Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 186 άτομα (15 μέλη και 171 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Ξέχασα να το γραψω νωρίτερα...
Εχτες 2η βαρδια ηταν ανοιχτο το Καλλέργη 33. Μπηκα μεσα σχεδον σίγουρος οτι θα βγεί τραβελος.
Στο σαλόνι εμφανιστηκε η Αλινα.
Κοντη αδυνατη οχι τερμα σκιννυ, 30αρα μιλφ με μακρυ καστανο ισιο μαλλι , μέτριο προσωπο και ΚΩΛΟ στο πρόγραμμα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Εχτες 2η βαρδια ηταν ανοιχτο το Καλλέργη 33. Μπηκα μεσα σχεδον σίγουρος οτι θα βγεί τραβελος.
Κοντη αδυνατη οχι τερμα σκιννυ, 30αρα μιλφ με μακρυ καστανο ισιο μαλλι , μέτριο προσωπο και ΚΩΛΟ στο πρόγραμμα.
Τι πράγματα είναι αυτά, μην ξαναπατήσεις. :P

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Φιλαράκι, δεν ξέρω αν ήταν όλα ή πολλά κλειστά σήμερα αλλά προ ολίγων λεπτών ήταν μόνο
η γιαγια Αλιόνα :2funny: στο ισόγειο 18 και η ξανθιά (ξεχνάω το όνομα) στο υπογειάκι 18 που γλύφει τα πάντα. :2funny: Στο 27 ήταν κλειστά οπότε ο κοντοπόδαρος αρσιβαρίστας Μιλένα :2funny: δεν δούλευε άρα μην πας. Ρε σεις η χαμηλοκώλα μικρόβυζη κοντοΕλένη με το unlimited πρόγραμμα δουλεύει στο Δ20 ακόμα; ε ρε γέλια στην οδό.
Περνάει σοβαρή κρίση η οδός
Φαντάσου η Μιλένα είναι όαση (όταν είναι ανοικτό )

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
TRIKE PATROL :wanker: :wanker: :wanker:

1800 ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ

Αρχιζω να ανηφοριζω την Περγαμου:walkingpenis::walkingpenis::walkingpenis:

Περγ27 κ Αλκ113 ενα metamilf στο καθενα,πιστευω θα χουν το δικο τους κοινο.
Περγ1Κατω thai house πλεον.
2 thai κοπελες Σουζι κ Νανσυ.
Η 2τσα μου ειπε οτι η 3η κοπελα η Κικυ ειχε βγει για δουλειες κ την περιμεναν.
Πηρα την ψηλη,για thai,Νανσυ.
Προγραμμα απλο 10min 30€:(
Η κοπελα ειναι πολυ ευγενικη κ γλυκια,εχει ωραιο σφιχτο σωμα με απαλο δερματακι:smiling-face-with-heart-eyes:
Ειναι πολυ στενο το μουνακι της κ κατεβαλα τιτανια προσπαθεια να το ανοιξω με την θεοτητα να βγαζει legit thai επιφωνηματα γραπωμενη πανω μου σαν κοαλα :wanker: :wanker: :wanker:
ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Κ ΤΟ LADYBOY METI :effemine:
Προτεινεται σε συναδελφους οι οποιοι δεν αντεχουν πλεον τα παραμυθια την ακραιων χυστων:birdman::birdman::birdman:
Πιστευω πως με ιδιαιτερη ευκολια θα την ξεκλειδωσουν ή θα τους ξεκλειδωσει:boff:
Συν τοις αλλοις το 10λεπτο κοστιζει 50€ οσα στα αγαπημενα τους studio:thumbsup:
Περγ1Ανω 1830 εκλεινε η Εβελινα
Φυλ+Πιπ κλειστο
Φυλ109+τα 2 ανοιχτα
Φυλ105+τα 2 κλειστα
Μερακλοσπιτο ανοιχτο
Φυλ71+τα 2 κλειστα
Φυλ86+τα 2 ανοιχτα
Φυλ84+τα 2 ανοιχτα
Φυλ69,67,65Κατω ανοιχτα
Φυλ65Ανω κλειστο
Φυλ59+ τα 2 ανοιχτα
Φυλ74Αρ ανοιχτο το Δεξιο κλειστο
Φυλ72,66,66 + τα 3 κλειστα
Φιλλ+τα 2 ανοιχτα
Φωκ ολα ανοιχτα:happy::happy::happy:
Κλειστα το Φωκ7Υπ+το Φωκ27ημιοροφος
Αχαμων86+Φωκ ανοιχτο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Also, if the esteemed nsmirni or any of the other reporters could advise... which of the usual anal girls are working tomorrow? Barbora, Tanya, Katerina? Others ?
Thank

Also, if the esteemed nsmirni or any of the other reporters could advise... which of the usual anal girls are working tomorrow? Barbora, Tanya, Katerina? Others ?
Thank you !
Dear friend..the best anal you can succeed is to make the girl do anal with you..with out included in her programm...all the anal girls...are hardly fucked during the pass of time.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Από φοβερό σεξ χορτάσαμε!!! Μπάσιμο δωμάτιο, γδύσιμο, είσοδος και "ξεκλείδωμα πουτάνας" :2funny: (αναρωτιέμαι αν το πιστεύει κανείς αυτό), σεξ, σόσιαλ, ντύσιμο, ανανέωση ραντεβού, έξοδος από μπουρδέλο. Όλα αυτά σε χρόνο ενός τσιγάρου. :2funny:
Βιτσιανωμαλε, καλώς ήρθες στην παρέα μας! :rockon: Ρισπεκτ μόνο και μόνο για το Νικ! Είμαι σίγουρος ότι μας διαβάζεις χρόνια και αποφάσισες να γραφτείς παραμονή του έτους στο σαη...:hi:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Από φοβερό σεξ χορτάσαμε!!! Μπάσιμο δωμάτιο, γδύσιμο, είσοδος και "ξεκλείδωμα πουτάνας" :2funny: (αναρωτιέμαι αν το πιστεύει κανείς αυτό), σεξ, σόσιαλ, ντύσιμο, ανανέωση ραντεβού, έξοδος από μπουρδέλο. Όλα αυτά σε χρόνο ενός τσιγάρου. :2funny:
Συγχαρητήρια μύστη για το Νικ..

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361

Φιλαράκι, δεν ξέρω αν ήταν όλα ή πολλά κλειστά σήμερα αλλά προ ολίγων λεπτών ήταν μόνο
η γιαγια Αλιόνα :2funny: στο ισόγειο 18 και η ξανθιά (ξεχνάω το όνομα) στο υπογειάκι 18 που γλύφει τα πάντα. :2funny: Στο 27 ήταν κλειστά οπότε ο κοντοπόδαρος αρσιβαρίστας Μιλένα :2funny: δεν δούλευε άρα μην πας. Ρε σεις η χαμηλοκώλα μικρόβυζη κοντοΕλένη με το unlimited πρόγραμμα δουλεύει στο Δ20 ακόμα; ε ρε γέλια στην οδό.
Αυτήν την Ελένη έχω να την δω απο τον Απρίλιο,
Δούλευε μια άλλη Ελένη αλλά μελαχρινή πολύ μάλλον απο Βουλγαρία. Και ποίο πριν μια ευσωμη προς παχυσαρκη

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Φυλής 54 Χριστίνα σε απλό με 69.
Μου φάνηκε καυλιαρικο και υποτακτικο.
Δεν την είχα ξαναδεί. Αφρατη μελαχρινή.

Φυλής 84 όροφο Άννα Κολομβία απλό και και ίσως 69 είπε η υπηρεσία...

Φυλής 13 δεξιά Αγγελα Καυλα. Bbj cim 69.
Παρολιγο να πληρωθεί μετά από κάτι κουβέντες με τον σύντροφό Επιρρεπη.

Φυλής 13 αριστερά Εμυ!!
Για αυτήν είχα κατέβει. Τόσα χρόνια στη σκιά άλλων κορασιδων την είχε γλυτώσει!
Πιο ήρεμη νομίζω, σε bbj 69 cob.
Δεν της είπα ούτε καλημέρα την πηδηξα και έφυγα. Καλή ήταν. 7.5/10
Για τους λάτρεις τον Πετιτ νομίζω Βίκυ Βικαρα από Φυλής 69 δύο σκάλες ανώτερη!
Φυλής 13;
Αγγέλα; :think:
Αυτή που ήταν διδυμου

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Thank you !
Dear Sir,
for double core blowjob ask
Mr Kleovoulos ...
Dear buttfucker, welcome to the forum. First of all my apologies but since you are in a Greek forum, if you could please try and use the Greek Language.
Thank you and god save the queen!

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Επίσης είναι η Βικτώρια και η Βερόνικα;
Καλησπέρα Nikosathensclub, η Βερόνικα δεν είναι πια στον οίκο, η Βικτώρια ειναι και δουλεύει κανονικά. Σήμερα βέβαια δεν την βρήκα στην πρωινή βάρδια.

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.841
Πόντοι
3.886
Καλησπέρα Nikosathensclub, η Βερόνικα δεν είναι πια στον οίκο, η Βικτώρια ειναι και δουλεύει κανονικά. Σήμερα βέβαια δεν την βρήκα στην πρωινή βάρδια.
Βικτώρια ωραίο μωράκι...

• Χαχα
Αντιδράσεις: nick9x

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Έχω δει το φωτάκι ανοιχτό 2-3 φορές και σε μερικά στην Δεληγιώργη επίσης αλλά επειδή δεν έχω διαβάσει πρόσφατες αναφορές δεν μπήκα ποτέ, φοβάμαι :cheesy:

BTW ρε ρεμάλια, πάτε να μαμήσετε στο 10άρικο και πληρώνετε με 20-50 και με ρωτάνε οι τσατσάδες αν έχω να χαλάσω ?
Μου έχει συμβεί 3 φορές τις τελευταίες 15 μέρες, ρε λες να έχουν κασέρι τα Πάκια ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
τώρα live

Μαραθωνος 59 αριστερά Αλισα ξανθιά με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, μεγάλη ελιά στο πηγούνι, κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο στο υπόγειο κλειστό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος στο δωμάτιο η Μαρσέλα, κάστανο μιλφ , κανονικό ωραίο κορμί ωραίος κωλος, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται ,το ίδιο και η Ιζαμπελα που δεν την ξέρω.

Μαραθωνος 59α Αλινα ξανθοκαστανη κοπέλα σώμα με πιασίματα 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.

Κωνσταντινουπολεως 166α Μαριάννα ξανθιά γκιλφ χοντρή με 4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Λίνα ξανθοκαστανη με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι και Ελένη (από Άγκυρας 12α) ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα μεφαλη κοιλιά, 3αρι συν βυζι με μεγάλη ρογα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 3 όροφος Άννα ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 5 Ελένη μελαχρινή μιλφογκιλφ νταρντανα με 3αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom