Όντως οπως εγραψε καποιος το μουνακι της εχει στενη αισθηση και βεντουζαρει στη ψωλή. Το τελος ήρθε στα τεσσερα όπου πηρε καλη θεση και αντεξε στις ορμές μου.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
What time is Love ?
Ψιψινάκι , Σαμπινάκι ?
Σε ψάχνω ...

20230110_013623.jpg

Τιμήθηκε η Ιωάννα όπως την ειπε η τσατσά αλλά μάλλον Λάνα με οσα διαβασα εδώ.
Σαμπίνα απο Τετάρτη ειπε η τσατσα σε νεαρό συναγωνιστή που αποχώρησε σχεδόν βουρκωμένος.

Ιωάννα-Λάνα λοιπόν μικροκαμωμένο πιπινάκι με ωραιο μουτρακι, 20-24 χρονων , μαλλι καστανό πιασμένο κότσο με τατουαζ δυο καρδιές στην αριστερή ομωπλάτη και αλλα δυο νομιζω σε καρπό και πόδι χαμηλά.
Μερικές ελιες σε πλατη και πανω απο τον κώλο χωρις να ειναι αντιαισθητικές.
Βυζακι μικρο και μυτερό αλλα το κωλαρακι σφιχτο και μικροσκοπικό.
Μπήκε χωρις σουτιέν με μονο ενα φουστακι που δεν το εβγαλε καθολου.
Γρί ελληνικα και η συννενοηση εγινε στη γλωσσα της.
Εβαλε κατευθειαν προφυλακτικο και τον πηρε στο στομα με σκοπό να τον σηκώσει και εγω να χαιδευω και να φιλάω το κωλαρακι της.
Πρωτη σταση σε ιεραποστολικό αφου πεταξα τα μαξιλάρια που μυρίζαν μασχαλιλα και η πιτσιρίκα δυσκολευοταν να τον παρει ανετα μεσα της.
Την ανεβασα απο πανω όπου εγινε πληρη διεισδυση και ανεβηκαν οι ρυθμοί.
Όντως οπως εγραψε καποιος το μουνακι της εχει στενη αισθηση και βεντουζαρει στη ψωλή. Το τελος ήρθε στα τεσσερα όπου πηρε καλη θεση και αντεξε στις ορμές μου.
Η Λάνα είναι αυτή. Μάλλον είναι λίγο πάνω από 25 χρονών, αν και δεν υπάρχει καμία συνεννόηση είναι η αλήθεια.
Της πετάω μερικά Ρώσικα και γελάει , μου έχουνε φύγει και Ισπανικά στο ενδιάμεσο και έχει λυθεί στα γέλια.

Όντως ζορίζεται στο γαμήσι μιας και δεν βάζει καθόλου τζελ.

Στο Ισόγειο την πέτυχες ε; Όταν παίζει η Σαμπίνα μπορεί να την βρεις και στο υπόγειο που την έχω πάρει και τις 3 φορές.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.680
Πόντοι
4.546

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Φαίνεται δεν είσαι καλός κλειδαράς (ούτε κι εγώ) για να την "ξεκλειδώσεις". :2funny:
Για να μη φλυαρεί με "ελα καβλιαρη μου" και άλλες τέτοιες πίπες μάλλον παρα-ξεκλειδώθηκε. :P Γενικά έχω παρατηρήσει ότι το καλύτερο σεξ το κάνω με πουτάνες που δεν μιλάνε πολύ. Οι "ομιλητικές" είναι περισσότερο λόγια παρά έργα.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Για να μη φλυαρεί με "ελα καβλιαρη μου" και άλλες τέτοιες πίπες μάλλον παρα-ξεκλειδώθηκε. :P Γενικά έχω παρατηρήσει ότι το καλύτερο σεξ το κάνω με πουτάνες που δεν μιλάνε πολύ. Οι "ομιλητικές" είναι περισσότερο λόγια παρά έργα.
Αυτό είναι και το μυστικό και το αποκάλυψες !! Οσες δεν μειλανε πολύ κάνουν φοβερό σεξ οσες μειλανε αστα να πάνε ..

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.221
Πόντοι
19.236
Η Τόνια η λατίνα ..δεν μου γέμισε το μάτι...αβυζη με απλό πρόγραμμα..ούτε 69..δεν πέρασα με καμια
Η Τονια πριν λίγες μέρες με εχυσε στο στόμα Πέντε Φορές!!! Το Έγραψα εδώ.

Τώρα πάω για άλλο μεζεδακι!!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
135
Like
52.439
Πόντοι
27.261
Τελευταία τροποποίηση:

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
παιδες να ρωτησω,στον οροφο φυλης 84(με μια επιφυλαξη αν ειναι το 86 η οχι)αυτο το διαστημα παιζουν 2 με το ονομα αννα,το ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ η ταυλανδη και η κολομβιανη με την σοκολατι κορμαρα,αν την εχει ΠΗΔΗΞΕΙ καποιος την δευτερη αξιζει κατι η οχι?

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.221
Πόντοι
19.236
Φυλής 54 Χριστίνα σε απλό με 69.
Μου φάνηκε καυλιαρικο και υποτακτικο.
Δεν την είχα ξαναδεί. Αφρατη μελαχρινή.

Φυλής 84 όροφο Άννα Κολομβία απλό και και ίσως 69 είπε η υπηρεσία...

Φυλής 13 δεξιά Αγγελα Καυλα. Bbj cim 69.
Παρολιγο να πληρωθεί μετά από κάτι κουβέντες με τον σύντροφό Επιρρεπη.

Φυλής 13 αριστερά Εμυ!!
Για αυτήν είχα κατέβει. Τόσα χρόνια στη σκιά άλλων κορασιδων την είχε γλυτώσει!
Πιο ήρεμη νομίζω, σε bbj 69 cob.
Δεν της είπα ούτε καλημέρα την πηδηξα και έφυγα. Καλή ήταν. 7.5/10
Για τους λάτρεις τον Πετιτ νομίζω Βίκυ Βικαρα από Φυλής 69 δύο σκάλες ανώτερη!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom