n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 246.295
- Πόντοι
- 46.232
Πολύ σωστά και γύρω στις 0300 έκλεισεΜπορεί να ήταν και 20:45 αλλά όντως ήταν εκείνη την ώρα.
Πολύ σωστά και γύρω στις 0300 έκλεισεΜπορεί να ήταν και 20:45 αλλά όντως ήταν εκείνη την ώρα.
οκ παιχτη μου, θα ξαναπαω το λοιπον.Μπορεί να ήταν και 20:45 αλλά όντως ήταν εκείνη την ώρα.
στο 59 ισογειο λογικα αννα φακλανα, αλλα δε μπηκα να δω τα ξινισμενα κλασσικα μουτρα της.
κοντοχοντρουλιτσα ναι.Λες για την κάπως κοντή Άννα από την Αλβανία, που είναι μέσα στην τρελή χαρά στο σαλονάρισμα; Χάλασε;
κοντοχοντρουλιτσα ναι.
τρελη χαρα μαλλον για αυτους που παιρνανε η' για να πεισει να περασουν.
αν φυγεις, μονο σε τρελη χαρα δεν ειναι.
αλλα βεβαια ειναι και αναλογα τη μερα.
αμα σου κανει εσενα, μη λογαριαζεις κανεναν και προχωραΜάλλον πήρε κιλά με την πανδημία, αλλά μέσα περνούσα ωραία θυμάμαι. Τρελός χαρακτήρας με την καλή έννοια.
Δουλεύει κανονικάΓνωρίζει κανείς για την Αλιονα στο διδυμου 18Α;
Τσιμπουκι από αλλο πλανήτη και γλυφωκολι, γλείφει και τα δάχτυλα στα πόδιαΔουλεύει κανονικά
Τοτε εκανε και καλο πρωκτικο οπως και ελευθερο στοματικο ( οχι τελειωτικο ).Μάλλον πήρε κιλά με την πανδημία, αλλά μέσα περνούσα ωραία θυμάμαι. Τρελός χαρακτήρας με την καλή έννοια.
Την τελευταία φορά που την είδα μου κλαιγόταν ότι δεν έχει χρήματα να πληρώσει το ενοίκιο στο μπουρδελοΓνωρίζει κανείς για την Αλιονα στο διδυμου 18Α;
Ωχχχ. μας σκοτωσες....τα χειροτερα νεα....Μολις επισκεφτηκα το λιοσιων 73Β για Μπετυ.......η τσατσα μου ειπε οτι σταματησε οριστικα λογω το οτι δεν προλαβαινει με παιδια της
Γκινιααααα και δενπρολαβα να την δοκιμασω.....
ρε τιτανα, αφου το λεω ξεκαθαρα ναουμε.
πανε ιρινουσκα σου λεω.
η ναταλυ πηγε πατριδα της btw, αρα τσεκαρε και μαρινα με οσα.
δες λιγο πισω που λεω που βρισκονται, για να μη ψαχνεσαι... παλι.
επισης εχω κριτικες και για τις δυο, να παρεις μια ιδεα και εκανα και σημερα καταθεσαρες μαζι τους
ωραιος, αν και απο τη μεση και κατω σε εχασα λιγο, αλλα δεν πειραζει.Ελα τιτανα μου , Την ιρινουσκα δεν μπορω να την χορτασω αλλα ψαχνω και κατι αλλο τετοιου επιπεδου. να φανταστεις ανεβηκα κωνσταντινουπολη για 2 βραδια και της εκανα ερωτα , γαμησια που δεν περιγραφονται και θα θυμαμαι μεχρι να πεθανω. Για ποιες φοιτητριουλες λεμε η σχεση με ελλεηνιδες!
τι εννοεις με εχασες ερχεται για δυο μηνες Αθηνα και μετα παει Κωνσταντινουπολη εκει μενει. Δεν μενει ουτε ρωσσια ουτε ουκρανια. Αδιαβαστο σε βρισκω.ωραιος, αν και απο τη μεση και κατω σε εχασα λιγο, αλλα δεν πειραζει.
αννα / ιωαννινων 3, κυριως πρωϊνη βαρδια.
τσεκ προγραμμα με μερες και ωρες απο τους διπλανους και πανε χωσου πολυ σχολαστικα.
μα δε ρωταω και δε με ενδιαφερουν κιολας, τα προσωπικα της καθε κοπελας ρε μαν, αν δε μου τα πει η ιδια πανω στο λιγοστο σοσιαλ της συνευρεσης. οχι δε ξερω που μενει σορρυ.τι εννοεις με εχασες ερχεται για δυο μηνες Αθηνα και μετα παει Κωνσταντινουπολη εκει μενει. Δεν μενει ουτε ρωσσια ουτε ουκρανια. Αδιαβαστο σε βρισκω.
Τουρκαλα είναι??? Η μένει στη Πόλη γιατί η βυζιτα χρυσοπληρωνετε καλά??τι εννοεις με εχασες ερχεται για δυο μηνες Αθηνα και μετα παει Κωνσταντινουπολη εκει μενει. Δεν μενει ουτε ρωσσια ουτε ουκρανια. Αδιαβαστο σε βρισκω.