Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 365 άτομα (58 μέλη και 307 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
242.773
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live

Φυλής 71α & 71 κλειστά.

Φυλής 69β Λανα με καστανό σκούρο μαλλί κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69α, 67, & 86β κλειστά.

Φυλής 86α Άννα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους με λεπτό κορμί, 1.5αρι συν βυζι,τατουάζ κάθετα στη σπονδυλική στήλη, τατουάζ κάτω χαμηλά στο πόδι, πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84β Τωνια από Κολομβία, μελαχρινό κοντοπουτανο με ωραίο σώμα πεταχτο κωλαράκι 2-2.5αρι πολύ ωραίο βυζι, 3-4 μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα, τιμήθηκε με καλές εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.

Φυλής 84α Ντιαννα καστανή με κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι 2.-2.5αρι καλοφτιαγμενο βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 65βα Χριστίνα ξανθιά με κανονικό σώμα, 3.5αρι ελαφρώς πεσμένο βυζι, τατουάζ στον δεξί ώμο/μπράτσο και σε όλη τη πλάτη, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 65α Χριστίνα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 61 κλειστα.

Φυλής 61 & 59αρια κλειστά.

Φυλής 74 αριστερά Μάγια μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, χοντρή με 3.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά & 72αρια κλειστά.

Φυλής 66δ Κλαούντια καστανοξανθη ψηλή λατινα με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α Σοφία καστανή με λεπτό ωραίο σώμα 1.5αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα και στον αριστερό πήχη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 56 Χριστίνα μελαχρινη σώμα με πιασιματακια, 3-3.5αρι βυζι ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 54β κλειστό.

Φυλής 54α Ιζαμπελα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι και Αλεξάνδρα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.662
Πόντοι
41.129
Διδύμου 18α Τζέσικα η "θεσσαλονικια" από Φωκαίας 25α και Φυλής 84α , ξανθιά λεπτή με 3.5αρι βυζι, διάφορα τατουάζ, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Γιατί μας εχει γίνει γυρολογος το κορίτσι μας ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
242.773
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
242.773
Πόντοι
46.232
live update

άνοιξε το Διδυμου 27 ή για να είμαι ακριβής ήταν ανοιχτό και δουλεύει το σούπερ από υπηρεσίες διδυμο Τανια και Μιλένα, μην μπερδευτείτε και εσείς ,είναι ανοιχτό μόνο το φωτάκι αριστερά από τη πόρτα του οίκου και όχι το κεντρικό, επίσης το αναβοσβήνουν ανάλογα τη κίνηση...

Τελευταία τροποποίηση:

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
47
Like
12.318
Πόντοι
4.646

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.088
Πόντοι
1.191
live update

άνοιξε το Διδυμου 27 ή για να είμαι ακριβής ήταν ανοιχτό και δουλεύει το σούπερ από υπηρεσίες διδυμο Τανια και Μιλένα, μην μπερδευτείτε και εσείς ,είναι ανοιχτό μόνο το φωτάκι αριστερά από τη πόρτα του οίκου και όχι το κεντρικό, επίσης το αναβοσβήνουν ανάλογα τη κίνηση...
Τα σέβη μας, αγαπημένε Smyrni σε ευχαριστούμε πολύ, πάντα πολύ έγκυρος.

buttfucker

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Dear buttfucker, welcome to the forum. First of all my apologies but since you are in a Greek forum, if you could please try and use the Greek Language.
Thank you and god save the queen!
Συγγνώμη από όλους! Είχα γράψει στα ελληνικά (κακά ελληνικά, αλλά προσπάθησα) αλλά καθώς διαβάζω με τη βοήθεια της μετάφρασης στον Chrome, πρέπει να έχει μεταφράσει και το μήνυμά μου πριν το ποστάρω. Συγγνώμη και πάλι, ελπίζω αυτή τη φορά να λειτουργήσει στα ελληνικά...

Desperado88

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
312
Πόντοι
21
συνέχεια σφηνάκι live

Διδύμου 7αρια & 8α κλειστά.

Διδύμου 8β Βερονικα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Ελένη ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι, ανακοινώνεται και για τις δύο απλό πρόγραμμα αλλά μέσα κάνουν ελεύθερο στοματικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Διδύμου 16 & 18β κλειστά.

Διδύμου 18α Τζέσικα η "θεσσαλονικια" από Φωκαίας 25α και Φυλής 84α , ξανθιά λεπτή με 3.5αρι βυζι, διάφορα τατουάζ, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Διδύμου 20 Ελένη η μελαχρινή κοντή πιτσιρικά Βουλγάρα, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Τι φάση αυτοί στο 27 ότι νάναι. Μια ανοιγουν μια κλεινουν. Εγω πέρασα στισ 11.00 περίπου και ήταν ανοιχτά. Δούλευε μόνο η Μιλένα.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.899
Πόντοι
2.036
Κολωνού 27α δυο λατινες,Μελίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι και Τζίνα ψηλή μελαχρινή λατινα με γυαλάκια, νταρντανα με 3αρι συν βυζι, τατουάζ ψηλά στο αριστερό κωλομερι και 2-3 ακόμη, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27γ δύο λατινες, Λίζα (όχι αυτή που δούλευε πάνω) μελαχρινή χοντρή με πολλά τατουάζ και 4αρι βυζι και Άννα μελαχρινή κοντή σώμα μέ πιασίματα 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27β δύο λατινες και εδώ, μια ανώνυμη, μελαχρινή κοντή πιτσιρικά με κανονικό σώμα πεταχτώ κωλαράκι 1.5αρι βυζι και η Ιρμα καστανοξανθη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματα κυρίως από τη μέση και κάτω 2άρι βυζί , αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Ερώτηση: το 27α είναι ο όροφος, β υπόγα, γ ισόγειο? (υπερυψωμένο βέβαια) ή ανάποδα ;

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
803
Πόντοι
681

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.564
Πόντοι
9.846
συνέχεια σφηνάκι live

Διδύμου 7αρια & 8α κλειστά.

Διδύμου 8β Βερονικα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Ελένη ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι, ανακοινώνεται και για τις δύο απλό πρόγραμμα αλλά μέσα κάνουν ελεύθερο στοματικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Διδύμου 16 & 18β κλειστά.

Διδύμου 20 Ελένη η μελαχρινή κοντή πιτσιρικά Βουλγάρα, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Διδύμου 22αρια & 27 κλειστά.
Αυτή η Διδυμου 20 Ελένη είναι αυτή που τα κάνει ΟΛΑ ΟΛΑ; Ή είναι άλλη Ελένη;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατί μας εχει γίνει γυρολογος το κορίτσι μας ?
Πήγε στα τσιμπουκαδικα, εκεί που ανήκει.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.684
Πόντοι
5.827
BTW ρε ρεμάλια, πάτε να μαμήσετε στο 10άρικο και πληρώνετε με 20-50 και με ρωτάνε οι τσατσάδες αν έχω να χαλάσω ?
Μου έχει συμβεί 3 φορές τις τελευταίες 15 μέρες, ρε λες να έχουν κασέρι τα Πάκια ?
Αυτό δεν είναι τίποτα. Εγώ πάω να πληρώσω με 50ρικο στη Φυλής και πριν ανοίξω το στόμα μου να πω ότι θέλω ρέστα, με ρωτάνε αν θέλω μισή ώρα. :P

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.060
Πόντοι
4.646
Πρωκτικη μεσημεριανή κατάθεση στο σιχαμερό Μετάξι:

Αρχικά πέρασα εξαγριωμένος για κώλο από το Καλλέργη 33, όμως αντί της γκόμενας που ανέφερε ο @DmtrsxXx ήταν δυστυχώς το τραβελι...:angry: Κατόπιν πέρασα από Κολωνού 27 όροφος, όπου για καλή μου τύχη ήταν μια Τζούλια, λατινοειδες μιλφ, που έδινε κωλοτρυπιδι! :rockon:Παιχτηκε μόνο ΑΚΑ μπουκιτσι και ΜΟΝΟ πρωκτικό, χωρίς υπεκφυγές!:zfuck: Το αποτέλεσμα του σφυροκοπηματος φαίνεται πάνω στο προφυλακτικό με γεύση μπανάνας αλλά και... Μερέντας....:2funny::zfuck::rockon:
IMG_20230111_160829.jpg

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Πέρασμα πριν λίγο στην Μαρίνα στο Φωκαιας 25 ισογειο.
Κοντη μικροσκοπική 30άρα Μολδαβή, με λεπτό συμπαθητικό προσωπο, καστανο μαλλί.
Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις.
Δεν είδα καθόλου κόσμο στην περιοχή και λέω ας ρίξω έναν να περνάει η ώρα.

Έρχεται φουριόζα στο δωμάτιο με πολλά φιλιά πολύ τρίψιμο και με παιχνιδιαρικη διάθεση, γουστάρει και λίγο μαξιλαροπόλεμο οπου μου επιτέθηκε πρώτη, αλλά, την έβαλα κάτω και την σακάτεψα με το μαξιλάρι. Εμ, που πας και μπλέκεις.
Έτσι όπως είναι ξαπλωμένη της τον χώνω ακάποτα στο στόμα, όπου γουσταρε κι έβγαζε επιφωνήματα.
Έβαλα σκούφο, κι έπειτα την γαμησα στα ορθια πανω στην αγκαλιά μου, το κορίτσι ειναι πούπουλο και το κάνεις ο,τι θες.
Την πήγα στον καναπέ έκατσα εκεί αραχτός και έκατσε από πάνω μου κάνοντας τα δικά της, μια με γυρισμένη πλάτη, μια από μπροστά.
Την σηκωνω έτσι όπως είναι πάνω στον πουτσο μου και την ξαπλώνω στο κρεβάτι, άρχισε να τσιριζει εκεί από την καυλα το κορασι με τα άπταιστα αγγλικά της κάτι να μου λέει ότι είμαι ήλιος της παραλίας "sun of the beach" .... Ήλιος είμαι καύλα μου ηλιος, σε έχει κατακάψει ο πουτσος μου τον θες ανελλιπώς.
Έπειτα την στήνω στα 4 όπου την γαμησα σαν σκύλα με σφαλιάρες μέτριας δυναμικής, ε μην την αφήσω και στον τόπο αποψε, μετά από ενα καλό σφυροκοπημα, βγάζω την καποτα και την χυνω στο κωλαράκι της, όπου μετά άπλωσα τα χυσια πάνω στα κωλομάγουλα.
"What are you doing babe?" Με ρωτάει.
"It's for the sun of the beach, your skin will not be burned" ...Άρχισε να γελάει σα χαζό.
Το κορίτσι γουστάρει πουτσο αδιάκοπα και σήμερα βάραγε μύγες.
Να το γαματε το Μαρινάκι γιατί νιώθει μόνη.
Χαιρετηθηκαμε και γειά σας, άρχισε να μου λέει το πρόγραμμα της για το πότε είναι πότε δεν είναι στον οίκο.
Δεν συγκράτησα τίποτα.
Όταν έχω όρεξη θα σε ξαναγαμήσω της λεω.

Καλή Χρονιά μύστες, να γαμησετε 2023 φορές εύχομαι.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.662
Πόντοι
41.129
Πρωκτικη μεσημεριανή κατάθεση στο σιχαμερό Μετάξι:

Αρχικά πέρασα εξαγριωμένος για κώλο από το Καλλέργη 33, όμως αντί της γκόμενας που ανέφερε ο @DmtrsxXx ήταν δυστυχώς το τραβελι...:angry: Κατόπιν πέρασα από Κολωνού 27 όροφος, όπου για καλή μου τύχη ήταν μια Τζούλια, λατινοειδες μιλφ, που έδινε κωλοτρυπιδι! :rockon:Παιχτηκε μόνο ΑΚΑ μπουκιτσι και ΜΟΝΟ πρωκτικό, χωρίς υπεκφυγές!:zfuck: Το αποτέλεσμα του σφυροκοπηματος φαίνεται πάνω στο προφυλακτικό με γεύση μπανάνας αλλά και... Μερέντας....:2funny::zfuck::rockon:
IMG_20230111_160829.jpg
Μυστη μου 2η βάρδια ήταν η Αλινα που ειχα δει εγω. Τρωγόταν το γκομενάκι.... ειδικα για κωλογαμησι με ενα 10ρικο.

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
καλησπερα παιδια ειναι κανεις εδω που να εχει παρει την Κωνσταντινα την Αγρινιώτισσα απο Βέργας 7 πρωι εκτος ελευθερο στοματικο τελειωτικο της εχει προτεινει κανεις κατι παραπανω στειλτε dm παιδια

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.706
Πόντοι
8.445
Πέρασμα πριν λίγο στην Μαρίνα στο Φωκαιας 25 ισογειο.
Κοντη μικροσκοπική 30άρα Μολδαβή, με λεπτό συμπαθητικό προσωπο, καστανο μαλλί.
Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις.
Δεν είδα καθόλου κόσμο στην περιοχή και λέω ας ρίξω έναν να περνάει η ώρα.

Έρχεται φουριόζα στο δωμάτιο με πολλά φιλιά πολύ τρίψιμο και με παιχνιδιαρικη διάθεση, γουστάρει και λίγο μαξιλαροπόλεμο οπου μου επιτέθηκε πρώτη, αλλά, την έβαλα κάτω και την σακάτεψα με το μαξιλάρι. Εμ, που πας και μπλέκεις.
Έτσι όπως είναι ξαπλωμένη της τον χώνω ακάποτα στο στόμα, όπου γουσταρε κι έβγαζε επιφωνήματα.
Έβαλα σκούφο, κι έπειτα την γαμησα στα ορθια πανω στην αγκαλιά μου, το κορίτσι ειναι πούπουλο και το κάνεις ο,τι θες.
Την πήγα στον καναπέ έκατσα εκεί αραχτός και έκατσε από πάνω μου κάνοντας τα δικά της, μια με γυρισμένη πλάτη, μια από μπροστά.
Την σηκωνω έτσι όπως είναι πάνω στον πουτσο μου και την ξαπλώνω στο κρεβάτι, άρχισε να τσιριζει εκεί από την καυλα το κορασι με τα άπταιστα αγγλικά της κάτι να μου λέει ότι είμαι ήλιος της παραλίας "sun of the beach" .... Ήλιος είμαι καύλα μου ηλιος, σε έχει κατακάψει ο πουτσος μου τον θες ανελλιπώς.
Έπειτα την στήνω στα 4 όπου την γαμησα σαν σκύλα με σφαλιάρες μέτριας δυναμικής, ε μην την αφήσω και στον τόπο αποψε, μετά από ενα καλό σφυροκοπημα, βγάζω την καποτα και την χυνω στο κωλαράκι της, όπου μετά άπλωσα τα χυσια πάνω στα κωλομάγουλα.
"What are you doing babe?" Με ρωτάει.
"It's for the sun of the beach, your skin will not be burned" ...Άρχισε να γελάει σα χαζό.
Το κορίτσι γουστάρει πουτσο αδιάκοπα και σήμερα βάραγε μύγες.
Να το γαματε το Μαρινάκι γιατί νιώθει μόνη.
Χαιρετηθηκαμε και γειά σας, άρχισε να μου λέει το πρόγραμμα της για το πότε είναι πότε δεν είναι στον οίκο.
Δεν συγκράτησα τίποτα.
Όταν έχω όρεξη θα σε ξαναγαμήσω της λεω.

Καλή Χρονιά μύστες, να γαμησετε 2023 φορές εύχομαι.
αδερφέ δεν θέλω να σε απαγοητεύσω :2funny::2funny::2funny:. δεν σε φώναζε ήλιο της παραλίας αλλά πουτάνας γιέ

son of a bitch = πουτάνας γιέ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom